Veiligheidsruimte voor Joden op Berlijnse school

Screenshot_121

(Vertaling: E.J. Bron)

Heeft echter niets met niets te maken

Na de veiligheidszone voor vrouwen tijdens de jaarwisseling in Berlijn zal er binnenkort op een school in Berlijn ook een veiligheidsruimte voor Joden komen. Bescherming tegen antisemitische overvallen, zonder uitzondering begaan door Arabische jongeren.

Die Freie Welt

In tegenstelling tot de vooraanstaande media, die graag en foutief melden dat de antisemitische overvallen tegen het joodse leven uitsluitend voor rekening komen van rechts-extremisten, toont de “Jüdische Allgemeine” in haar bericht over desbetreffende voorvallen op een Berlijnse school duidelijk aan uit welke richting het gevaar voor het joodse leven in Duitsland dreigt.

In de mensa van de Ernst-Reuter-Oberschule werden meermaals antisemitische leuzen geschreeuwd door uitsluitend Arabische jongeren. Een joodse leerling werd aangevallen met de woorden dat alle Joden kindermoordenaars zouden zijn, bij wie het hoofd afgesneden zou moeten worden. En een meisje verstoutte zich met de uitroep: “Wallah! Hitler was goed!” Hij, Hitler, heeft de Joden vermoord; hij was een goede man.

Omdat deze aanvallen geen incidenten zijn, heeft de schoolleiding nu besloten, zoals bericht wordt in de actuele editie van de “Jüdische Allgemeine”, een veiligheidsruimte voor joden in te richten. Die “mogen” daar dan, afgescheiden van de andere leerlingen, hun pauze doorbrengen. Maatregelen tegen de antisemitische aanvallers, die met hun ophitsende leuzen en aanvallen herinneringen oproepen aan de donkerste twaalf jaar van de Duitse geschiedenis, zijn tot nu toe niet bekend geworden.

De Berlijnse pers zwijgt over deze voorvallen. Ook de niet-regionale kranten, om van de tv- en radiozenders maar helemaal te zwijgen, schijnen zich niet te interesseren voor deze voorvallen. Alleen de “Stuttgarter Nachrichten” heeft het thema in een bericht opgenomen.

Stelt u zich nu eens voor dat het in plaats van Arabische jongeren Duitse jongeren waren geweest die zich zo hadden gedragen. Het complete rood-rood-groene kamp in Berlijn zou onmiddellijk nog meer geld voor de “strijd tegen rechts” geëist en toegestaan hebben, er zouden dwars door de hele republiek lange rijen mensen met kaarsjes gevormd zijn en de geest van 1933 zou op iedere muur zijn geprojecteerd die beschikbaar was.

Maar omdat het Arabische jongeren waren, kijkt het hele politieke spectrum van de gevestigde partijen de andere kant uit en speelt de drie apen: niks horen, niks zien, niks zeggen!

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Veiligheidsruimte voor Joden op Berlijnse school

 1. Rensk. zegt:

  Ik vind het zo raar dat je de slachtoffers van al die aanvallen (ook de nabestaanden) bijna niet hoort. In Frankrijk niet. In Duitsland amper. Ja een brief schrijven naar Merkel waarom ze de nabestaanden niet komt bezoeken. Hele lauwe reacties. Zit geen pit in.
  Zouden ze nog steeds bang zijn voor racist uitgemaakt te worden? Terwijl ze als normale reactie furieus hadden moeten zijn.

  Liked by 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Als je geschoren wordt moet je stilzitten.

   Liked by 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ik vind het incasseringsvermogen en het niet of nauwelijks reageren van de autochtone bevolking en de slachtoffers, ook volkomen onbegrijpelijk. Lamgelegd door emotionele chantage (fascist, we moeten die mensen helpen, “er zijn ook goeden, hoor”) van de media.!!!

