OVER DUALISME DAT GEEN HOUT SNIJDT

Screenshot_124

(Door: Petra de Geus)

De tegenspraak die er is tussen de aanspraken die er door de islam worden gedaan en de prestaties die worden geleverd, oftewel de kloof tussen realiteit en fictie, zijn zo groot, dat het haast ongelofelijk is dat er nog mensen zijn die er in geloven. Ik zal een kleine opsomming geven, ik houd het voor de overzichtelijkheid bij een Top 10, want anders wordt de lijst veel te lang.

 1. De islam noemt zichzelf de religie van de vrede. Toch zijn de meeste aanslagen en is veruit het meeste geweld op deze wereld, van de Filipijnen via Saint Denis tot Toronto, afkomstig van moslims. En niet zo maar toevallig nu, vandaag de dag, maar sinds zijn oprichting, dus al 1400 jaar lang. De islam is de enige religie waarbij een moeder haar kind een bomgordel om doet. Orwell vatte zijn bedoelingen kernachtig samen: war is peace.
 2. De islam noemt zichzelf de religie van de vrede. Toch horen we de hele dag klagen, dreinen, dreigen. Het lijkt daarom eerder de religie van de onvrede.
 3. De islam noemt zichzelf de religie van de vrede. Maar islam schijnt onderwerping te betekenen. Dat is heel iets anders dan vrede. De islam is een oorlogsdeclaratie tegen de rest van de wereld. De islam zou dus de religie van de onderwerping moeten heten.
 4. De islam noemt zichzelf de religie van de vrede. Als ware hippies prijzen moslims de vrede van hun religie. Niettemin viert barbaarsheid hoogtij, zoals tot uitdrukking komt via pedofilie, necrofilie, bestialiteit, vrouwenbesnijdenis, stenigen, kruisigen, levend verbranden, verdrinken en lichaamsdelen afsnijden.
 5. De islam noemt zichzelf de religie van de vrede. Het is de enige religie waarbij moorden, liegen, verkrachten en martelen positief worden beschouwd.
 6. De islam noemt zichzelf de enige en beste religie en vindt dat de hele wereld naar zijn pijpen moet dansen. Wat een aanspraken! Heeft U wel eens een islamitische uitvinding gezien? Of van een islamitische wetenschappelijke ontdekking gehoord? Een islamitisch product dat je zou willen hebben? Olie ja, maar dat zat al in de grond.
 7. De islam noemt zichzelf de enige en beste religie en vindt dat de hele wereld naar zijn pijpen moet dansen. Noem mij eens een islamitisch land dat goed wordt bestuurd. Overal is het corruptie, machtsmisbruik, achterstelling, analfabetisme en geweld.
 8. De islam noemt zichzelf de enige en beste religie en vindt dat de hele wereld naar zijn pijpen moet dansen. Het is de enige religie waarbij interpretatie en humor verboden zijn. Hij tolereert geen enkele vorm van kritiek en zelf nadenken is gevaarlijk. Onvoorwaardelijke overgave is wat telt, ook als wat er staat niet waar is, inhumaan of gedateerd.
 9. De islam noemt zichzelf de enige en beste religie en vindt dat de hele wereld naar zijn pijpen moet dansen. Maar hij is geen religie, hij is een totalitaire ideologie die de vermomming van een religie heeft aangenomen. Dat is handig, dat geeft mogelijkheden die hij anders niet zou hebben. De islam doet aanspraak op de macht in de totale wereld. Als je kijkt naar hoe hij zijn landen bestuurt, is het te hopen dat dit nooit gaat lukken. En mocht het ooit lukken, dan zal het islamitisch wereldrijk aan chaos ten onder gaan.
 10. De islam noemt zichzelf de enige en beste religie en vindt dat de hele wereld naar zijn pijpen moet dansen. Men vindt zichzelf het beste, het meest puur, het zuiverst, Allah´s geschenk aan de mensheid. En toch, overal waar hij verschijnt wordt het chaos en is geweld niet ver. Is dat niet eens iets om bij stil te staan?

