Heeft Angela Merkel Afghanistan naar Duitsland uitgenodigd?

Screenshot_130

Verheugt zich al op de “nieuwelingen”. 

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de sociale media doet op dit moment een boos gerucht de ronde. We lezen op “ShortNews”: Reinhard Erös, arts en politicoloog, exploiteert met zijn stichting meer dan 30 scholen in Afghanistan. In het interview geeft hij zijn mening over vluchtelingen uit de Hindoekoesj. Sinds 2015 zouden jonge Afghanen zich bijna aangeworven voelen, Duitsland zou als paradijs gelden dat men zou moeten bereiken.

journalistenwatch

Op de televisie werden selfies van vluchtelingen met Angela Merkel getoond, jubelende Duitsers, die vluchtelingen verwelkomen. Er gaan echter geen gezinnen op weg, maar jonge mannen zonder perspectief, die grotendeels nooit een school bezocht hebben. De expert bekijkt de integratie dan ook kritisch.

Waarom er over repatriëringen – zelfs door criminelen – in Duitsland wordt gediscussieerd, begrijpt Erös niet. Er zijn weliswaar aanslagen met doden, echter geen oorlog in Afghanistan. Dat gevaar zou hoofdzakelijk bestaan voor westerse politici.

Ook het “Wochenblatt” bericht erover op 03-01-2018 in een interview met de Afghanistan-deskundige Reinhard Erös:

Willen alle mensen uit Afghanistan naar ons toekomen?

“Erös: Nee. Er zijn veel mensen die zich thuis voelen in hun land. Vooral jonge mannen zonder hoop of levensperspectief komen naar ons toe. Ze voelen zich sinds 2015 bijna door ons aangeworven. In Afghanistan kan men sinds acht jaar de ´Deutsche Welle´ in de beide landstalen ontvangen. De beelden van bondskanselier Angela Merkel op selfies met vluchtelingen, van jubelende Duitsers op het hoofdstation in München, van berichten over een miljoen vrije arbeidsplaatsen hebben daar bijna tot een vluchthysterie geleid. Men interpreteerde dit bijna als oproep om naar een land te komen, dat daar als paradijs geldt.

Het zijn dus toch geen gezinnen, die op weg gingen?

90% van de 220.000 Afghanen die sinds 2015 naar ons toe kwamen, zijn jonge mannen, anders dan de vluchtelingen uit Syrië. Daar heerst sinds 2013 een wrede oorlog met 500.000 doden. In Afghanistan is geen oorlog zoals in Syrië, wel komen er regelmatig aanslagen voor met ca. 2.500 doden per jaar. Kaboel is niet Aleppo.

Als er over de repatriëring naar Afghanistan wordt gediscussieerd, hebt u dan het gevoel dat de politici en de media de situatie kunnen inschatten?

Alleen al het feit dat er sinds 2015 meer dan 4000 Afghanen vrijwillig zijn teruggekeerd, spreekt toch boekdelen. Hun vlucht terug is gratis, ze krijgen € 600,- in de hand en wellicht nog € 1000,0- van Duitse vrienden – en zoeken hun geluk weer in hun vaderland. Wanneer er echter, zoals onlangs, acht zware criminelen worden uitgezet, dan is er in onze media sprake van een enorme ophef, alsof zij op het vliegveld van Kaboel onmiddellijk zouden worden vermoord.

Dat is natuurlijk onzin. Anders is het wanneer westerse politici daar naartoe vliegen. Zij zijn een doelwit van de opstandelingen. Maar de Taliban vechten toch niet tegen hun eigen volk. Hun aanslagen zijn gericht tegen de vanuit hun zienswijze westelijke marionettenregering, tegen de politie, het leger en eigen collaborateurs. Daarbij nemen de Taliban nevenschade onder hun bevolking net zo bruut op de koop toe als al jarenlang de Amerikaanse luchtaanvallen. Minstens 30% van de burgerslachtoffers werd veroorzaakt door het Amerikaanse en Afghaanse leger!

