Hillary heeft niet één, maar VIER onderzoeken aan haar broek!

Screenshot_141

(Door: “Manna”)

Het gaat nu snel. Binnen één maand heeft het openbaar ministerie, dat onafhankelijk van president Trump functioneert, maar liefst VIER onderzoeken aangekondigd in zaken, waarin Hillary Clinton een sleutelrol speelde.

(1) Hezbollah-gate

De DEA werd door de Obama-regering structureel tegengewerkt om de grootschalige drugshandel door de moslimterroristen van Hezbollah op te rollen. Hillary Clinton was de toenmalig minister van Buitenlandse Zaken en was bang dat dit de onderhandelingen met Iran over de atoomdeal zou kunnen schaden.

https://ejbron.wordpress.com

(2) Uranium-one-gate

Verkoop van 20% van de voorraad uranium in de VS aan Rusland. Het rare aan deze deal was dat:

– de VS geen overschot, maar een tekort aan uranium had,

– de FBI-agent die klokkenluider wilde spelen, monddood werd gemaakt,

– de Clinton Foundation 200 miljoen kreeg van de belanghebbenden van de deal.

En, o ja, van dit spul kun je kernbommen maken…

(3) Clinton Foundation-gate

Breed onderzoek naar illegale praktijken binnen de Foundation aangaande witwassen, politieke beïnvloeding, pay-to play, omkoping en verduistering.

https://ejbron.wordpress.com

(4) Email-gate

Hillary lapte alle beveiligingsmaatregelen aan haar laars aangaande vertrouwelijke staatsdocumenten door ze door te sturen naar haar server op een externe plaats. De FBI-agenten die destijds op de zaak werden gezet (Comey, Strzok en McCabe) zijn gecompromitteerd, waardoor het noodzakelijk bleek de zaak opnieuw te openen.

Happy New Year Hillary 

 Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Graaien, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

41 reacties op Hillary heeft niet één, maar VIER onderzoeken aan haar broek!

 1. carthago zegt:

  Hellary en de kokosnoot samen in jail,
  en zo kwam onder trump een einde aan de pislam fairy tale.
  De kwestie rondom de DOJ Tarmac met killbill clinton en loretta Lynch(wat ’s in a name) komt er ook nog spoedig aan, dat wordt een onderzoek omtrent een mogelijke verkiezingscoup met achterhouden van strafbaar bewijs.

  Geliked door 3 people

 2. Trucker zegt:

  Hillary for death row en niks minder.

  Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Trucker, je heb in wezen gelijk, maar dat zal op te veel weerstand stuiten en mogelijk een burgeropstand van linkse zijde veroorzaken, zover zal Trump het -echt- niet laten komen. Het alternatief ? Lock her up !

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het was niet voor niets dat een van haar buitenhuizen in vlammen opging. Vraag hoeveel direct bewijs voor haar misdadige handel en wandel werd toen vernietigd.

  Like

 4. Enkele commentatoren op internet menen dat ze nooit veroordeeld zal worden. Ten eerste door haar positie. Ze heeft nog veel invloed en waarschijnlijk een hoop informatie over de mensen die tegen haar zouden getuigen.

  Ten tweede is ze al 70 jaar en waarschijnlijk ziek, dus haar in de gevangenis zetten zou niet bepaald een gunstig effect hebben, in verband met punt 3:

  Hillary heeft heel veel aanhang onder extreem links (wie tegenwoordig links is is al extreem) en een veroordeling zou tot grote maatschappelijke onrust kunnen leiden, die zelfs tot een bugeroorlog zouden kunnen leiden. Want dat willen de anti Trumpers en alle neo-liberalen en socialisten in de westerse wereld: de bestaande orde omver gooien.

  Maar ik ben er niet zeker van dat deze analisten gelijk hebben. Trump is bijzonder grondig bezig en het is verrassend om te zien hoe hij al zijn woorden aan het waarmaken is. En hij zei letterlijk tegen Hillary in een debat op een vraag van Hillary: “Als ik President zou wzijn, dan beland jij in de gevangenis” of iets van dergelijke strekking.

