Bescherm Peerke Donders tegen de politiek-correcte Beeldenstorm!

Screenshot_54

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Politiek-correcte fanatici dreigen een brute Beeldenstorm te ontketenen tegen de Nederlandse priester Peerke Donders.

De Keti Koti-werkgroep eist verwijdering van Peerke Donders’ beeld, dat in Tilburg staat. Het zou voor kolonialisme en, o verrassing!, racisme staan. De werkgroep zegt: “Wat het uitbeeldt, is superioriteit.” Wat het beeld echt uitbeeldt, is het tegenovergestelde: christelijke dienstbaarheid.

Het beeld toont een Peerke die zich ontfermt over een doodzieke lepralijder. Dit met groot gevaar voor eigen leven, want lepra is besmettelijk. Peerke is daarmee het toonbeeld van belangeloze barmhartigheid, van nederige dienstbaarheid.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op Bescherm Peerke Donders tegen de politiek-correcte Beeldenstorm!

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Dank voor het plaatsen, mijnheer Bron. Ik ben u zeer erkentelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die KetiKoti-groep heeft natuurlijk groot gelijk.
   De Kerk is een van de stuwende krachten geweest die de massa onwetend heeft gehouden, en net als de islam, elke wetenschappelijke ontwikkeling moest tegenaan.
   Bovendien moest de mens ingeprent worden dat het leven geweid moest worden aan werken, bidden en zwoegen, omdat we allemaal belast waren met de zogenaamde erfzonde.
   Die simpele neger krijgt nu te horen dattie geboren is met diezelfde erfzonde, maar dat hij als melaatse toch nog best op het plaatselijke postkantoor kan werken als postzegel-likker.

   Totdat z’n tong er af viel.
   Dat weer wel natuurlijk…
   Maar misschien moeten we die KetiKoti jongens eens duidelijk maken dat ze ook terug kunnen gaan naar hun eigen land om daar lepra te krijgen, zodat ze zich hier niet hoeven te ergeren.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Wat die groep Keti-Koti beoogt heeft allang niets meer te maken met discriminatie. Dat is niet hun werkelijke drijfveer. Het is de macht, die ze willen voelen en dat doen ze door jet middel discriminatie te misbruiken. Krijgen ze hun zin dan gaat het verhaaltje verder en het zal nooit klaar zijn. Wanneer houdt deze gekte een keer op.

  Geliked door 2 people

 3. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik las het vanmorgen in het Brabants Dagblad. Het slaat weer helemaal nergens op. Mensen met een totaal gebrek aan kennis beslissen even dat Peerke fout is.
  Idioot gewoon.

  Geliked door 3 people

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Heel erg leuke en aardige mensen mischien die van Cultuur onder vuur.
  Maar als Ik een petitie wil ondertekenen geef Ik niet zo maar alle data over me vrij.
  Deze mensen zijn een beetje doorgeschoten of hebben geen benul van hetgeen waar ze mee bezig zijn.
  Maar dat terzijde.

  Ondertussen heb Ik met een aantal mensen hier in Tilburg contact gehad en die zijn het niet onverdeeld eens dat er eventueel een plakaat komt waar wat meer informatie op komt te staan betrefd Peerke in zijn leven betekend heeft voor de Surinamers die leden onder lepra.
  Anderszijds zou het wel eens een totaal uit de klauwen lopende actie kunnen worden als men Peerke gaat verwijderen uit Tilburg en dhr Fitter die een en ander mee op touw gezet heeft zijn veiligheid niet meer te garanderen zou zijn.
  Mentaliteit van Tilburgers kort samegevat.
  Je kunt zeiken over de kruikenzeiker.
  Je kunt zeiken over de teloorgegane textielindustrie.
  Je kunt ook zeiken over Peerke maar zeik niet te lang over die drie want dan gaat de iets oudere Tilburger over de zeik.
  En dan zou het mogelijk best wel eens verkeerd kunnen gaan.
  Veel mensen hebben hier een zekere trots wat betrefd Peerke.
  Peerke was een heel erg iel persoontje die als arbeiderszoon zichzelf zonder enige steun van wie dan ook opwerkte tot priester en later zijn werk ging doen in Suriname..
  Nadat Peerke gestorven is en Ik weet niet voor of na zijn zaligverklaring, hebben de Tilburgers zijn geboortehuis in oude staat terug gebracht.
  Dat is zo ongeveer in 1923 geweest en later is daar met hulp van de gemeente een soort van bedevaartplaats ontstaan.
  Tilburg is geen echte katholieke stad meer maar nog steeds gaan veel Tilburgers uit pure trots naar de geboorteplaats van Peerke.
  Ik heb eens opgezocht wie dhr Fitter is en ben erachter gekomen dat hij zo,n kruising is tussen een groen linkser en SPer is.
  Nou niet bepaald de mens die echt geliefd is in Tilburg.
  Laten we het daar maar op houden.

