Trump verhindert staatsgreep van binnenuit en legt het moeras droog – wellicht dankzij de hulp van Julian Assange?

Screenshot_52

Donald Trump en Julian Assange.

(Door: Eva Maria Griese – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds de dag van de inauguratie van Donald Trump is er sprake van onverholen inspanningen van de Democraten om de naam van de president te beschadigen en redenen voor een “impeachement” genoemde afzetting van deze democratisch en legaal gekozen 45e president van de Verenigde Staten.

Contra magazine

Met hulp van de nog steeds partijgetrouwe media lanceren de Democraten activiteiten in de richting van een ondermijning van de presidentiële macht en een poging tot de staatsgreep van binnenuit. De onhoudbare bewering van een Russische inmenging in de verkiezingscampagne duurt al meer dan een jaar. In deze categorie vallen ook de demonstraties tegen Trump, die met hulp van talrijke activisten van de door de beursspeculant George Soros mede-gefinancierde NGO´s werden georganiseerd. Bijvoorbeeld “Planned Parenthood” (een vereniging die abortusklinieken exploiteert) of “MoveOn.org”, een politieke lobbygroep van de linksen. Zij kunnen met één muisklik mensenmassa´s mobiliseren…

Men herinnert zich wellicht de protestmarsen van de vele woedende vrouwen met roze mutsen.

De “Internal Security Act” uit 1950 beschermt tegen de binnenlandse vijand

Deze pogingen waren voor de president aanleiding voor een verstrekkend decreet, dat hem de mogelijkheid geeft zijn belangrijkste verkiezingsbeloftes uit te voeren – de strijd tegen het moeras van de corrupte en criminele staatsdienaren in Washington, die hun praktijken wederzijds dekten, en allemaal door hun pedofielennetwerken zoals “Pizzagate” gecorrumpeerd waren. Impopulaire dissidenten zoals de Democraat Seth Rich, die documenten aan Wikileaks had doorgespeeld, werd ook al een beetje geholpen te sterven. In de kelder van de politieke carrière van de Clinton´s zouden nog wel eens meer van zulke lijken ontdekt kunnen worden.

De verdenking deze documenten gehackt te hebben, werd op de gebruikelijke verdachten gericht, namelijk de Russen. Op dit moment begint er weer onderzoek in deze richting, waarvan de basis wordt gevormd door de door Hillary Clinton op haar privé server verborgen E-mails.

Er wordt weer onderzoek gedaan tegen Hillary

De “McCarran Act” – de “wet m.b.t. de binnenlandse veiligheid” – komt uit het jaar 1950. Hij is een van de meest omstreden en minst begrepen wetten in de geschiedenis van de VS. Hij is echter van grote betekenis, omdat hij zowel de nationale veiligheid als haar individuele vrijheden garandeert als de regering beschermt tegen een interne staatsgreep. De president ondertekende op 20 december een “Executive Order”, die zich beroept op deze wet en daarmee een nationale noodtoestand constateert. Trump vaardigde de eerste fase van de ondertekening van het executieve bevel uit, waarin hij verklaarde dat Amerika zich daadwerkelijk in een toestand van de “nationale noodtoestand” zou bevinden.

Verder is de order gebaseerd op de “Global Magnitzky Act”, die door Obama zelf pas in 2012 werd ondertekend om sancties tegen Russische ambtenaren en confiscatie van hun vermogens in de VS door te kunnen drukken. Deze executieve order trad al op 21 december 2017 in werking – op dezelfde dag waarop minister van Defensie Mattis zijn plotselinge bezoek aan Guantánamo deed. Er bestaan talrijke vermoedens dat zich hier binnenkort vele illustere gasten onder de nog overgebleven gevangenen van de Amerikaanse militaire gevangenis zouden kunnen mengen… Eventuele processen zouden plaatsvinden voor een militaire rechtbank.

