Prijslijst van de betalingen aan terroristen gepubliceerd

Screenshot_47

“Palestijnen” vieren de vrijlating van terroristen uit Israëlische gevangenissen.

(Vertaling: E.J. Bron)

De internetsite van “Ynet” publiceerde vandaag een prijslijst van de Palestijnse Autoriteit, waarin de bedragen worden vermeld die de Palestijnse terroristen maandelijks krijgen.

Israel Heute

De hoogte van het “salaris” hangt af van verschillende punten, bijvoorbeeld de hoogte van gevangenisstraf, of de terrorist getrouwd is, en het aantal kinderen dat hij heeft. Het meest verdient een terrorist die minstens 20 jaar gevangenisstraf heeft. Als het daarbij ook nog gaat om een terrorist met een Israëlisch staatsburgerschap, die in Jeruzalem woont, dan krijgt hij nog eens 800 Shekel (€ 200,-) extra.

Het Israëlische ministerie van Defensie presenteerde vandaag de bedragen die de Palestijnse Autoriteit betaalt aan terroristen die in Israëlische gevangenissen hun straf uitzitten. Een Israëlische terrorist, die veroordeeld is tot levenslang, getrouwd is en drie kinderen heeft, krijgt een maandsalaris van 10.950 Shekel (ongeveer € 2.600,-). En dat gedurende zijn hele leven.

Verleden jaar zou de Palestijnse autoriteit meer dan 550 miljoen Shekel (€ 134 miljoen) aan de gevangen zittende en ook aan de al vrijgelaten terroristen hebben betaald. Aan de families van de zelfmoordterroristen betaalde de Palestijnse Autoriteit meer dan 687 miljoen Shekel (€ 167 miljoen). Dat is ongeveer 7% van de totale jaarbegroting van de Palestijnse Autoriteit.

Een terrorist krijgt maandelijks de onderstaande bedragen:

 • bij een gevangenisstraf van 3-5 jaar: 2000 Shekel (€ 500,-)
 • bij een gevangenisstraf van 20-35 jaar: 10.000 Shekel (€ 2.500,-)
 • een getrouwde terrorist: 300 Shekel (€ 75,-) extra
 • een terrorist met kinderen: per kind 50 Shekel (€ 12,-) extra
 • een terrorist uit Jeruzalem: 300 Shekel (€ 75,-) extra
 • een Israëlische terrorist: 500 Shekel (€ 125,-) extra

Minister van Defensie Avigdor Lieberman zei over de bedragen: “De Palestijnse autoriteit betaalt meer dan een miljard Shekel (€ 250 miljoen) per jaar aan de terroristen en hun families. Daarmee ondersteunt ze de terreur. Op het moment dat de hoogte van de betalingen van de zwaarte van de misdaden en de hoogte van de gevangenisstraf afhankelijk gemaakt worden, gaat het om een financiering van de terreur tegen de burgers van Israël. Er is niets dat de ondersteuning van de terreur door de Palestijnse Autoriteit meer bewijst. Het is onze plicht om daar een einde aan te maken.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

26 reacties op Prijslijst van de betalingen aan terroristen gepubliceerd

 1. Rensk. zegt:

  Trump heeft in ieder geval de betalingen van Amerika gestopt. Mijn hemel je moet er toch niet aan denkend dat Obama weer terug in het veld komt via Winfrey en achter de schermen nog meer puinhopen maakt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nooit in paniek raken Rensk.
   Obama kan niet meer terugkomen want die zit tegen die tijd al lang in Guantanamo Bay in z’n neus te peuteren en houdt het handje vast van Soros die net nog even iets had met Hillary maar het niet af kon maken.
   Je begrijpt, dat wordt wat moeilijker als je al zo oud bent en de duivel staat steeds op je schouder te kloppen en zegt elke keer weer met ’n vreselijke grafstem: “Ik kom je halen ouwe…!”
   Nou daar wordt je dag ook niet vrolijker van.
   En wat die Winfrey betreft.
   Die kan nooit president worden want die heeft al héél duidelijk laten blijken dat ze blanken haat.
   Dat klinkt natuurlijk vreselijk stoer als je geÏnterviewd wordt, maar als dat mens de stemmen van blanken wil hebben moet ze eerst ’n hersenoperatie ondergaan om haar IQ op te krikken, dat licht nu zo tegen de -60 geloof ik.
   Bovendien als ze ’n keer vergeet zonder opgeplakte wimpers op het platje te verschijnen
   zal het helemaal afgelopen zijn voor ze.

   Dat gaat zelfs voor Amerikanen te ver.
   ,

   Like

  • win zegt:

   hij heeft nog niks gestopt. hij heeft gedreigd te stoppen

   Like

 2. Flo zegt:

  Amerika stopt de betalingen,zal tijd worden .

  Like

 3. Janszn zegt:

  Trump helpt waarschijnlijk .

  Like

 4. Joga zegt:

  Al krijg ij een miljoen dan word ik nog geen terrorist. Nederland betaalt hier vast wel aan mee, de slappelingen van onze regering kennende.

  Like

 5. theresageissler zegt:

  Nou, daar heb je dus een zeer voor de hand liggende reden voor met name die voddenbalen van ze om het terrorisme te aanbidden: Jij en je kinderen voor het leven onder de pannen en die kerel voor het leven van de vloer. Kan het nog mooier?

  Geliked door 2 people

 6. Carthago zegt:

  En die maandelijkse terreurprovisie wordt dus ook betaald met onze pensioenkortingen met dank aan yasser rutte , de VVD horrorclown.

