“Jij ongelovige!”: Syriër valt met mes meerdere mensen aan in Berlijn

Screenshot_79

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De islam maakt van gezonde mensen geesteszieke mensen

Is het niet verbazingwekkend dat direct na dergelijke aanvallen met messen van de kant van de media steevast de diagnose “geestelijk verward” wordt gesteld – althans, wanneer het om een moslim gaat – hoewel de journalisten van de geestestoestand geen idee kunnen hebben?

Michael Mannheimer Blog

Antwoord:

Deze media-hoeren hebben geen benul van de religie waar ze over schrijven. Als ze er verstand van hebben en dergelijke aanvallen desondanks bestempelen als “aanvallen van geestelijk gestoorde moslims”, dat zijn ze zware criminelen. Want niet weten, is al dom genoeg. De waarheid echter te kennen – en haar als leugen neer te zetten, is een zwaar misdrijf en maakt de betreffende journalist tot collaborateur van de meest genocidale ideologie van de geschiedenis der mensheid.

Welnu, laten wij deze systeemhoeren eens bij wijze van proef serieus nemen en hen geloven:

Als het, zoals zij schreven, bij al die duizenden islamitische “individuele daders” gaat om geestelijk verwarde mannen, dan mag, ja, móet men zonder aarzelen de diagnose stellen dat hun religie, de islam, verantwoordelijk is voor het uitbreken van deze geestesziekte. Of, om to the point te komen:

De islam maakt van gezonde mensen geesteszieke mensen.

Geen wonder: 1400 jaar totale indoctrinatie door de 2000 (!!!) bevelen in koran en soenna die iedere moslim ertoe oproepen “ongelovigen” te doden, waar men ze ook maar te pakken kan krijgen, hebben bij de volkeren van de islam hun sporen nagelaten. De haat tegen “ongelovigen” is zo sterk, alsof het reeds genetisch in het erfgoed der moslims verankerd zou zijn: De islam is, zoals Younus Shaikh, een gestudeerde Pakistaanse medicus en vrije geest, het uitdrukte:

De islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid!

De Turkse schrijver Zafer Senocak schrijft over de islam:

“Ook als de meeste moslims niet voor waar willen aannemen dat de terreur uit het hart van de islam komt, dan komt hij direct uit de koran.”

En één van ’s werelds beste kenners van de islam, de Duitse Oriëntalist Dr. Hans-Peter Raddatz, beschrijft de islam als volgt:

“In geen andere cultuur, om maar te zwijgen van religie, is de codificatie van moord, roof, verslaving en tribuut-afpersing als religieuze plicht te vinden. In geen andere religie is de geheiligde legitimatie van geweld te vinden als Gods Wil tegenover andersgelovigen, zoals de islam ze als integraal bestanddeel van zijn ideologie in de koran heeft gecodificeerd en bevestigd in de historische praktijk.

Niet in de laatste plaats is er geen stichter van een religie te vinden, wiens voorbeeld, zoals bij Mohammed, zich niet alleen uitstrekte tot de oorlogsvoering, maar ook tot de liquidatie van tegenstanders door opdracht tot moord.”

(Bron: “Van Allah naar Terreur?”, München 2002, blz. 71)

Churchill, die de islam beter kende dan wie van de hoog betaalde mediahoeren dan ook, omdat hij jarenlang in islamitische landen woonde als officier van het Britse keizerrijk en deelnam aan talrijke gevechten tegen moslims, heeft dit op deze manier uitgedrukt:

“De islam versterkt daarentegen de intolerante razernij in plaats van haar te verzachten. Hij werd oorspronkelijk verbreid door het zwaard en sindsdien lijden zijn aanhangers meer dan de gelovigen  van andere religies aan deze vorm van waanzin. in een ogenblik worden de vruchten van geduldige arbeid, de vooruitzichten op materiële welstand, zelfs de angst voor de dood weggevaagd…

Alle verstandige overwegingen zijn vergeten. Ze grijpen naar de wapens en verworden tot krijgers van Allah – zo gevaarlijk en verstandig als dolle honden: en slechts zo kan men ze behandelen.

Daarbij is de islam in geen geval op sterven na dood, maar is hij een militant en missionerend geloof. Hij heeft zich reeds in Centraal-Afrika verbreid en hij brengt bij elke stap onverschrokken krijgers voort; en als de sterke armen van de wetenschap het christendom niet zouden beschermen, de wetenschap, waartegen de islam een uitzichtloze strijd heeft gevoerd, dan zou de beschaving van het moderne Europa vallen, zoals reeds de beschaving van het antieke Rome gevallen is.”

Bronnen:

The Churchill Center: Quotation of the Decade?  (Uit de eerste druk van Churchills The River War)

Winston Churchill: The River War , blz. 19.)

Winston Churchill: The Story of the Makaland Field Force: An Episode of Frontier War (1898), hoofdstuk 3.

In de Soedan en in Indië nam Churchill tijdens de eeuwwisseling persoonlijk deel aan gevechten tegen islamitische Allah-strijders. In meerdere boeken, zoals The Story of the Wakaland Field Force en The River War waarschuwde Churchill voor de opmars van de islam. in 1938 waarschuwde Churchill eveneens zonder succes in een radio-toespraak voor een appeasement-politiek tegenover de nazi’s.

