Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken kondigt na cijfers harder optreden tegen criminele “asielzoekers” aan

Screenshot_79

De Oostenrijkse gevangenissen zitten tjokvol met buitenlandse criminelen.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Herbert Kickl (FPÖ), wil met “zeer, zeer strenge maatregelen” op de cijfers van het nieuwste veiligheidsrapport, dat dinsdag aan de ministerraad werd gepresenteerd, reageren. Want daaruit blijkt dat het bij bijna de helft (45,9%) van de criminele buitenlanders om “asielzoekers” gaat. In totaal zijn buitenlanders nog steeds sterk buitenproportioneel bij delicten vertegenwoordigd. In 2016 bijvoorbeeld kwam van de 500.000 geregistreerde delicten al 40% voor rekening van deze groep.

ongecensureerd.at

Grenzen bewaken, asielbedrog ontmaskeren

Gezien deze cijfers ziet minister van Binnenlands Zaken Kickl de noodzaak om snel in te grijpen. Hij benadrukte dat het zaak zou zijn om te verhinderen dat een groot aantal mensen ongecontroleerd het land zou binnenkomen. Bovendien vindt hij een restrictieve asielpolitiek noodzakelijk. Concreet zou men daar restrictieve maatregelen moeten gebruiken waar men niet eerlijk met ons zou omgaan. Daartoe zou ook het uitlezen van telefoondata behoren als het erom zou gaan reisroutes van “asielzoekers” te achterhalen.

“Islamisten” op hetzelfde niveau plaatsen als staatsweigeraars

Voor staatsweigeraars, die de staat niet willen erkennen, gelden strenge regels, aldus Kickl. Een identiek model zou hij zich ook voor fundamentalisten, die vanuit religieuze motieven in feite staatsweigering bedrijven, kunnen voorstellen. Dit zou in het bijzonder gelden voor de ongeveer 300 radicaalislamitische bedreigers die op dit moment in Oostenrijk verblijven.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken kondigt na cijfers harder optreden tegen criminele “asielzoekers” aan

 1. paulzwueste zegt:

  Het gaat de goede kant op….
  Het definitieve eindpunt is vastgesteld.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  En nog worden ze niet woedend op die EU gekken, die tot taak hadden de buitengrenzen te beschermen en samen met Merkel wetten volledig aan hun laars gelapt hebben.
  Wanneer komt in vredesnaam die woede een keer. Ik vind mensen vaak ook zo lauw reageren. Zoals de nabestaanden van terrorismeslachtoffers. Alsof alle fut eruit is. Nog niet kunnen bedenken waar ze dit alles aan te danken hebben.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg. Dit zijn berichten waar ik erg vrolijk van word. Als de rest van Europa ziet dat deze maatregelen haar vruchten afwerpen zal de rest automatisch volgen.

  Geliked door 1 persoon

 4. sadu zegt:

  beter laat als nooit !

  Like

 5. Rookmelder zegt:

  Ze hebben groot gelijk in Oostenrijk, waar gezond verstand zegeviert boven policor handelen, dit is de enigste en juiste oplossing om de criminaliteit van al die gelukszoekers nog enigszins in de hand te houden, zo niet te verminderen.

  Like

 6. Flo zegt:

  Gewoon straf zo heet dat,iets wat in Nederland met pschyciaters opgelost moet worden,omdat iedereen er aan verdienen wil.

  Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  De harde feiten naar buiten brengen, dat werkt.

  Like

 8. Anna zegt:

  Mooi zo ! Oostenrijk wordt wakker.
  Strenge regels voor hen die vanuit religieus oogpunt de staats regels ondermijnen…..
  Wanneer komt er hier in Nederland wetgeving over.
  BROODNODIG!

  Like

 9. Jean zegt:

  Dat crimineel gespuis komende uit Afrika MOET ERUIT, meer woorden zijn daar niet voor nodig en als het politiek gespuis het niet doet zullen wij het zelf doen uiteraard wordt dan ook dat politiek gespuis verwijderd van ons grondgebied want wij hebben het echt “gehad” met dat smerig gespuis.
  Mijn oproep is en blijft “nooit geweld gebruiken” maar gewoon oppakken en afvoeren zonder er woorden aan vuil te maken.

  Like

 10. Patriot 2.0 zegt:

  Weer Oostenrijk, dus.
  1683 Slag bij Wenen gewonnen van de Ottomanen.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Het toverwoord is: DEPORTEREN, DEPORTEREN EN NOG EENS DEPORTEREN. Hoe gevaarlijk het land van herkomst ook is. Als de heersers van dit land denken dat ze deze mensen moeten opruimen, dan bewijzen ze de rest van de mensheid een goede dienst.

  Like

 12. abouneenee zegt:

  In Nederland is het onmogelijk om een dergelijk rapport te krijgen. De asielzoekers zijn niet anders of beter dan in Oostenrijk, maar de politieleiding en/of politiek is te politiek correct om etniciteit te registreren.

  Als links ergens goed in is dan is het wel het zicht vertroebelen op de realiteit.

  Like

 13. Wolf zegt:

  Heel erg de neiging om met onze gansche en hechtte Familie te overleggen [bij elkaar meer dan 1200 bloedverwanten] naar het Schone Oostenrijk te gaan werken en leven mochten de kartel partijtjes, de grijze linkse smakeloze eenheidsworsten weer de PVV gaan uitsluiten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s