Weinig mensen waren de Democraten zo´n doorn in het oog als Julian Assange – nu schijnt hij op weg te zijn naar de VS. Assange is de oprichter van Wikileaks, dat de slechte gewoonte heeft corruptie te onthullen waar deze ook in Washington en in de hele wereld voorkomt. Assange heeft E-mails van zoveel DNC-leden gepubliceerd, dat het een wonder is dat zij er tot nu toe op vertrouwen dat alles geheim blijft. Een van de E-mails die hij ontmaskerde, onthulde zelfs dat de Democraten hem probeerden uit te schakelen.

Dankzij de regering-Trump zou Julian Assange al op weg naar Amerika kunnen zijn. President Trump heeft de weg voor de oprichter van Wikileaks Julian Assange vrijgemaakt om zonder angst voor arrestatie of uitzetting de VS binnen te kunnen reizen.

In de afgelopen dagen heeft een serie onverwachte ontwikkelingen eveneens de weg voor de oprichter van Wikileaks Julian Assange vrijgemaakt om de ambassade van de Republiek Ecuador in Londen zonder angst om gearresteerd te worden te verlaten. Dat meldt de site “Infowars” van Alex Jones, een van de oudste media van de alternatieve scene in de VS. Jones was in de verkiezingscampagne al een belangrijke tegenpool tegenover de gebruikelijke boulevard-achtige belastering van Trump.

Hier een video over het verloop van de laatste dagen en diverse tweets:

 

Mocht Trump in de toekomst streven naar een samenwerking met Assange, dan zou dat een volgende klap in de maagstreek van zijn gewetenloze tegenstanders zijn.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Eva Maria Griese

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

35 reacties op Trump verhindert staatsgreep van binnenuit en legt het moeras droog – wellicht dankzij de hulp van Julian Assange?

 1. Rensk. zegt:

  Nou dan mogen ze hem wel goed beveiligen. Want de beerput moet gesloten blijven van een stel hele smerige vuile vieze ratten.

  Geliked door 4 people

 2. Patriot 2.0 zegt:

  De waarheid zal overwinnen….

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Dit is geweldig voor Jullian Assange!!!, weer een onschuldig slachtoffer van de Democraten door Trump bevrijd, hopelijk gaan Trump en Assange ze inderdaad samen aanpakken!!!!.

  Geliked door 3 people

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Als deze berichtgeving op waarheid berust, vallen er opeens heel wat puzzelstukjes op hun plaats.
  Op 3 januari is een villa van Hillary Clinton, waar zij onlangs een groot deel van haar archieven had ondergebracht in vlammen opgegaan. Brandstichting (!?!?)
  In december zijn er een aantal onderzoeken tegen Hillary Clinton opgestart.
  Als Julian Assange werkelijk naar de VS gaat, mag hij wel een paar spiegeltjes op zijn schouders plaatsen en een peloton veiligheidsmensen meenemen en een goede levensverzekering afsluiten. Voor zijn leven geef ik geen cent. Hillary heeft meer dan voldoende reden, om hem het eeuwige zwijgen op te leggen.
  Het ziet er dus naar uit, dat Donald Trump bezig is, om weer een verkiezingsbelofte in te lossen. “If I will be president, you will go to jail.”

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Ik begreep dat de brand was ontstaan in een ruimte van de secret service, dat fysiek niet vastzit aan het huis van de Clintons. Misschien moeten die jongens de opfriscursus “veilig omgaan me een soldeerbout” volgen…Verdacht is het wel!

   Geliked door 1 persoon

 5. Thom zegt:

  Staatsgeheimen zijn voor politici zaken die hun zelf in een kwaad daglicht kunnen stellen. Nieuws dat door politici onthuld wordt is datgene wat hun tegenstanders beschadigt.

  Geliked door 2 people

 6. Rookmelder zegt:

  Dit klinkt allemaal als een klok en Trump is goed bezig, maar Assange op weg naar Amerika ? Eerst zien, dan geloven en daarna pas een applaus !

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Dan moeten ze hem wel met een helikopter uit de ambassade “ plukken “ en hem op een schip buiten de Engelse territoriale wateren droppen…….. Anders pakken de “ Bobby’s “ hem alsnog op…..