  Geliked door 3 people

 5. theresageissler zegt:

  Ik heb weliswaar al ca. 25 jaar geleden het R.K. uit het bevolkingsregister laten schrappen, maar over Peerke Donders leerden wij op de lagere school al.
  Ik heb getekend: Hij was nou eens een priester van de goede soort: Een held!
  Die keti-koti weten niet, waarover ze het hebben: Zonder mensen als hij hadden ze hier geen van allen meer gezeten: Al x-aantal generaties geleden allemaal weggerot aan de Lepra.
  De stommelingen….

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Dat heb ik zelf ook al 10-tal[len] jaren geleden gedaan, maar wat de meeste voormalig gelovigen niet weten; Volgens de R.K.-leer blijf je altijd Katholiek als je eenmaal gedoopt bent.
   Er volgen dan wel niet van dat soort Akties als van die lieden uit ” ‘t-geleuf-van-de-Vrede” doen, maar je ontkomt er niet aan.
   Ik bedenk nu ineens dat al mijn kinderen dus ook Pro Forma katholiek moeten zijn.
   Hebben allemaal zo’n 40 jaar terug van hun Brabantse oma een “nood[t]”-doop gehad, omdat het van ons niet hoefde.
   Nou ja “baat-‘t-niet. schaadt-’t niet”………..!
   Die idioten van de Keti-Kota werkgroep met hun valse ideeën over diskremenasie brengen alleen maar hun eigen volk in een onjuist beeld in NL.
   Ik denk niet dat men in Suriname, N-Antillen er zo als zij over denken…

   Like

   • theresageissler zegt:

    Ik wist dat wel. En tóen wist ik het óók al. Maar je moet toch wát.
    We hadden de jongens óók al laten dopen omdat mijn ouders sentimenteel begonnen te doen en mijn man daar opeens in meeging, omdat die nu eenmaal ontvankelijk was voor sentimentaliteit (“Ein Kind muss doch ‘nen Glauben haben”), terwijl ik het liever niet had gedaan, met het oogmerk, voor mijn gevoel weer eens een stukje zelfbeschikking terug te winnen. Maar ja, drie sentimentelen tegen één niet-sentimentele….
    We hadden hier in de parochie wel een lieve pastoor, die van zo’n doopdienst iets wist te máken, dát dan weer wèl: Als er, behalve de ‘dopeling’, in het gezelschap nog andere kinderen aanwezig waren, begon hij de dienst met: “Laat alle kinderen naar voren komen en héél dicht bij mij om het altaar komen staan.” Dan begon hij daarop een gezellig gesprekje met ze en vroeg ze dingen: “En wat denk jij, dat dit is?” “Eh…suiker?” “Nou, proef maar eens…” (was zout.)
    Dat had dus wel iets. “Laat de kinderen tot mij komen….” Maar het was een persoonlijke interpretatie en natuurlijk geen schering en inslag.
    De pastoor van de parochie van mijn ouders was óók geen kwaaie; lollige kerel. Maar van het instituut wou ik langzamerhand wel een áf.
    Toen mijn moeder eenmaal overleden was, dacht ik: Nú kan het, en zónder gezeur.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik ben ook gedoopt, maar ik heb nou niet het idee dat ik daar nare gevolgen van heb over gehouden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Mijn pa moest zelfs nog VERPLICHT katholiek worden.
    Anders kregen ze geen toestemming van mijn opa en de kerk.
    En dat terwijl mijn moeder al 21 was. Zo ging dat toen.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG.: Zeg ik toch ook niet, maar ik wou het allemaal niet zo’n ‘vanzelfsprekendheid meer laten zijn, ook niet voor de jongens:
    Voor je het wist, dacht ik dan, zat je weer in de verplichte kerkgang en de verplichte “gebedjes”. En ik heb je verteld, wat een hekel ik daar zelf altijd al aan had.

