Islamabad? Nee, Keulen!

 

 (Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Namen we deze video op in Islamabad? Nee, in Keulen! Terwijl in Keulen de burgemeester Henriette Reker en de leiding van de politie van Nordrhein-Westfalen zichzelf schouderklopjes geven, zijn er direct meerdere vragen te stellen: Waarom moeten we met de jaarwisseling alleen al in Keulen door 1400 politieagenten beschermd worden? En wat zou er – gezien het feit dat ongeveer 70% van de “feestvierders” hier nog niet zo lang leeft – zonder deze enorme bescherming zijn gebeurd?

Want ondanks de enorme veiligheidsmaatregelen kwam het ook deze keer weer tot “incidentele” seksuele overvallen. De geheime superkrachten van het “Respect”-polsbandje hielpen de betrokken vrouwen helaas niet – net zomin als de Arabische tweets van de politie of het enorme verlichte bord dat eveneens in de Arabische taal voor “respect” wierf.

Ik wil me er niet bij neerleggen. Mes-aanvallen tegen jongeren. Aanvallen op de politie, seksuele overvallen in Berlijn, Düsseldorf, Keulen en elders wil ik niet langer tolereren. Ik wil graag een Duitsland, waarin we zonder politiebescherming een nieuw jaar inluiden, carnaval vieren of kerstmarkten kunnen bezoeken. Tegen seksuele overvallen helpen geen betonnen paaltjes en geen polsbandjes – maar de onmiddellijke uitzetting van diegenen, die zulke delicten plegen, evenals de kwalificatie van de Maghreb-landen als veilige landen van herkomst.

 Bron:
www.facebook.com/aliceweidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamabad? Nee, Keulen!

 1. Cathja zegt:

  Wat heeft alleen al de inzet van 1400 (!) politie-agenten de maatschappij (de belastingbetalers) gekost?
  Dit is toch ongehoord?

  Geliked door 3 people

 2. jungleelephant zegt:

  Oppakken,castreren,uitzetten!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  VERSCHRIKKELIJK, ik weet het is “raciestisch”, maar als het nu Europeanen geweest zouden zijn.
  Deze mensen horen niet in Europa, en masse.

  Like

 4. carthago zegt:

  Alice Weidel is top !
  De kolonies mahreb gajesratten zouden in eigen zandbak met hun misdaden het zelfs niet overleven maar in de duitse betonbakken mag alles van de Mergelgeit.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Nadat hij de migranten met Jozef en Maria had vergeleken, gaf de Paus hen er van langs na het “Angelus” voor 40.000 mensen op 1 januari jl.
  Hij deed een oproep aan de wereldleiders om meer hulp te bieden aan migranten in 2018.
  Dit jaar heeft de Kerk als thema gekozen: “Migranten en vluchtelingen, mannen en vrouwen op zoek naar vrede”………….!

  Na een lange uitwijding, bedoeld om de menigte tot tranen te bewegen, ( “Velen van hen = [de migranten] zijn bereid hun leven te riskeren op een reis die in de meeste gevallen net zo gevaarlijk is zo niet levensgevaarlijk.)
  Ze zijn onderworpen aan vermoeidheid en lijden, om dan geconfronteerd te worden met hekken met prikkeldraad en muren om hen weg te houden van hun uitverkoren bestemming “),

  Hij adviseerde de gelovigen om in 2018 de “overbodige bagage” achter zich te laten om hiermee te ontsnappen aan de banaliteit van het consumentisme, de verdwazing van commercials en de vloedgolf van loze woorden .
  /*/*/*/*

  Laten we in feite de loze woorden vergeten van deze paus, die ons ertoe aanzet om ons door deze barbaren te laten vermoorden, en laten we in plaats daarvan die van een van zijn voorgangers, paus Johannes Paulus II, onthouden:;

  “Ik zie een kerk in het derde millenium gekweld door een dodelijke plaag, genaamd “Islamisme”
  Ik zie de hordes aankomen, van het Oosten naar het Westen, van Maroc en Libië.
  Allemaal naar de Europese landen……….

  Geliked door 3 people

  • Rensk. zegt:

   Van wat ik ervan gezien heb zien de mannen (bijna alleen mannen) er over het algemeen goed doorvoed uit. Althans die uit Midden-Oosten komen. Af en toe zie ik hier groepjes afrikanen die in de kinderjaren slechte voeding hebben gehad. Dan is het met de intelligentie vaak ook slecht gesteld.. Als je dan terugdenkt aan de tweede wereldoorlog dan zag dat er wel even wat anders uit. Al denk ik dat de mensen die achterblijven juist het meeste hulp nodig hebben. Daarom hulp daar en niet hier.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nog meer hulp daar? Realiseer je je eigenlijk wel hoeveel miljarden hulp er al decennia heen zijn gegaan en nog? De grootte van het getal aan geld kan ik niet eens opschrijven, ik zou me vergissen aan de ontelbare hoeveelheid nullen voor de komma.

    Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Het ziet werkelijk zwart van de mohammedanen.
  Bah, wat een rotsfeer.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Het islam-kwaad word in Europa niet bestreden, maar gekoesterd. En niet alleen door via de bekende wegen zoals overheden, justitie, rechtbanken, MSM media en politieke partijen, ook alle kerkgenootschappen, Popi Jopie, en zelfs de gewone man in de straat (nog steeds een meerderheid) doen vrolijk mee. Als je in je tuin ook zo te werk gaat; Alle planten gaan verdelgen, en het onkruid gaan bemesten, duurt het maar heel kort eer je tuin volledig naar de knoppen is. Zoiets gaat met Europa ook gebeuren. Wij hoeven niet tot 2035 te wachten eer geheel Europa onder de Sharia zucht !

  Geliked door 3 people

 8. Rensk. zegt:

  @ nemesis: ik bedoel ook niet dat er net zoals er naar Afrika miljarden heen gaat wat in de zakken verdwijnt van corrupte leiders. Maar kortdurende hulp van voeding/dekens/en medicijnen (in natura). Een schooltje in de vluchtelingenkampen. Kost heel wat minder en voor ons met gemak op te brengen. Kost ook vergeleken bij het opvangen van kansloze mensen hier een schijntje Geld om ze een welvaartleven te bezorgen, daarvan is allang gebleken dat dat niet werkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s