Islamisering: Zweedse agenten willen niet meer in gevaarlijke migrantenwijken werken

Screenshot_25

(Door: “Xander”)

Linkse autoriteiten zien groepsverkrachtingen door moslimmigranten door de vingers – Veel migrantenwijken levensgevaarlijk geworden voor politie, ambulance en brandweer – Agenten vervangen door microfoons om geschreeuw van verkrachte vrouwen op te vangen.

Terwijl de linkse regering in Stockholm blijft volhouden dat alles pais en vree is in het land en ieder tegengeluid zo snel mogelijk de mond probeert te snoeren, spreken steeds meer Zweden zich uit over de erbarmelijke situatie waar hun land dankzij de massale moslim immigratie van de laatste jaren in terecht is gekomen. Peter Springare (foto), de politieonderzoeker die in 2017 al eens de voorpagina’s in Zweden haalde, is aan het begin van het nieuwe jaar nog somberder geworden. ‘Mensen hebben geen idee hoe ernstig de toestand is.’ Zo willen agenten in sommige steden niet langer in migrantenwijken werken, zo gevaarlijk is het er inmiddels.

Lees verder>>>
ksander nieuws

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

24 reacties op Islamisering: Zweedse agenten willen niet meer in gevaarlijke migrantenwijken werken

 1. Hovawart zegt:

  Misschien is het een optie om een Marokkaanse burgemeester aan te stellen………….
  Het redelijke vermoeden dat men kan spreken van een nederlaag voor de westerse democratie is evident..

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Met microfoons opvangen of er vrouwen verkracht worden. Ja Zweden is compleet gestoord. Ik leef mee met de mensen die op zichzelf zijn aangewezen en door de overheid in de steek worden gelaten om het multicul-sprookje in stand te houden.

  Like

  • Rensk. zegt:

   @Pietersen: ik hoop dat je de mensen bedoeld, die gestemd hebben op partijen, die deze migratie niet willen. Daar heb ik ook mededogen mee. Verder kun je er vanuit gaan dat ons hier voor 100 procent zekerheid hetzelfde te wachten staat, als bij de volgende verkiezingen weer links gestemd word.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Steven 8 januari 2018 om 17:22

   Alleen als het gewone volk massaal wakker wordt en in opstand komt, valt de fatale koers die zij voor ons hebben bepaald, een die ons uiteindelijk naar een islamitische EU-superstaat dictatuur zal leiden, nog te stoppen.

   Het gewone volk wórdt echter niet massaal wakker. Dat is nu net het hele probleem.
   Degenen die ik heb gewezen op deze website, nemen niet eens de moeite om het adres ervan te noteren.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Mensen begrijpen niet hoe erg het is, en je kunt dat ook niet van hen verlangen, omdat ze niet de juiste informatie krijgen

  En die naïeve stommelingen kunnen niet zelf op internet naar informatie zoeken?
  Waarom wordt toch steeds het woord ‘migranten’ gebruikt voor mohammedaans schuim der aarde?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik kan dat woordje ‘MIGRANTEN’ eigenlijk
   ook niet meer zien………..
   Dat werden vroeger illegale-grens-overschrijders genoemd.

   Like

  • Dewevoga zegt:

   Waarom is het woord vluchteling überhaupt vervangen door migrant. Of de betekenis van hervestigen in dit geval blijvend vestigen. Taalgebruik bedondert je waar je bij staat, ga maar eens kijken bij taalkronkel op burgergazet.

   Like

  • Steven zegt:

   Inderdaad..de meeste mensen zien niet in hoe erg het werkelijk is en nog gaat worden. Als het TE LAAT is ontwaken ze pas, maar dan hoeft het niet meer. Vraag mezelf vaak genoeg af..stel dat het zover komt dat WIJ het land moeten ontvluchten…waar kunnen wij dan naartoe? De EU kliek is simpelweg met een uitroei programma bezig..dus vluchten zal ooit nodig zijn om geen slachtoffer te worden van moord!

   Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Veroveraars/indringers is een beter woord. De president van Hongarije heeft het goed begrepen

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het verwondert mij, of er al voorstellen en plannen klaarliggen bij de bestuurlijke machten, om de politieke wens van autonoom zelfbestuur voor islamitische deelraden in de Erdomeense
  steden, met een sharia-wethandhaving, gezondheidszorg, en onderwijs wel onder Europese regelgeving mag vallen, of dat er een Brussels Politbureau van de AKP het zeggenschap krijgt.
  Mogelijkerwijs kan Frontex de toegangen van de wijken beschermen,.
  Je kunt het niet verzinnen.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  De Zweden hebben, bij mijn weten, nog steeds een behoorlijk leger, dit in tegenstelling tot het Nederlandse leger.
  Gebruik het, voordat het te laat is.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Als die ongecontroleerde immigratie in Zweden doorgaat kunnen we verwachten dat over uiterlijk maximaal 2 jaar de vlam daar in de pan vliegt.
  Het kan ook sneller gaan.
  Maar dat die geweldige explosie er komt, is ’n ding dat zeker is….

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Er is al geen weg meer terug. Zweden is verloren, oud nieuws, maar dat geldt ook voor alle andere Europese landen, uitgezonderd wat Oostblok landen. De Europa trein is 50 jaar geleden over de rand des tijds gegaan en in de afgrond aan het storten. Het wachten is alleen nog maar op de harde klap als hij de begane grond raakt. Tijdens de val er uit springen heeft geen zin. Waar moet je je heil nog ergens gaan zoeken in Europa ? Misschien in het Oostblok, als je al er in mag, en dan nog is het gruwelijk aanpassen aan de Oost Europese cultuur en taal. Dit proces van Islamisering is al zo’n 50 jaar aan de gang, en niemand wou of kon het stoppen. En kijk nu eens waar we aangeland zijn. Asielzoekers, de meesten waren dat al helemaal niet, heten nu migrant. Als of het de normaalste zaak van de wereld is dat mensen met vreemde culturen zich hier komen vestigen, met de onderliggende bedoeling om ons er uit te donderen, op de vlucht te doen slaan, en waarschijnlijk zelfs veel erger dan dat. We kunnen alleen maar hopen dat we een natuurlijke dood gaan sterven….

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  De Zweedse agenten hebben gelijk. Politiewerk is niet bedoeld voor een oorlogzone. Men kan ook geen soldaten sturen die gewapend zijn met Beretta’s M9 naar een omgeving zoals de Gaza strook. De Zweedse regering toont totale onverantwoordelijkheid tegenover haar autochtone bevolking die in oorlogzones zoals Rinkeby Rosengard wonen. Zij moest allang worden geëvacueerd. Naar zulke buurten stuurt men goed bewapende mariniers (M16 of zwaardere wapens) en een zware mitrailleur op gepantserde wagens.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Als er in die wijk uitsluitend indringers wonen en geen autochtonen meer, laat ze het maar uitzoeken daar. Heeft ook geen zin, want ze accepteren geen autoriteit van politie. Ze accepteren alleen de sharia.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Loopt de shariapolitie daar al rond?

  Like

 11. Jan zegt:

  Pixelman steekt in op politie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s