Sensationele brief van de thans werkeloze actrice Silvana Heißenberg aan Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden!”

Screenshot_11

De woede van de Duitsers op schrift – Silvana Heißenberg op de FB-pagina van Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden. U heeft voor het Duitse volk opzettelijk en onwettig terreur, oorlog, armoede en de dood in ons land geïmporteerd door illegale asieloplichters, honderdduizenden huurlingen, ISIS-terroristen en andere zware criminelen.”
Silvana Heißenberg, 01-01-2018

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

“Uw taak is NIET om U om de aangelegenheden van “alle burgers” te bekommeren, maar enkel en alleen om het welzijn van het DUITSE volk. Slechts dat was uw taak! U bent niets anders dan een werknemer van het DUITSE VOLK, want alle macht gaat uit van het volk en NIET van U.”

(Passage uit de onderstaande brandbrief van Silvana Heißenberg aan het adres van Angela Merkel)

Michael Mannheimer Blog

Silvana Heißenberg, een Duitse actrice, was te zien in series als Einsatz in Köln of Auf Streife bij de zenders RTL en Sat.1. De veelgevraagde en goedbetaalde actrice heeft nu haar baan verloren:

Geen zender meer die met haar werkt, geen casting-bureau dat voor haar kan of wil bemiddelen.

Haar zware misdrijf: Ze stelt zich beschermend op voor het Duitse volk en valt de misdadige politiek van de naast Hitler ergste Bondskanselier van Duitsland aan, een kanselier, die door meerdere Engelse en Amerikaanse magazines werd beschreven als de grootste bedreiging voor Europa en de gevaarlijkste politica van de Europese geschiedenis.

Ik heb, zodra ik haar eerste kritiek op Merkel´s politiek had gelezen en gepubliceerd, reeds toen voor deze dappere jonge vrouw mijn bewondering uitgesproken – maar ook toen al voorspeld dat ze hiermee massief haar carrière in gevaar zou brengen en vermoedelijk geen opdrachten als actrice meer zou krijgen. Inmiddels is dit waarheid geworden.

Des te opmerkelijker is de manier waarop zij zich op 1 januari van dit jaar op Merkel´s Facebook-pagina tot deze vernietigster van Duitsland en Europa wendde. Er zijn niet veel mensen die de moed hebben hun grieven en hun verachting zo duidelijk, zo direct en rechtstreeks te formuleren als Heißenberg.

De reactie van Facebook kwam prompt: Heißenberg werd geblokkeerd.

Merkel en haar misdadige kabinet, met in de eerste plaats de minister van Justitie Heiko Maas, hebben ons geweldige land veranderd in een dictatuur,waarin de vrijheid van meningsuiting praktisch is afgeschaft – en waar recht en wet, vooral onze grondwet samen met de grondrechten, buiten werking zijn gesteld.

Er is noch vrijheid van meningsuiting, noch klopt langer de regeling dat censuur “niet plaatsvindt.” Beide, de onaantastbare garantie voor de vrijheid van meningsuiting en de vaststelling dat er geen  censuur plaatsvindt, regelt Art. 5 van de Grondwet, waarin staat:

 • Een ieder heeft het recht zijn mening in woord, geschrift en beeld vrij uit te drukken en te verbreiden en ongehinderd kennis te vergaren uit algemeen toegankelijke bronnen….
 • Censuur vindt niet plaats.

Beide zijn dankzij Merkel feitelijk afgeschaft.

De afschaffing van grondrechten is een rechtstreekse aanval van de staat op de belangrijkste zuilen der democratie: De handhaving van de rechten waardoor onze staat gevormd wordt.

De feitelijke afschaffing van de rechtsstaat Duitsland, vermomd als “Strijd tegen Rechts”, is een daad van staatsterrorisme tegen onze democratie, een aanval op onze democratie met het karakter van een koude staatsgreep.

Precies dit vindt in Duitsland plaats, precies deze politiek is die van Merkel, Maas & Co: De Berlijnse Republiek, de opvolgster van de Bonner Republiek, bestaat niet langer. Wij leven in een socialistische dictatuur naar het voorbeeld van de DDR.

Merkel, haar regering en de leden van het parlement, die de ongrondwettige Netdoorzoekingswet van Maas groen licht hebben gegeven, behoren allemaal te worden gearresteerd, in voorarrest te worden geplaatst en te worden aangeklaagd wegens hoogverraad.

