Uitzetting voor antisemitisme en Israël-haat?

Screenshot_126

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De haat van islamitische immigranten tegenover Israël en Joden dient blijkbaar niet meer getolereerd te worden. Van de kant van de CDU/CSU eist men consequente uitzetting.

Contra magazine

Op 27 januari vindt de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust plaats. Naar aanleiding daarvan willen de CDU en de CSU een voorstel in het parlement indienen dat zich bezighoudt met de bestrijding van antisemitisme in Duitsland. “Wie joods leven in Duitsland afwijst of het bestaansrecht van Israël betwijfelt, kan geen plaats in ons land hebben”, staat er volgens de “Welt” in het ontwerp.

Volgens het voorstel moet het parlement de Duitse regering ertoe oproepen om er “tegenover de deelstaten naartoe te werken dat de mogelijkheden van paragraaf 54 alinea 1 nr. 5 van de verblijfswet consequent gebruikt worden om buitenlanders het land uit te zetten die tot antisemitische haat oproepen”. Zo dient het parlement “de oproep tot haat tegen delen van de bevolking in het vervolg duidelijk ernstiger” te kwalificeren en deze “door de kwalificatie van dit gedrag als bijzonder zwaarwegend uitzettingsbelang tegemoet treden”.

Nu is het de vraag welke fractie in de Duitse politiek uiteindelijk de overhand krijgt: de fractie die in feite immigratie tot iedere prijs wil hebben, of de fractie die de staat Israël quasi als 17e deelstaat van de Bondsrepubliek beschouwt en de joodse minderheid in Duitsland om historische redenen een speciale beschermende status toewijst.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, christendemocraten, demoniseren, Duitsland, Immigratie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Uitzetting voor antisemitisme en Israël-haat?

 1. sjaak zegt:

  Alzo Alle !
  Ze tikken alle naar hun Koranaanweizing !
  Eruit met de moslimtroep !

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Dat is natuurlijk een héle schok voor gasten die de religie van de ‘vrede’ naleeft…want alles mocht ongestraft gedaan worden.

  Geliked door 2 people

 3. BertG. zegt:

  Symbool politiek om stemmen te winnen.
  Laat ze eerst maar beginnen met elke verkrachter, moordenaar, aanrander, crimineel uit te zetten, dan is het probleem al voor de helft opgelost.

  Geliked door 3 people

  • Dewevoga zegt:

   Helemaal gelijk. Apartheidsstaten in Europa wie had dat ooit gedacht. Er wacht drior Pi(l)a Dijkstra weer een schone taak. De uitkomst zal die van Zuid-Afrika zijn: witte genocide.

   Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Symboolpolitiek.
  De facto zijn dat miljoenen ‘Duitsers’.
  Gaat dus niet gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Georganiseerde ontevredenheid is de beste voedingsbodem voor haat in de straat, een kortzichtig bestaan gepaard met een collectieve geloofsovertuiging en een rijke historie van eeuwenoud antisemitisme, dat vijf maal dagelijks aangehaald word als een islamitische mantra, heeft ondanks de geweldige integratie, steeds vaker een negatieve ontlading in de samenleving.
  Het gegeven dat de normen en waarden uit het geloofsboekje ernstig gedateerd zijn en binnen een moderne Man Vrouw Maatschappij een onverenigbaar streven blijkt, zullen de huidige politici keuzes moeten gaan maken en knopen doorhakken voordat de EU verandert in een islamitisch-orthodoxe vrijstaat.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Het had in eerste instantie al nooit getolereerd mogen worden en nu zijn jullie gewoon te laat. Al veel eerder hadden jullie de hoofdjes eens in die gruwelijke islam boekjes moeten steken, waarin zwart op wit staat dat je m.n. Joden a.s.a.p. de dood in moet jagen. Feitelijk alles en iedereen die deze doodcultus niet aanhangt moet ook dood. Dit gaat dus nog een hele zware klus worden…

  Geliked door 2 people

 7. hendrikush zegt:

  Ik hoor ze al gillen.
  Dat is tegen de vrijheid van godsdienst; dat is tegen de vrijheid van meningsuiting.

