Aardbevingdemonstranten krijgen politiebezoek vanwege bezoek minister Wiebes

Screenshot_70

(Door: Sven Jach)

De politie heeft dinsdagavond demonstranten bezocht die woensdag willen protesteren tegen de gaswinning. Dan komt minister Eric Wiebes (VVD) van Economische Zaken naar Groningen.

Volgens Susan Top van het Groninger Gasberaad is ook één van haar medewerkers in de stad Groningen verrast door de politie. ‘Een van de agenten had een lijst in de hand met daarop namen van mensen die op Facebook hebben aangegeven dat ze gaan protesteren.’

Verschillende acties gepland

Woensdag staan verschillende acties gepland. Onder meer bij de nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland, waar Wiebes te gast is, wordt een protestactie verwacht. Op sociale media zijn meer protesten aangekondigd.

Politiewoordvoerder Ramona Venema bevestigt dat de politie op meerdere adressen in de provincie en stad Groningen aardbevingdemonstranten heeft bezocht. ‘Dit doen wij vaker als demonstraties worden aangekondigd.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Groningen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Aardbevingdemonstranten krijgen politiebezoek vanwege bezoek minister Wiebes

 1. Elisabeth zegt:

  Ja, demotiveren en intimideren. Hebben wij een paar jaar terug ook gehad met die pedofielen. Dan gaan ze blokken, strategische punten blokkeren naar de plaats van demonstratie. Weet er alles van, het is ze niet gelukt. Doet mij denken aan de verhalen van mijn ouders en grootouders voor de 2de wereld uitbrak.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het is duidelijk dat Nederland verworden is tot een totaal verdorven communistisch natie…!!!

   Arm Nederlands volk!!!!

   Vraag of je bij koning alexander mag logeren!
   Z’n paleizen staan toch leeg!!!!

   Like

 2. Marlies zegt:

  Gevaarlijke mensen hoor, die demonstranten. Net zo gevaarlijk als die snelwegversperrers in Friesland. Nee, dan kun je beter die terugkerende Jihad-moordenaars pamperen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Godverdomme, ik tikte het net bij een vorig topic Ga van Face-book af en houd op een andere manier contacten aan. Dat Face-book kan t.z.t. nog wel eens flink gevaar opleveren voor sommige mensen. Ik denk (weet wel zeker) dat Face-book al afgezocht word door politie wat er gezegd en gedaan wordt. Burgers worden meer in de gaten gehouden dan menig terrorist. Het plan van EU mag niet in gevaar komen door mondige burgers.

  Geliked door 2 people

  • kruisridder zegt:

   Ik ben net van Facebook af. Omdat ze één van mijn reacties hebben doorgespeeld naar de politie te Amsterdam. Nu moet ik als verdachte even uitleg komen geven…..

   Like

   • kruisridder zegt:

    Ter aanvulling nog even: Als ik zie dat bijvoorbeeld een bank wordt overvallen en ik zou de daders kennen, hoeven ze niet op mijn hulp of tips te rekenen.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @kruisridder, logische gedachte als je zelf een van de daders bent ! (Grapje)

    Nu serieus, +/- 5 jaar geleden in mijn woonplaats gewelddadige overval en zware bedreiging en mishandeling van slachtoffer om pincode af te persen, terwijl compagnons van de dader met pas slachtoffer bij de bank stonden en hem zo van zijn geld beroofden !
    Later oproep in plaatselijk krant om getuigen, en laat ik nou een foto hebben van een van de daders die zich in mijn omgeving zeer verdacht gedroeg en ik daarom dus op de foto had vastgelegd. Melding ervan gedaan bij de politie en ik zou anoniem mijn verhaal doen en de foto overdragen, echter op het bureau werd mij verteld dat het absoluut niet anoniem kon en ik later als getuige opgeroepen zou -kunnen- worden ! Resultaat: Ik wilde
    mezelf, mijn naasten en omgeving behoeden voor intimidatie of erger en ben zo weer -geirriteerd- opgestapt, na enige info te hebben gegeven, maar zonder de foto te verstrekken !! De daders waren nl. Marokkanen, ze zijn veel later alsnog opgepakt !
    Conclusie: het oplossen van een misdrijf, waar plaatselijk veel onrust door was, weegt niet zwaarder dan de anonimiteit, waar een “getuige” prijs op stelt en die ze in eerste instantie ook plechtig beloofd hadden !!

