Steeds meer analfabeten onder de “vluchtelingen” – slechts één op de vijf haalt Duitse test

Screenshot_19

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In het begin van het leugenachtige zomersprookje werden de burgers met krantenkoppen over “de opheffing van het gebrek aan geschoolde krachten” en “beter opgeleid dan autochtonen” gebombardeerd. Er werd een beeld geschetst dat er overwegend geschoolde krachten zoals artsen, wetenschappers, ICT-specialisten of handwerkslieden zouden komen, volgens Martin Schulz zelfs waardevoller dan goud. Goed gedoseerd in druppelvorm komt de waarheid langzamerhand aan het licht. Steeds meer analfabeten onder “vluchtelingen” – slechts één op de vijf haalt de Duitse test.

politikstube

Maar even eerlijk. Wie geloofde de uitgekraamde fantastische wereld parolen van de zelfbenoemde redders van de mensheid, die meldingen van de mooipraters dat het grootste deel van de “vluchtelingen”een maatschappelijke aanwinst en de lang verwachte opvolgers op de uitgebluste arbeidsmarkt zouden zijn? Dat was altijd alleen maar de wens van de welkomstfractie.

[…] Jobcenter en arbeidsbureaus hebben problemen met een toenemend aantal analfabeten onder de vluchtelingen. Volgens informatie van de “Bild am Sonntag” namen alleen al in het eerste halfjaar van 2017 ongeveer 43.000 mensen aan een speciale integratiecursus voor analfabeten van het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) deel. Dat zijn er ongeveer 10% meer dan in dezelfde periode dat jaar daarvoor.

Ondanks extra kleine groepen en tot 1300 lesuren spreken daarna altijd nog vier van de vijf vluchtelingen zó slechts Duits, dat ze geen vooruitzicht hebben op een baantje als hulpkracht of een opleiding. Zoals het BAMF op vragen bevestigt, lukt het slechts 17% van de deelnemers aan zo´n cursus om het taalniveau B1, dat door de Jobcenters en arbeidsbureaus als minimale eis voor een baantje als hulpkracht wordt genoemd. Vooral deelnemers uit Eritrea en Irak deden het slecht. (Bron: https://www.focus.de)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Steeds meer analfabeten onder de “vluchtelingen” – slechts één op de vijf haalt Duitse test

 1. paulzwueste zegt:

  Ja,hooris.
  Als die mensen je dood gaan maken en dat in ’n klein boekje willen opschrijven moeten ze het ondersteboven voor zich neer leggen, hun broek laten zakken, om er vervolgens achterstevoren zonder wc-papier en met blote vingers in op te schrijven wat ze met je gaan doen.
  Dat kun je die mensen niet kwalijk nemen.

  Vandaar dat je hier ook geen anale analfabeten hebt.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Allemaal in de bijstand totdat de koek op is. Nog meer belastingverhogingen en energieverhogingen (zogenaamd vanwege het milieu) Ik geloof niets meer van dit alles. Het is een manier nog meer geld binnen te slepen (onder het mom dat het voor eigen bestwil is die schone lucht) om nog meer dom volk binnen te halen en zolang als nodig is te onderhouden totdat de dictatuur stevig gevestigd is. Net zoiets als een echtpaar, wat een kind krijgt en dan een briefje bij het geboortekaartje insluiten: wij zouden heel blij zijn met een envelop zodat we dat aan een goed doel kunnen geven. (wetende dat men dan vaak meer geeft vanwege dat goede doel en dan in eigen beurs houden het echtpaar kennende) Zo zijn de regeringen ook bezig. Schone lucht dat willen mensen wel en dus zullen ze daar makkelijker geld voor aan willen leveren of afgeven zo u wil En zo betaalt men gewillig mee aan de eigen ondergang..Het is 1 grote vuilspuiterij in heel West-Europa.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Eigenlijk wel een beetje veel een controverse als je dan leest wat een vorig artikel te melden heeft.
  Iets van gelijkheid en meer van die shit.
  Het gaat er nog niet eens om of ze kunnen lezen of schrijven.
  Het gaat erom om begrijpend te lezen en wat schrijven betrefd iets verder komen als aap noot mies.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/01/07/eu-resolutie-1743-definitieve-versie-2010/

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Met Mädchen Mädchen fickie fickie roepen zullen zij die “wertvoller als Gold” zijn geen probleem hebben.

  Like

 5. fons zegt:

  inderdaad, die blijven de rest van hun leven teren op belastingbetalers in onze landen. de enige mogelijkheid ze op tijd het land uitflikkeren anders gaan we zelf naar de afgrond.

  Like

 6. Heniusz zegt:

  Dit gaat over de situatie in Duitsland… Geloof niet dat de situatie in Nederland ook maar een haar beter is… Dat is echt niet het geval. Het overgrote deel kan niets, wil niets en neemt vooral ook geen moeite ergens, waar dan ook te komen. Totaal waardeloos, nutteloos kudtvolk.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ik snap die hele waanzin niet, stel dat die mensen werkelijk zo’n goed geschoolde vakkrachten zouden zijn, dan is het toch onverantwoord om ze weg te halen uit hun eigen land, waar die lui hoognodig zijn voor de ontwikkeling en opbouw.
  Hoe men het ook wil brengen en aan elkaar wil liegen en bedriegen, het verhaaltje stinkt van alle kanten, we worden massaal belazerd en bedonderd.
  In werkelijkheid zitten we dus met overwegend precies de verkeerde figuren opgescheept, die mensen die ze graag in het land van herkomst kwijt zijn?

