“SOS-Medemens”: “Haatmedium” Unzensuriert.at schuld aan berichten over geweld tegen politieagenten

Screenshot_50

De woordvoerder van “SOS-Medemens”, Alexander Pollack, stoort zich kennelijk aan mediale berichten over geweld tegen politieagenten.

(Vertaling: E.J. Bron)

De autochtonen vijandige organisatie “SOS-Medemens” zorgt op dit moment weer eens voor hoofdschudden. Concreet gaat het om een uitspraak van haar woordvoerder Alexander Pollack op Twitter. Hij stoort zich namelijk aan de mediale berichtgeving over geweld op politieagenten en ziet de schuld daarvoor bij het “verantwoordelijke haatmedium ´Unzensuriert.at´.”

ongecensureerd.at

“Over iedere verwonding van een politieagent wordt in de media bericht”

De berichtgeving over de toenemende gewelddaden tegen politieagenten, vooral in Wenen, en de bijna uitsluitend buitenlandse achtergrond van de daders – te lezen op onze dagelijkse incidenten – stoort de woordvoerder van “SOS-Medemens” blijkbaar. Zo schreef hij op Twitter:

Screenshot_51

Valt mij dat alleen op? Al dagenlang wordt iedere politieverwonding in de media gemeld, vaak vermeld met de etniciteit van de dader. Blijkbaar doelbewuste informatie uit het ministerie van Binnenlandse Zaken – onder de communicatieleiding van de tot nu toe verantwoordelijken van het haatmedium “Unzensuriert.at”. . .

http://wien.orf.at/news/stories/2888026/

Berichten over buitenlander-geweld zijn voor Pollack “aanwakkeren van haat”

In het verdere verloop van de discussie op zijn tweet doet Pollack er nog een schepje bovenop. Zo zouden de berichten van “Unzensuriert.at” over het toenemende geweld door buitenlanders en de daarmee gepaard gaande criminele zaken slechts bijdragen aan “stemmingmakerij” en aan het “opstoken” tegen mensen op grond van hun herkomst of religieuze lidmaatschap.

Wanneer de berichten “in het passende vijandbeeldschema passen, dan heeft dat met aanwakkeren van haat en haatmedia te maken”, aldus de woordvoerder van “SOS-Medemens” verder. Erg precies schijnt Pollack de berichten van “Unzensuriert.at” over het toenemende geweld tegen politieagenten (maar ook tegen personeel van de brandweer en ambulances) niet gelezen te hebben, want al onze “incidenten” zijn voorzien van nauwkeurige bronnen – of ze zijn afkomstig van de meldingen uit de dagbladpers of van de dagelijkse (en voor iedereen toegankelijke) uitzendingen van de politie via internet.

Heel duidelijk is niet “doelbewuste informatie” uit het nu “rechtse” ministerie van Binnenlandse Zaken verantwoordelijk voor de vele berichten over geweld tegen personeel van hulpdiensten, maar doodgewoon de feiten: het geweld op straat neemt razendsnel toe, en bijna altijd zijn buitenlanders de daders. In geval van nood kan Pollack immers een politieagent vragen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op “SOS-Medemens”: “Haatmedium” Unzensuriert.at schuld aan berichten over geweld tegen politieagenten

 1. Tistochwat zegt:

  Even kijken of ik het begrijp: mohammedaans geweld ontstaat omdat wij zien dat mohammedanen geweld plegen en daar wat van zeggen.

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   Ja!
   Het is allemaal de schuld van ‘witte’ mannen.
   Dat weet u toch inmiddels wel?
   Is overal in het nieuws de laatste tijd dus hop hop uw boetekleed aantrekken en een beetje rap.

   Geliked door 1 persoon

   • Louis Portugal zegt:

    En dan te lezen dat er zelfs witte mensen c.q. vrouwen zijn die die mensen opvangen , verzorgen om dan vermoord te worden.
    Misschien een puntje voor die debiel, die waarschijnlijk op koste4 van de samenleving leeft.
    Helaas is er bij links geen enkel schaamtegevoel meer.
    Ogh god ik vergis me, er natuuelijk nog altijd de selectieve verontwaardiging.

    Like

 2. ildiko zegt:

  al weer iemand die andersom op het paard ziet.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Een nuttige idioot voor het islamofascisme of gewoon een landverrader?

  Geliked door 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Als die Alexander Pollak nu eens met die daders gaat/ging praten die de politieagenten e.d. aanvallen. Dat zij de politieagenten e.d. niet meer mogen aanvallen c.q. mogen verwonden. Maar daar is Alexander Pollak niet voor in, omdat hij dan door de mand zal vallen van zijn eigen verhaal.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  En als je het geweld niet benoemt? Dan is het er niet en is het probleem foetsie weg.Volgens dat rare ventje achter de microfoon. Steeds weer zie je die rare kronkelige denkwijze/

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. jan zonder land zegt:

  Wat een walgelijke k.tvent met zijn uitspraken. Ik hoop dat hij eens tegen een kogel aanloopt bij een demonstratie van zijn clubje.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Al de agenten verplichten een tutter of fopspeen in hun mond te steken en een rammelaar inplaats van een matrak of ze ook pampers moeten dragen , daar zijn ze nog over aan ’t redetwisten

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Die SOS medemenser blijft maar lullen ondanks het feit dat een tegenbetoger een bordje voor zich houd met de niet mis te verstane boodschap “”” STOP””

  Like

 10. Joshua zegt:

  Het lijkt wel of al die politiek correcte gasten geïnfecteerd zijn door het virus wat verspeid is met resolutie 1743!

  Like

 11. Janszn zegt:

  Met dank aan internet: wij zullen dit soort mensen niet vergeten.

  Like

 12. svalan2013 zegt:

  De waarheid, de grootste vijand van staat en gutmensch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s