Václav Klaus: De islamitische immigratie kan Europa vernietigen

Screenshot_42

(Door: Wolfgang Prabel – Vertaling: E.J. Bron)

Václav Klaus, het voormalige Tsjechische staatshoofd, zei dat de voortdurende enorme immigratie van moslims naar Europa het continent zou kunnen vernietigen, dus “moeten we de kracht vinden om deze af te wijzen”. Dat werd gisteren gemeld door “Magyar Hirlap”.

journalistenwatch

“Als we de immigratie van vreemde culturen blijven ondersteunen, dan zullen we bijdragen aan de vernietiging van Europa”, zei Václav Klaus in een gesprek dat zondag op de eerste Tsjechische privézender werd uitgezonden.

De toonaangevende politicus van de tijd na de omwenteling heeft de Tsjechische Republiek erop gewezen dat de islamitische cultuur “niet thuishoort in Europa” en op de noodzaak om verschil te maken tussen het individu en de massa-immigratie, die volgens hem voor de helft “door de Europese elites georganiseerd” werd.

In dit verband wees Klaus de voorstellen van de Franse president Emmanuel Macron als “zeer gevaarlijk” van de hand en wees de verdieping van de Europese integratie af als “een weg naar de hel”.

De Tsjechische politicus, die vroeger minister-president en staatshoofd was, was van mening dat d emigratiegolf in principe voor niets anders zou zorgen dan “de versterking van de oude problemen van de Europese Unie”.

Václav Klaus zei: De Tsjechische Republiek heeft een sterke regering en een staatshoofd nodig die deze problemen de baas kan. “Ik wil graag en president en een regering die in de eerste plaats Tsjechisch zijn, en dan pas Europees”, vatte de voormalige Tsjechische staatschef samen.

Andrej Babiš, die na de parlementsverkiezingen vorig jaar oktober een nieuwe regering heeft gevormd, stelt de vertrouwenskwestie in het parlement van de Tsjechische Republiek. De pers in Praag verwacht dat de minderheidsregering van Babiš in de eerste ronde niet het vertrouwen van het parlement zal krijgen.

Aanstaande vrijdag en zaterdag vinden de presidentsverkiezingen in de Tsjechische Republiek plaats. Daar doen negen kandidaten aan mee, en men verwacht dat niemand in de eerste ronde meet dan 50% van de voor de overwinning benodigde stemmen haalt. In dit geval zullen de beide kandidaten met de meeste stemmen binnen twee weken opnieuw aantreden. Dan is voor de overwinning gewoon de meerderheid van stemmen voldoende.

Tot zover “Magyar Hirlap”. Er is echter nog enige aanvullende informatie over de Tsjechische presidentsverkiezingen nodig. De eerste ronde van de verkiezing zal op 12 en 13 januari plaatsvinden, de tweede verkiezingsronde, indien noodzakelijk, vindt op 26 en 27 januari plaats.

De in het parlement in Praag vertegenwoordigde partijen hebben geen kandidaten opgesteld, omdat ze een blamage vrezen. Want de huidige president Miloš Zeman treedt opnieuw aan. Hij wordt door de SPD (Svoboda an Prímá Democracie) van Okamura ondersteund, een islam-kritische partij die zich inzet voor directe democratie.

Door de Občanská Demokratická Strana (Democratische Burgerpartij) van de voormalige president Václav Klaus zal de voormalige minister-president Mirek Topolánek ondersteund. Verder treedt bijvoorbeeld ook Jiří Hynek, de voorzitter van de Vereniging van de wapen- en defensie-industrie aan. Jiří Drahoš, de president van de Academie van Wetenschappen, wordt door de christendemocraten (KDU) ondersteund en door de Burgemeesterpartij (STAN).

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Wolfgang Prabel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Moslims, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Václav Klaus: De islamitische immigratie kan Europa vernietigen

 1. texel zegt:

  [Václav Klaus: De islamitische immigratie kan Europa vernietigen]. Laten we maar gewoon zeggen: Europa wordt vernietigd. Nog steeds zouden we een kleine kans maken om het tij te keren maar dan moeten we wel dit jaar eindelijk ingrijpen en luisteren naar Hongarije,Oostenrijk en Polen en hun ideeën kopiëren wat de Islam invasie betreft. Maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren en West Europa gaat ten gronde, de Islam heeft nog nimmer iets goeds gebracht, alleen honger, dood, slavernij en overpopulatie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Hoe Kerst in GB werd gevierd

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Helaas worden wij geregeerd door hersenloze politici !!

  Like

 4. Joga zegt:

  Ja, maar…… dat zijn toch gewoon speelgoed-geweren.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Van Meneer Klaus zou ik wel een 2de hands auto kopen van Rutte nooit en te nimmer!

  Like

 6. Harrie Vaes zegt:

  ……kan Europa vernietigen……. ZAL EUROPA VERNIETIGEN.

  Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  “Als we de immigratie van vreemde culturen blijven ondersteunen, dan zullen we bijdragen aan de vernietiging van Europa”

  Dat is de keiharde realiteit !!!!

  Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Europa, gebouwd op:
  1. traditie
  2. familie
  3. prive eigendom

  Like

 9. Jean zegt:

  Kan ??????????? moet zijn: zal.

  Like

 10. Anneke zegt:

  Dit is ook de droom-wens van EU-Brussel!!! De blanken moeten feitelijk worden vernietigt, uit geroeid kan men dit ook noemen.

  Like

 11. Cleo zegt:

  Onder de visieloze machtsuitbuiting van de Eurofielen zoals Rutte, Merkel, Macron, drankorgel Juncker, islam-hielenlikster en dus vrouwenverraadster Mogherini wordt Europa de afgrond in gedirigeerd met al die Mohammed-naapers (d.w,z. ALLE moslims, volgens de uitspraken van de ‘gematigde’ Achmed Aboutaleb cq. salafist onder de salafisten, zie ook verontrustende steunbetuigingen van veel moskees in Nederland) die zogenaamd vluchten, maar wel naar relatief welvarende, niet-islamitische landen met uitgebreide sociale voorzieningen, eindeloze kinderbijslag en met bovenal SUKKELS VAN POLITIEKE LEIDERS

  Like

 12. scherpschutter1943 zegt:

  De Tsjechen zullen hun staand leger fors moeten uitbreiden en versterken om zich de moslims van het lijf te houden. Ook zullen ze hun antiterroristenwetgeving uit moet breiden en herschrijven. Ook de doodstraf invoeren voor terroristen scheelt gevangenissen en heel veel geld. Eveneens het afschaffenb van eindeloze hoget beroepsprocedures. Dat kost alleen maar geld.

  Like

 13. M. zegt:

  Met de volledige steun van alle partijen moet het land binnen no time vernietigd zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s