    Like

   • BertG. zegt:

    Mijn reactie ging niet over jou of jou zoons, maar over mezelf.

    Like

  • delamontagne zegt:

   10 januari 2018 om 15:28
   * * *
   Dat klopt wel dat je met je ouders rekening houdt. Ik hoefde dat niet, m’n ouders waren al lang gestorven voordat ik trouwde.
   Maar van m’n vrouw’s kant. Het echte Patriarchale MOETEN van vaoders.
   Dus wel kerkelijk getrouwd voor de lieve vrede, maar eigenlijk niet van plan de kinderen etc, etc.
   Eigenlijk vind ik het van mijzelf een beetje Huichelachtig achteraf want [ ook voor m’n vrouw ] hoefde het niet.
   Maar,……er waren anders de grootste RUZIES, misschien breuk, van gekomen.
   Dat wil je ook weer niet.
   Maar als ik dan nu lees en me informeer hoe die verachtelijke paus bezig is, enfin is wel duidelijk.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Wij Vlamingen hebben ook zo’n held , een echte Christenen, Pater Damiaan , waar de Paus een grote punt kan aan zuigen. Dergelijke figuren kun je niet vinden bij de zogezegde religie van de Islam …. nog niet bijna !

   Like

 6. BigLJohn zegt:

  Wat een schandalige vertoning van die Keti Koti-werkgroep. Dat er in mijn stad ook al van die schoften rondlopen die onze cultuur proberen te vernietigen, en ook nog eens een luisterend oor krijgen op het gemeentehuis. Wij zijn er helemaal van ondersteboven, erg geschrokken ! Eerst dat pagina grote verhaal met foto in het Brabants dagblad, en vervolgens dat E-mailtje van Hugo Bos, wat wij meteen ondertekend hebben !

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  Opzouten met die ketikotiezakken !!
  Schuld is niet overdraagbaar, zeker niet door de tijd heen, dus ook niet van ouders op kinderen.
  Ik krijg altijd jeuk aan mijn ballen als ik dat zielige meelijwekkende groepje zie demonstreren.

  Geliked door 3 people

 8. Petra DeBoer zegt:

  Walgelijk dat de Keti Koti werkgroep bezig is met onzin.

  Goed en duidelijk verhaal overigens over Peerke Donders. Zulke mensen als hij hebben inderdaad goede werken verricht en niet gekeken naar de huidskleur. Iemand die staande een patiënt met lepra, die vaak niet meer kan lopen en dus op de grond zit, helpt word nu dus door Keti Koti afgeschilderd als fout. Misselijkmakende lui zijn dat.

  Geliked door 2 people

  • theresageissler zegt:

   Eh….Om heel eerlijk te zijn:
   Ik denk eigenlijk niet, dat dát het is, wat dat beeld wil overbrengen. Dat die zwarte man(vrouw?) niet meer kan lopen, bedoel ik:
   Dergelijke afbeeldingen, betrekking hebbende op de katholieke missie, zag je voor WO II váák, ook in de vorm van plaatjes:
   Deze of gene inlander, onder de indruk van wat de missionaris verteld had van de christelijke God, kwam vervolgens naar hem toe, en gaf te kennen, zich te willen bekeren.
   De doop, een officieel ritueel, volgde dan later pas. Op het moment-zelf, ter plekke, vroeg de missionaris aan die persoon, neer te knielen, raakte met één hand diens hoofd of schouder aan “de hand opleggen”) en hief met de andere het christelijk kruis op, -dat ze dan ook, waar ze ook gingen, altijd bij zich droegen, stevig vastgesnoerd in hun gordel- en beval hem/haar zó “aan bij den Here.” Vanaf dat ogenblik was hij waardig om de doop te ontvangen. Heette het.
   In theorie gebeurde dat dus altijd op initiatief van de bekeerling. Maar het is een publiek geheim, dat het vaak omgekeerd ging: Veel missionarissen stapten zèlf op iemand af, haalden een paar argumenten uit eigen keuken uit de kast, en benadrukten daarmee, dat hij/zij zich ècht maar het beste kon bekeren, waarna hetzelfde ritueel zich voltrok. Dat kwam dan uiteindelijk niet uit de koker van de “bekeerling” in kwestie. Maar ja, ‘zieltjes winnen’, hè.
   In 1926, toen dit beeld werd gemaakt, lette nog vrijwel niemand hierop. Het woord “indoctrinatie” moest volgens mij nog worden uitgevonden en alles, wat “de paters” deden, was welgedaan. (Ook op andere vlakken, zoals we intussen weten.)
   Maar ik ben ervan overtuigd, dat Peerke Donders tot de ‘goede soort’ behoorde, die dat nóóit op die manier zou hebben gedaan: Hij zou gewild hebben, dat de bekering ècht waarde had – en dat was alleen het geval, als de bekeerling zich geheel uit zichzelf, uit vrije wil, tot hem wendde.

   Like

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  Daarbij.
  Wie en wat was Peerke Donders.
  Wij Tilburgers zeggen Pirkuh Donders.

  http://www.heiligen.net/heiligen/01/14/01-14-1887-peerke.php

  Ik ben niet zo’n heiligenvereerder, net zoals de meeste Tilburgers dat niet zijn.
  Maar we zijn wel trots op ons Pirkuh.

  Geliked door 2 people

 10. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Ik denk dat het hier niet specifiek gaat om Peerke Donders. Ik denk, dat hiermee het startschot wordt gegeven voor een veel grotere aktie. Standbeelden en monumenten zijn culturele symbolen. Bij een omwenteling, meent men de oude symbolen te moeten vernietigen. We hebben het al zo vaak gezien. In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De geschiedenis herhaalt zich telkens weer. In 1566 werd met een beeldenstorm de reformatie opgedrongen. Na de val van de muur werden in Oost-Europa de communistische standbeelden verwijderd. Na de val van Saddam Hussein in 2003 werden in Irak al zijn beelden omver getrokken. In de V.S. hebben ze een half jaar geleden ook heel veel oude monumenten verwijderd en vernield. Nu zijn wij aan de beurt. Peerke Donders is kennelijk het eerste beeld, dat valt. Er zullen er nog wel vele volgen. Dit is een teken, dat de N.W.O. ons nu definitief door de stort wordt geduwd. De omwenteling is daarmee dus een voldongen feit !!!
  We hebben te lang gedraald en getreuzeld, waardoor het kon gebeuren. Er waren plenty signalen. We zagen het aankomen, maar we deden niets. We waren te druk op sociale media en met onze nieuwste smartphone en we lieten ons met zinloze discussies over zout, suiker, sigaretten, gezond eten, milieu, klimaatverandering e.d. heel politiek correct op het verkeerde been zetten. Het middellandse klootjesvolk ging niet op de barricades. De oppositie was verdeeld en de satanische heersers kregen geen poepje te ruiken. Zij gingen ongestoord hun ruttige gang. Ik vrees dat het nu te laat is. Voldongen feiten laten zich niet keren.

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Natuurlijk zijn we in slaap gesust. Het is laat, heel laat…. maar dan moet het nu maar alsnog gebeuren: de beuk erin.