  Geliked door 2 people

 8. Thom zegt:

  Alles voor de Bühne. Gewoon flauwekul om net te doen alsof Merkel-Duitsland het beste voot heeft met Israël of de joden.

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Als de AfD dit zou zeggen dan zou de CDU niet weten hoe gauw ze dit zouden moeten framen.
  Puur voor de Bühne, inderdaad. Als je, als stemmer dit soort maatregelen wil dan moet je voor de zekerheid AfD stemmen, net als hier PVV.

  Like

 10. Qvic zegt:

  Moslims hebben geen godsdienst, het is een allesoverheersende idiologie. Die iedereen wil uitmoorden die niet in hun idiologie gelooft. Het meest misleidende is dat het ons wordt gepresenteerd als een godsdienst van vrede. Daar zit nu de echte fout in ons westerse denken. Zij misbruiken ons wetboek met artikel 1, waar vrijheid van godsdienst in staat. Door hun idiologie aan ons te suggereren dat het een godsdienst zou zijn, zodat meniging bewust op het verkeerde been gezet wordt. Zodat zij van binnen uit ons land kunnen veroveren, zonder dat we het zelf in de gaten hebben. Het is voor hen een crusiale zaak, dat zij aan kracht moeten winnen doormiddel van extreem grote aantallen nageslacht produceren. Zodra zij achten genoeg mensen hebben om ons te kunnen verslaan. Dan zal de hel losbranden in elk land waar zij de overmacht hebben. Wie dit nog steeds niet wil inzien en liever de andere kant op kijkt. Dan kunnen al deze mensen beter gaan emmigreren voor dat de hel losbarst. Zodat zijn hun struisvogelpolitiek elders kunnen voortzetten. Want anders zullen zij de eerste zijn die sneuvelen. Omdat zij horend doof en zienend blind zijn wat in de realiteit hedendaags gebeurt en wat er onder de zoden broeit.

  Like

 11. Jan zegt:

  Sigmar Gabriel onder vuur om Israël en apartheid

  De Duitse minister Sigmar Gabriel (SPD) van Buitenlandse Zaken heeft zware kritiek over zich heen gekregen omdat hij de suggestie deed dat Israël probeert een apartheidspolitiek te voeren. Gabriel woonde halverwege december een bijeenkomst met Duitse moslimleiders bij die moest bijdragen aan het tegengaan van antisemitisme. Dit deed hij nadat honderden boze moslims de straten waren opgegaan om ‘de dood van Israël en de Joden’ te eisen. Ook verbrandden ze de Israëlische vlag. In gesprek op de bijeenkomst stelde Gabriel dat Israël een apartheidsbeleid probeert na te streven zoals dat het Zuid-Afrika van voor 1994. Anti-Israëlische activisten roepen dit al jaren. Eerder kwam Gabriel in botsing met de Israëlische premier Netanyahu.

  https://jonet.nl/sigmar-gabriel-onder-vuur-om-israel-en-apartheid/

  De vraag die zich opwerpt en terecht is Trägt die SPD in ihrem Innersten nicht nur einen latenten Deutschen-, sondern auch einen latenten Judenhass?, want datzelfde ziet men ook in Nederland bij socialisten.
  ….
  Gabriel liet zich in met leugenaars en handlangers van terroristen, Breaking the Silence und B’Tselem

  Sigmar Gabriel sprach am 26.6.2017 beim European Council on Foreign Relations, das jährlich etwa 2,8 Millionen Euro von Soros‘ Open Society Foundation erhält und sich für Sanktionen gegen Israel einsetzt (BDS).
  ….
  https://juergenfritz.com/2017/12/01/spd-judenhass/

  Like

 12. Jan zegt:

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s