Voorts behoort de hele juristische top van Duitsland, te beginnen met de hoogste Officier van Justitie, die deze aanval tegen onze democratische openbare gemeenschap sinds jaren werkeloos dulden, tot aan de rechters van de hoogste Duitse gerechtshoven toe, uit hun ambt te worden ontheven en eveneens voor het gerecht te worden gebracht wegens begunstiging van strafbare daden (paragraaf 257 Wetb. v. Strafrecht), en ondeugdelijkheid in functie (bijvoorbeeld paragraaf 27 EGGVG) in de vorm van duizenden verkrachtingen van Wet en Recht door de politiek, Justitie en legislatieve en talloze andere soorten rechtsverkrachtingen, waarvan het hier niet de goede plaats is om ze te bespreken.

Alle autoriteiten van de binnenlandse veiligheidsdienst, zowel de landelijke als die van de deelstaten, behoren te worden ontslagen, aangezien ze niets hebben gedaan om dit te verhinderen, hoewel ze  daarvoor ooit werden opgericht: om onze Grondwet te beschermen.

Ze ontpopten zich integendeel meer en meer tot beambten, die in de plaats gekomen zijn van de Stasi – en niet onze democratie beschermen tegen de willekeur van politici of individuelen, maar het tegenovergestelde: de politici en afzonderlijke individuen (bv. Kahane) beschermen tegen de Grondwet.

Daarmee is hun werk overbodig geworden – en de leiders evenals de betrokken verantwoordelijke personen van deze bureaus, die het ombouwen van de Berlijnse Republiek in een Merkel-dictatuur willoos hebben begeleid of actief hebben ondersteund, behoren eveneens voor speciale Duitse rechtbanken te worden gebracht -en bestraft.

Hieronder het geweldig geschreven artikel van Silvana op de FB-pagina van Angela Merkel:

(Michael Mannheimer)

_____________________________

De woede van de Duitsers op schrift – Silvana Heißenberg op de Facebook-pagina van Merkel:

U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden. U heeft voor het Duitse volk en onwettig terreur, oorlog, armoede en de dood ons land binnengehaald door illegale asieloplichters, honderdduizenden huurlingen, ISIS- terroristen en andere zware misdadigers.

Volgens Art. 16a van de Grondwet heeft NIEMAND die vanuit veilige derde staten binnenkomt in Duitsland recht op asiel, aldus bevinden AL UW gasten zich illegaal in Duitsland. De Schengen- en Dublin-verdragen werden eveneens wederrechtelijk en opzettelijk buiten werking gesteld.

U zwoer in uw ambtseed o. a. “schade van het Duitse volk” af te houden, het exacte tegendeel doet U dagelijks.

Het is Niet uw taak u te bekommeren om de aangelegenheden van “alle burgers” te, maar enkel en alleen om het welzijn van het DUITSE VOLK, slechts dat was uw taak; U bent niets anders dan een werknemer van het DUITSE VOLK, want alle macht gaat van het volk uit en NIET van U.

Om geen enkele Duitse aangelegenheid heeft U zich bekommerd. U heeft bewust de hele natie tegen elkaar opgehitst, tweedracht gezaaid en hele families vernietigd.

Ons, Duitsers, gaat het zo goed als nooit tevoren?

Openbare manifestaties moeten vanwege UW ILLEGALE GASTEN thans gedegen worden beveiligd, door hekken worden omgeven en door politieagenten worden beschermd met machinegeweren. Nu zijn er beschermde zones voor vrouwen, die bescherming zoeken voor beschermingzoekers, zodat ze niet voortdurend het slachtoffer worden van seksuele aanslagen door UW ONTHEEMDE GASTEN. Dagelijks plegen UW GASTEN geweldsmisdrijven.

De armoede van ouderen en de armoede van kinderen is hoger dan ooit tevoren. Bijna 1 miljoen Duitsers leven op straat. Deze mensen helpen was UW TAAK en niet heel Europa overspoelen met indringers uit vreemde culturen en deze verzorgen met ONZE moeizaam bijeengegaarde belasting-miljarden.

U verlangt respect?

UW voor het merendeel criminele indringers, die in Duitsland verkrachten en moorden, worden nog steeds als “slachtoffers van rechtse hetze” in bescherming genomen. Als U respect wilt en een geweten zou hebben, zou U Uzelf voor de rechtbank moeten verantwoorden voor uw strafbare daden.

