FOTO

Screenshot_41

Dit zijn de mensen die twijfelen aan Trump´s geestelijke gezondheid. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op FOTO

 1. BertG. zegt:

  Als ik er zo zou bij lopen met zo’n vlag, dan word ik opgepakt.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Ik houd ook van vagina’s en loop(liep) steevast me’n lul achterna, zit zeker mijn verstand.
  Hield het binnen de perken.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Uit welke inrichting zijn zij ontsnapt ????

  Like

 4. Cathja zegt:

  Dit vijftal is zojuist ontsnapt uit een inrichting voor geestelijk gestoorden.
  Ik hoop dat ze snel weer worden opgepakt, want wat moet een samenleving met zulke idioten?

  Geliked door 1 persoon

 5. Drs.P. zegt:

  Deze domme gebrainwaste miepen worden alleen maar gebruikt als nuttige idioten:
  https://www.savethemales.ca/001904.html?_ga=2.236528961.1945403842.1515497097-1966569875.1515497097

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Och, die ‘feministische’ manwijven lopen nou eenmaal graag voor lul.
  Vroeger hadden ze daar bij ons een passend scheldwoord voor: kuttekoppen.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  The Bill Clinton constituency?, close but no sigar.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Trump is een van de weinigen die niet gek is.
  Kijk bijv eens naar Groot Brittannië, waar het zo heel griezèllig multiculti is met al die zuuraanvallen.
  https://fenixx.org/2018/01/09/leeftijdsgrens-voor-corrosieve-vloeistoffen-in-groot-brittannie-na-zuuraanvallen/

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Trouwens! Psychopaten twijfelen altijd aan de geestesgesteldheid van anderen. En verkondigen dat dan ook luid. Dat is vooral om de aandacht van hun eigen gestoordheid af te leiden. Maar dat spul hierboven met die roze dingen zijn nogal sneu.Die doen het meer omdat ze totaal niet weten wat psychopathie betekent en de klok horen luiden, maar niet weten…………. Net zoiets als Sunny Bergman. Ook zo’n ontzettende domme drol. Zo kijkt zo ook echt uit haar ogen.Werd onlangs flink te kakken gezet door een of andere lesbische vrouw. Had ze niet van terug. Alles is discriminatie bij dat mens. Zelfs Boef moet nog verdedigd worden, want anders discriminatie. Mijn hemel wat heeft dat mens een enorme kronkel in de kop. Trouwen Grunberg ook. Volgens hem is er niks aan het handje. Steeds worden er mensen uitgenodigd bij Jinek, die vinden dat er niks aan het handje is. Noem dat maar niks als er in naam van de Koran steeds mensen worden afgeslacht en wat te denken van dat joodse restaurant? Ook niks aan de hand zeker. Belachelijk die Grunberg en wat een enorm stuk beton voor zn kop

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik vind het echt allemaal kut…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Zal vast de feministen-club wel wezen

  Like

 12. Ze moeten hetzelfde gaan doen nu in Iran… ECHT PROTESTEREN!

  Like

 13. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Wat een oerdomme trutten !!!
  Ze hebben een klokje horen luiden, maar weten niet, waar de klepel hangt. Ze hebben er kennelijk geen flauw benul van, waar ze mee bezig zijn. Ze denken bevrijdend bezig te zijn, maar hebben niet in de gaten, dat ze door de sekte van het alziendoog van satan worden misbruikt. De “verlichte iulluminati” lachen zich kriek. En zo is de N.W.O. weer een stapje dichterbij gekomen.

  Geliked door 2 people

 14. Aegolius cs zegt:

  Nu nog genderneutraal.

  Geliked door 1 persoon

 15. Geronimo zegt:

  Voor het oog van de hele wereld als leugenaar ontmaskerd woeden, moet pijn doen. Dat CNN-ankerJake Tapper gaat hieronder te keer als een duivel in ’n wijwatervat, als hij vaststelt dat hij de mindere dreigt te worden van zijn gast, de Trump-vertrouweling die hij gedacht had uit te kleden.

