Berlijnse Senaat: Bijna € 1 miljard voor “asielzoekers” in de Duitse hoofdstad

Screenshot_84

(Vertaling: E.J. Bron)

Om ongeveer 45.000 “asielzoekers” in Berlijn te verzorgen, begroot de Berlijnse Senaat alleen al voor het jaar 2018 een budget van bijna € 1 miljard. Voor de ongeveer 50.000 mensen zonder woning in Berlijn worden daarentegen slechts € 8 miljoen begroot.

Die Freie Welt

Voor dit jaar is er voor de onderbrenging en verzorging van ongeveer 45.000 “asielzoekers” circa € 920 miljoen in de Duitse hoofdstad Berlijn ingepland. Dit meldde o.a. de “Berliner Morgenpost”. Ook voor het jaar 2019 zijn minstens € 900 miljoen ingepland. Deze begrotingen gaan uit van het huidige aantal “asielzoekers”. Van de 45.000 “asielzoekers” is van 37.000 de procedure al afgerond, zegt men.

Dit aantal kan natuurlijk nog groter worden wanneer er nog meer “asielzoekers” naar de hoofdstad toe stromen. De meeste kosten ontstaan door het beschikbaar stellen van voldoende woonruimte. In dit verband is het interessant om de aandacht te vestigen op een andere melding in de “Berliner Morgenpost”: onder de inwoners van Berlijn neemt de woningnood toe. En niet alleen de klassieke daklozen zijn de dupe. Het fenomeen is al lang in de middenklasse aangekomen. Zelfs gezinnen hebben in toenemende mate geen woning. De huren in Berlijn stijgen snel. Veel burgers kunnen zich nauwelijks nog een woning in de hoofdstad veroorloven. Het aantal woning- en daklozen in Berlijn wordt op ongeveer 50.000 geschat. Voor het jaar 2018 heeft de Berlijnse Senaat de financiën voor woning- en daklozen van € 4 miljoen naar € 8 miljoen verhoogd. Interessant is de vergelijking met de miljard euro voor de migranten. Je gelooft je ogen niet. Er moet echter gezegd worden dat zich onder de mensen zonder woning eveneens een deel migranten bevindt.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Berlijnse Senaat: Bijna € 1 miljard voor “asielzoekers” in de Duitse hoofdstad

 1. M. zegt:

  Dat ze de eigen burgers gewoon kunnen laten rantsoeneren of afsterven drukt de kosten enorm dus kan je wel wat weg geven.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  En langzaam maar zeker glijd een land met dat soort lieden de afgrond in !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Een duidelijker voorbeeld van het vooropgezette plan om de eigen bevolking te laten creperen, is er niet.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Zelfdestructie. De minderheden nemen de macht over, en de gefrustreerde linkse elite gebruikt die minderheden, waar ze in de kern niets om geven. Ze botvieren slechts hun eigen frustraties (onder het valse mom van sociale betrokkenheid) en slopen alles wat onze voorvaderen hebben opgebouwd. STOP DIE ONZIN.

   Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  Dokters en tandartsen hebben natuurlijk een grote woning nodig.

  Like

 5. Cathja zegt:

  …Ander volk eerst…!

  Like

 6. Wolf zegt:

  Berlijn ……….. het 2e amsterdam van Duitsland. Een gore rioolput .

  Like

 7. Qvic zegt:

  Dit is enkel een bewijs dat daar ook van die blinde domme ganzen de macht hebben, die niet in willen zien dat zij zelf hoogverraad plegen. Daar zal ook het gemeente bestuur al doordrenkt zijn met onze vijand, die ons willen overheersen. Doordat de linkse gestoorde het geld en macht belangrijker vonden, dan hun eigen vlees en bloed gemeenschap te dienen.

  Like

 8. Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s