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Wikileaks heeft een andere status gekregen in de UK en VS, zo begreep ik, waardoor Assange vrije doorgang heeft. Bovendien heeft hij niets fout gedaan volgens de VS.

    Like

 7. In hun wanhoop schuiven de identiteitspolitieke gelovigen uit Hollywood zelfs Oprah Winfrey naar voren als 2020 kandidaat om het tegen The Donald op te nemen. Dat konden wel eens four more years worden.

  Geliked door 2 people

 8. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/amerikaanse-senator-lekt-geheime-getuigenis-van-spilfiguur-achter-explosief-dossier-over-trump-en-rusland~a6ab4387

  Amerikaanse senator lekt geheime getuigenis van spilfiguur achter explosief dossier over Trump en Rusland

  De Amerikaanse Democratische senator Dianne Feinstein heeft vandaag de getuigenis vrijgegeven van de oprichter van onderzoeksbureau Fusion GPS voor de Amerikaanse senaat. Fusion GPS zit achter het beruchte Steele-dossier over de banden tussen de Trumpcampagne en Rusland.

  Geliked door 1 persoon

 9. sadu zegt:

  Trump is weer geweldig , beste president ever !

  Geliked door 1 persoon

 10. kopjethee zegt:

  Julian Assange, vergiftigd en overleden op 15 a 16 oktober 2016. Er zijn behoorlijk wat video `s van op Youtube, ook heeele serieuze…..Het schijnt dat de hele `Julian Assange-operatie ` nu overgenomen is door de `acteurs ` van de C I A ( Cooperatie van Intelligente Acteurs ) …. maarja, zeker zullen we `t nooit weten natuurlijk !
  De kans dat ie echt dood is schat ik ( inmiddels ) persoonlijk op 70 %
  Het blijft steeds een raadsel waar ze op de achtergronden allemaal mee bezig zijn, moeilijk voor ons om dit allemaal exact in te schatten

  Like

 11. M. zegt:

  Ze zijn bij die demoncreaturen zo wanhopig dat men van ellende niet weet wat te liegen.
  Voor iemand van 70 heeft hij een knap vrouwtje dus hij heeft niets nodig maar hij zou volgens de leugenaars alweer 17 lelijke vrouwen hebben aangerand.
  Die kunnen straks allemaal een pak rechtszaken te gemoed zien.

  Like

 12. Stef zegt:

  Wat geeft me dit toch een warm gevoel.

  Like

 13. Rookmelder zegt:

  @kopjethee toch, er circuleren tig take-filmpjes op Youtube, Assange zit -nog- gewoon in de ambassade van Ecuador in Londen, waar hij overigens wel op termijn weg moet omdat hij een meningsverschil met president Lenin Moreno van Ecuador heeft gekregen over de onafhankelijkheid van Catalonie, waarin Assange tegen de wil van Moreno de separatisten steunde.

  Like

  • kopjethee zegt:

   Rookmelder : waar rook is, is ook vuur ( LOL ) hahaha
   In een wereld : waarin Hitler zelfmoord pleegde in 1945, maar aangetoond nog in 1973 LEEFDE …..en Elvis in aug 1976 zijn eigen dood creeerde, maar pas een paar jaar geleden `echt stierf ` …..waarin Paul McCartney reeds op 8 november 1965 om het leven kwam door een ongeval, maar nog steeds LEEFT ( nep nu ) ……waarin Osama Bin Laden reeds overleed op 16 december 2001, maar vervolgens vermoord werd in 2007 en als laatste wederom zogenaamd stierf in mei 2011 …..waarin Mandela ECHT stierf op 26 juni, maar vervolgens pas zogenaamd stierf op 26 december van datzelfde jaar ( 2 a 3 jaar geleden ) ……waarin Saddam Hoessein opgehangen werd voor het oog van de hele wereld ( in 2003 ? ) maar volgens zijn vrouw was dat NIET haar man, en onderzoek heeft aangetoond dat hij nu vandaag de dag nog LEEFT in St.Petersburg Rusland ……waarin Natalee Holloway doodziek, is weggehaald door haar moeder met een vliegtuig ontvoerd van het eiland af, maar alsnog later ( veel later ) is overleden ….tja……in zo `n wereld , moet je me niet kwalijk nemen dat ik dus VANALLES LEES, maar eigenlijk altijd mijn twijfels blijf behouden, en dus eigenlijk ook weer n i e t s geloof ! Maar : het puzzelen blijft leuk. En dan vergeet ik voor het gemak maar even de vraagtekens bij de overlijdens / moorden van : Michael Jackson, Whitney Youston, John Lennon , Amy ( ? huppeldepup vergeten ) , Friso, Paul Walker, ….en de lijst is langgg. En er zijn nog meer mensen die op een ` dubbel ` verder leven maar al dood zijn …..@kopjethee tochhhh
   Een bizarre wereld ! neem me niet kwalijk hahaha we lachen er maar om, dat is het beste

   Like

  • kopjethee zegt:

   Rustig zitten ? Waanzin ? W a t zit er in de thee ? Loopt een beetje over ? Dit soort onzin ? “Assange is niet dood “ …kijk maar : < < <
   ……niets van dat alles. Ik heb het uit mijn hoofd spontaan opgeschreven, en die ` onzin ` komt niet van mij af ! Dit zijn slechts e n k e l e zaken die de laatste jaren voorbij kwamen, waarbij de “waarheid “ ver te zoeken was en moeilijk op een rijtje te krijgen was, w a t er exact gebeurd was. En ik zei al : de lijst is nog veel langer ! Tegenwoordig ( en dat weet iedereen ) als er iets gebeurd, een ramp, een overlijden, of wat dan ook, blijkt al vaak binnen 48 uur, dat er dingen NIET KLOPPEN ….en de tv-kijker wordt v o o r g e l o g e n en de waarheid achterover gedrukt. Dan kun je 3 dingen doen : a. je loopt weer naar de koelkast voor je 5e biertje, en je denkt `het zal wel `
   b. je gaat achter je computer zitten, en je gaat gamen, chatten, gokken of daten , kan ontspannend zijn, maar je kunt internet oook anders gebruiken : c. dus ….je kunt internet gebruiken als informatie-kanaal en de waarheid proberen te achterhalen en dat doe ik dus, dingen uitpuzzelen en op zoek gaan naar antwoorden, wat er w e l is gebeurd maar vooral : waarom er wordt gelogen, en heeft dat een reden ? en welke is dat dan ? Wat zit er achter ? ….Dan kom je na een aantal jaren er achter, dat er geen 1000 complotten zijn, ….maar slechts 1 heeel groot complot, gericht tegen U en mij en iedereen, die tot de gewone burgerbevolking behoort, het is gericht tegen o n s ! En het is ook slechts 1 grote plattegrond op posterformaat nog wel : waarin je a l l e leugens ( die ons verteld zijn inmiddels ) zou kunnen tekenen en schrijven, en zo ontstaat er langzamerhand 1 grote ingevulde puzzel, waarin je vrijwel dagelijks de toestand in de wereld HELDER krijgt. Net als bij een echte puzzel van 1000 stukjes zie je dus op een bepaald moment h e t p l a a t j e , en wat er eigenlijk aan de hand is. Overigens is dit een puzzel zonder rechte hoeken, want men kan bijna dagelijks aanvullingen maken die ook uitbreiden… En niet I K ben dus degene die `te-goedgelovig ` is, …integendeel zou ik zeggen want anders zou ik niet van dit puzzelen houden, Dan zou ik wel naar mijn koelkast lopen, het 5e biertje pakken, en denken `het zal wel ` . De thee die ik drink, is overigens de `echte gewone eerlijke PickWick-thee` ` maar dan z o n d e r de neppe-smaakstoffen …..
   dit laatste hadden de lezers en bezoekers wel kunnen bedenken, denk ik.
   Alleen door zelf de waarheid te onderzoeken, is er de mogelijkheid om wakker te worden, er is geen andere mogelijkheid. Waarheid kun je niet `aangereikt ` krijgen. Dus : wakker worden is belangrijk omdat wij onszelf dadelijk moeten kunnen verdedigen
   en moeten weten h o e het precies in elkaar zit, en `waarom ` . Wij moeten een team vormen, snapt U ?

