Donald Trump – belachelijk gemaakt, belasterd, en gigantisch onderschat

Screenshot_82

(Door: Eva Maria Griese – Vertaling: E.J. Bron)

Tegen elk verzet in is de 45e president van de Verenigde Staten er onverstoorbaar mee bezig het politieke en morele moeras, waarin zijn voorgangers zich ongehinderd hebben gewenteld, droog te leggen… De elites hebben de man met een IQ van 155 genadeloos onderschat…

Contra magazine

De bewoners van dit moeras hebben met hulp van de aan hen toebehorende media en met absoluut alle middelen geprobeerd zijn presidentschap te voorkomen.

Volgens een bericht in de “New York Times” hadden Hillary Clinton´s welgestelde vrienden tienduizenden dollars ingezameld om vrouwen te betalen die president Trump al voor de verkiezingen van 2016 van seksueel fout gedrag moesten beschuldigen. Susie Tompkins Bell, de oprichtster van Esprit Clothing en langjarige donateur van Clinton-campagnes, zamelde geld in om vrouwen “financieel te ondersteunen” die “de moed zouden hebben zich uit te spreken tegen Trump”. De vriendendienst had geen succes.

Eindeloze sliert “Russian Collusion”: er bestaan zelfs meerdere Rusland-verbindingen – namelijk die van de Clinton´s onder Jeltsin en Poetin   

Ook de poging van “crooked (verslagen en oneerlijke) Hillary”, zoals Trump haar in de verkiezingscampagne noemde, hem in verband te brengen met een verbinding met Rusland is wegens gebrek aan bewijs ook na meer dan een jaar nog niet succesvol.

Integendeel. Het congres onderzoekt op dit moment pogingen van de FBI om Trump ten val te brengen!

Wel succesvol echter was de poging van het echtpaar Clinton in het jaar 2010 om plutonium aan Rusland te verkopen om zodoende de kassen van de Clinton Foundation te vullen. De stichting kreeg miljoenen dollars voor “Uranium One”, dat in 2010 aan de Russische regering werd verkocht, overeenkomend met 20% van de uraniumvoorraad van de VS – de verkoop moest door het State Department van Hillary Clinton worden goedgekeurd.

Een al langer geleden poging van Bill Clinton, om de herverkiezing van Jeltsin in het jaar 1996 te beïnvloeden, lukte eveneens, zeer ten nadele van het Russische volk. Hij had $ 500 miljoen in de verkiezingscampagne van de wodka-liefhebber Boris Jeltsin geïnvesteerd om er zeker van te zijn dat het onzedige “Production Sharing Agreement” bleef bestaan, dat de Russen slechts 20% van de opbrengsten uit de olie- en gas-exploitatie opleverde, het Russische volk nog meer ontberingen bracht, maar de Amerikaanse concerns enorme winsten opleverde.

Ook Trump doet mee in het buitenland – met drastische gevolgen

Slechts enkele maanden na het staatsbezoek van Trump aan Saoedi-Arabië arresteerde de regering van de pas 31-jarige kroonprins Mohammed bin Salman in november 2017 o.a. de belangrijke miljardair Waleed bin Talal. Deze is lid van de Koninklijke Saoedische familie met nauwe relaties tot Barack Obama en Hillary Clinton. Bin Talal, een van de grootse aandeelhouders van de Citigroup, News Corp. En Twitter, werd samen met tientallen andere prinsen en ministers gearresteerd. In de tussentijd werden ook de privévliegtuigen van de Koninklijke prinsen in beslag genomen. De meeste van de aangeklaagden zouden ook in de aanslagen van 9/11 verwikkeld geweest zijn.

Terwijl het verhaal van de enorme zuiveringsactie in Saoedi-Arabië nog maar net begint, worden ook in Amerika onderzoekingen tegen criminelen als Obama en Clinton, maar ook tegen Soros, over hun financiële verbindingen en twijfelachtige politieke activiteiten opgestart.

