“Religie kent geen terrorisme” (mits je de islam niet meerekent)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Religie, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Religie kent geen terrorisme” (mits je de islam niet meerekent)

 1. Rensk. zegt:

  Aboutaleb: iedere moslim is een “beetje” salafist. Men wil toch wel erg graag op de profeet lijken zo zegt Aboutaleb. Lijkt mij al voldoende om te weten hoe hij denkt. De profeet, die met kinderen trouwt en het huwelijk consumeert etc en dan gaat die idiote NPO. aan Aboutaleb vragen of ie echt zo denkt. Wat een achterlijke vraag. Hij heeft het al gezegd. Bovendien wil hij zich verbinden met de moslims in Nederland. Die zullen altijd voorgaan op de autochtone bevolking. Degene die denkt van niet is oliedom.
  Daarom is het een zeer slechte zaak dat moslims in onze politiek binnen gedrongen zijn.Als het salafisme nog meer vaste grond krijgt hier in Nederland dan weet ik vooraf naar wie Aboutaleb zich buigt. Ik hoorde al een keer zijn opmerking in zomergasten over een vrouw met hoofddoek: o zo kirt hij wat zou ik graag weten wat zich onder die hoofddoek bevind.(en de rest) Kreeg er een nogal unheimisch idee bij. Over lustgevoelens gesproken. Ze zijn zo dubbel als wat. Inpakken zodat ze geen lust krijgen en ingepakt krijgen ze dus wel die lust. Als ik die boeken lees zijn ze met werkelijk alles dubbel. Ziek

  Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Aboutaleb, op zijn best, en zo fantaseert hij verder.

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   … een beetje zwanger zijn, kan ook niet….

   Like

  • Rookmelder zegt:

   @Rensk,.frappant dat je over die man begint, ging er zojuist even goed voor zitten om te bekijken wat die huichelaars en propagandisten op de NPO te melden hadden over de uitkomst van het debat van Aboutaleb en de gemeenteraad over deze uitspraken, wat vandaag zou plaats vinden. Maar, eigenlijk -geheel- naar verwachting niente, nada, niets erover, maar de man heeft wel zijn uitspraken en gedachten daarover bij dezelfde omroep mogen doen ! Zo zie je maar weer, ook hier weer eenrichtingsverkeer.

   Like

  • Rensk. zegt:

   Zo zo nu zegt Aboutaleb dat er onder christenen ook salafisten zijn. Ja hoor christenen, die vier vrouwen hebben. Christenen die trouwen met een kind. Christenen, die etc enfin u weet wat salafisten voor ogen hebben. Ik denk eerder aan sekteleiders.. Salafisten zijn ook sekteleiders. Deze Aboutaleb word steeds extremer. Let op mijn woorden. Hij heeft goedkeurende woorden gekregen vanuit de moskeeen. Dat werd nog even vermeld door de NPO. Bedenkelijk. Zeer bedenkelijk.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Hij denkt slim te zijn en gaat nu dus extreme begrippen relativeren, masseren, en acceptabel proberen te maken. De gladjanus….

    Like

 2. Rookmelder zegt:

  “Religie kent geen terrorisme”, dat klopt, islam is een -totalitaire- ideologie, waarvan religie maar een aspect van is.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Zie net weer Pakistan. Moslimland. Verkrachtingen van kinderen. Ook onder de autochtonen zitten vuillakken, maar Islam spant toch echt de kroon wat eerwraak en verkrachting etc betreft.

  Like

 4. Wolf zegt:

  Islam is de Satan en Satan is de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s