   Liked by 1 persoon

  • M. zegt:

   Deze mensen zijn als opgejaagd wild en weten allang dat er weer een heksenjacht op joden georganiseerd word met volledige steun van de regeringen die de landen blijven volpompen met haat.
   Dat de heksenjacht ook nog eens word beschermd bij de wet en de media die er over moet zwijgen met dat verneuk de goede mens en bescherm de slechten beleid van ze is dubbel triest.
   Dan valt er niet zoveel meer te klagen. Als je alles tegen je hebt. Om niet.

   Dus ik denk dat ze zeer dankbaar zijn voor elke stem die zich wel laat horen.
   Ik denk dat de mensen niet beseffen wat het betekent om straten vol met idioten getolereerd zien worden die om je dood schreeuwen.

   Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Jah wat moet je als gutmensch je neemt niet de oorzaak weg maar ”bestrijd” de gevolgen.
  nog steeds word ervan uit gegaan als je het probleem niet benoemd en weg blijft kijken zal het allemaal wel op zijn pootjes terecht komen.
  Op een moment ontploft deze hele gang van zaken bij dezelfde gutmensch in zijn eigen tronie en dan zijn de rapen gaar want start eenmaal de antipathie tegen deze denkwijze en pikt het volk het niet langer gebeuren er rare dingen in Europa.
  Helaas wil de gutmensch dat risico lopen en zijn de gevolgen niet zo eenvoudig meer te overzien.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het voeren van de krokodil van Smalhout: je blijft hem voeren, in de hoop dat hij jou niet pakt, maar uiteindelijk doet hij dat toch.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Hier de originele versie:
    “Diegene die de krokodil voedert zal als laatste opgegeten worden….

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Moslims krijgen op school een gebedsruimte en Joden krijgen op school een veiligheidsruimte.

  Zeg nu niet dat de “Gutmensch” het slecht bedoeld.

  Het probleem is dat de wereld niet wil wat de “Gutmensch” wil.

  Niet de “Gutmensch” is het probleem maar de wereld.

  Snap je?

  Liked by 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  Ik vraag mij af waarom gelovigen zo nodig herkenbaar over straat moeten, je kunt toch wel geloven zonder keppel, hoofddoek, kruis of andere parafernalia? Ik ga toch ook niet herkenbaar als ongelovige de straat op? Geloof maakt meer kapot dan je lief is.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Waarom gelovige perse zo over straat willen gaan, is om andere op deze manier te dwingen om hun achterlijk gedrag te accepteren.
   Door het je continue in je smoel te willen wrijven, en als vorm van evangeliseren.

   Maar hoe zou je dat moeten doen, je op straat herkenbaar maken als iemand die nergens in gelooft.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Wat is er tegen als je jezelf in het openbaar toont, met heel je identiteit, inclusief jouw religieuze identiteit ? Antwoord: NIETS.
    Echter, ik zeg er wel bij dat je een ander niet iets moet op gaan dringen, en dat gebeurt helaas wel te vaak.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    BertG, fout ! Iedereen mag gekleed gaan en dragen wat men wil, ook een vorm van vrijheid van meningsuiting en er is werkelijk niemand die daarmee een ander op deze wijze dwingt of evangeliseert, zoals jij beweert, behoudens de islam die daar wel naar streeft in het kader van de algehele onderwerping !

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar je hebt gelijk, christenen weten mekaar altijd wel te vinden in een ploeg van zomaar een groep mensen.
    Daar hebben ze geen kleding voor nodig.
    Vaak genoeg mee gemaakt.
    En dan verder ieder ander denkend mens uitsluiten in hun omgeving.
    Je hoort bij de club of niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Gaan we nou weer beginnen.

    Ik geef alleen een verklaring waarom het zo zou kunnen zijn dat ze dat graag doen.
    Niet dat ze dat niet zouden mogen doen.
    Goed leren lezen, rookmelder.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   O.K. Bob maar moeten wij dan vrouwen in een soort harnassen accepteren???????

   Like

  • Rookmelder zegt:

   @Bob, dat ze daarvoor kiezen valt onder de vrijheid van meningsuiting en is een ieder geoorloofd te dragen wat men wil, ook religieuze uitingen, behoudens de islam waarvoor in Nederland wel enige beperkingen gelden, met name in openbare ruimtes en functies.