Trump maakt handig gebruik van wetten, die op grond van 9/11 uitgevaardigd werden, en de Amerikaanse basis Guantánamo om criminelen gevangen te zetten

Destijds na het in bedrijf nemen van Guantánamo moest het Hoogste Gerechtshof erover beslissen of de arrestatie en het gevangen zetten van terroristen (niet-VS-burgers en VS-burgers) onder de jurisdictie van militair recht valt of niet. Het Amerikaanse leger kreeg deze competentie. Later werd deze jurisdictie ook door het Congres en de Senaat goedgekeurd. Omdat het leger rechtstreeks ressorteert onder de Amerikaanse president, kreeg deze zodoende een enorm instrument in handen.

Sindsdien is het een Amerikaanse president toegestaan om alle soorten terroristen, die het land op welke manier dan ook bedreigen, in Guantánamo vast te houden, zelfs jarenlang zonder gerechtelijke procedure. Wat een ironie, dat Trump zijn tegenstanders met hun eigen wapens verslaat. Dit betekent met andere woorden dat er geen sprake kan zijn voor de gevangenen in Guantánamo. Er dient nogmaals benadrukt te worden dat er wereldwijd (!) al meer dan 10.000 “sealed indictments” werden uitgevaardigd.

Arrestaties onder militaire controle, maar zonder oorlogsrecht

Zodra deze verzegelde aanklachten geopend worden, moeten ze door een Federal Marshall aan de desbetreffende personen overhandigd en de arrestatie opgestart worden. Dit in samenwerking met de plaatselijke politie en onder de bescherming van het leger, dat volledig alleen de veiligheid van de betrokken instanties bij de arrestaties moet veiligstellen. Het plan dient weliswaar te voorzien in een noodtoestand wegens bedreiging van de nationale veiligheid, maar niet in Martial Law (oorlogsrecht), omdat dit tot te grote verwerpingen en opstanden in zowel het leger als de burgersamenleving zou leiden.

Men neemt aan dat in het verloop van enkele dagen de arrestaties in de media worden aangekondigd en de hele actie van de arrestaties en het transport naar Guantánamo dan heel snel zal plaatsvinden.

Julian Assange: de volgende leak zal leiden tot de arrestatie van Hillary Clinton! Volgens een Amerikaans internetplatform zou zelfs het huis van de Clinton´s in brand hebben gestaan…

En volgens alternatieve Amerikaanse media is er al sprake van ongebruikelijk veel vliegverkeer tussen het vasteland en Guantnamo:

Flugverkehr-Guantanamo

Met de kerst bezocht minister van Defensie, generaal James Mattis, zijn troepen op de militaire basis. Er mag in ieder geval vermoed worden dat hij ze op de ontvangst van veel illustere “gasten” heeft voorbereid.

Op Twitter worden enkelen van hen deels al weken vermist. De laatste tweet van George Soros is uit november, van Hillary is er voor de fans al twee weken geen nieuws en geen beste wensen voor de feestdagen.

De door hen zo gehate en belachelijk gemaakte president zal hen waarschijnlijk dankzij zijn IQ van 155 en met hulp van de strategische vaardigheden van zijn generaals allemaal zeer verrassend ter verantwoording roepen.

“Wat zou dat voor land zijn, waarin u verantwoordelijk bent voor de gerechtigheid?”, vroeg Hillary Clinton tijdens een verkiezingsdebat. Trump antwoordde prompt: “Eentje, waarin u in de gevangenis zou zitten…”

Bron:
https://www.contra-magazin.com
Auteur: Eva Maria Griese

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

93 reacties op Donald Trump – belachelijk gemaakt, belasterd, en gigantisch onderschat

  • BertG. zegt:

   En welk speciaal talent heeft Ivanka daar dan wel niet voor.
   Of is dochter zijn van, voldoende.
   Zo doen ze het bij de SP ook.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Ach, als Hillary het maar NIET wordt, dan ben ik tevreden.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Functie-Erfelijkheid…???
    Als we daar bezwaar tegen willen maken moeten we eerst maar eens beginnen met ons NL- verderfelijke koningshuis op te ruimen.
    Alles wat daar uit ’n toevallig openstaande spleet kruipt wordt onmiddellijk in Hermelijn gewikkeld, krijgt op 18-jarige leeftijd tientallen miljoenen belastingvrij per jaar, en hoeft niet eens te werken.
    Als Ivanka Presidente van de VS zou worden is dat niet alléén door haar uiterlijk en haar vader, maar omdat ze dat perfect zou kunnen, en ook héél goed gaat doen…

    Like

   • theresageissler zegt:

    In dat geval valt ze immers vanzelf door de mand vóór ze het goed en wel is!
    Haar vader is nu president, mede omdát hij verre van dom is, zo kun je het óók bekijken.
    Laat gaan, joh: Als die Ivanka inderdaad volkomen ongeschikt is wegens te weinig bagage, merkt ze dat gauw genoeg.
    Jezelf kandidáát stellen is nu eenmaal een onvervreemdbaar recht van iedereen, het wórden is nog wat anders.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BerG, dat zegt de media ook van Trump en dat hij soms zo over komt wil nog niet zeggen dat het zo is. In tegendeel want hij geeft de media regelmatig wat “voer” om dagenlang over te berichten maar ondertussen werkt Trump hard aan de zaken die er echt toe doen en waar de media niet op reageert.

    Geliked door 2 people

 1. Taljaard zegt:

  Wanneer Trump hiertoe wil overgaan moet hij echt met verifieerbare en concrete bewijzen komen. Zo niet dan overschat hij zijn positie als president, want die is in de VS niet onaantastbaar.
  Hij zal zich dus terdege moeten voorbereiden en indekken voordat hij zo’n drastische en ingrijpende stap neemt. En hopelijk realiseert hij zich dit.

  Like

 2. Stef zegt:

  Laat deze dromen a.u.b.uitkomen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  Heel positief verrast !!! Zo zien we maar weer, de duisternis gaat verdrongen worden door het licht !!! Wonderen zijn gelukkig de wereld nog niet uit…Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald h’m wel. Wie een kuil graaft voor een ander, tuimelt er zelf in. Goeie reis naar een diep duistere afgrond; bedriegers!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Dat men van soros niets verneemt, komt doordat hij met kerst een massive heartattack gehad heeft.

  Geliked door 1 persoon

 5. Williaan zegt:

  Ook Melania Trump schijnt een IQ van 130 te hebben!

  Geliked door 1 persoon

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Trump steunt de bevolking van Iran, de Westerse politici doen dat niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Patriot 2.0., Trump gebruikt ook hier de “wapens” van de deepstate want zij willen een “regime change” maar Trump zonder militaire interventie van de USA. Trump geeft om de mensen en de deepstate alleen om geld verdienen door wapens te verkopen en het bemachtigen van gas en olie, maar met vele dodelijke slachtoffers. Het lijkt voor de dommen nu zo alsof Trump hetzelfde wil als de deepstate maar is niet zo. Zo ook wat Jeruzalem betreft, wat al in 1995 besloten is door vorige regeringen, om daar de USA ambassade te vestigen. In deze doet Trump dus weer wat vorige presidenten ook wilden.

   Door nu achter de mensen in Iran te staan zie je nu ook hoe actief de MEK is onder leiding van Mayam Rajavi en dat levert weer bewijs op voor Trump want de MEK werkt samen met John McCain. Dat de MEK heel actief is momenteel met propaganda is al duidelijk middels twitter.

   Like

 7. America first and God bless America!!!

  Like

 8. Mary zegt:

  Zoals ik al eens schreef toen Trump net als president aantrad, onderschat deze man niet, als iemand dit ongelooflijke zooitje aan kan is hij dit wel, en we zullen nog veel meer positiefs van hem gaan meemaken, tot grote wanhoop van de linkse kliek, mateloze ergernis bij de globalisten/elite NWO kliek, die smerige EU club en vriendje Soros, de VN etc.etc. oftewel alles wat met leugen en bedrog te maken heeft en tot meerdere glorie van de Amerikanen, de man red zijn land van de geplande ondergang!!!