    Geliked door 2 people

  • Reagluurder zegt:

   Tuurlijk worden we al heel bespioneerd en zijn er al “lijsten”!! En de lieden die dit doen worden ook weer bespioneerd en deze mensen worden zelf ook weer bespioneerd, want Mollen!! Heel eng én gevaarlijk allemaal! Reken maar dat deze SpeurneuzenTent ONS 10tallen miljoenen per jaar kost! De Sleepwet is al volop in bedrijf!

   Like

   • Wolf zegt:

    Sedert de beginjaren der oprichting van de C.P. en mijn grote inzet voor de C.P. werd er bij ons TOEN AL de telefoon afgetapt! Jarenlang daarna nog last van vreemde bijgeluiden en klikjes en zo ,nadat LINKS met hun linkse dienders samen met de gansche ROOIE ROT PERS en hun linkse klieken partijen in de 1e en 2e kamer de C.P. hebben vernietigd.

    Like

 4. Ruud. zegt:

  NEDERLAND IS EEN POLITIESTAAT.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Gisteren bij Jinek weer een vrouw die er volgens mij twee jaar geleden en vorig jaar ook was. Nog steeds is er niets afgehandeld. Ik vrees voor de mensen dat het ook niet gaat gebeuren. Aan het lijntje houden tot de nieuwe verkiezingen. Het gaat enkel om hun eigen baantje. Land regeren doen ze niet aan.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Politie intimidatie in Nederland, zover is de democratie al gezonken !!

  Geliked door 1 persoon

 7. biebie zegt:

  Schijnbaar is de sleepwet al ingevoerd !

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  Wat weet het koekwousje te vertellen.
  Dit doen wij vaker………….
  Nergens over geluld maar gewoon een stiekeme manier van laten weten wij houden je in de peiling.
  Dus even samengevat: Politie is je beste vriend, maar alleen als je in een bepaald straatje meeloopt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia M. zegt:

  And so it begins…

  …en natuurlijk is dit “big brother”, maar ja wat doe dan (nog) op dat forum. Je weet nu dat alles zichtbaar is… en/of doorgegeven wordt.

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/groningse-kreeg-bezoek-van-politie-ik-had-iets-geliket-over-de-demonstratie
  Vanwege een “like”? Dit begint inderdaad beangstigende vormen aan te nemen!

  Geliked door 1 persoon

 10. Sabeltant zegt:

  Bijzonder, waar is nu het recht van deze demonstranten om te demonstreren?

  Typisch dat de politie en justitie bij de anti Pietendemonstratie juist de kant van de demonstranten kiest door tegenstanders te vervolgen terwijl het er nu dik op lijkt dat politie en justitie de demonstranten proberen tegen te houden.
  Het lijkt er op dat de Nederlandse regering de SicherheitsDienst van weleer in het leven heeft geroepen.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Gaat u ook maar direct van schoolbank af. Alles wat makkelijk te traceren is weghalen. Je weet maar nooit. Ik weet zeker en pertinent zeker dat politie opdracht heeft een bepaalde bevolkingsgroep te bevoordelen. Een slimme meid is voorbereid.

   Vraag me af of ze hier ook al aan het neuzen zijn.

   Triest dat de bevolking zich een ongeluk gaat betalen voor de eigen ondergang. Ik weet dat ik deze gezonde achterdocht mag hebben als ik zie wat er om me heen gebeurd.

   Overigens zijn de politiemensen zelf gegeven moment ook aan de beurt als ze deze groep blijven pamperen. Maar die intelligentie missen ze.

   Dan nog over Wiebes. Die heeft zijn vorige baan verkloot wat de belastingen betreft. Ik geloof echt niet dat deze man de Groningse toestand tot een oplossing gaat brengen. Waarom niet? Omdat ie niet weet hoe dat moet. Ze kunnen niks, dan alleen praten met veel woorden en beloven. Dat is hun vak.