Welke rol spelen mensensmokkelaars in de toekomst?

De 220.000 vluchtelingen uit Afghanistan betaalden gemiddeld $ 6000,- per persoon. De mensensmokkelaars maakten dus sinds 2015 een winst van $ 1,2 miljard. Meer winst dan met de drugshandel. Ze zullen ook de komende jaren manieren vinden om hun business niet kapot te laten maken…”

De publicist Michael Mannheimer is terecht woedend. Hij schrijft op zijn blog:

Wat Merkel in Afghanistan doet, namelijk tv-reclame maken voor een grenzeloze massa-immigratie naar Duitsland, doet ze in bijna alle landen van het Nabije Oosten en in talrijke landen in Noord-Afrika en zwart Afrika. Duitse media berichten daar nooit over – voor desbetreffende artikelen moet je op “Gates of Vienna” of op de blogs van Pamela Geller en Robert Spencer kijken.

Merkel-regering hoopt op 12 miljoen immigranten

Afgerond wordt het beeld van een duidelijk (hoffelijk gezegd) dwalende kanselier, die zich aan een niet minder krankzinnig programma van de aanhangers van de Nieuwe Wereldorde heeft overgeleverd, door mijn melding die men uit Engelse media te weten moest komen – omdat Duitse mediahoeren deze uit terechte zorg om hun persoonlijk welzijn en de te verwachten woede in het Duitse volk bewust achterhouden:

Engelse media zijn boos over een strategisch document van de Duitse regering:

“Hebben ze niets geleerd? Merkel-regering hoopt op 12 miljoen migranten.”

Tegenwoordig moet je het al uit Britse media te weten komen: er bestaat een geheim document van de Duitse regering dat de massa-immigratie naar Duitsland bejubelt. Regering “hoopt” op 12 miljoen tot 2060.

De media hier hebben nog helemaal niet bericht over dit strategisch document, dat vermoedelijk begin februari voor intern gebruik werd verbreid. In het document staat zelfs letterlijk:

“Uit bevolkingswetenschappelijk oogpunt lijkt ook een hogere duurzame immigratie van 300.000 mogelijk.”

“De bevolking in Duitsland is in de afgelopen jaren, gerelateerd naar hun afkomst, bovendien meer divers geworden.” (Bron)

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Heeft Angela Merkel Afghanistan naar Duitsland uitgenodigd?

  • delamontagne zegt:

   Grappig, niet voor die vrouwen uiteraard. Ik heb nooit zo.n “Mozabje” gezien, laat staan een mozabietjes-vrouw.
   Wist van dat éénogige gedoe ook niets…..
   In de landen van oorsprong van geleuf van de Vrede mag je niet naar “vrome” muslimaas kijken.
   Maar de naam in Algeria kwam me bekend voor. Opgezocht. Heb daar vroeger, tussen vaartijd door, op een boorplaats gewerkt.
   Gassi el adem, bij Hassi-Messaoud.
   Hoe meer je te weten komt over Islam, des te ACHTERLIJKER het blijkt te zijn……….

   Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   @tistochwat: dit heb ik nooit geweten. Goed om te weten. En dank voor het delen. Zou me niets verbazen als er veel zelfmoorden bij vrouwen voorkomen.

   Like

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Afghanen zijn het meest taaie volk op onze aardkloot.
  De Russen hebben hun tanden er jarenlang op stukgebeten en daarna de Amerikanen/NATO zonder meetbaar resultaat.
  Dat volk is niet stuk te krijgen.
  Los van de Taliban, islam en de rest van de ellende daar moet ik erkennen dat ik meer respect kan opbrengen voor de Afghaan dan menig verwijfde Europeaan die alles maar over zijn/haar kant laat gaan i.p.v. te knokken voor zijn/haar cultuur en/of ideaal.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Statler & Waldorf, ze willen het ook niet want hoe langer de strijd in Afghanistan duurt hoe meer de USA en het VK verdienen aan wapens, drugs en andere grondstoffen uit Afghanistan. Nu Trump aan de macht is zal het pas anders worden.