Mocht Justitie niet eindelijk rechtspreken, dan zal het volk het overnemen, want alle macht gaat uiteindelijk uit van het volk, en het Duitse volk is UW baas! U bent niemand! Nog geen enkele Bondskanselier van de BRD heeft het Duitse volk ooit volkomen opzettelijk zoveel schade en leed berokkend en werd zo gehaat als U, wat U dan ook bij ELKE verkiezingsbijeenkomst duidelijk merkte.

Ik wens maar één ding voor 2018: dat U en uw hele entourage vanwege al uw rechtsverkrachtingen voor een fatsoenlijke rechtbank worden gesleept en minstens levenslang in de gevangenis belanden.

Zo’n hoogverraad aan het regerende volk is er in de geschiedenis van de BRD nog nooit geweest.

De betaalde, huichelachtige commentatoren die u nog steeds aan het einde van uw darm likken, die niet in staat zijn zelfstandig en helder te denken, kunnen zich hun lofzangen op U besparen, want dergelijke personen neemt geen verstandig mens serieus.

Ik veracht U grondig en wens U uw verdiende straf toe.

Hoogachtend, de, door uw Stasi-compagnie, thans VOORMALIGE actrice

Silvana Heißenberg

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", burgermoed, Censuur, dictatuur, Duitsland, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

50 reacties op Sensationele brief van de thans werkeloze actrice Silvana Heißenberg aan Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden!”

 1. M. zegt:

  Allemaal die de billen van de EU likken zijn verachtelijke wezens want allemaal steunen ze de ondergang van hun eigen land , ook hier.
  Het bloed van de slachtoffers kleeft aan hun handen.

  Geliked door 4 people

 2. BertG. zegt:

  Iets dergelijks zie je hier ook gebeuren.
  Zodra er weer een actie is om “vluchtelingen” te redden of beschermen, dan weten de overbetaalde B.N.’ers niet hoe snel ze hun steun moeten betuigen om vooral maar aan het “werk” te kunnen blijven door te laten zien dat ze echt wel deugen.
  Iedereen die zich er tegen uitspreekt kan het verder wel schudden.

  Geliked door 8 people

  • Asgard zegt:

   Geldermalsen Bert was een goed voorbeeld, hoe de poep dun deed lopen bij de gemeenteleden, de mensen die tegen het Coa waren, werden weggezet als misdadigers, recht extremisten, tuig/gajes, tokkies, hooligans, relschoppers,…..en dat dus geheel onterecht, op zoveel tegengeluid hadden ze niet gerekend, omdat links alles zelf wel uitmaakt en geen tegengeluid duld, nu waren ze toch dusdanig erg geschrokken van de hele toestand dat het drugssoos/asielcentrum er dus niet kwam,…het verhaal achter een allahsoos heeft puur met financieel gewin te maken en daar speelde de gemeente Geldermalsen dan ook op in omdat het gebruikte terrein eigenlijk voor bedrijven gefaciliteerd zou worden en plotsklaps baan moest maken voor een azc/haatsoos, waaruit veel meer financieel gewin zou zijn geweest voor de gemeente, de gemeente liet daarmee de jaren wachtende ondernemers die zich wilden vestigen op het bedrijventerrein totaal vallen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Peacepipe zegt:

  Wat een bijzonder moedige DAME !!!

  Geliked door 7 people

  • Anneke zegt:

   Inderdaad….wat een bijzondere moedige dame…..als er meer van dit soort vrouwen zijn en opstaan tegen de sluipende dictatuur dan is er nog hoop voor de toekomst…..diep respect en bewondering voor deze vrouw……

   Geliked door 2 people

 4. Dewevoga zegt:

  Wat een verademing deze Sylvana.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Ze heeft gelijk. Mijn hemel wat hebben de regeringen van West-Europa het volk verlinkt. Met Duitsland aan de top. Weer voor de zoveelste keer. Altijd weer trekken bepaalde mensen teveel macht naar zich toe en maken er weer een puinhoop van.
   Wat een verschil wat inhoud betreft: de Duitse Silvana en de negerin Silvana met de Nederlandse nationaliteit met bijbehorend paspoort!!!!

   Geliked door 3 people

   • theresageissler zegt:

    Exact. En wat ik hierbij dan maar meteen even in het algemeen zou willen benadrukken: Hieraan kun je dus zien, dat NIET alle Duitsers “Moffen” zijn, zoals sommigen hier van tijd tot tijd nog steeds even hardnekkig als eenzijdig blijven beweren.