   Like

 11. Rookmelder zegt:

  Werkelijk schandalig en te maf voor woorden, Agnes Voorintholt had op de aangekondigde demonstratie in Groningen “vertel ’t Wiebes zelf” op facebook op like gedrukt en “bier gooien naar de NAM aangevinkt” waarop ze dus door twwe man van de politie bezocht werd, waarvan een letterlijk had gezegd: “Big brother is watching you” !
  Je bent er mooi klaar mee, de huidige laffe, liegende en achterbakse regering, die onwelgevallige berichten of geluiden op deze manier de mond wil snoeren, alhoewel ze mij de mond nooit zullen snoeren, de policor lafaards in hun bunkers !

  Like

  • kruisridder zegt:

   Maar op straat kunnen ze nog geen jochie van 4 overmeesteren gezien het gestuntel met een mocro met 7 agenten een tijdje geleden. Niemand die deze vent aandurfde waarop die vent er vandoor ging met z’n mocro VW.

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals; de politie is in handen van de PvdA.
  Dat moeten we zo snel mogelijk saneren. De politie zou de wet moeten dienen en niet een politieke partij van vroeger.

  Like

 13. Johan zegt:

  Dit is onacceptabel. Het mag niet nog een keer gebeuren. Oprecht bezorgde mensen in de provincie Groningen worden geïntimideerd. Het is belachelijk wat de politie zich de laatste tijd meent te kunnen permitteren.
  In Rotterdam rukken ze je de kleren van je lijf onder het mom van …… (Vul zelf maar iets in, dat heet daar ‘pluk ze wetgeving’.).
  In Groningen proberen ze middels intimidatie een protestdemonstratie in de kiem te smoren.
  Wat zijn dit voor tactieken en waar eindigt dit ? Wie organiseert dit soort zaken ?

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  De politie moet zich eens met serieuze zaken gaan bezig houden zoals de veiligheid van burgers, maffia, drugs, vermissingen en vele andere zaken waar ze steken laten vallen.

  Like

 15. toetssteen zegt:

  Ik voel mee met de Groningers, maar…. als gasten van Groen Front en AFA weer mee gaan doen, weet u dat de demo volledig gekaapt zal worden.
  Ik sta er alzo wat afwachtend tegenover.

  Like

 16. Elisah zegt:

  Heeft de politie niks beters te doen?
  Ik heb zojuist bijv gelezen dat van de in 2016 geregistreede misdrijven 77,3% niet is opgelost!

  Like

  • Rensk. zegt:

   Nee Elisah, de politie houdt zich uitsluitend bezig met aangiften van racisme van een bepaalde bevolkingsgroep. Ik weet het pertinent zeker.Maar ga hier niet tikken hoe ik dat weet. Heb het gezien. Ik kijk en observeer als nooit tevoren.

   Geliked door 1 persoon

 17. Trucker zegt:

  Ik begrijp dat allemaal ,niet goed, ome agent komt de laatste tijd nogal vaak aan de deur van mensen die tegen islam(ieten) invaders/linkse regering of nog andere dingen die de overheid graag onder de mat zou vegen.
  Wat ik nog veel minder begrijp is dat er mensen zijn die vervolgens die politie binnenlaat…
  Er bestaat nog altijd zoiets van gegronde reden dat ome agent komt aanbellen en stel (ik doe niet aan dat social geleuter mee maar goed het is dan ook louter hypothetisch) stel de politie komt bij mij aanbellen en vraagt of ze me mogen spreken vraag ik AAN DE DEUR wat het probleem is.
  Kunnen ze het niet in één zin gezegd hebben sluit ik de deur.
  Zo simpel is het en zo simpel kan er dusdanig gereageerd worden maar, maar hier schuilt het, ome agent weet dat hij voor velen intimiderend overkomt en maakt daar handig gebruik van,.
  Kan maar één advies geven staat de politie voor de deur vraag je wat ze komen doen, zeggen ze dat je feesboek…of beginnen over een betoging kan je al de deur dichtgooien.
  Het is zoets van de wet kennen en weten wat politie kan en mag en nét niet mag, die dunne scheidingslijn maken ze veelvuldig gebruik van omdat ze een paar dingen weten (die ik hierboven beschreven heb).

