Eigenaar Joods restaurant HaCarmel eist politie- en camerabewaking

Screenshot_81

De ramen van het Joodse restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg zijn dit weekend besmeurd. Bij het restaurant werden begin december al de ruiten ingeslagen door een pro-Palestijnse activist. De advocaat van het restaurant laat weten dat de eigenaar met spoed permanente politie- en camerabewaking wil krijgen.

Bij het besmeuren is een onbekende substantie gebruikt. ‘Ik ben kwaad. Ik geloof niet dat het een ongelukje was. Het zit op twee ramen. Niemand doet dat’, zegt Bar-On, de eigenaar van het restaurant. ‘Bij de buren wordt nooit op de ramen gespuugd, maar bij mij wel.’

Geen aangifte

Bar-On zegt geen aangifte te gaan doen van de nieuwe actie. Hij is het vertrouwen in de politie kwijt, omdat vorige maand zijn ramen werden vernield door een pro-Palestijnse activist en de verdachte wordt vervolgd voor vernieling en niet terreur. ‘Wat een grap is dat’, zegt de eigenaar. Hij denkt er niet over om te stoppen: ‘Ik ga nog tien restaurants openen. Niemand breekt mijn leven. Alleen met een kogel misschien, anders niet.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Eigenaar Joods restaurant HaCarmel eist politie- en camerabewaking

 1. ReaGluurder zegt:

  ‘Het land van Onze Voorouders verkloot en afgegleden!!’ Volgepropt met Spugende Parasieten en ander Tuig!

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Uiteraard heeft de eigenaar van dit Joodse restaurant recht op een bewakingscamera en/of politiebewaking! Als je opnieuw belaagd bent (en zeer waarschijnlijk niet door dezelfde persoon die de eerste keer schuldig was, dus kan er niet gesproken worden van een verwarde man), ga je niet wachten op een derde keer, en wellicht nog meer keren, maar eis je toezicht.
  Als er een speklapje aan de deur van een moskee ontdekt wordt, krijst de moslimgemeenschap moord en brand en eist toezicht, terwijl dat peanuts is vergeleken bij de ingeslagen ruiten en de dreigementen die tegen de Joodse eigenaar van dit restaurant zijn geuit.

  Beter is om de islam in Nederland geheel te verbieden. Ze brengen niets dan ellende hier.
  Het zal echter niet gebeuren, want we kennen ‘vrijheid van godsdienst’…, wat dit voor een bepaalde groep in ons land ook moge inhouden…

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Zelfs al zouden ze hier in Nederland het licht zien dan nog zitten we rondom met buren, waar de Islam al in een vergevorderd stadium zit. Een wegbezuinigd leger van zachtgekookte eieren erbij zal ook niet veel toevoegen.Ik zie het al voor me dat het zover kan komen dat bepaalde supermarkten niet meer toegankelijk gaan worden voor autochtonen. Zover denken de meeste mensen nog niet. Mij zal het absoluut niet verbazen. En dat laatste is dan nog maar het begin van vele treiterijen en wat daarbij nog komt kijken , die ongetwijfeld zullen volgen vanuit de moslimgemeenschap.Niets is mij meer vreemd wat de menselijke geest betreft.

   Like

  • Peacepipe zegt:

   “Vrijheid van godsdienst” Wie heeft in Nederland bepaald en op basis van welke criteria wat een “Godsdienst” is? En welke groepering kan op basis daarvan recht doen gelden op die bescherming. Het lijkt mij dat de islam er niet voor in aanmerking komt want die verbiedt het verlaten van de islam als godsdienst. Dat betekent “Eens moslim! Altijd moslim!”
   Dat is echter in strijd met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) van de Verenigde Naties, New York 10 december 1948.
   Art. 4 zegt:
   “Niemand zal in slavernij of horigheid gehouden worden!”.
   Bij de islam is dus sprake van horigheid. Dat zou betekenen dat daartegen moet worden opgetreden! Maar dat komt de dames en heren politici niet zo goed uit, dus kijken ze de andere kant op! “Gedogen”, daar zijn we goed in!

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Het is erg vreemd dat het restaurant heeft tot nu toe geen cameratoezicht. Is de eigenaar werkelijk zo dom? Had hij gedacht dat de politie en de overheid hem zouden helpen? Mooi niet!. Wel of geen cameratoezicht zou hem niets helpen. Hij hoort niet bij de groep dat door hoogopgeleide deskundigen werd geselecteerd, om het succes van de Kalergi-Plan te garanderen. Moslims zijn tegenwoordig de bevolkingsgroep in Nederland die van de meeste burgerrechten geniet. Zij zijn degenen die straks de boel zouden overnemen en de autochtone bevolking naar de galg en de slavenmarkten zouden brengen. De verminkte afgehakte koppen zouden in de grachten van Amsterdam drijven. Van Aartsen en de overheid hebben geen probleem met mensenleven te knikkeren.
  Uit verschillende reacties blijkt dat het goedje op de ramen van het restaurant is ..SPERMA. Dat is niet zo vreemd. De troetelbeestjes die dat deden, zijn stuk voor stuk spermabommen. Daarom zijn ze hier!. Zij zijn als hulpmiddel geselecteerd om de lokale bevolking uit te roeien. Dat is de snelste manier om de Nederlandse Tokkies te vervangen. Dat duurt iets langer dan de weg naar Auschwitz, maar dat kan nu eenmaal niet anders.
  Hoe dan ook, hij kan beter gewoon mee ophouden en weggaan. Er is in Amsterdam geen toekomst meer. Niet voor hem en niet voor de autochtone bevolking die niet bereid is voor haar rechten en leven te vechten.
  AMSTERDAM VANDAAG WORDT DE RAQQA VAN MORGEN

