Strijd tegen de moellah-terreur: “De ondersteuning van de VS en van president Trump zijn van onschatbare waarde”

Screenshot_93

(Door: Dr. Majid Rafizadeh – Vertaling: E.J. Bron)

Het is nog maar acht jaar geleden, toen miljoenen Iraniërs zonder succes de straat opgingen en in opstand kwamen tegen het islamitische dictatorregime. Nu demonstreren ze opnieuw en in tegenstelling tot toen verheft nu de Amerikaanse regering haar stem. In steeds nieuwe tweets gaat president Trump aan de kant van de demonstranten staan en verzekert hen zijn ondersteuning.

Gatestone Institutejournalistenwatch

De toenmalige Amerikaanse regering onder Obama hulde zich in afschuwwekkend stilzwijgen. De oproepen van de demonstranten aan de toenmalige Amerikaanse president “Obama, Obama, staan je aan de kant van de moellahs of aan onze kant” vonden geen gehoor en stierven weg.

Washington bood geen ondersteuning aan. Dat maakte voor de moellahs niet alleen de brute onderdrukking van de protesten mogelijk, ze werden ook nog met een deal beloond die het hen uiteindelijk mogelijk maakt om in het bezit te komen van atoomwapens en miljarden dollars.

Obama en het Iraanse regime verkochten het idee van het nucleaire akkoord aan de wereld en van de opheffing van de sancties als hulp voor de Iraanse bevolking en maakte zodoende van het regime een constructieve medespeler. Alle feiten, zowel toen als nu, tonen het tegenovergestelde aan.

De bevolking lijdt niet alleen financieel in het olieland. De jeugdwerkloosheid heeft 31% bereikt, terwijl 60% van de Iraanse bevolking jonger is dan 30 jaar. Veel van de jonge mensen zijn goed opgeleid en technisch en computer-vaardig, maar ze kunnen met geen mogelijkheid een baan vinden. De oudere generatie is financieel niet in staat om medicijnen, levensmiddelen of onderkomen te verschaffen. De inflatie bereikt ongekende hoogtes.

Volgens Amnesty International en andere mensenrechtenorganisaties escaleren de onderdrukking van vrijheden en de schendingen van mensenrechten. De extra miljarden dollars aan inkomsten, die dankzij de atoomdeal – die al maanden geleden opgezegd zou hebben moeten worden – het land binnenstroomden, komen terecht in de zakken van de Revolutionaire Gardes, bij de Syrische president Assad, bij Hezbollah in Libanon, bij de Houthi´s in Jemen en bij andere terreurorganisaties.

De Iraanse president Hassan Rohani  heeft voor 2018/2019 meer geld voor het leger en het raketprogramma aangekondigd – op kosten van de armen.

De Amerikaanse president Donald J. Trump heeft de Iraniërs herhaaldelijk gesteund en hun moed geprezen, hij heeft openlijk schendingen van de mensenrechten door het regime veroordeeld.

Het Iraanse regime, zijn vertegenwoordigers en de linkse mainstream media proberen hun lezers en kijkers wijs te maken dat de VS met het oog op de huidige opstand zich erbuiten moeten houden en stil moeten zijn.

Hoe moet een land, dat voorstander is van vrijheid en mensenrechten, stil zijn wanneer andere mensen deze vrijheid en deze rechten ook opeisen? Zou dit zwijgen niet een verraad aan de slachtoffers van het “islamisme”, het terrorisme en geweld met het oog op het handelen van de Iraanse regime tegen onschuldige mensen in Iran en de rest van de wereld betekenen? Iran geldt als belangrijkste sponsor van terrorisme. In Iran worden meer mensen terechtgesteld dan waar dan ook ter wereld. Volgens Amnesty International neemt het regime ook bij de executie van kinderen een toppositie in. Als het regime zo gewelddadig tegen de protesten blijft optreden, dan zullen de komende dagen tientallen vreedzame demonstranten worden doodgeschoten.

Als iemand die heel lang in Iran heeft gewoond, kan ik u vertellen dat de ondersteuning van de VS en president Trump van onschatbare waarde is voor de Iraniërs – ze voelen zich hulpeloos en alleen gezien de monsters die hen al zo lang onderdrukken.