  Like

  • Manna zegt:

   Ik kijk graag naar styx, en ook hij gaat er van uit dat ze niet in de bak beland. Maar deze keer heeft hij het fout: president Trump gaat niet voor het grijze gebied. 8 jaar Obama hebben de VS tot een bananenrepubliek gemaakt, en hij moest lijdzaam toekijken. Nu gaat hij er met een harde bezem doorheen. En dat dit tot controverses en protesten leidt. so be it. From the ashes we rise…

   Like

   • D. G. Neree zegt:

    Inderdaad noemde ook Styx(hexenhammer666) deze punten. Ik kijk/luister graag naar zijn commentaren, waar het onderwerpen betreft die me als Europeaan raken/interesseren en hij is een scherp observator, maar met een aantal dingen ben ik het niet eens. Zoals over Hillary. Misschien zal Hillary niet in de gevangenis belanden, ik denk dat ze tegen die tijd te ziek is, maar die hele Clinton Foundation zal worden ontmanteld en het is het einde van de Clinton “dynastie”.

    Like

   • D. G. Neree zegt:

    Plus alle mensen die haar geholpen hebben met haar criminele praktijken die aan de kaak gesteld zullen worden.

    Like

   • Manna zegt:

    probeer lionelnation eens. half gek/ half geniaal, maar je steekt er veel van op 🙂

    Like

 5. D. G. Neree zegt:

  Vreemd, mijn reactie kwam opeens onder mijn twitteraccount door ipv mijn wordpress account.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Gek he? Daar hoor je de media niet over.

  Like

 8. Harry zegt:

  Als het zou lukken om haar achter de tralies te krijgen , dan zou dat een enorme stap in de goede richting zijn .
  Het aantal onderzoeken geeft enige moed .

  Maar ………ik moet het eerst nog zien gebeuren !

  Like

 9. Mary zegt:

  Dit is nu zo’n goed voorbeeld waarom dat “socialistische” (het woord sociaal is zo misplaatst) gajes zo bang is dat rechts gaat winnen, alles op alles zetten ze om dat te voorkomen, ze weten dat ze dan aangepakt gaan worden, de drek naar boven wordt gehaald en ze de prijs gaan betalen voor hun criminele gedrag. En deze boosaardige heks dacht ongelimiteerd haar gang te kunnen gaan, Amerika kappot te maken, ze heeft dan ook wat om bang voor te zijn, ik hoop dat veel van haar “vrienden” meegesleurd worden de afgrond in, en onder Trump zijn ze daar zeker van!!!!

  Geliked door 2 people

 10. theresageissler zegt:

  Zet ‘m op, Mr. President: zoals de zaken nú liggen, kun je d’r normaal gesproken, hèbben!
  Dan zul je je tegenstanders zien kijken, als je je voorspelling tijdens dat éne ‘debate’ tijdens de verkiezingsstrijd waarmaakt en het misbaksel metterdaad ‘into jail’ brengt!
  Dé ultieme triomf!

  Geliked door 3 people

 11. Rookmelder zegt:

  Prachtig, wat zal ze het, ondanks de koudegolf daar, nu ontzettend warm, zo niet heet, krijgen, omdat ze bij winst van de verkiezingen alle media, ministeries en aan haar gelieerde personen met de neuzen in een richting had staan, gekneed, gemasseerd, geforceerd of middels omkoping.
  Dat is zo anders gelopen als gepland en breekt haar op termijn op.

  Gaat het dan toch nog gebeuren ? Lock her up !!!

  Like

 12. Qvic zegt:

  Niets voor niets is de reguliere media nu doodstil, het schijnt dat Soros ook al opgepakt is. Zijn onderzoek is ook al gaande en als hij schuldig wordt verklaard, dan wordt zijn gehele imperium en al zijn banksaldo’s in beslag genomen. Dan is het einde oefening voor veel linkse stichtingen, fondsen en instellingen e.d. over de gehele wereld. 2018 wordt het jaar van de beerputten en de doofpotten opentrekken en deze uitmesten. Daar zullen vele kopstukken het veld moeten ruimen.