Hoewel mijn mening over Churchill radicaal is veranderd op grond van talrijke boeken die ik inmiddels over hem heb gelezen (Churchill, niet Hitler, was de ware havik in de Tweede Wereldoorlog): Churchill wist waar de vijand was. Hij kon hem benoemen – en hij deed er alles aan om hem te overwinnen.

Hij zou nu aan onze kant gestaan hebben – en zou er alles aan doen om de islam uit Engeland en Europa te verdrijven. Als dit niet op vreedzame wijze zou lukken, zou hij het Engelse leger inzetten. Daarop wil ik wedden.

(Michael Mannheimer)

____________________________________

“Jij ongelovige”- Syriër valt in Berlijn meerdere mensen aan met een mes

Met Oudjaar heeft een man in Schöneberg meerdere mensen met een mes aangevallen, berichten Duitse media. Hoewel naderhand sprake was van “geestelijke verwardheid”, zou het volgens nieuwe inzichten mogelijk gaan om “islamisme”.

Een 23-jarige bekende van de politie had eerder in Berlin-Schöneberg meerdere mensen aangevallen met een mes, waarbij een vijftiger licht gewond raakte, schrijft de Berliner Zeitung.

De aanvaller vroeg volgens getuigenverklaringen aan het 50-jarige slachtoffer of hij een Turk was. Toen deze ontkende en zich bekend maakte als Duitser, moet de Syriër “Jij ongelovige” hebben geroepen en met het mes in zijn richting gestoken hebben.

De andere aangevallenen waren eveneens allemaal Duitsers zonder migratieachtergrond

De verdachte moet een psychisch labiele indruk gemaakt hebben, reden waarom hij na zijn daad naar een psychiatrische kliniek is gebracht.

Nu echter is de binnenlandse veiligheidsdienst met verder onderzoek begonnen. Er wordt onderzocht of er sprake is van een islamitische achtergrond.

Bron: https://de.sputniknews.com

Gevonden in:  https://de.news-front.info

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Jij ongelovige!”: Syriër valt met mes meerdere mensen aan in Berlijn

 1. leefbarbaar zegt:

  Overal weer. Iedere dag weer. En de wegkijkers zijn boos over Trump, Wilders, Baudet en ons gebrek aan duurzaamheid. Propaganda is een machtig wapen. Zeker in Duitsland.

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  Omdat het schrijven van de waarheid verboden is, schrijft men in code?
  Velen weten toch wat “verward” betekend.

  Geliked door 2 people

 3. Ad de Koning zegt:

  Goed gezien Theresa, een tijdje geleden waarschuwde je nog voor het feit dat Aboutaleb een wolf in schaapskleren was terwijl de meeste mensen hem zo aardig vonden en je hebt natuurlijk weer eens helemaal gelijk gekregen, trouwens ook nog dom van Aboutaleb want hij had de reacties die nu kwamen toch kunnen voorzien, trouwens ook nog weer eens, als iemand het al niet wist, dat elke moslim, hoe aardig hij zich ook voordoet nooit te vertrouwen is maar dat wisten we natuurlijk ook al.

  Geliked door 2 people

  • theresageissler zegt:

   Oh, een wolf in schaapskleren noem ik hem inderdaad al sinds tij-den. Ik denk, dat ik maar eens een lijstje ga opmaken van de artikeltjes, die ik gedurende de afgelopen jaren voor E.J. Bron heb geschreven, waarin dat ter sprake komt; we hebben hier niet voor niets ons ‘Archief’.

   Like

 4. Rensk. zegt:

  De ergste moslims zijn de psychopaten. Het resultaat van 1400 jaar haatopvoeding. Plus inteelt. Onder de moslimspychopaten komen als volgt de narcistische moslims. Kan ook niet anders met zo’n “opvoeding”

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Mogelijk dat de imams van deze ‘verwarde’ mannen, adviseren om voor de aanslag een pilletje in te nemen zodat hij later mild wordt veroordeeld wegens ‘verwardheid’.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Het zit in de voeding.
  Melk van van Grieken maakt van gezonde mensen zieke.

  Like

 7. ron zegt:

  Er is heel veel inteelt onder de moslims,tel daarbij op dat het vergif uit de ” koran ” in hun hoofden word gepompt, is een garantie voor moord en terreur.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Churchill had in de jaren `30 niet zoveel anders te doen dan heel veel lezen en schrijven.
  Hij las Oswald Spengler’s ”Untergang des Abendlandes” en vergeleek dit met ”Mein Kampf”.
  Vanaf dat moment wist hij precies waar het met Hitler op uit zou draaien.
  Hij kreeg gelijk, zoals hij later ook gelijk kreeg waar het Stalin en de USSR betrof.
  En nu, over zijn graf heen, gelijk krijgt waar het de islam betreft.

  Hij was inderdaad niet van plan om vrede te sluiten met nazi-Duitsland; ook niet toen het VK er tussen de zomer van 1940 en de winter van 1941 alleen voor stond. Dat zou de positie van Duitsland alleen maar hebben versterkt. En later zouden zij hoe dan ook weer de oorlog verklaren.
  Daar maakte Churchill zich, terecht, geen enkele illusie over.

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Er wordt onderzocht of er sprake is van een islamitische achtergrond.

  Daar is toch geen (duur) ‘onderzoek’ voor nodig?!

  Geliked door 1 persoon

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Hele korte reactie: “Dood aan de moslims”.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s