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Oeps48. Een prachtige samenvatting van omstandigheden en een ijzersterke theorie. Maar ik denk, persoonlijk, dat het niet te laat is. Zij zijn net zo bang voor ons als wij voor hen.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Thomasson (10 januari 2018 om 11:24)
    Dames en Heren.
    We hadden al jaren geleden de barricaden op moeten gaan. Maar we deden het het niet. De geïllumineerde ruttige satanische heersers weten maar al te goed hoe zij ons moeten bespelen. Stap voor stap worden wij van ons land en onze cultuur vervreemd, om voor de zgn. hogere belangen van de N.W.O. plaats te maken. Het wordt ons onder het mom van politieke correctheid in hapklare brokken door de strot geduwd. En wij slikken het.
    Het calvinistische volk luistert nog steeds naar de dominee, die zegt, dat we onze andere wang moeten keren.
    Onderwijl hebben de dominees van C.D.A. en C.U. hun ziel en zaligheid aan de ruttige satan verkocht, om mee te mogen spelen in het satanische politieke schaakspel van ruttig-3. En die twee domininees waren al gesneuveld, nog voor het spel was begonnen, Slechts enkele pionnekes mochten ze inzetten, om het tegen satan op te nemen. Zelfs de democraat van de Demonen 666 had zijn idealen opgegeven en werd toch buitenspel gezet. En het volk kijkt toe en doet nog steeds NIETS. Wie waagt het, om de tafel met ruttige satanische politieke schaakspel omver te werpen ??? Zelfs de oppositie doet niets en kijkt lijdzaam toe. Ze stemmen zelfs niet eens TEGEN.
    Ja, we gaan volgende week in Rotteredam demonstreren. Maar de datum is zo slecht gekozen. Op de 20-ste is onze portemonnaie al lang leeg. Dan staan we al weer flink rood op de giro. En de maand duurt dan nog 3 à 4 dagen. En we moeten ook nog eten. Wie kan zich op de 20-ste nog een duur treinkaartje naar Rotterdam permitteren ???
    De ruttige Pinokkio zou bang zijn voor ons ??? Geloof je het zelf ??? De ruttige Pinokkio lacht zich weer eens kriek. Hij weet al lang, dat we op het verkeerde been staan en toch niets doen. De ruttige Pinokkio is de herdershond, die kwipselt naar satan en wij zijn de schapen, die hem naar de slachtbank worden geleid.
    Als we wat willen, moeten we het NU doen. Dan moeten we NU het politieke schaakspel omver werpen en NU het land plat gooien. De snelwegen blokkeren, de spoorlijnen blokkeren, Schiphol blokkeren, de havens blokkeren, de studio´s van het NPO bezetten en ga zo maar door. Maar denkt u, dat het brave middellandse klootjesvolk dat zou gaan doen ??? Nee, ik denk van niet. Dat durven ze niet. Trouwens, dankzij de ruttige verdeel en heerspolitiek wijzen de neuzen van het middellandse klootjesvolk alle kanten op en al helemaal niet meer in de juiste richting.
    Het middellandse klootjesvolk ziet alleen maar een façade en weet niet, wat er in de achterkamertjes wordt bekokstoofd. Ze geloven in het fake news en ze spelen met hun nieuwste smartphone en krijsen wat loze kreten op de sociale media. Hun schoen doet pijn, maar ze snappen niet waarom en waar die schoen wringt.
    Dus …….

    Like

  • Elisah zegt:

   Kijk eens aan, een aartsbisschop die niet meedoet met de paus.
   https://fenixx.org/2018/01/09/italiaanse-aartsbisschop-ongecontroleerde-immigratie-zal-de-europese-samenleving-verbrijzelen/
   Gelukkig zijn er nog wakkere geestelijken.

   Geliked door 1 persoon

 11. IkBenHet zegt:

  Uiteindelijk zal ons slecht één efficiënte “oplossing” resteren…
  Het rigoureus doorsteken van alle dijken.
  Pas als al het Nederlandsche en de Grote Boze Blanke Man/Vrouw totaal zijn weggevaagd; zal de nieuwe bezetter opgelucht adem kunnen halen…

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Mogelijk het gevolg van een verkeerde interpretatie door de correcten en de linkse broeders. Zij zien dat heel anders . Wie bewijst het tegendeel ? het lijkt me dat Peerke die geknielde neger gaat afranselen met het kruisbeeld dat hij dreigend in zijn handen houd

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   En je kunt duidelijk zien dat Peerke geen mohammedaan is.