  Like

  • Manna zegt:

   Silicon valley is stil. Muisstil de afgelopen weken. Eén en ander kan direct gelieerd worden aan het vertrek van Eric Schmidt bij alfabet/google en het presidentiële decreet waar ik eerder over schreef. Wanna make money? Be a patriot first!

   Like

 13. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  De bal begint zichtbaar te rollen
  en wij, wij genieten ten vollen
  nét zoals bij een helling:
  in steeds hoger versnelling
  laat Recht nu de leugen maar mollen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 14. Nemesis zegt:

  In afwachting wat het onderzoek zal brengen, zijn Killary, KillBill, Soros en nog wat van hun medestrijders voorlopig op vacantie gegaan, naar een warm eiland Guantonamo Bay. Wordt bewaakt door het leger. Obimbo heeft het zelf weer geopend voor z’n tegenstanders. Daar heeft Trump nu profijt van, hoewel dat niet de bedoeling was. Zoals gezegd het leger bewaakt daar de boel en Trump is de opperbevelhebber. Hij zal ze wel stilletjes hebben laten overvliegen.

  Geliked door 2 people

 15. Taljaard zegt:

  Het zal niets minder dan gerechtigheid, ”Zedaka” in de zin van bijbelse gerechtigheid, zijn wanneer die boosaardige heks en dienstmaagd van de satan daadwerkelijk achter de tralies belandt. Maar dat zie ik niet gebeuren, want rijk en machtig en veel te veel vriendjes op invloedrijke posities. Mocht het al tot een gefundeerde aanklacht en een daadwerkelijk proces komen dan zal dat zich schier eindeloos voortslepen, want net als hier is de rechterlijke macht in de VS de hoer van de gevestigde orde.

  Maar wat er ook gebeurt; het zal haar reputatie, en daarmee die van alle globalisten en zgn. ”progressieven”, bepaald geen goed doen. Ook al zullen de meeste media, en zeker in West Europa, er dan waarschijnlijk alles aan doen om haar de status van martelares te verlenen.
  En dat tegen alle ratio in.

  Geliked door 1 persoon

 16. M. zegt:

  Onze pro pedo media zal er geen letter over verslaan tenzij men er niet meer omheen kan.
  Wat de mensen zal laten zien wat voor smeerlappen het hier in de media zijn en hoe ze de boel voorliegen en de ellende steunen.
  Het zal ze ook voor de mensen voor wie ze nog enige geloofwaardigheid hebben de ogen open.
  Maar ook hier komen ze aan de beurt.

  Geliked door 2 people

 17. Omdat de Nederlandse MSM achterwege blijft moeten we maar via andere kaalen voorgelicht worden. Geef die kanalen door aan vrienden, bekenden, collaga’s en familie.

  Like

 18. Nog eentje voor DGNeree

  Like

 19. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Volgens mij heeft ze geen broek en onderbroek meer aan, loopt in n PAMPER rond, kan van angst de pies niet meer ophouden.

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  Hillary zal wel degelijk veroordeeld worden.
  Alle twijfelaars ten spijt.
  “Ik moet het eerst nog zien en ik geloof het niet en ik zie het niet gebeuren….”
  Man wat ’n slap gelul.

  ’n Jaar geleden dacht ook niemand dat Trump uberhaubt president zou worden, en iedereen vond het ’n mafkees die niet spoorde.
  Man, wat hadden die mensen ’n hekel aan Trump.
  En nu…?
  Je zou best wel eens mogen zeggen dat hij aardig op weg is om de redder van de hele vrije wereld te worden….

  En Europa komt óók ècht nog wel aan de beurt hoor.
  En oh ja, Obama gaat ook voor gaas.
  ’t Is maar dat je het zeker weet.
  Stelletje betweters….