  Via dit bruggetje maakt U ‘life’ dit opmerkelijke interview mee. Op die manier maakt U het begin van het einde mee van een wereldvreemde wereldzender die op het verkeerde paard heeft gewed. Ze zijn niets (meer), ze betekenen niets (meer), zij presteren niets (meer).
  “Je hebt genoeg tijd van mijn kijkers verkwanseld”, snoert topadviseur van Trump bruusk de mond. Met die harde quote maakte het CNN-anker een bruusk einde aan zijn bitsige gesprek met Stephen Miller. Al die promo-praat van de topadviseur van Donald Trump, het was duidelijk welletjes geweest.
  De Amerikaanse president was er op Twitter zelf als de kippen bij om zijn kompaan een hart onder de riem te steken. “Jake Tapper kreeg alle hoeken van de kamer te zien. Kijk naar de haat en de oneerlijkheid van die CNN-lakei”, klonk het.

  Let u bij dit gesprek ook even op de gekende slinkse tactiek van een ‘progressieve’ would-be journalist, zoals die overal ter wereld door de linkse betweters toegepast wordt. Ze stellen een vraag, en zodra blijkt dat het antwoord niet voldoet aan hun eisen, in dit geval Trump kleineren, onderbreken zij voortdurend hun gast, in een poging om hem alsnog te drijven in de richting van het antwoord dat zij het enige goede achten: Trump is een oude, seniele multi-miljonair, een gevaar voor de wereld, vooral de hunne dan, en die moet dringend afgezet worden. Zeker nu het gehele onderzoek naar de Russische connectie compleet op de klippen is gelopen, en Trump in zijn eerste jaar als president al meer heeft verwezenlijkt als Mobama in zijn acht jaar presidentschap. Niet moeilijk, want buiten Amerika richting afgrond sturen, heeft deze zwarte ongelukskater helemaal niets gepresteerd. Steven Miller zegt hem dat ook onomwonden als hij linkse Tapper er in de loop van het gesprek fijntjes op wijst dat hij wel vragen stelt, maar hem er niet wil laten op antwoorden.

  Maar allé, overtuigt u zelf van de hoogstaande journalistieke waarde van dit wansmakelijke sujet van mondiaal links, de nep-zender CNN, in dit geval bij monde van Tapper, waarbij u niet uit het oog mag verliezen dat zijn wijze van doen gelijk staat met alles wat bij ons, in Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, en ga zo maar door, omzeggens ook dagelijkse kost is.
  Ze zijn niets (meer), ze betekenen niets (meer), zij presteren niets (meer). Al onze journalisten zijn, net als Tapper, ontmand en verwijfd. Ze slaan alleen nog wild in het rond, vertegenwoordigen alleen nog zichzelf en een paardenkop, maar leven wel stevig door op kosten van de belastingbetaler, u en ik dus. Pak hun subsidies af, en ze blijven op hun honger zitten met alleen nog hun pretentie om zich aan op te trekken.

  Geplukt bij: http://blog.seniorennet.be/digithalys/archief.php?startdatum=1515366000&stopdatum=1515970800

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Diezelfde tactiek , van mensen niet te laten uitspreken en dan meteen met andere vragen het antwoord proberen te vermijden , hanteert het rode geteisem al meer dan veertig jaar .
   Het smerige linkse serpent Sonja Barend deed het al in 1970 , meen ik .
   Jammer dat we daar na al die jaren nog steeds geen afdoende afweer tegen hebben !
   WIJ snappen het wel , maar de gemiddelde kijker trapt er natuurlijk kop-vóór in !

   Geliked door 2 people

 16. Jan zegt:

  De ‘moraal’ van de socialisten:
  Democrats Promote ‘F*** Trump’ Projected in Huge Letters on Stadium as President Attends College Football Championship


  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/shock-democrats-project-f-trump-huge-letters-stadium-president-attends-college-football-championship/

  Like

 17. Flo zegt:

  Trump is miljardair, en links beweert hij is gek, 99 procent ligt gelijk aan de geeuwhonger als d’r uitkering wordt geblokkeerd . Stumperds .

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Ik reageerde heftig op die ‘vrouwen’

  Geliked door 2 people

 19. kampersrene zegt:

  Die meisjes hebben geluk dat ze in de US demonstreren In Duitsland of Zweden zou het zeer gevaarlijk zijn .De asielers zijn dol op grote vagina’s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s