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Om binnen te mogen komen moeten ze een bevel van de rechter hebben, of je moet zo stom zijn ze zelf binnen te laten. Ze hebben geen recht zomaar bij jou en jou en mij binnen te wandelen.

   Like

   • Trucker zegt:

    u en ik weten dat maar er zijn talloze die denken dat de politie meer bevoegdheid heeft als de wet hun toelaat. 😉

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ten eerste zouden alle mensen dat moeten weten, is een van de eerste wetten die je zou moeten kennen. Laat niemand, geen politie, geen gemeente ambtenaar of welke overheidsklungel er ook voor de deur staat binnen, zonder bevel en dan zich eerst noch gelegitimeerd te hebben.
    Begrijpen an ik het ergens wel, aan de ene kant vertrauwen ze de politie veel te veel aan de andere kant kunnen die dienders ook behoorlijk intimiderend staan doen.

    We woonden hier pas en kregn de politie aan de deur, die waren niet bepaald kalm, want er warn ergens paarden losgebroken en die renden over de snelweg, waar wij heel dichbij wonen. Of het onze paarden war. Ik zei nee, die staan nog op stal. Eerst zien dan geloven, ze duwden me zo aan de kant en renden naar achteren om te checken of de paarden er daadwerkelijk nog binnen stonden. Ik kon ze best begrijpen, kan verschrikkelijke ongelukken met doden, mens en dieren opleveren. Echter ik heb toch maar aangifte gedaan bij de officier van justitie. en niet eerst bij de collega’s. Dat had voor de heren dus nog een staartje, een tijdelijke schorsing (geen salaris in die tijd) en ze moesten komen om zich te verontschuldigen.
    ‘a vonds doet zelfs mijn man de deur niet meer open en als ik overdag hier alleen been kan ik door het raam zien ie er staat en dan zet ik het een stukje op kiep en vraag wat ze willen. Ook hier lopen nu al hele roedels donker gepigmenteerden rond te sluipen. Je ziet ze nooit alleen lopen. Behalve de jonge Indier, maar die is katholiek en ook misdienaar. Heel beleefde knul.

    Like

 18. Elena zegt:

  Is niet nieuw.Moest direct denken aan Mark Jongeneel uit Sliedrecht.

  Vorig jaar kreeg Mark Jongeneel bezoek van Politie over zijn twittergedrag over een AZC
  Heb enkele stukjes gekopieerd.
  —————————————————

  Net de politie op bezoek gehad of ik op mijn twittergedrag kan letten. Sinds wanneer leven we in de DDR in #Sliedrecht!?

  Mark Jongeneel‏ @mjhjongeneel · 18 jan. 2016

  @GROLSCHnl @ANanninga over mijn politieke uitspraken die kunnen mensen uit hun verband trekken en dan heb ik een probleem.

   Privébericht CHnl @ANanninga het was de wijkagent en van wie krijgt de wijkagent zijn aanwijzingen? De burgemeester belast met de orde.

  Het zijn de asociale PvdArmoe smerige Burgemeesters die opdracht geven.
  Men moet zich nooit laten intimideren door een man/vrouw in uniform met paar streepjes.
  Ze zijn zoooooooooooo dom om klakkeloos het befehl ist befehl uit te voeren.

  Geliked door 1 persoon

 19. Wolf zegt:

  De politie in Groningen inclusief de meeste inwoners aldaar zijn altijd al eeuwen lang links tot in hun botten , nu staan dus linksjes tegenover linksjes , prima toch?