  Geliked door 5 people

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Wat ben ik blij met die Trump!!!

  Geliked door 2 people

 10. leefbarbaar zegt:

  The Daily Mail vandaag gaat ook helemaal los op meneer Trump, idioten.

  Like

 11. BertG. zegt:

  De Amerikaanse president Donald Trump wil vrijwel alle wateren voor de kust van de Verenigde Staten openstellen voor oliewinning. Ook in stroken voor de kust van Californië en Florida, waar milieuactivisten zich al jarenlang inzetten voor de bescherming van verfijnde ecosystemen, wordt wat Trump betreft in de toekomst olie gewonnen, meldden bronnen.
  http://www.telegraaf.nl/financieel/1504046/trump-zet-deur-oliewinning-wagenwijd-open

  Zullen we hier vast ook een geweldig plan vinden, tenslotte is wel Trump die het bedenkt.

  Like

 12. Diegenen hierboven die onze First Lady nog nooit hoorden spreken, hier is een ‘filmpje’ met haar mooie ronde stem. Spreken met een accent (zoals ik ook doe!) is geen gebrek en meer een teken van zelfverzekerdheid en geen poging van een gemaakte toneelspeelster.
  Het is een mooie èn intelligente vrouw en voor iemand die in de modewereld niet thuis is, raken die domme, (ja, DubbelDom) opmerkingen over BH maten, kant noch wal BertG. Je (geleende) Gravatar laat het ook wel zien; gewoon een cheap shot!
  Doet het Melania maar eens na!
  https://www.whitehouse.gov/articles/honoring-white-house-historical-association/

  Like

 13. Elisah zegt:

  Er is niks mis met een accent, het kan heel charmant zijn, maar deze tekst is voor haar opgesteld en dan vanbuiten geleerd.
  Haar accent is erg zwaar voor iemand die al zo lang in de VS woont.
  Ik weet niet of ze intelligent is, ik ken haar verder niet, maar als je oude stoeipoesfoto’s van haar ziet…..dan snap ik wel dat men over haar bh maat begint.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Met jou kan je tenminste nog lachen ergens om.

   Like

  • Het geeft zelfs nóg duidelijker aan hoe inhoudelijk ze is! Jaloers allemaal? En heb je wel eens geprobeerd om tekst van buiten te leren? Slecht argument en zij is èn elegant èn smart!

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ja hoor Mariette, ze is mooi en elegant en veel leuker dan die akelige michelle.

    Like

   • Een intelligente, mooie vrouw en dat eerste is nog veel belangrijker! Ook is ze ontzettend down to earth, geen kapsones en dat heeft ze ook niet nodig!

    Like

   • BertG. zegt:

    Over de inhoud, ken ik weinig zeggen.
    De buitenkant ziet er verder wel goed uit.
    Alleen jammer van die plastic tieten.

    En dat jij wat problemen heb met het onthouden van een tekst, dat moet je ons niet gaan verwijten.
    Dat is verder jou probleem. Kan je verder ook niks aan doen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ach Mariette, als je verder niks meer inhoudelijks te vermelden heb, dan kan je altijd nog met je poes in de playboy.

    Like

   • BertG. zegt:

    En voordat je bedenkt dat ik het over jou mocht hebben.
    Alsjeblieft, bespaar ons dat. Je foto is voldoende.
    Ik had het over je grote vriendin Melanie, je weet wel, die zo elegant èn smart is.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    Mariette, je merkt het al, het zielige mannetje heeft een IQ dat niet groter is als zijn schoenmaat, maar hij probeert leuk mee te doen op zijn …….. manier !

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @BertG, dat krijg je nou van domme reacties, dan moet je weer in je schulp kruipen en maak je nog grotere blunders ! A) je tikt duidelijk “Ach Mariette”, B) haar “grote vriendin” heet toch echt Melania, C) jij kan geen oordeel geven of Melania smart is, lees je eerdere reacties eens, 1) ik heb haar nooit gehoord, 2) over de inhoud kan ik weinig zeggen.

