Geneesmiddel tegen extreem toegenomen “vluchtelingen”criminaliteit: Nog meer “vluchtelingen”!

Screenshot_119

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Nu hebben we het zwart op wit! Sinds gisteren zorgt onderstaande uitspraak voor koppen in alle grote media:

“De honderdduizenden illegaal via de open grenzen van Merkel Duitsland binnengekomen vluchtelingen hebben tot een explosieve toename van de criminaliteit in Duitsland geleid.”

Zelfs de staatsomroep komt er niet meer omheen dit te vermelden:

“Volgens een onderzoek is het tussen 2014 en 2016 tot een merkbare toename van gewelddaden door vluchtelingen gekomen. Het door de criminaliteitswetenschapper Christian Pfeiffer geleide onderzoek in opdracht van het ministerie van Familiezaken heeft daartoe de situatie in de deelstaat Niedersachsen geanalyseerd.

Volgens de criminaliteitsstatistiek nam het aantal door de politie geregistreerde gewelddaden in Niedersachsen tussen 2014 en 2016 met 10,4% toe. Deze toename komt voor 92,1% op rekening van de vluchtelingen, staat er in het nu gepubliceerde onderzoek.”

Dat kan men ook, omdat er sprake is van een grote troostende pleister op de wond: als oplossing willen politici en “deskundigen” de familiehereniging graag zo effectief en spoedig mogelijk invoeren. Zo kopt “Die Presse”:

“Familiehereniging zou de toename van gewelddaden kunnen indammen.”

Concreet betekent dat:

We weten dat de sterke toename van delicten in Duitsland is te wijten aan vluchtelingen. Daarom moeten we – om het aantal delicten weer naar beneden te brengen – nog veel meer vluchtelingen in het land halen.

En dat zulke, mogelijk grote, migrantenfamilies ertoe neigen de criminaliteit duidelijk te reduceren, zien we immers goed aan de grote Arabische families in Berlijn en elders.

Rest mij alleen nog de vraag aan de lezers: Hebt u ook steeds vaker de indruk dat u in een groot gekkenhuis leeft? En moeten we verbaasd zijn dat men de spot met ons drijft?

 

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Geneesmiddel tegen extreem toegenomen “vluchtelingen”criminaliteit: Nog meer “vluchtelingen”!

 1. Tistochwat zegt:

  Het meest verschrikkelijke is niet dat we het gevoel hebben in een open inrichting te zitten, maar het feit dat we door kwaadaardige krankzinnigen ‘geregeerd’, onderdrukt en bestolen worden.

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik heb er nog een paar.

  Brand gaan we in het vervolg blussen met benzine.
  Koorts gaan we in het vervolg bestrijden met toedienen nog meer ziekte verwekkers.
  Auto ongelukken gaan we voorkomen door afschaffen rijexamens en controles

  Misdaad gaan we bestrijden door minder en lagere straffen. Oh wacht, hebben we dat niet al?

  Gelukkig hebben we bij het “klimaat opwarming” probleem wel de goede oplossing gevonden.

  Miljoenen windmolens voor de nodige verkoeling.

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Ik denk dat dat gekkenhuis er altijd al was, is en blijft, maar nu door de asielindustrie naar boven komt. Joost van den Vondel:” de wereld is 1 groot schouwspel”. Linkse mensen en andere gespuis zijn er altijd al geweest door de geschiedenis heen. En nu komt het weer in z’n ware gedaante naar boven. Om de zoveel jaar in de geschiedenis.

  Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Voor mij is het al even duidelijk.
  We zitten te zeiken op Zweden maar Duitsland is nog een groter moeras dan 5 Zwedens samen.

  Geliked door 2 people

 5. M. zegt:

  Daarom willen ze er steeds meer van , ook in ons land, omdat ze de Europeaan de oorlog hebben verklaard.
  En iedereen die de grens dicht wil word kapot gemaakt of buitenspel gezet want men wil de terreur helemaal niet bestrijden.
  Laat u niets meer wijs maken door die criminelen die zich regeerders noemen of de wet waarmee u ook verneukt word.
  Die willen meer blijkbaar meer bloederige taferelen, kindermisbruik, verkrachtingen van vrouwen, en criminaliteit voor u want men is al die smerigheid maar wat graag tot dienst. en laten u de mond dicht houden.

  Geliked door 1 persoon

  • D.DAY zegt:

   Helemaal mee eens. Het doel is om Europa zo snel mogelijk islamitisch te maken en daarvoor zijn alle middelen geoorloofd: open grenzen, familiehereniging, pardonregelingen voor kinderen en illegalen, etc. En wat de eigen bevolking wil is totaal niet relevant voor de criminele bestuurders.

   Geliked door 1 persoon

 6. Janszn zegt:

  Ik heb zin om alle beheersing los te laten en heel onbeschaafd naar Den Haag te gaan om daar de boel kort en klein te slaan, inclusief die tweebenigen. Goh, als atheïst zie ik ineens Jezus.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederländer zegt:

  @ Guus
  Kunnen ze beter al die neuqnegers castreren om meer kinderen te maken.

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Het is navrant dat de mensen die islamisering niet bestrijden niet beseffen dat als dit zo door gaat zij de eersten zijn die het botte mes van de islam door hun strot voelen gaan, dan is het wel te laat!

  Like

 9. M. zegt:

  Bij bijna elke aangestuurde linkse groep die betaald worden om te rellen kom je weer bij een nazi geldschieter uit. Die hun vijanden met hun vijanden bestrijden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s