Politieagenten luchten hun gemoed

Screenshot_120

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het hele systeem is ziek”

Steeds meer berichten uit het dagelijks leven van politieagenten komen aan het licht. De politieagenten uiten zich meestal anoniem. Wat ze te melden hebben, is schokkend: het beschrijft een falen over de hele linie.

Die Freie Welt

In de “Südkurier”  is een artikel verschenen dat een inkijkje in de arbeidsmogelijkheden van de politie geeft. Drie politieagenten op patrouille vertellen over hun ervaringen. Dat er in een vluchtelingencentrum drugs gebruikt worden, is voor hen geen verrassing meer. “Je kunt de drugs indelen naar verschillende nationaliteiten”, zegt een van hen. “Het is heel duidelijk verdeeld. De Ghanezen handelen bijvoorbeeld in cocaïne.”

Een van hun inschattingen is vooral schrikbarend. “90% van onze cliënten heeft geen Duits paspoort. Bij alcohol achter het stuur is het omgekeerd”, zegt een van de agenten met een glimlach. Ze weten ook waarom dit niet in de criminaliteitsstatistieken wordt weerspiegeld. De simpele reden is dat de politieagenten “niet iedereen meteen arresteren. Maar diegenen, met wie wij te maken hebben op straat, hebben bijna allemaal een migratieachtergrond.”

Ze beklagen hun slechte uitrusting. “De laatste keer dat er echt in de politie geïnvesteerd werd, was ten tijde van de RAF. Toen heeft men geïnvesteerd. Sindsdien werd er door de deelstaatregeringen alleen maar bezuinigd, de ene keer iets meer, de andere keer iets minder.”

“De sfeer is ruwer geworden”, zeggen ze. “De politie wordt uitgescholden en beledigd, deels bespuugd. Vooral op het station bevindt zich inmiddels slecht gespuis, je kunt het niet anders zeggen.” Ze hebben geen mogelijkheid zich te laten gelden. “Wanneer we een zakkenroller voor de zoveelste keer betrappen, dan lacht die ons uit, omdat we hem moeten laten gaan… Hij zwaait naar ons en zegt dan: Tot de volgende keer!”

Andere berichten bevestigen dit. In een bericht op “Epoch Times” was eveneens sprake van een uitrusting “op de grens naar belachelijkheid”. In Berlijn zou het radionetwerk van de politie vol gaten zitten – “een geldprobleem”, zegt men. Men zou weliswaar niet ogen uitwijken naar Whatsapp, maar agenten zouden dat desondanks doen.

De agenten klaagden ook over een toenemend gebrek aan respect. Het gaat zo ver dat de politieagenten bang zouden zijn: “Als er op straat sprake is van een grotere agressieve mensenmenigte, dan heet het devies: Terugtocht!”

Het bericht citeert anonieme stemmen, die zich in augustus al in de “Bild-Zeitung” hadden geuit. “In de antiterreur strijd zijn we hulpeloos”, werd daar gezegd. Maar het gaat niet alleen om de strijd tegen de terreur. Het gaat om het dagelijks geweld, dat door migranten werd binnengesleept, dat de politieagenten niet meer onder controle hebben.

Ze klagen dat het openbaar ministerie “onder de knoet van de politiek” zou zitten. In hachelijke zaken zouden liever de aktes worden gesloten, “voordat het publiek de shit te weten komt”. Bewijzen zouden worden genegeerd of verdwijnen, zware criminelen zou men in groten getale laten lopen. “Het hele systeem is ziek”, staat er samengevat: “We bestrijden de misdaad niet meer, we beheren hem alleen maar.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Politieagenten luchten hun gemoed

 1. Qvic zegt:

  Het is algemeen bekent, dat de huidige politiek bewust de zaak laat escaleren. Dit in opdracht van de machtselite (ook wel hogerhand genoemd)

  Liked by 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  @webmaster

  Iets werkt op je gemoed.
  En men lucht zijn hart.

  Liked by 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Webmaster
   Was de bedoeling om alleen als tip op te pakken.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik leg de tip, met uw welnemen, naast me neer onder verwijzing naar de betekenis in mijn Groot woordenboek Duits-Nederlands van Van Dale:

    “auspacken”: beginnen te vertellen, uitkramen, zijn gemoed luchten, alles zeggen wat men op zijn hart heeft

    Webmaster

    Liked by 2 people

   • Statler & Waldorf zegt:

    Met uw welnemen:
    Contaminatie en malapropisme zijn verschillende begrippen.

    En de Van Dale bevat per druk zo’n 10.000 fouten ter uwer informatie.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dank u voor de informatie. Ik sluit me toch maar aan bij wat de Van Dale schrijft, als ik u niet ontrief . . .

    Liked by 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Statler & Waldorf 5 januari 2018 om 23:57

    En de Van Dale bevat per druk zo’n 10.000 fouten ter uwer informatie.

    Het is te uwer informatie, zonder ‘r’ dus. Als u mij toestaat. 😉

    Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Om mij te ontrieven is meer nodig mijn beste.

   By the way:
   Een goed, gelukkig en gezond 2018 wens ik u toe.