  Like

 20. Bagul zegt:

  De politie. Mijn favoriete onder- werp ‘by far’ op EJB. Iedere dag verwonder ik mij over deze groep mensen die in mijn ogen volledig los staan van de samenleving. Ook zij zitten in een spagaat. Want loyaliteit, trouw, focus, carrière, verleiding, misbruik, voorkennis, dagelijks gezever en wat al niet meer liggen zeer dicht bij elkaar. Vroeger een roeping nu een voetveeg baantje. Vragen om toestemming voor signalering aan te zetten? Waakzaam en dienstbaar? Als slogan? Heel ver te zoeken op wat sporadische ‘wij redden een kat’ en ‘verdwaald kind thuisgebracht’ na. Maar goed. Hoe nu verder met al dat gezeik? 2016..77,3 procent van de misdaden niet opgelost. Meer dan 1500 integriteits onderzoeken naar medewerkers omdat er verdenkingen waren. Enorm veel mollen. Amientje….Markie Mark. Porno schandaaltjes. Vergeet Sander Vreeswijk niet. Een echte killer. Onze COR coryfee…Ciltay met al zijn flesjes Proseco en snoepreisjes. De aanbestedingen van de autootjes via Pon. Het gaat maar door en door. Dieren politie. Gemeente politie. Rijkspolitie. Nederlandse politie. Allochtone politie. Hoofddoekjes peloton. Bijna was het zover hè? Het scheelde helemaal niets! Even off topic….ik verwonder mij ook over het enorme aantal allochtone beveiligers in winkels in de Randstad! Bizar veel. On topic….hoe nu verder? Ik kom redelijk vaak in Breda. Staat bekend nu als een schurken provincie. Zware misdaad. NR materiaal. Nationale recherche. Veel DSI acties. De elite boys doe zich nog meer verheven voelen. 200 per uur over de snelweg. Alles toegestaan. License to kill. Letterlijk. Dikke auto’s. Top gear. Speciale munitie. Alles van uw en míjn centen betaald. Dus, Brabant..daar buitelen ze over elkaar heen over het beleid. Weten ze van gekkigheid niet meer wat te doen. En altijd maar die cocaïne. Containers vol. Bang dat je centjes verdiend. Want dat is het hè! Er moet zoveel gebeuren bij de politie dat het niet meer te overzien is. En dat is het. Ze doen maar wat. Dekken elkaar. Spelen samen met het OM en via de media soms in het daglicht om de burger die wel nog respect heeft, te bedienen met gerichte patsers acties. Inbeslagnames van ‘dure’ auto’s en wat al niet meer. Ik voel niets als ik er ééntje zie. Niets! Ze zijn voor mij het symbool van onrust. Kwaad. Slapjanussen. Niets vriendelijkheid en behulpzaam vanuit het hart. Service gericht en gedienstig. Niets van dat alles. Hoe lang nog?

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ik denk weer aan de kopie die ik heb van het formulier waar ome agent of ome rijks marrechausee trouw zworen aan de bezetter, met daaronder pontificaal de mooie handtekening van mijn oom en voogd.
   In die tijd, wo2, kregen de mensen ook van die bezoekjes.

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   woordenbrij die niet coherent is, het zou tevens beter zijn, als u in de toekomst nog tekst wil plempen op deze fijne blog (en bovendien wil dat die dan nog gelezen zou worden) u eens een begin maakt met in de tekst nieuwe zinnen te beginnen.
   Wat hierboven staat is … wat is het eigenlijk, ik weet het niet goed maar ik krijg daar de schele hoofdpijn van en dat heb ik niet graag .

   Like

 21. Joke Jansen zegt:

  Het is niet de politie maar de nieuwe Stasi.
  Oproep: blijf weg bij dat facebook en twitter, ze worden 24/7 gemonitord.
  Wat nu voor politie doorgaat is te besodemieterd de echte problemen aan te pakken.
  Zoals toenemende terreur van islamitische tapijtvreters.
  https://fubar.mobi/2015/09/29/facebook-ik-hou-er-niet-van/

  Like

  • Trucker zegt:

   U denkt dat de dus alleen maar feesboek en andere social rommel in de gaten (laat) houden, hoe naiëf kan men nog zijn in het digitale tijdperk…

   Like

   • Trucker zegt:

    AAAAAAAAAAAAAARH zetduivel
    moet zijn

    U denkt dat de –>politie<– dus alleen maar feesboek en andere social rommel in de gaten (laat) houden, hoe naiëf kan men nog zijn in het digitale tijdperk…

    Like

 22. BertG. zegt:

  “Dit doen wij vaker”

  Ik zou zeggen, schijten doen we ook wel vaker, maar daarom hoef je het nog niet voor mijn deur te doen.

  Like

 23. Zijlstra zegt:

  En de arrestatie van Henriques was gewoon doodslag! Stelletje monsters!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s