  Geliked door 3 people

 7. Qvic zegt:

  Misschien wordt er daarom de doodstraf weer in Israël ingevoerd en zullen misschien ook op TV beelden te zien zijn dat de doodstraf voltooiing door een vrouw wordt gedaan. Dat is voor de islam de ergste dood die je kunt krijgen. Dat betekent een zware vernedering en dat zal dan ook niet beloont worden met een exclusief hoog bedrag. Want dan ga je naar de hel i.p.v. dat er 72 maagden op je te wachten staan als je als martelaar sterft volgens de koran. Raak je vijand op zijn zwakste punt, want dat doet het meeste pijn en haal je tevens de aanmoediging weg bij de volgende moslim terrorist.

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  Er worden miljarden aan zogenaamde steun voor de ”palestijnen” uit getrokken door de verenigde nazi’s.
  Wel even te bedenken dat dat geld opgebracht word door landen die lid zijn van deze oplichters.
  Niemand hoeft daar verantwoording af te leggen voor hetgeen hij/zij doet en dus zitten daar banen die uitgerangeerde politicie proberen te bemachtigen.
  De beloningen die daar uitgekeerd worden rijzen ook de pan uit maar de controle daarop is miniem.
  Trump heeft gewoon duidelijk laten merken dat hij meer dan genoeg heeft van deze oplichtersbende en heeft dus flink het mes gezet in de Amerikaanse bijdragen.
  Ondertussen is het knap stil daar bij de oplichters van de UN want ze weten maar al te goed dat bek open trekken betekend dat Trump hun bijdragen met een pennestreek kan verlagen tot 0,0
  Ondertussen gaat hier in het Nederlandse de hele zaak gewoon zijn gangetje en worden er miljoenen aan belastinggeld gewoon in dezelfde bodemloze put gedumpt om deze terroristen te blijven sponsorren.
  Geen ene hond in Den Haag die de belastingbetaler vraagt of hij/zij het daar al dan niet mee eens is.
  Je zult ook niet makkelijk iets horen over dit soort geldsmijterij voordat er verkiezingen zijn.
  Deze verrassing krijgen we altijd na de verkiezingen.
  Daarom is het ook een goede zaak dat het hele partijkartel opgeblazen word en er een totale nieuwe vorm van bestuur komt, zodat we wat meer te vertellen krijgen hoe het belastinggeld besteed word

  Like

  • jan zonder land zegt:

   De linkse partijen doen in NL precies hetzelfde. De pvda heeft met Ploumen een weggeefminister gecreëerd En het gaat maar door en door en door en door. De nl.belastingbetalers worden kaalgevreten door de staatsterroristen.

   Like

 9. Thoth zegt:

  Welnu, in dat geval moeten ze terroristen die mensen uitschakelen, ter dood veroordelen, liefst te voltrekken binnen één week. Geen enkel ‘salaris’ voor deze lafhartige klootzakken.

  Like

 10. P.Kossen zegt:

  Alle mensen die aan loterijen meedoen die aan zg. Goeden doelen geven, betalen ook voor de Palestijnse zaak. En dat zijn dan de goede bedoelingen. Walgelijk.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Inderdaad Hr Kossen.
   Veel mensen weten niet eens om welke ”goede doelen” het dikwijls gaat.
   In geval van de ”palestijnen” weet men in het geheel niet dat het puur om terroristen gaat met dank uiteraard aan de NPO en de rest van de feitenverdraaiende media.

   Like

   • BertG. zegt:

    Welke goede doelen het zijn die geld geven aan die “palestijnen”, weten de mensen allang.
    Maar de wil om iets te willen winnen is groter dan een loterij opgeven.
    Ondanks dat ze het weten wat er met hun geld gebeurt.

    Like

 11. Thomasson zegt:

  Ga maar na, dat een groot deel van deze betalingen worden gedaan via …niet schrikken! ..Nederlands geld dat voor ontwikkelingssamenwerking gaat. Dus OP ONZE KOSTEN WORDT TERREUR GEFINANCIERD! Op de kosten van Nederlandse kinderen van ouders in de steun! Op de kosten van arme Nederlandse ouderen en gehandicapten ..Op de kosten van deze mensen : https://www.youtube.com/watch?v=mgGCbJ1XoLM en https://www.youtube.com/watch?v=ft9V42vTKfk Wanneer, Verdomme, houdt het circus met ontwikkelingssamenwerking en de opvang van COA smeerlappen op? Ons geld hoort naar onze mensen, onze kinderen te gaan. Er is heel veel armoede in het land. Te veel.
  SAMEN VOOR ONS EIGEN EN EIGEN VOLK EERST.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Niet alleen de “Palestijnse zaak” ook Hillary Clinton foundation werd gelukkig gemaakt met een donatie uit de postcode loterij terwijl de vermeende inmenging van Rusland dagelijks nieuws is sinds Donald Trump de nieuwe POTUS is. Hillary Clinton hanteerde het principe pay to play. Hierdoor kreeg de foundation ook miljoenen uit de Arabische wereld in de hoop dat hun voordeel werd gegeven mocht ze POTUS worden.

  Like

 13. cefas zegt:

  En wij betalen, via onze regering, mee met onze belastingcenten.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Die stortingen hebben een naam “ontwikkelingshulp” (voor terroristen ??)

  Like

 15. Pingback: Wetsvoorstel: Einde aan salarissen voor terroristen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s