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Alexander de Grote liep daar ook al vast.

   Like

 2. jungleelephant zegt:

  Lees je mee.Rutte?Afghanen kunnen gewoon terug!En een aantal heeft dat ook al gedaan!Kun je maandag gelijk mee aan de slag!

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Dat gekke wijf is volledig gestoord!

  Het ergst van alles is dat de Duitsers, zeer velen tégen hun wil (!), overspoeld zullen worden met nutteloze vreemdelingen, die nooit en te nimmer zullen integreren, en nog minder vaak bruikbaar zijn voor de arbeidsmarkt, maar wel woningen opeisen, uitkeringen ontvangen, kindergeld, medische zorg, etc.! Aan de ouderen, gehandicapten en daklozen wordt de rekening hiervan gepresenteerd. Zij allen mogen creperen, want de samenleving ‘heeft toch niks meer aan hen’.

  Maar niet alleen Duitsland zal overlopen worden; ook andere Europese landen krijgen te maken met deze enorme golf immigranten, want we hebben binnen Europa geen grenzen meer.
  We mogen wel vrezen voor onze toekomst!

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   niks tegen hun wil ze hebben dat kreng HERVERKOZEN reeds vergeten ?

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Trucker op 6/1 om 22:09

    Ik schreef: “zeer velen tegen hun wil”… Het moge duidelijk zijn dat niet de overgrote meerderheid achter het beleid van Merkel staat. Het is bekend dat veel Duitsers bang zijn om hun ongenoegen openbaar te maken, en daarom liever zwijgen. Maar het zegt genoeg dat het AfD alsmaar groeit. Mensen kunnen gelukkig nog anoniem op deze partij stemmen. Maar als een journalist recht op de man of vrouw af vraagt op welke partij ze zullen gaan stemmen, dan zijn velen niet bereid om daar antwoord op te geven. Dat zegt meer dan genoeg.
    Degenen die áchter Merkel staan, helpen hun land naar de afgrond! Zij zijn de mede-schuldigen aan de komst van een niet ophoudende stroom asielzoekers.

    Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Merkel voert dan ook het Kalergi plan uit en dan ben je buitenlanders nodig om dat voor elkaar te krijgen.

  Dat Merkel propaganda heeft gemaakt om buitenlanders te werven met hulp van Duitse media was me al bekend en de agenda dat ze in Duitsland arbeiders nodig zijn voor openstaande vacatures, nu en in de toekomst, werd als reden aangevoerd. Bah, ik kan dat mens niet meer zien….

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Dat zou betekenen dat we de afgelopen tientallen jaren een verkeerde bevolkingspolitiek (kleine gezinnen) hebben gevoerd.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Openstaande vacatures, waar dan? Volkswagen bijvoorbeeld gaat stevig reorganiseren, als eerst staan er heel binnenkort 3500 mensen op straat. Idem bij Mercedes. Dat zijn o.a. die grote firma’s die zo hard gebruld hebben om die immigranten. Kots.

   Like

 5. REPELSTEELTJE zegt:

  TOCH VIND IK DAT OOK AFGHAANSE MENSEN MOGEN KOMEN SYRIERS MOGEN TOCH OOK KOMEN EN AFGHANEN ZIJN VOLGENS MIJ VAN NATURE VOORDAT DE TALIBAN KWAM EEN TROTS EN INTELLIGENT VOLK DIE OOK NIET DOOR HUN GELOOFSGENOTEN WORDEN GEHOLPEN IN IRAN BIJVOORBEELD SCHANDALIG GEWOON GA DAT LAND NOU EINDELIJK OOK EENS HELPEN ZEG ZE VERDIENEN HET!

  Like

 6. Jan zegt:

  Waarom immigranten parasieten zijn: De AfD op stap met de politie in Kempten

  Like

 7. Jan zegt:

  Merkel widerspricht Seehofer: „Der Islam gehört zu Deutschland“

  Like

 8. Jan zegt:

  Merkel liegt (vanaf minuut 15)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s