Interview met Martin Sellner: De brandende auto is geblust, maar de terreur gaat door

Screenshot_39

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Martin Sellner (kleine foto), een van de kopstukken van de “Identitiare Beweging” in Europa, is zojuist vanuit Amerika teruggekeerd in zijn vaderland Oostenrijk. Zijn afwezigheid werd door blijkbaar links-extremistische groepen gebruikt om hem zoveel mogelijk schade toe te dienen. Het vuur is geblust, maar de terreur gaat door. Ik heb kort na zijn terugkeer met hem gesproken.

Meneer Sellner, terwijl u onderweg was, werd in Kandel de pas 15-jarige Mia bruut door een zogenaamd minderjarige, illegaal Duitsland binnengekomen Afghaan doodgestoken. U hebt daar op YouTube & Co. kritisch over bericht en gezegd wat op dit moment veel mensen bezighoudt. Kwam dat niet zo goed over?

Dat ligt er aan bij wie. De video sprak veel mensen uit hun ziel, omdat ik daarin niet alleen over het gruwelijke incident klaagde, maar duidelijk naar de redenen en de verantwoordelijken vroeg. Blijkbaar te direct. Enkele uren later werd de video verwijderd en werd mijn kanaal geblokkeerd. Dat is de reactie van de schuldige machthebbers: ze censureren ongemakkelijke kritiek.

Kort nadat bekend werd dat u geblokkeerd bent op YouTube doet een nieuw bericht de ronde . . .

Screenshot_40Ja, dat kwam ook een beetje harder aan. De eerste greep, nadat ik wakker ben geworden, is, zoals bij veel mensen, helaas naar mijn mobiele telefoon. Toen ik in een bericht van mijn broer las “Je auto werd in brand gestoken…”, dacht ik eerst dat ik nog droomde. Toen daarna de foto´s kwamen, was het me duidelijk: dat is de bittere realiteit ook in het jaar 2018. Als censuur niet volstaat, volgt politieke terreur tegen andersdenkenden en deze keer was ik de dupe.

Als je de Oostenrijkse mainstream media hierover leest, bijvoorbeeld “oe24” en “Heute.at”, dan krijg je de indruk dat u deze autobrand (“zoiets kan gewoon een keer gebeuren”) zelfs zeer goed uitkomt, u zou zichzelf als slachtoffer hebben gestileerd. . .

Tot “slachtoffer stileert” zich in de ogen van deze media iedereen die het slachtoffer van links-extreem geweld wordt en er over praat. Daarmee maken ze zichzelf tot handlangers. Tegelijkertijd verbreidden ze onwaarheden, spraken van zogenaamde “tegenstrijdigheden” in mijn uitlating. In werkelijkheid heeft de politie me diezelfde dag nog gebeld en bevestigd dat de brandstichting volgens dezelfde methode plaatsvond waarmee in 2016 ook de auto van mijn ouders in brand werd gestoken.

De Oostenrijkse pers gooide onverholen en schaamteloos in de ruimte dat ik dat alles zelf gedaan zou hebben om “om giften te bedelen”. Dat is wel heel erg laag.

En uw bankrekening heeft u ook zelf geblokkeerd?

Natuurlijk en dat driemaal in één week! Nee, zonder flauwekul. Nadat links-extreme straatgroepen mijn auto in brand hadden gestoken, zorgden hun online kameraden via gecoördineerde shitstorms driemaal achter elkaar voor de blokkering van mijn rekeningen waarop ik schenkingen ontvang.

U hebt eergisteren een soort spoedvergadering met de andere belangrijke activisten van de Oostenrijkse Identitaire Beweging georganiseerd. Hoe gaat het nu verder?

De ontmoeting stond godzijdank al langer gepland en had met de autobrand op zich niets te maken. We schenken aan deze wanhopige terreurdaden van de linksen minder aandacht dan ze denken. Dankzij de patriottische solidariteit van onze ondersteuners kunnen we gewoon doorgaan en ons op het wezenlijke concentreren: de patriottische ommekeer in Oostenrijk.

En om daar vorm aan te geven, daarom ging het bij deze vergadering. De Identitiaren zullen ook in 2018 doorgaan en datgene voltooien waarmee ze begonnen zijn. Oostenrijk moet de patriottische weg voor Duitsland en West-Europa effenen!

Veel van onze lezers hebben ons de afgelopen dagen geschreven dat het geld waarmee ze u in deze sinistere situatie willen ondersteunen, weer terug naar hen werd overgemaakt. Hoe kan men u nu mogelijk snel helpen?

 Ik heb op dit moment mijn 5e bankrekening geopend. Het is bijna deel van een “sociaal experiment”. Ik wil kijken welke bank niet voor de linkse meningsterreur door de knieën gaat. Wie wil “meedoen”, kan daar een ondersteuning naartoe overmaken:

Martin Sellner — IBAN: GB29 REVO 0099 7081 8636 74 — BIC: REVOGB21

Op mijn site lukt dat ook nog via creditcard en Bitcoin. In zulke tijden ben ik juist voor alles dankbaar. En iedere ondersteuning is een kleine steek in het hart van de links-extremen. Het doel van hun terreur is angst en isolering. Wanneer deze terreur openbaarheid en solidariteit oproept, heeft ze voor het tegendeel gezorgd.