   Like

 14. Louis Portugal zegt:

  Weer een geweldige actie van Trump!!!
  Het hield een vergadering tussen top dems en rep.n over DACA,. de . lorterij immigratie, en het nakomen van femilieleden van illegalen.
  Hij deed dat publielelijk met cameras zodat de amerikanen konden zien dat hij niet debiel is maar zeer goed een vergadering kan leiden EN hij het gaf inzicht in de standpunten van beide patijen over bovenstaande zaken.
  2 vliegen in een klap dus.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  Trump heeft een heel sterke troef in handen; hij hoorde nooit bij het clubje van politieke insiders in Washington en heeft daarom geen lijken in de kast, zoals dat met Clinton en een heleboel anderen wel het geval is.
  Het enige wat zij hem waarschijnlijk echt kunnen aanrekenen is dat Jared Kuschner, zijn schoonzoon, tijdens de campagne met een paar Russen heeft gepraat, om bij hen te vissen naar zalen waarmee Hillary in diskrediet kon worden gebracht. Niet fris, maar geen halsmisdaad, of een reden voor impeachment..

  En natuurlijk wilde Putin Hillary liever niet in het Witte Huis hebben, want er bestaat een diepe persoonlijke vijandschap tussen die twee. Hillary vertegenwoordigt alles waar Putin van walgt en vice versa. Dat is ook bepaald geen geheim en in feite de enige reden waarom er een onderzoek is opgestart naar Russische beinvloeding van de verkiezingen.
  Maar het valt te betwijfelen of daar iets substantieels uitkomt waarmee men Trump aan de veren zou kunnen komen. Wanneer dat het geval was zou dit allang door zijn tegenstanders in het politieke establishment en in de media met heel veel bombarie en ophef aan de grote klok zijn gehangen. Tot nu toe heeft het echter niets anders opgeleverd dan honderden pagina’s aan nietszeggende rapporten, ondanks het opgeklopte gedoe rondom Michael Flynn.

  Like

 16. Jan zegt:

  Trump: Waarom zouden wij volk uit landen toelaten die complete schijthuizen zijn? Linksvolk in de gordijnen en Haïti wil uitleg van Amerikaanse regeringsvertegenwoordiger

  Haiti’s US Ambassador Paul Altidor tells me Haiti’s government has formerly summoned a US official to explain Trump’s comments to Haiti’s officials. “Haitians fought along US soldiers in the revolutionary war and we continue to be great contributors to American society,” he said https://t.co/adRajn3O5y

  — Yamiche Alcindor (@Yamiche) January 12, 2018

  Like

 17. Jan zegt:

  LOL: Gouverneur McCauliffe (Dem), Virginia: Ik sla Trump gewoon in elkaar

  video/1

  Like

 18. Jan zegt:

  Voormalige president van Mexico Vincente Fox in de gordijnen, ook al omdat Trump adviseerde niet naar diverse provincies te gaan vanwege de criminaliteit. Nu, na ‘schijthuis’ zijn blijkbaar de rapen gaar

  Vicente Fox EXPLODES Over TRUMP Remarks: “Your Mouth is the Foulest Sh*thole in the World”

  .@realDonaldTrump, your mouth is the foulest shithole in the world. With what authority do you proclaim who’s welcome in America and who’s not. America’s greatness is built on diversity, or have you forgotten your immigrant background, Donald?

  — Vicente Fox Quesada (@VicenteFoxQue) January 11, 2018

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/vicente-fox-comes-unglued-trump-mouth-foulest-shthole-world/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s