   Like

  • theresageissler zegt:

   Meent U dat? Dan heeft U nooit iets over hem gehóórd!
   Hij was een heel ander soort priester dan de gemiddelde toen, en trouwens: Hoe die ook waren, Met een KRUIS slaan deden ze toch niet, dat was ècht over de grens: Men sloeg er niet op los met het symbool van O. L. Heer.
   Afgezien van hier en daar een verknipte sadist misschien – die daarmee zijn boekje dan te buiten ging, maar dat was Donders beslist niet!
   Hij sloeg niet, hij bood hulp!

   Like

   • IkBenHet zegt:

    Best wel een uitzondering. Onder leiding van het “kruis” is de halve autochtone bevolking van Midden- en Zuid America over de kling gejaagd. Eigenlijk gedroeg de Katholieke kerk zich destijds hetzelfde als de moslims heden ten dagen 😦

    Geliked door 1 persoon

 13. leefbarbaar zegt:

  Cultuur onder vuur is een christelijke instelling, die uw geld wil.
  Ze hebben wel een punt, maar men kan beter de PVV steunen.

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Keti Koti-werkgroep rot op naar je land van herkomst, wij hebben genoeg van jullie !!

  Geliked door 3 people

 15. Flo zegt:

  Als dat beeld weg is komen ze weer met iets nieuws,als iemand ons land niet wil accepteren zoals het is,zijn ze vrij om te vertrekken .

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Keti Koti-volk, ofwel de Bijlmerpalestijn. Een half jaar tijdens mijn studie naast Gliphoeve 1 en Gliphoeve 2 gewoond en dat toen ‘had ik hier een kamer gekregen was ik niet gaan studeren’. Wat een zwijnenstal en wat voor geestelijk rot volk en op die festivals slaan zij elkaar nog het liefst de schedel in
  GS REPO. Keti Koti 2014: Keti, fittie en roti


  https://www.geenstijl.nl/4022241/keti_koti_2014/

  Lachwekkende parasieten. Een trap onder hun reet moeten zij krijgen zodat zij direct aan de overkant van de oceaan weer in de jungle zitten

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ruim 40 jaar geleden werden daar de velgen al onder je auto vandaan gehaald als je daar ergens op visite was.
   Van af dag 1 was het daar een tyfus bende.
   Zeer grote woningen, maar alles was daar koud en kil, er leefde niets.

   Like

   • Jan zegt:

    Ik heb nog meegemaakt dat Simon de Wit er een soort stacaravan had van waaruit levensmiddelen werd verkocht. De verkoper werd al snel door een Suri vermoord. En met de komst van de hordes uit Afrika, Zuid-Amerika was het snel gedaan met de leefbaarheid.

    Like

 17. Elisah zegt:

  Het gaat hier eigenlijk helemaal niet over die pater, maar zoals bij veel van deze rassenkwesties, om de frustratie en schaamte voor hun primitieve achtergrond.

  Like

 18. Arnold Meijer zegt:

  Het maakt mij niet uit om welke reden buitenlanders en volksverraders willen dat het beeld wordt aangepast of weg zou moeten. Het gebeurt niet, klaar. Het is ons beeld, het stast in onze stad in ons land. Als dat ze niet aanstaat zijn zij vrij te vertrekken.

  Geliked door 2 people

 19. Anneke zegt:

  He Peerke, wat heb ‘k nu toch gelezen?/!
  Gaat de geschiedenis zich werkelijk in alle geuren en kleuren herhalen?/!
  Heb vlakbij Peerke gewoond, in Tilburg-Nrd.
  Ach, ach…Tilburg is een VEEL te rooie stad geworden, de afglpn drie decennia. Politiek correcten over-vertegenwoordigd in de gemeente-raad. Die hun sporen duidelijk achterlaten, voor degenen die hun ogen en oren hebben openstaan!!! Dit kan weer een frustrerend effect hebben en als ’t even kan verlaten die mensen deze stad van de rooie-zeikerts…Uhhh, de stad van de Kruikenzeikers; houdoe!