   Like

 5. Hans38 zegt:

  Als Hitler tijdig de Koran had gelezen had hij Mein Kampf niet hoeven te schrijven.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het omgekeerde zou ook kunnen, ware het niet dat Hitler maar een teelbal had, en Mohammed nu al anderhalf miljard volgelingen heeft gekweekt.
   Mein Kampf kwam er dan in feite ook op neer dat Hitler ’n ontzettende moeite moest doen om klaar te komen.
   Hij zei ook vaak tegen Eva Braun:
   Jij gaat Hitler nu ’n hele tijd niet meer zien…
   Zij vroeg dan waar ga je naar toe schat?
   En hij: Nergens schat, ik draai je alléén maar om.

   Like

 6. M. zegt:

  Bert heeft een paar persoonlijke problemen gehad waar hij nu iedere gelovige op afrekent.

  Like

  • BertG. zegt:

   Kennen wij mekaar ergens van dan?
   Waar bemoei jij je nou weer mee, of kom je je vriendjes helpen hier.
   Ik kan jou er ook wel bij hebben hoor, geen enkel probleem.

   Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Jij wil niet weten hoeveel tijd ik gestoken heb als muzikant om mensen uit een kerk gemeenschap te helpen tot een goede muzikale uitvoering, waar zelfs soms een theater voor werd afgehuurd.
   En telkens weer dezelfde ervaring.
   Oefenen b.v. in een ruimte van een andere gemeenschap, en moet je dan die onderlinge haat eens meemaken tussen 2 verschillende kerk gemeenschappen.
   Als buitenstander valt zo iets direct op.
   Als blikken konden doden waren ze er nu niet meer.
   Nog niet een kop en schotel mochten ze lenen om koffie in te schenken.
   Nou lettend hielden ze mekaar in de gaten als de grootste vijanden.
   Vriendelijk wanneer ze je nodig hebben, en na afloop wordt je weer als stront behandeld.
   Een zeer ondankbaar volk is dat zo’n groepje kerkgangers.
   Blijven altijd in hun eigen ploegje, maken enkel gebruik van andere indien nodig.

   Waarom ik er ooit mee begonnen ben?
   Omdat het toen mijn buurman was die ik dacht hiermee een plezier te doen.
   Wil je nog meer voorbeelden hebben?

   Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Vete in gereformeerde Gemeente blijft Kruiningen verscheuren
    ’Het is echt haat en nijd’
    Den Haag – Het conflict dat de gereformeerde Gemeente van het Zeeuwse Kruiningen in twee kampen verdeelt, drukt na een jaar stevig zijn stempel op het dagelijks leven. „Mensen gaan elders naar de winkel zodat ze elkaar niet tegenkomen.”
    DE TELEGRAAF:
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1509801/het-is-echt-haat-en-nijd
    */*/*/*
    Ik heb nog niets van Harry gehoord…..?

    Like

   • BertG. zegt:

    Niks bijzonder, standaard gedrag van gelovigen onderling.
    Zelf ook nooit iets anders mee gemaakt.
    Hoeveel verschillenden geloof gemeenschappen waren er niet alleen in dat dorp van Harry, iets van 26 dacht ik.

    Like

   • BertG. zegt:

    Delamontagne, als ze er een ongelovige er uit moeten werken, dan kunnen ze ineens wel samenwerken.
    Totdat ze dat voor mekaar gekregen hebben, dan splitsen ze zich weer in aparte groepen.
    Dat heb ik meegemaakt in mijn familie, een jehova en een refo.
    Dat samenwerken onderling kom je hier ook tegen op de site.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Als ik er ook iets over mag zeggen dan is het dit.
    Kan je na gaan wat ’n ongelofelijk eigenaardig volk die Nederlanders zijn.
    Als nou al die Arabieren met hun vervloekte islam maar een geloof kennen, en wij met z’n allen in Nederland allemaal onze eigen kerk zouden willen opzetten, is er toch iets aan de hand met Nederlanders…
    Ze weten alles beter, en ze hebben ook nog eens altijd gelijk.
    Kan het beter….?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s