Duits onderzoek: Eén op drie Duitse moslimscholieren kan zich ‘goed voorstellen voor islam te vechten en sterven’

Screenshot_65

(Door: Sietske Bergsma)

Radicale islam groeit door in het onderwijs: ‘Enorme toename in geweldbereidheid en sympathie voor aanslagen’

Een onderzoek van het criminologisch onderzoeksinstituut in Niedersachen (KFN) naar de oorzaken van geweld onder migranten heeft geleid tot de aankondiging van het Ministerie van Cultuur dat het onderzoek ‘intensief bestudeerd zal worden’ en dat ‘preventiewerk een hoge prioriteit’ krijgt.

Leider van het onderzoek, criminoloog Christian Pfeiffer, doet als sinds 1998 onderzoek naar de relatie tussen immigratie en geweld en publiceert nu voor het eerst resultaten van een studenten enquête die in 2015 is uitgevoerd onder islamitische jongeren in de Duitse deelstaat Niedersachen. Sprake is van een ‘enorme toename’ in de bereidheid geweld te gebruiken uit naam van Islam.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

17 reacties op Duits onderzoek: Eén op drie Duitse moslimscholieren kan zich ‘goed voorstellen voor islam te vechten en sterven’

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Prachtig vooruitzicht dat er zoveel jongeren de wapens willen oppakken en onze legermacht versterken om te vechten voor onze ‘Poor little snowflakes’ die liever hun battles strijden op het virtuele slagveld, (of er moet een heilige oorlog uitbreken, de kans daarop is net zo gering als een invasie, of ideologische onderdrukking door buitenlandse mogendheden……………….sh*t

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Had iemand dan wat anders verwacht?

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Nu begin ik het pas te begrijpen dat die Paus het over een andere boeg gooit……………!

  Like

  • Harry zegt:

   Zou zó maar eens een een realistische veronderstelling kunnen zijn , die cartoon !
   Als je dagelijks tussen die vrome kloten moet bivakkeren , ga je ook hun denktrant herkennen en zoiets als bovenstaande tekst aangeeft , lijkt me heel goed mogelijk .
   God’s wegen zijn ondoorgrondelijk en de kronkelpaden van zijn aanbidders zijn helemaal niet meer te volgen, met een nuchter verstand , dan .
   En de rancune van die gasten ten opzichte van iemand die iets anders gelooft dan ZIJ , of gewoon NIKS gelooft , is voldoende om ons dood te wensen !
   Vileine rotzakken zijn het !
   Alle leugenachtige onzin van naastenliefde ten spijt .

   Geliked door 1 persoon

 5. Charles Martel zegt:

  Daar is geen onderzoek voor nodig, dat wisten we zo ook wel. Welke consequenties zal men daaruit nu trekken? Nog meer geld voor de promotie van die barbaarse ideologie natuurlijk.

  Like

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Tel uit je winst (verlies).

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Islamitische Republiek Deutsland !

  Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  In Nederland krijgen scholieren met het vak Maatschappijleer/levensbeschouwing ronduit te horen dat PVV niet deugt.

  Like

 9. theresageissler zegt:

  Klinkt idioot, maar is echt zo: Telkens als ik bij dít artikel op “lees verder” klik, kom ik bij het bovenste -dat over Mogherini en Cuba- terecht.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Wat is toch met de deze mensen aan de hand? Hebben ze hun verstand verloren? Natuurlijk groeit de radicale islam in het onderwijs!. Leerlingen krijgen deze houding al met de moedermelk toegediend. De imams en hun ouders vertellen ze dat zij zullen de heersers worden van het land. Daarvoor moeten zij bereidt zijn geweld te gebruiken en de Dhimmies laten zien wie is de baas. Allah is gek op geweld en vooral op veel bloed!. Zijn vriendje Mohammed is ook gek op geweld en bloed, maar zijn interesse gaat meer uit naar seks met kleine meisjes en groepsverkrachtingen. De vraag is wat valt hier te onderzoeken, of te bestuderen? Een Cobra zal altijd bijten dat zit in zijn genen. Een moslims zal altijd zijn best doen mensen te vermoorden. Net als bij de Cobra dat zit in zijn genen. Wat het Duitse Minister van Cultuur en zijn collega’s van Binnenlandse Zaken en Justitie moeten bestuderen is: HOE MEN INTERNERINGSKAMPEN zo snel mogelijk moeten openstellen om al deze gajes tot de deportatie daar te houden. Als het niet lukt ze naar het land van herkomst te sturen, kunnen ze ergens in een Afrikaans land worden gedumpt. Voor paar miljoen Euro zijn de plaatselijke heersers en andere bobo’s bereid ze op te vangen. Zodra dat gebeurt, lichten ze zelf hun poten om te vluchten naar de richting van hun heimat.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Met dat “sterven” ben ik het volledig eens

  Like

 12. Elisah zegt:

  Dan nog te bedenken dat dit onderzoek een geflatteerd beeld geeft, omdat er bij zulk soort enquêtes vaak een correct en afgezwakt antwoord gegeven wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s