    Geliked door 3 people

 5. Sabeltant zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat de Duitsers met kwast en verf de straten opgaan om hun ongenoegen op brugpijlers en gemeentehuizen te schrijven.

  Geliked door 2 people

 6. ieznogoedh zegt:

  Duidelijk is deze actrice een Berufsverbot opgelegd door Reichskanzler Merkel.
  Een Berufsverbot! Een fenomeen dat ons herinnert aan de tijd van die andere, Duitsland in ellende stortende Rechskanzler.
  En, voor al degenen die denken dat blonde vrouwen en/of actrices dom zijn, is deze Silvana Heißenberg het levende bewijs dat dat bepaald niet zo is.

  Geliked door 3 people

 7. Tistochwat zegt:

  Ook deze held mag de waarheid niet verkondigen.

  Geliked door 3 people

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Waar vertrouwen tot verraden leidt,
  Wet- en Rechtmatigheid verzwegen
  daar raakt het Volk haar mildheid kwijt
  en komt Gezag haar meerdere tegen !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 4 people

 9. Rookmelder zegt:

  Hoppa, een pittige tante die niet wegduikt voor de werkelijkheid, ook geen blad voor de mond neemt en het Merkel nog eens duidelijk onder de neus wrijft. Mooier en beter kan het niet, voor deze dame is er straks vast wel een plekje vrij bij de AfD, waar ze zich naar hartenlust uit kan leven en gelijkgezinde collega’s zal treffen, i.p.v. al die met meel in de mond pratende presentatoren.

  Geliked door 2 people

 10. BigLJohn zegt:

  Een dappere vrouw. Maar wat is het effect van al haar uitspraken ? Dat ze door toedoen van de dictatuur in haar land is verhuisd van het iets naar het niets. Je vrije mening geven en bloggen zijn voortaan verworden tot gevaarlijke zaken. Zoals wij de Romeinen succesvol bestreden met hun eigen wapens, dient ook de Islam bestreden te worden met haar eigen wapens. We dienen ons de hardheid en brutaliteit eigen te maken waarmede de Moslims ons te pakken nemen. Met gelijke munt terugbetalen, ja eigenlijk nog veel en veel harder terugslaan. Maar zolang de lafheid en het wegkijken zijn verheven tot een nationale standaard, zullen die Moslims de kans krijgen om ons tenslotte helemaal onder de knoet te krijgen !

  Geliked door 5 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Ik denk dat het effect van haar uitspraken zal zijn dat deze Dame voor het gerecht gedaagd zal worden.
   Mij lijkt ook dat deze Silvana Heisenberg daar ook bewust op aanstuurd.
   Het klinkt misschien gek als Ik hier dat zo neerschrijf maar als Ik dit allemaal hier lees denk Ik dat ze dit met behulp van een zeer goede Advokaat geschreven heeft met de opdracht naar deze Advokaat toe: het mag niet politiek correct zijn maar tegelijk verdedigbaar richting elke rechter.

   Geliked door 5 people

  • Taljaard zegt:

   @BigLJohn
   In Israel weten ze dat al jaren.
   En in de rest van de wereld eigenlijk ook wel.
   Daarom zijn de linksen, althans dat deel ervan wat een beetje heeft door geleerd, zo vreselijk gebrand op Israel. Want ook zij weten bliksems goed dat de enige taal die moslims verstaan geweld is, omdat de islam van A tot Z is gebaseerd op geweld en terreur.

   Daarom is de Israelische aanpak van de Hamas-gangsters, Hezbollah en ander islamitisch schorem ook zo effectief; een feit dat leidende linkse figuren echt niet is ontgaan.
   Dat is de reden waarom zij het tot iedere prijs willen vermijden dat er in Europa net zo zal worden opgetreden tegen rellende, moordende en vernielende moslims als in Israel.
   Dacht je dat een Pechtold, of een Van Ojik, of een Asscher dat niet zou weten?
   Laat staan iemand als Obama.
   Ga er vooral niet van uit dat linksen dom zijn.

   Geliked door 6 people

   • Rensk. zegt:

    @Taljaard: ik ga er wel van uit dat linkse mensen dom zijn. Oliedom zelfs. Wat ze wel zijn is uitgekookt. Zeer zeer uitgekookt. En die twee zaken zijn een levensgroot verschil

    Geliked door 2 people

 11. koddebeier zegt:

  De guillotine is het meest efficiënte machine om van landverradelijke en corruptie politici af te komen !!

