Foltergevaar: Karlsruhe stopt de uitzetting van Turkse extremist naar Turkije

Screenshot_67

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De daderbescherming in Duitsland neemt absurde vormen aan, de veiligheid van de eigen bevolking treedt kennelijk naar de achtergrond. Of het nu zware criminelen, terroristen of ondersteuners van terroristische verenigingen zijn, Duitsland beschermt de ergste vijanden wanneer in het land van herkomst foltergevaar door uitzetting dreigt. Een verwijzing naar Amnesty International vond het Constitutioneel Gerechtshof in Karlsruhe meer dan voldoende, zodat een ondersteuner van een radicaalislamitische terreurgroep voorlopig in Duitsland mag blijven.

politikstube

[…] Het Duitse Constitutioneel Gerechtshof heeft de uitzetting van een Turkse radicale islamiet naar Turkije voorlopig gestopt. Vanwege de “politieke situatie” in Turkije zou de verantwoordelijke rechtbank van tevoren informatie moeten inwinnen over daar dreigende foltergevaren en de garantie van de Turkse autoriteiten moeten krijgen en dat er voor de man geen foltering of onmenselijke gevangenisomstandigheden zouden dreigen, staat er in het gisteren in Karlsruhe gepubliceerde vonnis.

De in Duitsland geboren en opgegroeide Turk was in 2015 in Berlijn wegens ondersteuning van de radicaalislamitische organisatie “Dzjunud al-Sjam” tot 3½ jaar gevangenisstraf veroordeeld. Hij had grote sommen geld ingezameld voor de organisatie in Syrië. De vreemdelingendienst gaf in 2016 opdracht hem uit te wijzen, waartegen de man zich tot aan het Constitutioneel Gerechtshof verzette. De betrokkene verwees o.a. naar een document van Amnesty International, volgens welk een terreurverdachte zwaar geslagen en gefolterd zou zijn in Turkse gevangenschap.

De rechters besloten nu met het oog op het document van Amnesty da de verantwoordelijke rechtbank bij zulke “serieuze aanknopingspunten” voor dreigend foltergevaar nog vóór een repatriëring informatie zou moeten inwinnen over de omstandigheden in het doelland en van de autoriteiten daar zou moeten zorgen voor de garantie dat de betrokkene geen schendingen van de mensenrechten zou dreigen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amnesty International, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Foltergevaar: Karlsruhe stopt de uitzetting van Turkse extremist naar Turkije

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Dat men in duitsland wil voorkomen dat die terroristische turk wordt gemarteld in turkije, ok, maar dan heb ik als oplossing om hem ter plekke dood te schieten. Dat is geen straf maar een maatregel die voorkomt dat hij in Turkije wordt gemarteld en in duitsland is men mooi van hem af. Dat ze daar zelf niet op komen in duitsland!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Helemaal met je eens… maar eerst hier lekker folteren en dan pas dood schieten om te voorkomen dat hij in Turkije gefolterd wordt.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Een moslim uit welk geitenneukersland dan ook, is het gewend om van staatswege op z’n lazer te krijgen. Dat is ie gewend. Als ie niet wordt geslagen of gemarteld voelt de geitenneuker zich niet thuis in een gecultiveerd land. Gevilde schapen en vellen op het balkon, dat is zijn norm. Nou van mij kan ie op z’n lazer krijgen zoveel als ie maar wil.Ik hoop dat ie er aan dood gaat want wat moet je met nog levende moslims , wurgen? O.k. maar na 1 heb ik het gehad. Ik kan niet al die milijoenen moslims eigenhandig wurgen. Dan maar een atoombom op dat soort volk. Zijn ze direct pijnloos gevaporiseerd. ( zie 1984)

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Dat de duitsers door hèn gefolterd worden kan niemand verder wat schelen….

    Geliked door 1 persoon

 2. msn2017 zegt:

  Laat de moslims maar wachten. Ze hebben nog tijd genoeg. Tot ze een ons wegen.

  Like

 3. nou, mag die mooi in Duitsland blijven en daar de mensen gaan folteren ????Mag van Mutti.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Doodstraf invoeren voor islamitische terroristen.

  Like

 5. Jean zegt:

  De Duitse burgers zullen de terreur veroorzaakt door die fuhrer merkel nog zwaar gaan beleven zo zwaar dat er m.i. de 3de wereldoorlog kan door ontstaan, in 1938/39 liep er nog zo een idioot rond in Duitsland maar de huidige is véééééééél gevaarlijker.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ziek landje dat Duitsland !

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  De betrokkene verwees o.a. naar een document van Amnesty International, volgens welk een terreurverdachte zwaar geslagen en gefolterd zou zijn in Turkse gevangenschap.

  Het zijn m.i. hele of halve analfabeten, de betrokkene weet niet wat een document is laat staan dat ie ooit van Amnesty International heeft gehoord.

  Werk van de 5e colonne=ngo.
  Media idem.

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Amnesty International is ook nog niet in de eerste leugen gestikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s