Als je dit alles weet, snap je niet dat er nog volgelingen zijn. Maar dit onlogische dualisme volgt een strak plan. De islam gijzelt zijn volgelingen in een piramide van wreed geweld. De wereld van de gelovigen, de Übermenschen, is verdeeld in mannen en vrouwen. En in zij die geweld gebruiken en die dat niet doen (geweld is wat Allah wil). De wereld van de ongelovigen is verdeeld in die van dhimmi’s (Joden en christenen), afgodendienaren (Hindoes en boeddhisten) en hypocrieten (moslims die niet islamitisch genoeg zijn). Deze verdeel- en heerstactiek is het middel naar de annexatie van de wereld. 57 landen zijn inmiddels islamitisch en nu staat West-Europa op het programma. In Frankrijk gaat het hard. Naar westerse maatstaven is het snel op weg een failed state te worden met een toenemend aantal No-Go-Zones (sharia-wijken), endemisch geweld (voorbode voor pogroms) en Joden die massaal het land ontvluchten. Naar islamitische maatstaven is het er zo gek nog niet.

Het onlogisch dualisme van de islam is enerzijds een vehikel tot ontmenselijking van zijn tegenstanders, zodat het gemakkelijker is om met hen af te rekenen. Anderzijds is het een mechanisme om de hoofden van zijn volgelingen te brainwashen. Het kan enkel samen gaan met blinde onderwerping en door het vermijden en verbieden van zelf nadenken en humor. Maar de grootste vijand van de islam is de Koran, wanneer mensen er achter komen wat daar staat, zal het enthousiasme zeker afnemen. De grootste bedreiging voor de islam is als mensen zelf gaan nadenken en de islam kritisch en met humor of ironie tegemoet gaan treden. Bijvoorbeeld naar aanleiding van de hierboven genoemde punten over het dualisme dat op geen enkele manier hout snijdt. De achillespees van de islam is het verbod om de islam te verlaten op straffe van de dood. Wanneer dat verbod wordt afgeschaft, zal het snel gedaan zijn met de islam. Daar moeten we aan werken.

En tot die tijd is het moslims toegestaan een tijdelijke wapenstilstand met hun vijanden te sluiten als die machtiger zijn. Dit heet hudna. Misschien is het een idee dat permanent te maken en dan intussen te werken aan een situatie die het moslims mogelijk maakt veilig de islam te verlaten.

Door:
Petra de Geus (januari 2018)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op OVER DUALISME DAT GEEN HOUT SNIJDT

 1. Asgard zegt:

  Ja op de maan is de Islam peace, mogen ze van mij de hele maan claimen i.p.v de halve maan! Doei!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Moeten WIJ daar aan gaan werken? Om iets te veranderen in de koran.
  Laat ze maar voor zichzelf opkomen.
  Wat mij betreft maken ze mekaar allemaal af.
  Zie ze eerst maar eens hier weg te krijgen, dat lijkt mij veel zinniger om aan te werken.
  Of wou jij ze ook allemaal de kerk in zien te kletsen, want dat is toch wel iets wat l die andere gelovige bezig houd.
  Hoe ze dat voor mekaar moeten krijgen.

  Ik heb wel een beter verhaal van je gelezen.

  Geliked door 2 people

 3. Daan Kranenburg zegt:

  De islam is een wereldwijd kankergezwel met een barbaarse verwoestende werking voor de gehele mensheid. De westerse politici en elite weten dat, maar faciliteren en stimuleren het toch met fanatiek enthousiasme! Waarom? Wie het weet mag het zeggen

  Geliked door 3 people

 4. BertG. zegt:

  Fleur Agema, de ‘first lady’ van de PVV: “Als niemand opstaat dan bestaan we over een aantal decennia gewoon niet meer.”
  http://verenoflood.nu/fleur-agema-geinterviewd-sam-rooy/

  Like

 5. maarten1954 zegt:

  De islam is exact wat acoliet Rutte en consorten van zijn meesters moet nastreven: Wij, Nederlanders en andere burgers van Europese landen, moeten onze mui.. mond houden en braaf naar het ‘alziend oog’ luisteren. Op deze islam manier controleert de ene burger de ander zodat iedereen niets meer durft zeggen.

  Mooi schrijfwerk.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  De islam is ook de weg naar de afgrond. Inteelt. Oorlog. Revolutie door rijkdom / armoede. Sprinkhaanmentaliteit.
  Islam hoort alleen ons probleem niet te zijn; iedereen terug naar eigen land en daar zoeken ze het dan maar uit.

  Geliked door 1 persoon

 7. ron zegt:

  Lees de website hetgrotereplaatje.nl/illuminatie dan krijgt u antwoord op al u vragen.Dank u.