  Geliked door 2 people

 12. Bob Fleumer zegt:

  Hulde aan Sylvana, hopelijk mag zij t.z.t. het vestje zonder mouwen voor Merkel aanmeten.

  Like

 13. sjaak zegt:

  Meteen doorgeven aan alle EU hielelikkers !

  Geliked door 1 persoon

 14. ReaGluurder zegt:

  Vul voor merkeltje de leiders van de overige w-europese landen in! Wereldvreemde inzichzelfgekeerde Machtswellustelingen die misdaden tov hun eigen bevolking hebben begaan, w-Eu naar de Filistijnen hebben geholpen.

  Geliked door 1 persoon

 15. JackvanderVeen zegt:

  Ik hou van deze vrouw. Heerlijk zoals zij zich manifesteert t.g.v. het volk. Elke dag zou ik met haar ten strijde willen trekken. Heerlijk ook om met een honderdduizenden koppige menigte vanuit Potsdammer Plein op tw trekken richting Reichstag om eventje de regerung af te zetten. En onthoud: 400.000-500.000 personen in Duitsland te verzamelen om dat te doen is eenvoudiger dan 400-500 zielen hier bij elkaar te trommelen t.b.v. eenzelfde doelstelling in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 16. Aegolius cs zegt:

  Niet mis te verstaan en in uitstekende bewoording vervatte aanklacht namens het Duitse volk (…) dat maar blijft stemmen op Merkel.

  Goed omlijst door Michael Mannheimer en prima vertaald door Theresa Geissler.

  Gelukkig gaan de partijen vandaag weer “sonderen” (onderzoeken) zonder de vraag te stellen dat sinds de val van de muur de DDR bezit heeft genomen van de BRD in al haar democratische bestuursfacetten.

  Mijn diep respect voor Silvana Heißenberg.

  Silvana Heißenberg: Berufsverbot im „freiesten Staat, den es je auf deutschem Boden gab”

  Geliked door 4 people

  • Aegolius cs zegt:

   Ook Eva Herman, medoratorin, moest het veld ruimen na juridische procedures vanwege haar vragen/these dat Hitler ook goede zaken betrof als familiepolitiek en….. autobahn.

   https://de.wikipedia.org/wiki/Eva_Herman

   “Gelukkig” zenden vele Duitse satellietzenders bijna dagelijks Hitlers verleden schandelijk Duits verleden uit. Een soort contrapropaganda voor Merkels heilstaat.

   Het is nog wachten op de mogelijke uitlevering van Böhmermann aan Turkije….. als Merkel dat noodzakelijk acht voor herstel van de “diplomatische verhoudingen”.

   Like

  • Van Rompuy zegt:

   200 % gelijk die bende zakkenvullers in het Europees Parlement zijn allemaal landverraders en hebben zelf het paard van Troje binnengehaald uit eigenbelang , eigen volk en familie verraden ze , hopelijk woorden zij er de eerste dupe van, want die criminelen weten ook waar het geld zit

   Like

 17. Jean zegt:

  merkel én die EU troep met voorop die griezel juncker zijn de doodsteek van onze Europese beschaving “als we ze niet snel afstraffen door ze overal buiten te kieperen en ze laten opsluiten voor de rest van hun smerig bestaan”.
  Het ligt in onze Europese handen, “waar wachten we godverdomme nog op?”, nu die troep wegjagen incl. die massa parasieten die ons leven vergallen en gigantische onveiligheid binnen brengen.

  Geliked door 1 persoon

 18. Elisah zegt:

  Hier is ze te zien, het is vaak ook interessant om de reactie bij een filmpje te lezen.

  Geliked door 1 persoon

 19. Walther Woortman zegt:

  Dit bewijst wel dat media volledig doet wat de regering voorschrijft.
  Mevr. Merkel maakt af wat Hitler niet heeft kunnen doen, de joden worden alsnog het slachtoffer. Nu niet door de Duitsers, maar Merkel gebruikt hier de moslims voor.
  Zo smerig is dat mens.

  Geliked door 1 persoon

 20. stef zegt:

  Mijn gevoel zegt dat er iets aan het veranderen is.
  De verdeeldheid in de politiek van vele landen.
  De opkomst van veel alternatieve web mogelijkheden.
  De tegenstrijdigheden tussen links en islam.
  De verborgen armoede in de Europese landen.
  De Islamisten kennende zullen zij spoedig van zich laten gelden.
  De ogen van Links zullen dan opengaan en het probleem zal opgelost worden.
  Binnen vier jaren.