  Like

  • Harry zegt:

   De tijd zal het leren , Paul .
   Als jij gelijk krijgt zal ik dat graag erkennen . En dat is te hopen .
   Als je dan vindt dat je een prima fles wijn verdiend hebt , zal ik die graag opsturen !
   Maar we weten hoe moeilijk het is om , als je niet links bent , er iets doorhéén te krijgen .
   Na jarenlang de politiek gevolgd te hebben , met haar smerige , vileine , leugenachtige valse streken , ben ik best twee beetjes ontgoocheld .
   Het O.M . , de rechterlijke macht , de politiek , één smerige mix van manipulerende boeven .

   Een typisch voorbeeld in óns land , tijdens het eerste Wilders proces was die Kalbfleisch ,
   een dóór en dóór verrot varken van een rund , de moddervette leugenaar , de gore speknek , die de boel wel even naar zijn hand zou zetten .
   Die ging toch vreselijk op z’n bek !
   Nooit meer iets van die smeerlap gehoord .

   Like

 22. Jan zegt:

  Voormalig FBI-assistent James Kallstrom: De Clinton Foundation is niets anders dan een criminele organisatie  its just a giant slushfund. You know…get a bunch of Gulfstream fives, fly around the world, and buy wedding gowns, pay for weddings. I mean the tiny little amount of money that goes to charity, and I even question if those are charities.

  http://thegatewaypundit.com/2018/01/former-fbi-asst-director-no-question-clinton-foundation-criminal-conspiracy-just-giant-slush-fund-video/

  Like

 23. Jan zegt:

  Hillary Clinton gebruikte het vervalste dossier over Trumps vermeende Rusland connectie om hem en zijn medewerkers te laten bespioneren en misbruik te maken van FISA.

  A large portion of the evidence presented in the salacious 35-page dossier put together by former British spy Christopher Steele, has either been proven wrong or remains unsubstantiated. However, the FBI gained approval nevertheless to surveil members of Trump’s campaign ……

  Multiple sources told this reporter that the dossier was used along with other evidence to obtain the warrant from the Foreign Intelligence Surveillance Court, known as FISC. The sources also stressed that there will be more information in the coming week regarding systemic “FISA abuse.”……

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/bombshell-report-hillary-funded-russia-dossier-used-obtain-trump-fisa-warrant-systemic-fisa-abuse-revealed-soon/

  (FISA: De Foreign Intelligence Surveillance Act is een federale wet van de Verenigde Staten die procedures voorschrijft voor het fysiek en elektronisch toezicht op en het verzamelen van “buitenlandse inlichtingeninformatie” tussen “buitenlandse machten” en “agenten van buitenlandse machten” verdacht van spionage of terrorisme.)

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Foreign_Intelligence_Surveillance_Act

  Like

 24. Jan zegt:

  Landverrader Hillary Clinton gaf rakettechnologie aan Rusland, net als Bill Clinton dit eerder deed door rakettechnologie aan China te verkopen zodat hij zich weer verkiesbaar kon stellen

  Hillary Clinton Gave Russia the US Technology for Hypersonic Intercontinental Nuke Missiles

  On Wednesday Russian leader Vladimir Putin threatened the West with unstoppable intercontinental nuclear missiles.

  Putin announced that Russia had developed an intercontinental nuclear missile that can’t be stopped or shot down by any country’s defence system

  his shocking set of emails that the Examiner reported on shows the nexus of Bill and Hillary Clinton’s foundation, Hillary Clinton’s State Department, Bill Clinton, Russian oligarch Vekselberg, and Skolkovo, “Russia’s Silicon Valley,” the Putin project to transfer Western technology to Russia that was championed and driven by Mrs. Clinton — and, what do you know, 17 out of 28 tech companies that hitched up with Skolkovo also contributed to the Clinton Foundation? What a coincidence. Meanwhile, Barack Obama’s support for Russian WTO membership made the whole global flow so much easier.

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/stunning-hillary-clinton-gave-russia-us-technology-hypersonic-intercontinental-nuke-missiles/

  Like

 25. Jan zegt:

  Voormalig CIA agent: Hillary Clinton betrokken bij het grootste verraad in de geschiedenis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s