  Geliked door 2 people

 8. delamontagne zegt:

  Kijk toch eens hoe ze die “Kaä-bah” cleanen.
  Met z’n allen aan de schoonmaak en maar poetsen.
  Dat moet toch wel een vredelievend volk, annex geleuf zijn…………….?
  Zelfd köning Salleman vindt zichzelf niet-te-min om ook een poets-lapje ter hand te nemen.
  Moet ik ineens aan de voormalige Konnegin van NL denken.
  Ook éénmaal ‘sjaars de gewone poetsvrouw uithangen……

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Islam is geen vrede maar bruut geweld. Daar waar het zich manifesteerde als gruwelijk onmenselijk gebeuren heeft de wereld tegengeweld ingezet. Dat is wat de oorlog met ISIS heeft getoond.
  ISIS is bijna verslagen.
  Nu de rest nog want het kwaad van ISIS zit diep in het wezen van de islam. De islam is pas ongevaarlijk als ze volledig verslagen en machteloos is geworden.
  De remedie is dus niet met wollen handschoentjes aanpakken maar keihard er tegenaan. Uitroeien dat kwade gebroed. Tot de laatste imam en ayatollah van de aardbodem wegvagen. Gebruik tegen de islam het wapen van hun ‘vrede’. Dat betekent geweld.
  Als westerlingen zullen we inderdaad de ogen moeten uitwrijven en de realiteit onder ogen zien. Als we niet de moed opbrengen om de islam grondig uit te roeien gaan we onze ondergang tegemoet. Dan worden we onderdeel van de ca. 300 miljoen slachtoffers die de islam reeds gemaakt heeft. Dan zal ons bloed door de straten stromen.
  Wordt wakker en maak u op tot de strijd voordat het te laat is.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Helemaal mee eens Sion. Het ligt naar mijn idee dan ook in de lijn der verwachtingen dat op termijn de grote wereldmachten met vereende krachten dat satansgebroed volledig uitroeien.

   Like

 10. BertG. zegt:

  Petra heeft nog steeds in haar achterhoofd zitten, dat het toch niet zo kan zijn dat ze allemaal zo zijn.
  Er zitten vast ook goede tussen, dus die moeten WIJ helpen.

  Geliked door 1 persoon

 11. hendrikush zegt:

  Islam is wél de religie van de vrede.
  Ze vergeten alleen erbij te vertellen dat die vrede in de hemel en niet op aarde wordt bereikt.

  Like

 12. FerdinandK zegt:

  In mijn omgeving, heeft nagenoeg niemand het meer over islamieten.
  Nu spreekt men over Mahammedanen.
  Hoe en waarom ?

  Like

 13. Rensk. zegt:

  Wat ik wens is dat alles wat moslim is ophoepelt naar 1 van die 57 moslimslanden. Zodat ze daar hun Koran kunnen beleven. Ik vrees dat mijn wens nooit uit zal komen

  Geliked door 1 persoon

 14. koti zegt:

  islam is een nep godsdienst met een nep god, nl. de duivel satan, die heeel erg graag de hele wereld in zijn macht wil hebben. Daarom (mogen) moeten !, de moslims zoveel mogelijk slechte dingen doen, daarom willen criminelen ook zo graag moslim worden natuurlijk, want dan kunnen ze niet gepakt worden vanwege hun slechte gedrag volgens hun nep koran ! De islam denkt slim te zijn, maarrr de islam heeft 1 groot nadeel. Op het laatst wordt de hele wereld, de moslims zo beu, dat ze de islam totaal uitroeien. Maarrr voor die tijd, heeft Jezus of God dat allang gedaan, zie Openbaringen. Groetjesss.

  Like

 15. Art zegt:

  Als ik me niet vergis, zijn in de vorige eeuw tientallen miljoenen mensenlevens verloren gegaan door twee in Europa ontstane wereldoorlogen. Dus ik zou persoonlijk niet durven zeggen dat moslims het alleenrecht hebben op geweld. Daarbij opgeteld dat het westen prominent aanwezig is in het Midden Oosten: Irak, Afghanistan, Jemen en Syrië en de Verenigde Staten samenwerkt met een dictatoriaal regime zoals bijvoorbeeld Saoedi Arabië en Egypte, zou je je ook kunnen afvragen of de moslimwereld niet meer te vrezen heeft van ons dan wij van hen. Het is maar door welke bril je wil kijken misschien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s