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Anneke; 10 januari om 09:48 Inderdaad Anneke, de stad word geregeerd door uiterst links krapuul. Te weten; PvdA, Groen Links, D66 en SP. Rottiger kan het niet, en je merkt het aan alle raadsbesluiten. Er worden in discutabele projecten, subsidies en uitkeringen fortuinen ge-investeerd, die allemaal door de belastingbetaler opgehoest dienen te worden. Als voorbeeld de zogenaamde spoorzone die HET gezicht van de stad zou moeten worden. Een grote flop, en ze blijven daar maar bouwen en verbouwen, want geld speelt geen enkele rol ! Vernieuwingen van stadsdelen die recentelijk al een paar keer vernieuwd waren. De gemeenteraad smijt met geld als of het geen enkele waarde heeft. Wat bezielt die Tilburgers om en masse links te blijven stemmen….Of het moet zijn dat het stembusfraude-spook hier ook toegeslagen heeft

   Like

 20. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ik ben een witje dus ik ben fout!

  Ik ben een fascist, ik ben een racist, ik ben een onderdrukker, ik ben een koloniaal, ik ben een uitzuiger, ik ben een dictatoriale schooier, ik ben een neonazi, ik ben wit dus deug niet. Dit alles ben ik met dank aan een veelheid aan witte bestuurders, waarvan het grootste deel droomt ooit te eindigen in een functie bij de EU of de VN. Hun reden bij uitstek waarom zij braaf dat napraten wat bepaalde schreeuwers harder en harder schreeuwen.

  Iemand mag in de krant stellen dat ik een barbaar ben, iemand mag in de krant stellen dat ik een uitzuiger ben, iemand mag stellen dat ik alle goede functies inpik en dat ik discrimineer. Ik mag natuurlijk daartegenover niet stellen dat die persoon zelf ook een barbaar is, als die niet wit is, mag niet stellen dat die ander met een inkomen van 3 ton per jaar, 16 mille per maand, een huis onder de reet van 7 ton of meer dan een miljoen, toch eerder die titel van uitzuiger verdient in verhouding met mijn schamele nog geen 15 mille per jaar.

  Iemand stelt in de krant dat het schandelijk is dat hij na jaren in Nederland te zijn nog steeds niet als gewone Nederlander wordt gezien. Dat is inderdaad wellicht discriminatie naar afkomst te noemen aangezien toch iedere gewone Nederlander woont in een huis van meer dan een miljoen, zoals de jammerende klager stelt te doen. Gewone Nederlanders zijn toch allemaal lid van de familie De Mol?

  Wat is er toch loos in dit land? Alles is eigenlijk heel simpel. Het grootste deel van de nieuwkomers zijn gewoon avonturiers. Zoals in vroegere eeuwen avonturiers hun geluk gingen beproeven in Amerika, komen zij nu naar Europa. Avonturiers hebben er geen baat bij om solidair te zijn, hebben er geen baat bij om zaken eerlijk voor te stellen. Avonturiers hebben baat bij klagen, bij jammeren, bij zielig worden gevonden door lichtelijk debiele inboorlingen die hen dan bijstaan op weg naar de top van de sociale ladder, omdat sommigen van hen hun geweten voelen knagen.

  En zo is de cirkel netjes gesloten. De kring rond de boom wordt dikker en dikker naarmate er meer avonturiers hierheen komen, aangespoord door verhalen hoe makkelijk hier alles voor het grijpen is. Met name door domme witjes die zich door vals medelijden van hun idolen laten aanpraten onder andere fascisten te zijn, racisten te zijn, onderdrukkers te zijn, kolonialen te zijn, uitzuigers te zijn, dictatoriale schooiers te zijn, neonazi’s te zijn, en zo niet zien op die manier druk bezig te zijn hun eigen wereld te verwoesten, in het belang van werkelijke fascisten, racisten, onderdrukkers, uitzuigers, dictatoriale schooiers, neonazi’s en wat hun idolen en de avonturiers in werkelijkheid wellicht nog meer mogen zijn. Maar dit zo keihard stellen is natuurlijk helemaal fout! Sorry! Excuus!

  Geliked door 1 persoon

 21. Thomasson zegt:

  Ik hoop van harte dat niemand zal bezwijken aan een absurd verzoek als deze. Dit verzoek gaat werkelijk grenzen van gezond verstand voorbij. De priester ging naar Suriname uit pure overtuiging dat hij wil mensen helpen. Dat heeft hij ook met volle overgave gedaan. Hij kwam daar niet aan als een soort piraat of veroveraar Hoe ver moet men gaan?

