VIDEO: Iraanse journaliste demonstreert in Jeruzalem tegen het Iraanse regime en vraagt Netanyahu om hulp

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Aranka M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Iraanse journaliste demonstreert in Jeruzalem tegen het Iraanse regime en vraagt Netanyahu om hulp

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Februari 1979 werd ayatollah Khomeini ingehaald als de verlosser.
  Hier is het gezegde van toepassing: Eigen schuld schaadt het meest.
  En nu staat zo’n Iraanse muts, in een volkomen veilige omgeving, een beetje de revolutionaire uit te hangen en Netanyahu om hulp te vragen, want: Het Iraanse volk houdt van Israel! Zo had ik het nog niet begrepen… Indertijd hadden ze ook niemand nodig om het alom geprezen islamitische bewind binnen te halen. Nu moeten ze ook hun eigen boontjes maar doppen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Rookmelder zegt:

   @J.C., Een beetje kortzichtig, u scheert de gehele Iraanse bevolking over een kam. Bovendien was deze “muts” waarschijnlijk nog niet eens geboren in 1979 en mag en kan zij in Isreal wel vrijelijk op eigen wijze haar mening en visie verkondigen, en dus ook aan anderen, wie dan ook, daar support voor vragen ! Mooi he, zo’n open en enigste vrije democratie in het MO.

   Geliked door 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ja, in Israel kan ze alles zeggen, onder bescherming van de Israelische vrijheid van meningsuiting. Maar ze doet het wel mét een hoofddoek om. Zegt dat nog wat, offe…?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Als Heer Köhler het allemaal zo goed weet zou hij bijvoorbeeld zelf eens ’n bezoek aan Jeruzalem kunnen brengen om daar te demonstreren voor de vrijheid in Nederland.
    Per slot van rekening hebben wij de Joden tijdens de bange bezettingsjaren zo goed geholpen onder te duiken dat ze na de bevrijding helemaal niets meer terugvonden van datgene wat eens hun kostbare bezittingen waren.
    Nou, ik vind dat de Joden daar best wel eens wat voor terug zouden mogen doen.

    T’is maar ’n idee…

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    En dan durf je mij te beschuldigen van kortzichtigheid? Het gezegde luidt:
    “Je wordt altijd overreden door een strontkar, nooit door de gouden koets…”

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    “Als Heer Köhler het allemaal zo goed weet zou hij bijvoorbeeld zelf eens ’n bezoek aan Jeruzalem kunnen brengen om daar te demonstreren voor de vrijheid in Nederland.”

    1e Dat bezoek aan Jerusalem (en Tel Aviv en kibboetzim in de Negev) heb ik decennia geleden al gebracht.
    2e Ik snap niet wat ik daar zou moeten gaan demonstreren.

    Een bij elkaar geraapt onzin verhaal, omdat je niets beter kon verzinnen om me af te zeiken. Nou, dat heb je gedaan. Ben je nou blij?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 2. Henk.V zegt:

  Een zeer opmerkelijke actie van deze Iraanse journaliste die daarmee haar eigen doodvonnis in Iran heeft getekend!
  Wij hoeven daarom niet te twijfelen aan haar oprechtheid.
  Ik kan niet beoordelen in hoeverre de Iraanse bevolking nog sympathie voor Israël heeft, omdat het systematisch aanwakkeren van diepe haat tegen dat land haar sporen zal hebben nagelaten.
  Zeker is wel dat in veel rustiger tijden, toen Mohammad Reza Pahlavi ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Mohammad_Reza_Pahlavi ) nog als keizer over Perzië regeerde de samenwerking tussen zijn land en Israël zeer hecht was.

  Ook is het waar dat Israël het enige land in het Midden Oosten is dat het Iran van de Ayatollahs tegengas kan bieden. Ik vraag mij daarom af namens hoeveel wanhopige Iraniërs deze moedige vrouw heeft gesproken.
  Ik wens de nazaten van de rijke en machtige Perzische cultuur vrede en vrijheid toe!

  Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Henk.V, ben het met je eens, deze dame heeft met haar indringende oproep, uit liefde voor het volk en vaderland en in het “hol van de leeuw” een fatwa over zich afgeroepen.

   Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederländer zegt:

   @Henk V.
   Je weet dat wij tijdens de opstand van 2009 de centrale computer van de veiligheidsdiensten plat hebben ge D.Dost om een aantal studenten de kans te geven om het land te kunnen ontvluchten.
   Ik zat indertijd in Oostende en omdat Ik de vraag had gesteld op verschillende internationale fora om een gezamelijke Ddos aanval te lanceren kreeg Ik last met de SEPA.
   Op een moment kreeg Ik uit Oxford de waarschuwing om mijn snor te drukken omdat men vanuit Iran aan het uitzoeken was wie Ik nou werkelijk was.
   Net in die tijd ging onze winkel verhuizen naar Antwerpen zodat Sepa mijn spoor bijster was.
   Ook deze Dame die in Israel vraagt om de steun van Netanjahu loopt het risico om afgeschoten te worden.
   Geloof me dat ze dat wel weet, alleen daarom is zij al een heldin.
   Veel mensen hier weten niet wat zich indertijd heeft afgespeeld, maar op een moment heb Ik me een aantal dagen terug moeten trekken omdat Ik het niet meer kon trekken.
   Je hebt indertijd onze video’s gezien en Ik kan je eerlijk vertellen dat we er veel nooit gepost hebben omdat ze zelfs voor ons die elke dag deze ellende binnen kregen te veel waren.

   Geliked door 1 persoon

  • Gert Dalen zegt:

   Best wel goed dat het uit eigen kring tegen de islam enz wordt gedemonstreerd. Ze had wel de hoofddoek af moeten doen.Ik denk dat ze namelijk voor vele, zeg maar, miljoenen Iraanse bevolking, met name vrouwen spreekt. Niet voor niets is er een zeer sterk stijgende lijn te zien van moslims die zich bekeren tot het Christendom in dat land. En niet alleen daar. Ook in het geheim in Saudie Arabie enz. Maar terug op Iran. NU zijn er in vele steden in dat land waar velen demonstereren, niet alleen vanwege economsche neergang en hoge prijzen. Maar vooral tegen het regime, Tegen de dictatuur van de Ayatollahs. Tegen de islam en haar fascisme. Ze willen democratie.Heel goed. Zou moii zijn als die demontsraties in het hele land massaal plaatst gaan vinden en dat het regime in de wereld te kakken wordt gezet. Dat zelfs die islamdictatotors plaatst moeten maken voor verlichte lui. Dat gun ik die bevolking en alle islamterreur landen.

   Like

 3. Rookmelder zegt:

  Mooi om te zien, zij zal Iran de komende jaren niet meer binnenkomen. De leiders van Iran zullen woedend zijn dat zij in “het hol van de leeuw”, een vrije democratie, haar standpunt en steun uit aan de bevolking, en daarbij de hulp inroept van Iran’s meest gehate man, Netanyahu.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ach.
   Het vervloekte en Godzijdank vermolmde Iraanse islam-systeem zal in vlammen op gaan.
   De goten zullen overlopen van het bloed.
   Rusland en Amerika zullen elkaar eindelijk de hand reiken…

   Like

 4. Klaas Dijkstra zegt:

  Flikker op a.u.b.
  Vraag maar aan jullie achterlijke Allah volgelingen in andere landen, steden, dorpen en huizen.
  Vandaag geeft men jullie hulp en morgen hebben jullie weer van alles te mekkeren over ons en worden we afgeslacht zonder enige aanwijsbare redenen.

  NEE, ZOEK HET MAAR UIT EN MAAK ER HET BESTE VOOR JULLIE ZELF VAN!!!!

  WE HEBBEN DE PENS VOL VAN JULLIE SOORT……

  Like

 5. Mary zegt:

  Het lijkt me handig als de niet rechts stemmende, pro EU, pro Islam bevolking in Europa even meekijkt naar wat daar in Iran gebeurt en hoe dat allemaal zo gekomen is. De smerige EU club, Merkel, Rutte en Co, VN, al die zogenaamde mensen rechten organisaties etc. etc. zijn namelijk heel hard op weg precies dat te creëren waar de Iraniërs, ook door eigen toedoen, sinds 1979 onder hebben geleden. Je kan er maar wat van leren!!!.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s