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Daarom heb ik heel veel begrip voor joden. Omdat ze altijd en eeuwig weer in een hoek gedreven worden. Terwijl ze gewoon werken en niemand tot last zijn. Het is zo ontzettend bizar wat er gebeurd. Kots wat de rechters betreft en de politiiek. Echt ik vind het mensen om direct uit te kotsen.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Rensk Joden werden eeuwen in een hoek gedreven omdat HEN GOD was niet goed genoeg. Hij paste niet in het stramien van anderen. Ja! Zij hebben gewoon gewerkt en waren niemand tot last. De Amerikanen zouden zeggen: goede belastingbetalende burgers. Nu hebben zij en WIJ last van een groep die denkt dat ze een topgod heeft. Dat iedereen moet van dit stuk tyfus, genaamd Allah, en zijn moordenaar, verkrachter en pedofiele profeet houden en eerbiedigen. Anders worden de leden van deze groep kwaad en gaan ze koppen afhakken.
   Wie echt bizar is, dat zijn wij!. Zo bizar om te kotsen. Wij accepteren met open armen mensen die van plan zijn ONS TE VERDELGEN. Zij kunnen de dag niet afwachten waarin zij met machetes en hakbijlen onze koppen zouden afhakken. En wat doen wij? Wij geven ze op onze kosten TE VRETEN . Al drie generaties lang, verzorgen wij criminelen, moordenaars, verkrachters en terroristen die gezellig aan onze ruif schuiven. Drie generaties die Oh! Zo zielig zijn!. Wij hebben al miljarden uitgegeven voor speciale dure maatregelen voor hun kinderen. Hen kinderen hebben minder IQ dan onze kinderen en ze lopen achter in hun schoolprestaties. Er worden miljarden gespendeerd voor de-radicaliseringprogramma’s, integratie- en andere projecten die voor hen zijn! Voor de zorg voor onze ouderen en onze arme autochtone kinderen. Is geen geld beschikbaar. Het is altijd voor hen- NOOIT VOOR ONS!. Nu ontvangen wij nog meer MONSTERS VAN ALLAH uit de jungle en de woestijn die verzorgd moeten worden. Dat op beveel van de EU en NWO bazen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Anneke zegt:

  De islamitische anti-christen, de huurlingen van onze NWO-regering zijn hyper actief aan het worden op ons continent. Overal gaat de zware ellende zich meer en meer openbaren !!!
  Leef met Bar-On mee !!! Enorm schandalig dat dit nieuwsfeit en heftig bewijs van antisemitisme, door de NOS driftig verzwegen wordt !!! “Bar-On: Shalom”!!!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het mohammedaanse tuig heeft dit restaurant op de korrel en ze zullen het blijven besmeuren , vermoed ik. Waarom ook niet? Een mohammedaan mag toch álles?
  Als de daders zouden worden opgepakt, worden ze niet eens bestraft, hooguit met een fluwelen handje ‘onderzocht’ door een zielenknijper.

  Waarom geven de rotzakken die ‘het plan’ uitvoeren niet gewoon toe dat ze dit aan het doen zijn? Verslijten ze ons soms voor achterlijk?

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Voor elk raam, vernield door een moslim, een willekeurige voorbijganger/moslim, ter plekke doden en laten liggen tot ie begint te stinken. Ik denk dat het helpt. Helpt het niet? dan de aantallen doden zo hoog opvoeren dat ze er vanzelf mee ophouden.

  Like

 8. M. zegt:

  Die zogenaamde bewaking is een lachertje.
  Alleen terreur word bewaakt.
  Nooit je laten beveiligen door je vijand die heult met de vijand.

  Like

 9. M. zegt:

  Hoe er op gereageerd word door de overheid laat meteen goed zien uit welke hoek de wind nog steeds na 70 jaar waait.
  Niets nieuws onder de zon.
  Vandaar dat grenzeloos verwennen van de haat in ons land.

  Like

 10. Donnie zegt:

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/163210/Verdachten-schietpartij-per-ongeluk-in-een-cel

  ↑ Moslim crimineel tuig ↑

  Kan deze eigenaar niet gewoon zelf zwaarbewapende mensen inschakelen?
  Desnoods elite commando’s uit Israël!

  Het is nu toch wel duidelijk dat Nederland haar eigen inheemse blanke burgers, de welwillende Joodse gemeenschap en andere goede mensen niet wilt beschermen?

  Kijk eens elke dinsdag naar Opsporing Verzocht…er is bijna geen enkele blanke Nederlandse meer te zien die iets heeft misdaan of misdaad heeft gepleegd waardoor hij word gezocht…de enige gezochten die je ziet zijn bijna allemaal Marokkanen, Turken, Albanezen en natuurlijk de negroïde mensen als Afrikanen, Surinamers en Antilianen.

  Dit zal alleen langzaam veranderen indien FvD en de PVV gaan regeren voor 2020…en anders is dit gewoon het snelle einde van Europa binnenkort!

  Voorlopig doen alleen Polen en Hongarije zich verdedigend en nationalistisch opstellen…hetgeen een absolute vereiste is!

  Rest van Europa doet niks of wilt niks doen…maar wel het aannemen van criminele terrorisme poen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s