In de Iraanse sociale netwerken en andere applicaties zoals Telegram, dat heel populair is onder de Iraniërs, wordt duidelijk dat de mensen jubelen over de ondersteuning van de VS. De mensen vragen de VS ook op andere terreinen om hulp, evenals bij het omzeilen van de door het regime opgelegde internetblokkade.

Het is hypocriet en hartverscheurend om te zien dat de internationale gemeenschap en de Verenigde Naties gewoon toekijken hoe vreedzame demonstranten in elkaar geslagen en gedood worden: er is geen enkel woord van veroordeling te beluisteren. De dictators en despoten, die de meerderheid in de VN vormen, zijn zonder twijfel bang dat zij als volgende aan de beurt zouden kunnen komen.

Zwijgen staat gelijk aan tolereren. Is dat de boodschap die aan de demonstranten, die niet alleen voor de eigen vrijheid, maar ook voor die van andere volkeren bereid zijn hun leven te riskeren, gestuurd wordt?

Als het de Iraniërs lukt om het radicaalislamitische regime ten val te brengen, zullen ze tegelijkertijd de grootste financier van terreur, anti-Amerikaanse en antisemitische propaganda ten val brengen. Iran onder de huidige regering is niet alleen een gevaar voor de eigen bevolking, maar voor iedereen.

Daarom worden de mensen, die nu in de straten van Teheran onderweg zijn en eisen dat hun stem gehoord wordt, helden die de geschiedenis zullen ingaan.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Vertaling: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Dr. Majid Rafizadeh

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, democratie, dictatuur, Donald Trump, EUSSR, Hypocrisie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Strijd tegen de moellah-terreur: “De ondersteuning van de VS en van president Trump zijn van onschatbare waarde”

 1. BertG. zegt:

  Hij zegt een paar keer Khomeini, Khamenei, Iran, bij de bron spreken ze moslims en het staat op het internet dus het is sowieso exact wat het lijkt.

  HEEL MISSCHIEN heeft het er iets mee te maken dat ze in Iran heel goed weten dat ze eigenlijk helemaal geen moslims zijn, dat de islam gewoon opgelegd is door een stel zandbakkromzwaarden, terwijl het daarvoor gewoon keurige Zoroastriërs.
  https://www.geenstijl.nl/5140130/video-iranier-verbrandt-en-bespuugt-koran/

  Geliked door 1 persoon

 2. De Iraanse regering noemt Israël de Kleine Satan en de Verenigde Staten van Amerika de Grote Satan…

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  “Zwijgen staat gelijk aan tolereren”, erger nog de “Internationale gemeenschap en de VN omarmen, verdedigen en importeren dezelfde Islamitische tirannie als in Iran, natuurlijk zwijgen ze!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Waarschijnlijk zal die Internationale gemeenschap (en dus ook Rutte en Co) en de VN wel te hulp schieten als het om de opvang van die “zielige” Islamieten gaat waar de Iraanse bevolking 37 jaar onder geleden heeft, zodat ze in Europa de boel kunnen ontwrichten, heel bruikbaar voor de EU club.

  Geliked door 1 persoon

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Veel dank, Trump.

  Geliked door 1 persoon

 6. Qvic zegt:

  Laten wij ons eerst van het kwaadaardige EU en onze pro EU regering afkomen, voordat wij een ander land gaan steunen.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Hoe wil die Trump nou toch die demonstrerende Iraniërs gaan helpen ? Met bla bla bla ? Niet erg overtuigend ! Met een militaire interventie ? Nee, dat zit er niet meer in, teveel risico’s (zoals Irak -Syrie). Met een handelsblokkade ? Nee, dat zal weer niet gaan werken. Die ayatolla,s en mullah’s laten zoveel mogelijk demonstranten oppakken, vastzetten en martelen. Schijnprocessen volgen, en iedere demonstrant krijgt 30 jaar aan zijn broek. De Iraniërs zullen zichzelf uit dit slangennest moeten gaan bevrijden. Een burgeroorlog met tich veel doden. Helaas, het is niet anders !

  Like

 8. Jan zegt:

  Geen doekje, dan meppen van de zedenpolitie

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s