Een woord aan de 1% . . .

Screenshot_60

Een woord aan de 1% …

Jullie bepalen onze wereld. Jullie hebben de lucht die we inademen vergiftigd, het water dat we drinken verontreinigd en het voedsel dat we eten gekopieerd. Wij vechten in jullie oorlogen, sterven voor jullie doelen en offeren onze vrijheden om jullie te beschermen. Jullie hebben onze spaartegoeden op de beursvloer geliquideerd, onze middenklasse vernietigd en onze belastingcenten gebruikt om je eindeloze hebzucht te redden. Wij zijn slaven van jullie bedrijven, zombies van jullie in de ether geslingerde praatprogramma’s, dienaren van jullie decadentie. Jullie hebben onze verkiezingen gestolen, onze leiders vermoord en onze fundamentele mensenrechten afgeschaft. Jullie bezitten ons eigendom, jullie hebben onze banen buiten de landsgrenzen getransporteerd en versnipperen onze vakbonden. Jullie hebben van de ramp geprofiteerd, onze valuta gedestabiliseerd en onze kosten voor levensonderhoud verhoogd. Jullie hebben onze vrijheid gemonopoliseerd, ons onderwijs afgestompt en bijna onze vlam gedoofd. We worden getroffen… we bloeden… maar we hebben geen tijd om te bloeden. We zullen de reuzen op hun knieën brengen en jullie zullen getuigen zijn van onze revolutie!

(Jesse Ventura)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t en vertaling: “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een woord aan de 1% . . .

 1. Aegolius cs zegt:

  Deze uitspraak geldt voor veel Staten! Een klein beetje voor ons aangeplempte koningsrijk van niets.

  Like

 2. ildiko zegt:

  ik hoop echt op een gigantische revolutie. Hoop doet leven !

  Geliked door 1 persoon

 3. Jade zegt:

  De laatste zin doet afbreuk aan het geheel.
  Verander het liever in:
  Jullie zijn te ver gegaan, jullie zullen hangen!

  Like

 4. Bagul zegt:

  Alleen zij die de sleutels hebben van de wapen depots en de kluis code van de Nederlandsche bank maken de dienst uit in dit land. In ieder land. Zij die manschappen achter de hand hebben om in te grijpen. Bataljons en of interventie teams. Commando’s of mariniers garnizoenen. Die bereid zijn om te sterven voor de de koning en of president. De gewone burger zoals u en ik kunnen, als we het ergens niet mee eens zijn, protesteren of saboteren. Het hoogt haalbare gelijk aan Anders Breivik zijn actie is mogelijk. Even los gezien van zijn motivatie. Ik draag het aan als gewelds voorbeeld. Meer niet! Dialogen, petities, referenda…bla bla bla. Stemmen? Laat mij niet lachen. Nee! Dit is het…meer is er niet. Het zal afhangen van één of andere gedesillusioneerde dictator die beschikt over superwapens lees…kernkoppen. Dan zal er werkelijk iets gebeuren. De rest is Fanta! Wat er ook op straat gebeurt in welk land dan ook. Alleen als er massaal in ieder land miljoenen mensen de straat opgaan gedurende 2 weken dan misschien ook. Maar….in Nederland? Haha….op het malieveld, pegida…twee paardekoppen en een halve zool. Nee….volgevreten zijn we. Letterlijk. Murv van de spullen. De vakanties. Lekker uit eten. Hup weer een nieuw bed. Hup weer een nieuwe bank. Hup weer een andere auto. Kijk om u heen in de buurtsuper. Allemaal zombies. Apathisch op zoek naar voedsel. In het verkeer. Boven op elkaar. De zorgverzekeringen. De hypotheken. En maar kinderen maken. Garen spinnen heet dat. Maak het makkelijk voor Den Haag. Ze smullen ervan. Lekker tv kijken naar Linda de Mol of een boer zoekt hoer episode. We zijn verloren. Klaar voor de zondvloed…daar hoop ik echt op. Alles klaar in 1 keer. Per direct! Geen centje pijn. Dit leven dat we nu allemaal lijden….tis te verschrikkelijk voor woorden. Eens komt de dag des oordeels…daar ben ik van overtuigd. En, het kan mij niet snel genoeg gaan. Tuurlijk, een trippeltje smaakt mij ook op een terrasje en de kerstdagen waren gezellig. Nee..ik zal niet opvallen maar als mijn moment komt dan zal ik shinen. Dan zullen mijn jaren van mentale voorbereiding niet voor niets geweest zijn. For the dust we are and to the dust we shall return.

  Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  Al dat gif overal laat hun satanische goedheid zien. Met de beste bedoelinngen.

  Like

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Om kippenvel van te krijgen.

  Like

 7. Klaas Dijkstra zegt:

  Fantastische gedachten, uitspraak en geschreven tekst!!!

  Alleen heer erg jammer dat de meeste Nederlanders niet eens weten hoe je “REVOLUTIE” schrijft en nog geen stront en lef in hun kont hebben om bovenstaande tekst werkelijk uit te voeren………..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s