    Tip: BertG,ga zo door als je jezelf voor JOKER wil -blijven- zetten !

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    BertG, een andere optie is, elkaar respecteren en de ander in zijn waarde laten, zodat het voor alle partijen op deze veelzijdige site een aangenaam verpozen is en blijft !

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Heb je weer last van een klein jeukend religieus piemeltje.
    Ik schijn je nogal te boeien, je heb het er anders maar druk mee om al mijn schrijfsels te volgen.
    En dat omdat je niet kan winnen met je fantasie vriendje.
    Daar zal je wel zwaar de pest in hebben, dan beginnen die vrome altijd irritant te worden.

    Like

 14. Rookmelder zegt:

  Verwijderd wegens schending van blogregel 4

  Webmaster

  Like

  • BertG. zegt:

   Verwijderd wegens schending van blogregel 4.

   Webmaster

   Like

   • BertG. zegt:

    Oh, nou kan het ineens wel. Blogregel nr. 4.
    Als je maar lang genoeg blijft zuigen en zeiken op iemand.
    Wat had je dan verwacht hoe ik zou reageren op zo’n zeik ventje.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Op hem heb ik eveneens blogregel 4 toegepast Bert! Gelijke monniken, gelijke kappen!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    De ervaring die ik hier heb met “Rookmelders”, die her-en-der aan plafond hangen….?
    Als de spanning maar ietsje terugvalt van 9 V naar b.v. 8.75 V , ze beginnen te piepen.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Inderdaad, dat doen rookmelders.
    Een klein beetje spanning verschil, en die apparaatjes gaan piepen.
    Dat heeft mijn weken aan tijd gekost, omdat ik telkens ergens een kort piep geluid in mijn huis hoorde.
    Maar niet kon achter halen waar dat vandaan kwam. Telkens maar 1 piep geluid.
    Ik had het kunnen weten, rookmelders.

    Geliked door 1 persoon

 15. Trucker zegt:

  Wat een zielig gedoe niet bashen op de POTUS maar ik pak wel lekker zijn “domme” vrouw aan.
  Bert bakt het (TERUG) bruin.
  Zou je niet eens meer aandacht besteden aan de Nederlandse RUKKERT Rutte of het broekventje Macron die met zijn moeder getrouwd is, dat is toch ontzettend leuker als een vrouw die meerdere talen praat maar waar jij aan twijfelt omdat het mens nooit iets tegen jou zal zeggen in eender welke taal..
  Pas op hé Bert misschien is ze een robot kan je daar weer eens over doorzeiken, het is GVD over het katholicisme dat je zeikt maar dat lujkt niet goed nu omdat de gelovigen geen Bijbelse teksten schrijven, dus richt de pijlen maar op een ander (iets).
  Zielig kereltje met momenten.

  Geliked door 1 persoon

 16. mahoog zegt:

  Wat heeft Bertje gezopen of gesnuifd dezer dagen? Ken hem zo niet.

  Like

 17. Jan zegt:

  Een universitaire opleiding zegt niets meer

  Yale professor en klinisch psychiater Dr. Bandy X. Lee: Trump zou er best wel eens voor kunnen zorgen dat de mensheid uitsterft omdat hij geestelijk instabiel is

  http://www.breitbart.com/big-government/2018/01/08/yale-professor-says-trump-could-cause-the-extinction-of-the-human-species/

  Like

 18. Jan zegt:

  Obamacare was werkverschaffing op kosten van de belastingbetaler

  ‘Werknemers’ van organisatie die obamacare moesten verkopen deden hele dag niks, behalve spelletjes spelen: Billion Dollar St. Charles Obamacare Contractor Will Shut Its Doors in June

  A former employee admitted that sometimes the employees played Trivia Pursuit, Hangman, Wheel of Fortune, games like that.

  The Obamacare contractor processed less than 5 percent of applications.