   Van toepassing op uw allen overigens beste mensen.

   Liked by 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Dat wens ik u eveneens, beste Statler & Waldorf

    Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Statler & Waldorf 6 januari 2018 om 00:39

    Van toepassing op uw allen overigens beste mensen.

    Van toepassing op u allen(,) overigens, beste mensen.

    Hartelijk dank en ik zal het nooit meer doen, dat ‘komma-neuken’. 😉

    Like

 3. MARIA zegt:

  Het ergste, ze komen naar hier, krijgen alles en toch gaan ze de criminaliteit in. En wij als werkenden betalen dit allemaal. De opvang, alle extra beveiligingen op alle vlakken, de vernielingen die ze aanrichten, het leed wat ze veroorzaken, alles wat ze jatten. Gooi dit alles eens bovenop de kosten van de asielopvang. Om depressief van te worden (ben al aardig op weg…..)

  Liked by 5 people

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Een enkele Politieagent zal soms wel naar buiten willen treden met zijn grieven maar het gros denkt er begrijpelijkerwijs alleen maar aan dat zijn Huur of hypotheek betaald moet worden en de kinderen ook moeten eten.
  Dus eerlijk gezegd uit die hoek zal af en toe wel een scheet gelaten worden maar echt Schijten (lees van zich laten horen op grote schaal) zie Ik niet gebeuren.
  Daarbij kan het Politieventje zich nog altijd beroepen op het feit dat staking niet is toegestaan in hun beroepsgroep.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Maar .als je rechtvaardigheid in je vaandel hebt staan, hypotheek of niet,kun je er niet langer mee leven…op een gegeven ogenblik..denk je fuck jou all.
   Wat krom is ,kan je niet rechtbuigen ,zo simpel is het.
   Ik ben ook heel veel kwijtgeraakt wat me oprecht lief is.
   En al die agenten,zijn bang voor hun hypotheek.
   Maar dan hebben we het nu over in alle lidstaten Henk, en ze zijn allemaal bang voor hun hypotheek, is dan werkelijk de ganse wereld hypocriet,of zit daar ook weer een groter belang achter,

   Like

 5. D.DAY zegt:

  Het is in Nederland niet anders. Door hogerhand is bepaald dat moslims zoveel mogelijk met rust gelaten moeten worden en de moslims hebben dit heel goed door. De politie doet niet aan handhaving, maar probeert de moslims te vriend te houden middels buurtgesprekjes, organiseren iftarbijeenkomsten en moskeebezoek. Iedere buiging van de politie naar moslims wordt opgevat als zwakte en voedt het bewijs dat zij boven de wet staan. Onze te vroeg overleden arabist Hans Jansen zei het al: je moet moslims “harder” terugpakken dan zij doen, dat is het enige waar zij gevoelig voor zijn!

  Liked by 4 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   In een artikel artikel op deze site ging het over het tribale denken. Dat komt er op neer dat er niet gedacht en gevoeld wordt door een Joods / Christelijk gevormd geweten (wat ook de draagvlak van het Recht bepaald) , maar vanuit wraak et cetera. Tsja, als je dan steeds redelijk gaat doen en goede gesprekken gaat voeren na crimineel gedrag, ondervindt je geen respect maar verachting…

   Ik heb het te doen met de politie. Zij ondervinden dagelijks de shit op straat, maar worden niet gesteund van Politiek en Justitie. Ik vind dat zeer onrechtvaardig en dus fout.

   Like

 6. kampersrene zegt:

  Wat ik niet begrijp , waarom staakt de politie niet , dan kan het asiel straatvuil zijn gangen gaan. Het is volgens mij de enige manier om de ogen te openen van iedereen , die van justitie en zijn milde begripvolle rechters zelfs de linkse naastenliefhebbers

  Liked by 2 people

 7. Asgard zegt:

  Polietie agenten luchten hun gemoed, prima toch, politie agenten zijn ook goed in het wegkijken en ontkennen,…kijk nou eens goed politiesukkels,,,, waar zit het probleem, wie creeert het probleem, wie ontkent het probleem,…luister VERDOMME naar de burgers,..niemand heeft meer respect voor jullie, snap dat dan eindelijk eens,..jullie zijn goed in het uitdelen van boetes daar blinken jullie in uit,..ook onder jullie lopen er genoeg rond die dealtjes maken met drugsdealers, zodat de kleine jongens geliquideerd worden en de grote jongens de handen in onschuld doen wassen, hehe politie luchten hun gemoed, is maar goed ook, het probleem zit in de partijen waar jullie voor stemmen, en nog denken dat politiek het kan oplossen, hoe gestoord moet je wel niet zijn om dat te kunnen denken,….kijk gewoon de samenleving in en je weet waar het naar toe loopt en gaat, zijn jullie agentjes soms doof en blind, zefs al werd de zon zwart, dan nog ontkennen jullie dat dat zo is,…geen land mee te bezeilen jullie agenten, lekker huillie huillie doen,..is maar goed ook dat de burgers voor zichzelf gaan opkomen, we hebben namelijk geen ene reet aan jullie!

