Strenge asielpolitiek: Asielzoekers “vluchten” uit Scandinavië naar Duitsland om asiel te zoeken

Screenshot_17

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het was te voorzien dat de strikte asielpolitiek van de Scandinavische landen een reisgolf naar Duitsland veroorzaakt. Afschrikking in plaats van welkomstcultuur, vanuit het oogpunt van de Scandinaviërs blijkbaar een groot succes, vooral met uitzetting bedreigde of al afgewezen asielzoekers “vluchten” als “vervolgden” nu illegaal naar Duitsland dankzij de “humaniteit” van Merkel, het all-inclusive aanbod en de verblijfsvergunning, ondanks de criminele loopbaan.

politikstube

Maar niet alleen Scandinavië, ook Oostenrijk is uit een diepe slaap ontwaakt en reduceert het “asiel à la carte”, vooral de slagroom op de taart wordt aanzienlijk minder. Het is slechts een kwestie van tijd totdat de reisgolf van Oostenrijk naar Duitsland zich in beweging zet, in plaats van omslachtige uitzetting gewoon laten lopen, dankzij de open, Duitse grenzen kan iedereen d.m.v. de toverspreuk “asiel” binnenkomen, maar niet meer vertrekken, ook als van de sociale kassen weldra de bodem in zicht is.

In Duitsland werd door de regering-Merkel en haar mediale spreekbuizen met de penetratie van een Tibetaans gebed verbreid dat grenzen in de huidige tijd überhaupt niet meer bewaakt kunnen worden. In plaats daarvan worden rond kerstmarkten, openbare manifestaties, jaarwisselingsfeesten hekken geplaatst en worden ze door gewapende politieagenten met semiautomatische geweren beveiligd, bovendien worden de binnensteden versierd door betonnen palen en blokken. Je moet gewoon prioriteiten stellen.

[…] Het aantal illegale binnenkomsten vanuit Scandinavië naar Duitsland is in 2017 duidelijk toegenomen. Er kwamen vooral Afghanen, Irakezen en Syriërs de grens over om asiel te zoeken. Lang niet alle binnenkomsten werden geregistreerd.

De strengere asielpolitiek in Scandinavië heeft geleid tot een toename van de illegale binnenkomsten naar Duitsland. Dat blijkt uit een antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken op vragen van de “Welt am Sonntag”. Tot nu toe zijn de cijfers bekend voor de periode tot oktober 2017. Volgens deze cijfers steeg het aantal vanuit Denemarken evenals over zee vanuit Scandinavië naar Duitsland vastgestelde illegale binnenkomsten in vergelijking met dezelfde periode dat jaar daarvoor met ongeveer 35%. Bij de personen ging het vooral om Afghanen, Irakezen en Syriërs, wier asielaanvragen meestal werden afgewezen. In Duitsland dienen ze daarna vaak opnieuw een asielaanvraag in.

In totaal registreerde de federale politie tussen januari en oktober 2017 2269 illegale binnenkomsten uit Finland, Noorwegen, Z|weden en Denemarken. Het grootste deel daarvan – precies 1455 – kwam over land via Denemarken, het andere deel kwam overzee. Tussen januari en oktober 2016 werden in totaal slechts 1674 illegale binnenkomsten vanuit Scandinavië geteld, waarvan 996 via de grens met Denemarken. […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Merkel, Scandinavië. Bookmark de permalink .

16 reacties op Strenge asielpolitiek: Asielzoekers “vluchten” uit Scandinavië naar Duitsland om asiel te zoeken

 1. Wachteres zegt:

  En ondertussen, in Melilla …,

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/01/574221-574221/

  Honderden migranten bestormen Spaanse enclave (video)

  Ruim tweehonderd Afrikaanse migranten hebben zaterdag een dubbel hek bestormd bij de Spaanse enclave Melilla in Marokko. Enkele migranten en een politieagent raakten hierbij gewond.