  Like

  • hendrikush zegt:

   Ze vluchten uit hun eigen land omdat ze niets kunnen en kansloos zijn.
   Hier aangekomen blijken ze nog kanslozer dan in hun eigen land.
   Je moet wel politicus zijn om dat niet te begrijpen.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  Merkel had gehoopt op ingenieurs , ruimtevaartspecialisten , dokters , niets van dit alles , enkel een hoop die niet kunnen schrijven noch lezen . Ze kennen enkel wat verzen van de Koran uit hun hoofd. Maar wij zijn moreel verplicht deze” menschen” te helpen , zoals de mensenrechten organisaties van EU voorschrijven . Ze verdienen een volledige opleiding te beginnen met de kleuterschool

  Like

 9. Republikein zegt:

  Hier binnenkort een serie over snorretjes, zijn hier al jaren en zwaaien ook met oranje vlaggetjes.
  Krankzinnig, optima forma!

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Wij moeten het linkse ideaal van de verrijking wat anders gaan bezien..
  Het is veel simpeler: alleen al de instroom van veelkleurige, lieden uit overwegend islamitische oorden betekent getalsmatig altijd een verrijking:
  Wij krijgen er meer mensen bij en meer pigment.
  Dat laatste betekent dat de autochtone, bleekscheterige bevoiking door geslachtelijke vermenging steeds meer huidskleur krijgt. . De Duitse minister Wofgang Schäuble is daar al heel lang een voorstander van.

  Uiteindelijk zal daardoor de behoefte aan het liggen op zonnige stranden mogelijk afnemen, omdat wij blijvend al veel meer pigment zullen hebben. ”Vakantiereizen naar de zon” worden daardoor mogelijk overbodig, wat uiteindelijk veel geld bespaart., wat weer prima aansluit op de lagere inkomens die wij allen zullen genieten..
  Daar komt bij dat wij voor de groots mogelijke , opvoedkundige uitdaging uit de geschiedenis staan. Wij mogen het aloude socialistische ideaal van VOLKSVERHEFFING ter hand nemen!!
  Door goed onderwijs en veel gezamenlijk theedrinken met de dankbare gastjes moeten wij binnen één generatie het binnengestroomde volk naar de een en twintigste eeuw voeren. Zij zullen overtuigd worden van de juistheid van onze opvattingen .
  Dat is een geweldige taak.Er zullen vele -uiteraard lager betaalde- opvoeders nodig zijn en natuurlijk ook gebouwen waar de bijscholing ter hand zal worden genomen. ,waarbij ook de aanplant rond die gebouwen in de planning moet worden opgenomen. Er zullen kokos- en dadelpalmen en bananen struiken nodig zijn, zodat de nieuwkomers een gezond thuisgevoel ontwikkelen . En ook de kerken kunnen daarbij nog nuttig zijn, door aan de gebouwen een minaret toe te voegen.
  Wij hebben dus reden om te vermoeden dat arbeidsmarkt voor de lokale bevolking verruimd gaat worden: Wij gaan de binnenkomers verrijken en zij zullen ons raciaal bijkleuren.
  En wanneer ze helemaal geschoold zijn mogen zij terugkeren naar de gebieden waar ze vandaan kwamen en wanneer zij daar geen zin in hebben, dan emigreren wijzelf gewoon daar naar toe,toch?

  Ja, de linkse droom is zo gek nog niet..

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Joh , Henk ,
   zou jij naar Afrika willen verhuizen ?
   Lopen over land dat door de eeuwen heen is opgehoogd met negerpoep ?
   Huizen gebouwd van stro en modder met poep als katalysator , geen stroom , of hooguit af en toe , geen waterleiding , geen sanitair !
   Daar moet je een hoopje doen achter een struik en dan maar hopen dat daar dan al geen neger zit .
   Nee , dat zou je vies tegenvallen , vriend !

   En NOG iets , het onkruid groeit daar NOG VEEL HARDER dan bij ons .
   t’Is maar even dat je het weet !
   Of dat je het even doorseint ……….aan de betreffende instantie .

   Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Welke instantie bedoel je, Harry?

    Like

   • Henk.V zegt:

    Is dat even schrikken, Harry 🙂 ? Ik ben weer helemaal bij de les .

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    En als die waterleiding er eindelijk zal zijn, maken ze hem echt wel zelf weer kapot hoor.

    Like

   • Harry zegt:

    Ik bedoel , aan de WGO , als instantie ,
    de WEL-GOUVERNEMENTELE-ORGANISATIE .
    Liefkozend door sommigen eufemistisch , “een bazig vrouwtje” genoemd .
    Maar in ieder geval een typje , dat binnen een relatie aan de touwtjes trekt .
    Een beetje zoals Rutte in het parlement , al is dit een rot vergelijking , maar ik weet even zo gauw niks beters .
    Oftewel:
    In de volksmond “Wachteres” genaamd .

    Maar nu ga ik eerst aardappels schillen , ja , ook IK zit onder de plak !
    Het is toch wat als je een lulletje bent ?
    Dit laatste slaat uiteraard volledig op mezelf !

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 8 januari 2018 om 17:49

    Het is toch wat als je een lulletje bent ?
    Dit laatste slaat uiteraard volledig op mezelf !

    Kan ik je leed hiermee wat verzachten, Harry?

    Like

   • Wachteres zegt:

    Henk V schilt uit zichzelf de aardappelen, dat hoef ik hem niet te vertellen, @Harry.

    O wacht, hij heeft er wat op gevonden: bij de LIDL kun je kleine aardappelen kopen, die hoef je niet te schillen. Alleen maar even afspoelen.

    En ik bazig? Hoe kom je erbij! Ik ben veel te goed voor deze wereld. 😉

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 8 januari 2018 om 12:39

   Er zullen kokos- en dadelpalmen en bananen struiken nodig zijn

   En die hebben een flink verwarmde kas nodig. Dat gaat heel veel gas kosten. Maar dat geld hoest de autochtone belastingslaaf wel weer op.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s