  Liked by 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   U moet de politie niet de schuld geven,
   maar de verantwoordelijke politiek en justitie !!!!!!!!!!!

   Liked by 2 people

   • Asgard zegt:

    Patriot 2.0,…volgens mij heb je maar de helft gelezen,..als je goed leest dan lees je ook dat ik de politiek bedoel,…daar naast nog even gezegd hebbende, dat ook alzien de agentjes het wel, dan nog zullen zij zich geroepen voelen wanneer het volk wel de straat op gaan om zich de onvrede te uiten, dan nog zullen zij de politici beschermen omdat het in die botte harsens van hen niet door dringt waarom het volk zou demonstreren, zij voelen zich dan genoodzaakt om de rust te bewaren, zodat die mongolen in Den Haag en Brussel er nog een grotere teringzooi van kunnen maken,…weet je wat de toekomst is in Europa, Patriot? Bloed heel veel bloed!

    Like

   • Asgard zegt:

    Patriot,…bloed heeeeeeel veeeelll bloed,…we hebben te maken met een duidelijke verval in de maatschappij, grote corruptie tiert welig in de instituten die het belang van de burgers zouden moeten dienen, fraude verkiezingen, voor het redden van de zogenaamde democratie, referendumwet afschaffen zodat de burgers helemaal monddood worden gemaakt, partijen uitsluiten vanwege een tegengeluid, Justitie die dealtjes maken met drugsdealers en wellicht er zelf ooknog een zakcentje aan over houden, nooit gedacht zeker dat er ook wel eens containers met drugs bewust toegelaten worden om de misdaad in stand te houden, zodat onze klasse justitie niet uit zn werk kan lopen,…natuurlijk is het politiek en justitie, dan nog zijn er hersenlozen bereid om hen te beschermen, waaronder politie die denken een goeie zaak te doen tegen de agrresieve burger, man, man, man!!

    Liked by 1 persoon

 8. Jade zegt:

  Meer, meer, meer…
  Ik wil meer Nederlandse agenten zien,
  die gaan steigeren vanwege het bewust
  kapot maken van Nederland door eu/den haag.

  Liked by 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Jade,..dat is het enigste juiste,…

   Ik wil meer Nederlandse agenten zien,
   die gaan steigeren vanwege het bewust
   kapot maken van Nederland door eu/den haag.

   Dan pas praat je over goeie agenten, door de werkdruk en alles moeten die gasten/agenten toch inzien dat het totaal ook bij hen uit de klauwen loopt, Burn-out klachten, psychische klachten noem maar op, dat die lui nog niet de straat op zijn gegaan om te demonstreren,….ohhh nee wacht dat mag niet, want het is politie???!!

   Like

 9. kruisridder zegt:

  Een paar dagen geleden zag ik hoe 4 agenten probeerden een ***marokkaantje probeerden te overmeesteren naast zijn mocro-golfje. Lukte niet. Met assistentie van 3 man erbij (nou ja, 2 vrouwen, een vent) ook niet. Die konden nog geen kereltje van 4 jaar overmeesteren. Toen een omstander riep naar die agent dat ze die vent gewoon door zijn hoofd moesten schieten, werd die mocro wit van woede en rukte zich los van die agenten en scheurde er vandoor met zijn mocro-bolide, waarop een agent verhaal kwam halen bij die omstander en de omstander hem er nog eens fijntjes op wees, dat als ze met zeven mensen die mocro niet tegen konden houden,hem zeker niet konden houden……….

  Like

  • Rensk. zegt:

   Als de top van de politie verrot is dan volgt de onderlaag. Als de gevestigde politiek verrot is volgt de onderlaag het volk dus. Zo is het altijd nog gegaan in de geschiedenis als het weer fout gaat.

   Like

 10. Wim zegt:

  Een gedisciplineerd agent gehoorzaamt altijd aan de gevestigde macht, dat is de zuigfles van de politie, haar ruggengraat, en veelal iets om beschaamd over te zijn. Het lot van de politie werd bezegeld op het ogenblik dat ze als een soort janklaassen werd gezien – en men vraagt zich af hoe zij het nog zo lang heeft kunnen uithouden zonder zichzelf uit te kotsen. (Jean Raspail in ‘De Ontscheping’, 1973; p.251)

  Like

 11. koti zegt:

  Ik heb totaal geen medelijden met de politie. Als de regering bijna alles totaal verkeerd doet, wie kan het land dan nog redden ? Juist, de politie en het leger ! De politie en het leger moeten gewoon als 1 man tegelijk opstaan ! Heel de regering het gevang in, en het leger neemt het bestuur weer democratisch over. Groetjesss .

  Like

 12. Nemesis zegt:

  http://www.anonymousnews.ru/2017/08/25/migrantenkriminalitaet-polizei-empfiehlt-opfern-keine-gegenwehr-zu-leisten-empoerung-im-netz/

  Sorry niet vertaald. De politie geeft een super goede raad, je in geen geval te weren bij een overval door de goedstukjes. Laat je maar rustig beroven, half dood of dood slaan of schoppen, doodsteken en verkrachten.
  Dat is ook een manier van de politie om hun hart te luchten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s