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Nederland moet ook enorm snel maatregelen nemen anders zitten die kluchtelingen hier voordat we het weten.
  En aan wetgeving (Dublin akkoord) heeft men een broertje dood.
  De Europese beschaving moet kapot.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Als de EUgekken nog langer hun gang kunnen gaan kun je erop wachten dat als de snoepkraan op is ze hier ook huizen gaan bestormen. En die achterlijke wijven maar schreeuwen: de wereld is van iedereen. Als ze dat steeds roepen dan denken de binnenkomers: dus alles wat erop staat is ook van iedereen. Nou die trend is al duidelijk te zien.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ook Nederland kan te maken krijgen met ‘gevluchte’ immigranten uit Scandinavië. Als ons land de grenzen niet wil sluiten, zullen onze leegstaande AZC’s binnenkort wel weer bewoond worden, want ze laten ze geheid binnen.
  Het wordt tijd dat Syriërs niet langer als oorlogsvluchtelingen gezien worden, en worden teruggestuurd omdat de situatie niet meer levensbedreigend voor hen is. Het is tijd om de steden en dorpen op te ruimen en mee te helpen aan de wederopbouw van het land.
  Gek dat je daar niemand over hoort.
  Syriërs horen in Syrië thuis. Er is echt geen noodzaak meer om hen hier te houden.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Sterke mannen uit die regio lopen hier en “onze soldaten” vechten daar. Inderdaad absurd.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Syriërs zijn maar een klein deel van het ‘vluchtelingen’ probleem.
   De grootste groepen komen uit Noord-Afrika, Eritrea, Senegal en Azië.

   En het gehele verhaal heeft vanaf dag één niks met oorlogsvluchtelingen te maken maar met door Brussel aangestuurde volksverhuizingen naar de honingpotten van Europa.

   Like

 5. T.Troubadour zegt:

  Alle Syriers,Afghanen ,irakezen terug nu Isis verslagen is kunnen hun land opbouwen ….

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Laten die NGO’s lekker met dit soort filmpjes adverteren in die klote landen i.p.v. te verkondigen dat ze naar een paradijs gaan en de vrouwen wijdbeens liggen te wachten tot de bootjes aanmeren!

   Like

 7. Peter zegt:

  16.000 per maand komen erbij, en dan hebben we het nog niet over familie hereniging ,want daar weten ze helemaal geen ene moer van .Merkel is zwaar geschift ,net als dat stelletje meelopers hier .”Wir habe es nichts gewust “.

  Like

 8. Betonblokken zijn een teken van beveiliging, een soort grens tegen geweld, dus moeten onze grenzen dicht tegen alle volk ,dat geweld gebruikt, en dat zijn moslim,s. Die Merkel moeten ze voor de rest van haar leven inkelderen, want die rat heeft Europa vernield en bedorven. De EU gaat gelukkig naar de hel . Het verweer en de opstand groeit gestaag, en dat zal zelfs nog meer worden dan minder. Het Europese volk is het zat, en wil die ratten eruit gooien. daar is niet en nooit mee samen te leven.. een leeuw en een ree ken ook nooit samen naast elkaar leven. De ene vreet de andere op. En zo is dat tussen het Europese volk en moslim,s precies het zelfde. Moslim,s kunnen veelal alleen maar leven met haat , moord , en geweld. En dat heeft de Europeaan niet. wij zijn opgevoed ,en zij niet.

  Like

 9. Williaan zegt:

  Ik snap het steeds minder, Zweden het Walhalla voor de moslims waar het zou stikken van de No Go Erea’s. Worden die Zweden nu op eens wakker?

  Like

  • Heniusz zegt:

   Niet allemaal, maar er worden er ook daar toch wel een paar wakker. Binnenkort verkiezingen daar en ook daar moet het “foute populisme” bestreden worden. Lees: De Zweden Democraten staan er zeer goed voor in de peilingen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s