  Geliked door 1 persoon

 22. M. zegt:

  Als het beeld weg moet vanwege kolonisatie of racisme dan moet de moskee ook maar weg.
  Die doet ons meer denken aan kolonisatie en racisme als een beeldje wat iets moois uitbeeld.
  Laat die mafketel club zich daar druk om maken.

  Geliked door 1 persoon

 23. M. zegt:

  De ellende met zulke mensen is dat ze wat schreeuwen om het schreeuwen en niet eens weten waar ze over lullen of voor denken te strijden.
  Daar hebben we een land vol van.
  Allemaal kletsen ze een eind in de ruimte als het maar het eigen land schaadt dan lullen ze zelfs een banaan nog recht.
  Men schreeuwt wat over slavernij maar weet niet eens waar men over lult anders zou men er muisstil over zijn en de hand in eigen boezem moeten steken.
  Maar dat breekt de cultuur niet lekker af en beschuldigd niet lekker vals dus draaien ze alles om zodat van de slachtoffers daders worden gemaakt en andersom.
  Men veinst wat over racisme zolang we maar niet naar het werkelijke racisme kijken want dan zijn we racist en de duizenden doden per jaar door de werkelijke racisten daar kijken we voor het gemak maar even overheen want daar kan de cultuur niet mee afgebroken worden dus horen we daar geen liegende BNer over.
  Banale Nederlanders is een betere benaming voor ze dan bekende….

  Geliked door 1 persoon

 24. Tistochwat zegt:

  Ik ben benieuwd of de ‘koninklijke’ konten straks nog winden zitten te laten boven de afbeeldingen van die negerslaven op de ‘gouden koets’.
  Of zijn ze die afbeeldingen inmiddels aan het overschilderen?
  We moeten natuurlijk voorkomen dat de ‘oranjes’ straks worden uitgemaakt voor racisten o.i.d.
  Zulke hartelijke, empathische, onbaatzuchtige, eerlijke, christelijke mensen.

  *bwaèèh*

  Like

 25. Jan zegt:

  Nu ook bij Formule 1 weggetreiterd door ps-volk, de vrouwen

  Dat was ’t dan: Formule 1 doet pitspoezen in de ban
  Ook de Formule 1 is ten prooi gevallen aan de wereldwijde trend van tradities slopen, politieke correctheid en genderneutrale safespaces: de pitspoezen delven het onderspit. Of zoals de gewaardeerde rubbersnuivende collega’s van Autobahn het omschrijven: De powers that be hebben in hun wijsheid besloten dat het tijd is voor symboolpolletiek: de grid girls gaan weg.  (nostalgie)
  http://sport.tpo.nl/2018/01/31/was-t-dan-formule-1-doet-pitspoezen-ban/

  Een week terug: Einde van een tijdperk: de walk-on-girls zijn verdwenen uit het darts

  Het is echt zo: de walk-on-girls zijn verdwenen uit het darts. Geen Ashley Zaat, Daniella Alfree, Charlotte Wood of andere mooie dames meer aan de zijde van de darters.

  Dat bleek tijdens The Masters, het eerste major-toernooi van het seizoen. Raymond van Barneveld kreeg de primeur mee. Hij kwam op voor zijn partij in de eerste ronde tegen Dave Chisnall, zonder een walk-on-girl naast zich. De Nederlander vond het maar niks, bleek ook al een paar uur eerder.

  https://sportnieuws.nl/dartnieuws/einde-tijdperk-walk-on-girls-verdwenen-darts/

  Like

 26. Jan zegt:

  Ook in GB hebben de linksen ontdekt dat wie de geschiedenis wegvaagt de toekomstoge geschiedenis kan bepalen en wordt dus nu opgeroepen Nelson van zijn sokkel te beuken

  A new initiative by the already controversy-hit government-funded Quango Historic England caused further concern Sunday after they broadcast an image of the historic Nelson’s Column in London’s Trafalgar Square being demolished with a wrecking ball.

  http://www.breitbart.com/london/2018/04/16/englands-historic-buildings-body-doubles-down-on-demolish-nelsons-column-tweet/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s