MUST READ!: Nederland en immigratie

http://www.demo-demo.nl/

Door:
Dr. Jan H. van de Beek

h/t “Dewevoga”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op MUST READ!: Nederland en immigratie

 1. Alphons Mantel zegt:

  prima website met relevante feiten; waarom deed de universiteit dit niet?

  Like

 2. Rensk. zegt:

  We worden gedicteerd door narcisten. En narcisten hebben géén verantwoordelijkheidsgevoel. Het is dus praten tegen een stuk beton. Ik hoef geeneens statistieken te zien om te weten dat wat er nu gebeurd helemaal foute boel is. Mensen uit tribale moslim culturen hier bij grote aantallen binnen halen is vroeg of laat pure moord op de oorspronkelijke bevolking.

  Like

 3. Hoezo orthodoxe moslims?!!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ik vind het toch jammer dat Jan soms half op zijn schreden terugkeert, of zou dat fake zijn?

  Like

 5. M. zegt:

  Men is niet voor niets alle nepvluchtelingen aan het verdelen over het land. Als Israel zich straks verdedigd tegen wat oorlogzuchtig volk en er wat weg blaast hebben we hier in het hele land gelijk een heksenjacht op joden en christenen. Wat onze regering gerust wel weet.
  Daarom wil men er nog meer binnen halen.

  Like

 6. Steven zegt:

  Als ik die cijfers van het CBS moet geloven hebben we nog maar een Miljoen haatkoppen…maar volgens mij zijn dat er al een paar Miljoen meer dan wordt opgegeven. Héél NL zit VOL met die gasten..in elk Dorp of stad!!!

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Economisch gezien is Nederland een Bundesland van Duitsland.
  En dat is feitelijk al zo sinds de vorming van het Duitse Rijk in 1871.
  Pas vanaf ca. 1875 tot aan 1900 vond er in Nederland, dat vanaf de Belgische afscheiding in 1839 een achtergebleven en relatief arm land was (het Albanie van West Europa), een ingrijpende industrialisatie en modernisering plaats, die vrijwel gelijke tred hield met het toenmalige Duitsland. Rotterdam kon in die tijd slechts uitgroeien tot een van de belangrijkste havens van Europa vanwege het Duitse achterland en haar directe verbinding met het Ruhrgebied. En de export van producten uit veeteelt, landbouw en visserij dreef, en drijft in feite nog steeds, voornamelijk op de Duitse afname daarvan. Nederland werd in de jaren `30 van de vorige eeuw hard getroffen door de structurele economische crisis van die jaren. En wist slechts weer uit dat dal te klimmen toen nazi-Duitsland dit aan het einde van de jaren `30 ook deed. Vandaar ook de angstvallige en krampachtige neutraliteitspolitiek van die jaren door de opeenvolgende regeringen.

  Kortom, we zitten al bijna 150 jaar muurvast aan Duitsland waar het onze economie betreft (als Duitsland niest is Nederland verkouden) en we hebben geen fluit te vertellen. Er komt hier echt geen populistische/patriottische revolutie, laat staan een Nexit. Tenzij er in Duitsland politiek gezien een radicaal andere wind gaat waaien. Maar dat gaat alleen maar gebeuren wanneer het Duitse bedrijfsleven geen brood meer ziet in de EU. En dat is op haar beurt weer sterk afhankelijk van de ontwikkelingen in Frankrijk, waar men nu een marionet en een vazal als Macron in het Elysee heeft geholpen. De stemming in Brussel en Berlijn ten aanzien van het Verenigd Koninkrijk en de Brexit is een ouderwets ”Gott strafe England!”-sentiment. En de gevestigde Nederlandse politiek, mitsgaders haar spreekbuizen in de media, gaan hier voor 100% en slaafs in mee.

  Er zal dus op korte termijn geen einde komen aan de druk vanuit Brussel en Berlijn om de immigratie vanuit het MO en Afrika in de EU landen te bevorderen. Want in de ogen van het Duitse bedrijfsleven is dit een potentieel reservoir van goedkope arbeidskrachten. En in de ogen van de Duitse socialisten en groenen een humanitaire plicht. En in Brussel delen de Duitsers de lakens uit. EU=Duitsland. Helemaal nu de Britten eruit zijn.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Het succes van Israël met illegalen is vastzetten en uitwijzen, meer mogelijkheden zijn er niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s