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/billion-dollar-st-charles-obamacare-contractor-will-shut-doors-june-video/

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Trump momenteel in Davos voor economische besprekingen. Woordvoerder: Jullie luisteren naar Trump, anders ophoepelen

  Trump Official Tells Critics at Davos: Those Who Do Not Want to Listen to Trump Can Leave (VIDEO)

  Transportation Secretary Elaine Chao said Wednesday that critics who don’t want to listen to President Trump when he attends the World Economic Forum’s annual meeting in Davos this week “can leave.”

  “Davos should feel very flattered that he has chosen this as a forum,” Chao said at a panel discussion, according to Politico. “Those who don’t want to listen to him can leave.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/trump-official-tells-critics-davos-not-want-listen-trump-can-leave-video/

  Like

 20. Jan zegt:

  LOL: Linkse, lees, communistische staten New York, New Jersey en Connecticut willen Trump wegens belastingverlaging voor het gerecht slepen.

  De belastingverlaging voor particulieren en bedrijven zorgt voor minder opbrengst en dat heeft tot gevolg dat de linkse staten minder leuke dingen kunnen doen, zoals illegalen blijven huisvesten, hen binnensluizen en eigen zakken vullen. Geeist wordt nu door de communistische gouverneur van new York Andrew Cuomo dat Washington hun ‘tekort’ aanvult zodat deze staten kunnen blijven parasiteren wat zij nu al uitgebreid doen

  Cuomo

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/east-coast-democrat-governors-sue-feds-trump-tax-cuts-make-pay-fair-share/

  Like

 21. Jan zegt:

  De haat tegen normale Amerikanen is zo erg bij menig linksmens dat nu zelfs soldaten uitgescholden en beledigd worden, zijn ‘het laagste wat men zich kan indenken’ en ‘zwakzinnigen’.
  Scheldkanonnade van latinoshit Pico Rivera

  In a series of videos going viral over the weekend, High School teacher and Democrat Pico Rivera councilman Gregory Salcido told his Pico Rivera High School students this week that U.S. Marines are a “bunch of dumb s**ts” and the “lowest of the low.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/shock-video-democrat-councilman-calls-u-s-military-lowest-low-bunch-dumb-shts/

  Like

 22. Jan zegt:

  Toespraak Trump in Davos

  Like

 23. els breggeman zegt:

  Ja hoor, een speld in een hooiberg, dit pro Trump artikel! Trump is een verademing in de politiek fake correcte periode waarin we zitten.

  Like

 24. Jan zegt:

  CNN heeft bewijs gevonden van Trump-Rusland connectie: een hoer uit Wit-Rusland en woonachtig in Thailand maar nu in de gevangenis

  Today CNN sent a reporter to Bangkok to speak with a prostitute who claims to have the goods on the Trump camp’s alleged collusion with Russia. The woman, Anastasia Vashukevich, who is also a self-described “sex coach,” is currently imprisoned, and hopes that America will offer her asylum in exchange for her story.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/hannity-pummels-fake-news-cnn-interviewing-hooker-thailand-claiming-trump-russia-dirt-ignoring-julian-assange/

  Like

 25. Jan zegt:

  Mooi: Trump Military Parade Will Be on Veterans Day in DC – Will Include Period Uniforms and Airshow

  Linksvolk zal schuimbekken en massaal hartaanval krijgen

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/great-trump-military-parade-will-veterans-day-dc-will-include-period-uniforms-airshow/

  Like

 26. Jan zegt:

  Trumps woorden hebben direct effect op China na het afkondigen van hogere importtarieven voor China wegens doorgaande diefstal van intellectueel eigendom en dumping van staal

  Trump’s Tough Talk On China Works: China’s Premier Pledges Opening Market To Avert Trade War