Daarom hartelijk dank voor dit gesprek!

Ik moet u bedanken!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Identitaire Beweging, Links fascisme, Oostenrijk, Patriottisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Interview met Martin Sellner: De brandende auto is geblust, maar de terreur gaat door

 1. Feniks zegt:

  Ook moslims en linksen hebben auto’s en bezit.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Menner Sellner doet heel veel goed werk maar erg snugger lijkt hij mij niet.
   Dit is namelijk al de tweede maal dat zijn auto in de fik gestoken werd.
   Ik zou zeggen, ’n ezel stoot zich niet twee maal aan dezelfde steen.
   Ga dan met je auto naar Oostenrijk, of huur ergens ’n plek waar hij veilig kan staan.

   Maar meneer Sellner laat ‘m gewoon voor de deur staan als hij ’n aantal dagen van huis is.

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • koddebeier zegt:

   Hadden we dat Afrika maar nooit ontdekt !!

   Geliked door 3 people

   • Republikein zegt:

    Beste koddebeier, je weet, naar ik aanneem, hoe e.e.a. ontstaan is.
    Met de meetlat en even een herinnering voor “ontwetenden”.

    Honderd jaar terug werkten twee Europese diplomaten aan een overeenkomst die de grenzen in het Midden-Oosten heeft bepaald. Islamitische Staat heeft verklaard niet te zullen rusten voor deze ‘Europese’ grenzen geschiedenis zijn. Krijgen ze hun zin?
    https://decorrespondent.nl/3888/deze-geheime-overeenkomst-van-100-jaar-oud-verdeelt-het-midden-oosten-nog-altijd/948802178016-9dc8371f
    In Afrika alles met de liniaal.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Steengoed Koddebeier.
    Ze hangen daar nu noch in de bomen.
    Het enige wat we nog doen kunnen is netten om die bomen spannen.
    Ik zie het helemaal voor me.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nou,ik begrijp ze wel.
    Stel jij wordt zwart geboren.
    Niks aan de hand, je zuigt je te pletter en je groeit op.
    Plotseling zie je buiten ’n blanke lopen.
    Is me dat schrikken…!
    En dan moet je ook nog ontdekken dat die de baas zijn, en als je dan in de spiegel kijkt en je ziet die zwarte armoedesmoel met dat stopcontact, waar blanken ’n neus hebben, ja, dan moet je wel in tranen uitbarsten.
    Zij zijn veel mooier en ook nog superieur aan ons, en wij zijn helemaal niets!
    De gemakkelijkste oplossing natuurlijk, want mensen met ’n beetje spirit zeggen dan nou we zullen wel eens zien, ik voel me nèt zo gelijkwaardig.

    Maar de meeste zwarten kruipen in de slachtofferrol en beginnen dan wild om zich een te schieten totdat ze dat spuitje krijgen, en het licht uit gaat…

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan Wandelaar 9 januari 2018 om 00:03

   Wát een smerig wijf, die Oprah!
   Allemaal jaloezie van die negers omdat ze o zo graag blank willen zijn.
   Omdat ze een minderwaardigheidscomplex hebben, roepen ze dat zwart zo mooi is en dat zwart leven telt.
   Als ‘blank’ zo walgelijk is, moeten al die blanke dictators in Den Haag en in Brussel dan ook niet snel een kopje kleiner worden gemaakt? Nergens zie je blanken die smeriger zijn dan bijv. Guy V., Jean Claude J., Frans T. en Mark R.

   Geliked door 2 people

 3. kruisridder zegt:

  Rood betekent Dood en Verderf.

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Sinds de enorme instroomhorde branden in Nederland ook wel erg veel auto’s !!
  Meer islam , des te meer ellende !

  Geliked door 2 people

 5. Lot zegt:

  Welke vijf banken waren dat? Namen graag. Dan kunnen we daar medewerkers van doden. Dan worden banken, politiek landelijk en gemeentelijk allemaal doden de IRA manier, zoals zij tenslotten ook mensen van ons doden en ons tiranniseren. Dan worden dat beroepen des doods. En willen mensen na duizenden doden niet meer daar werken. 1000 mensen met geweren die 1000 mensen doden is tezamen 1 miljoen doden. Dan moet dan toch duidelijk opvallen. Zorg dat je niet gepakt wordt. Steel de kenteken van een andere auto en zet dat op jouw vluchtauto. Neem een duikpak aan, en duik in het water om te vluchten met een gasfles op de rug. Zo aan mogelijkheden te bedenken geen gebrek!

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Oprah Winfrey, de Amerikaanse Sylvania Simons. Holle vaten klinken het hardst, en haar eigenroem stinkt uren in de wind. Zij als president….Misschien van een of ander theekransje van diep gefrustreerde en psychisch gestoorde dames !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s