  Geliked door 1 persoon

 21. Hein zegt:

  Helaas hebben die domme Duitsers haar net weer herkozen. Net zoals die domme Fransen Maron en de domme Nederlanders rubberen Rutte

  Geliked door 3 people

 22. Bas zegt:

  Sensationeel is die brief niet, het is de keiharde werkelijkheid !!
  Mevr. Heißenberg, slaat de spijker op de kop !

  Geliked door 2 people

 23. Elena zegt:

  Geweldig moedige vrouw.
  Wederom het bewijs…..dat Nazi Duitsland helaas springlevend is.
  Jammer voor Merkel & Co….zal het deze keer weer tijdelijk zijn.
  Lang leve de patriotten !!!

  Geliked door 2 people

 24. Cuppens Marijke zegt:

  Wat een moedige vrouw! Ik ben spijtig genoeg niet bekend of beroemd of berucht, anders zou ik het ook van de daken roepen: Weg met Merkel, weg met Timmermans, Verhofstadt, Rutte, Junker, Macron, Soros en alle Europese gangsters. En leve Trump! Wij moeten samen in opstand komen. Genoeg is genoeg!

  Geliked door 2 people

 25. Cuppens Marijke zegt:

  En ik blijf hopen dat er een revolutie komt! Kruip al maar in jullie elite-bunkers.

  Geliked door 1 persoon

 26. Pascal Meulemans zegt:

  Groot gelijk. Een moedige vrouw.

  Geliked door 1 persoon

 27. Jo hoopman zegt:

  Geweldig, deze dame verwoord wat vele miljoenen mensen binnen Europa voelen en denken. Met haar bevindingen ben ook ik het 1000% eens en ook ik hoop dat Merkel en vele met haar daarvoor gestraft gaan worden.

  Geliked door 2 people

 28. Hadden wij maar zo’n Sylvana.

  Geliked door 2 people

  • theresageissler zegt:

   Inderdaad: Helaas zijn wij integendeel gedóemd, te leven met een invásie aan Katja’s, Georgina’s, Sophies en Halina’s, die te oppervlakkig en te laf zijn om zich ergens serieus in te verdiepen!
   Hèt vergif van de Grachtengordel, zeg ik U! ARGH!

   Geliked door 1 persoon

 29. Klaas Bosman zegt:

  Geweldig verwoord hopelijk gaat dit hout snijden
  Dit bericht zoveel mogelijk delen in Europa

  Like

 30. Onno zegt:

  In Duitsland bestaat het Berufsverbot openbaar, in Prins Bernhard BV ruggenstekend in het geniep, tezamen met een soort ‘Sippenhaft’-achtig gekonkel, eertijds bekend richting kinderen van Nazi sympathisanten zoals NSB leden (van het niveau voormalig broodbakker, rijwielhandelaar of onderwijzer) die niet tot de wat hoger opgeleide Nazi-intimi van Prinz Bernhard behoorden (Wilhelmina bazelde richting het volk in een soort bizar charme-offensief, dat zij deze landverraders het liefste naar de goelags wilde sturen), maar een en ander ook toegepast richting (evt. ijskoud vals beschuldigde) normaal Nederlandse “vijandelijke projectielen” die Bernhard en zijn trawanten na de oorlog wel eens een stokje tussen de spaken zouden hebben kunnen steken……zoals militairen die achteraf toch niet zo blij waren met het “verstandige” doch ongrondwettelijke uitwijken van (het hiermee afgedankte/ge-abdiceerde) staatshoofd Wilhelmina in volle oorlogstijd, met alle internationaal staatsrechtelijke (voor vele -maar niet alle- Nederlanders regelrecht bijzonder gruwelijk uitpakkende!!!) gevolgen van dien.

  Like

 31. Depreter zegt:

  Deze dappere dame moet door iedere rechtgeaarde burger bewonderd en beschermd worden. Landverraders zoals Merkel moeten stante pede afgezet worden met een arbeiderspensioentje, en zonder “gouden handdruk”!!

  Geliked door 1 persoon

 32. Pingback: Kandel geen op zichzelf staand geval: Wederom stak een Afghaanse immigrant in op zijn Duitse vriendin | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s