  President Trump just announced a new series of tariffs on roughly $50 billion in Chinese imports. These new tariffs are the result of a seven-month investigation into China’s continued theft of US intellectual property. “We have a tremendous intellectual property theft problem.
  ….
  Today, Chinese Premier Li Keqiang said that Bejing is now pushing for talks to correct Chinese-US trade imbalances, rather than a trade war which he believes will hurt both countries. Speaking at a press conference Mr. Li stated, “With regard to trade imbalances, China and the United States should adopt a pragmatic and rational attitude, promote balancing through expansion of trade, and stick to negotiations to resolve differences and friction.”
  …..
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/trumps-tough-talk-on-china-at-work-chinas-premier-pledges-opening-market-to-avert-trade-war/

  Like

 27. Jan zegt:

  Socialisten, communisten gaan onverstoorbaar verder met het verwoesten van Amerika:

  Districtsrechter in Florida geeft stemrecht aan criminelen en officier van justitie in Californië (Orange County) wil sheriff laten arresteren die ICE, grensbewaking, helpt

  U.S. District Judge Nominated by Barack Obama Orders Florida Governor to Restore Voting Rights to Convicted Felons
  http://thegatewaypundit.com/2018/03/u-s-district-judge-nominated-by-barack-obama-orders-florida-governor-to-restore-voting-rights-to-convicted-felons/

  California AG Threatens to Arrest Orange County Sheriff for Assisting ICE (VIDEO)
  http://thegatewaypundit.com/2018/03/breaking-california-ag-threatens-to-arrest-orange-county-sheriff-for-assisting-ice-officials-with-criminal-illegals-video/

  Like

 28. Jan zegt:

  Dems gaan door met de hetze, nu aanklacht tegen Trump, zijn gezin, Russische regering en wikileaks. RINO’s Ryan en McConnell zwijgen

  18 months after their crushing defeat at the hands of a game show host, the Democrats have still published no public autopsy about why they lost or have collapsed at all levels. They did, though, just file a lawsuit blaming Russia & WL for their loss https://t.co/wdZmTbfW9k

  — Glenn Greenwald (@ggreenwald) April 20, 2018

  “This is a sham lawsuit about a bogus Russian collusion claim filed by a desperate, dysfunctional, and nearly insolvent Democratic Party,” said Brad Parscale, Campaign Manager of Donald J. Trump for President, Inc.

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/04/wheres-speaker-ryan-and-senate-leader-mcconnell-after-republican-president-trump-and-his-family-are-sued-by-corrupt-dnc-over-bogus-russia-collusion/

  Like

 29. Jan zegt:

  Mueller gaat Russen aanklagen die zich zouden hebben bemoeid met de Amerikaanse verkiezingen, 31 in totaal en 1 bedrijf. Niemand zal ooit voor de rechtbank verschijnen aangezien het ook nu weer om niet bestaande personen zal gaan zoals eerder en er verder absoluut geen bewijs is, ook zoals voorheen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/updated-list-of-mueller-indictments-more-than-80-are-russians-who-if-they-are-real-people-will-never-face-us-courts/

  Conservatieven komt nu eindelijk de hetze van Rosentein de keel uit en zal motie indienen om hem af te zetten
  House conservatives are preparing a new push to oust Deputy Attorney General Rod Rosenstein, according to three conservative Capitol Hill sources — putting the finishing touches on an impeachment filing even as Rosenstein announced the indictment of 12 Russian intelligence officers for interfering in the 2016 election.

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/report-house-conservatives-preparing-to-impeach-rosenstein-as-soon-as-monday/

  Like

 30. Jan zegt:

  Ook Nike laat zijn ware gezicht zien, zijn haat tegen Trump, en kiest Colin Kaepernick tot boegbeeld van zijn 30jarig bestaan. Gevolg: marktwaarde van Nike daalt met 3 miljard dollar
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/over-3-billion-wiped-from-market-value-after-nike-names-colin-kaepernick-face-of-30th-anniversary/

  Facebook Page Launched “Just Burn It” to Boycott and Burn Nike Products
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/facebook-page-launched-just-burn-it-to-boycott-and-burn-nike-products/

  Like

 31. Jan zegt:

  De gek die Trump van verkrachting beschuldigt, E Jean Carroll.

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s