FOTO . . .

Screenshot_92

Eem bomgordel dragen terwijl je het vredesteken laat zien. De islam ten voeten uit.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTO . . .

 1. Cathja zegt:

  Gewetenloos, moordlustig volk. Een bedreiging voor de wereld(vrede)!

  Geliked door 4 people

 2. kampersrene zegt:

  Ik vertaal dat vredesteken anders “Ik als moslima heb ze niet alle vijf , ik heb er maar twee”

  Geliked door 1 persoon

 3. Wolf zegt:

  Dat kop vod van de kop aftrekken en de kop afhakken is het enige medicijn tegen deze duivels. Vuur moet met vuur bestreden worden. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Gewetenloze moordenaars, de kogel horen ze te krijgen!

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Het doet mij persoonlijk veel deugd als ik dat moslimcircus met zijn talrijke clowns kan bekritiseren en de reacties kan lezen van mijn gelijkgestemden Maar onze E.J. Bron heeft een bijkomend enorm voordeel ,het kan toch niet dat hij nooit commentaren krijgt van diegenen die in het spoor van Jesus treden met hun naastenliefde voor mens en moslims, ze verdedigen, ondanks wat ze ook moge uitspoken .Die negatieve beoordelingen die onze webmaster krijgt moeten bijzonder interessant en meelijwekkend zijn.Uiteraard zijn die asielers niet allemaal verwerpelijk . Ik las ooit eens op “Golfbrekers” de Vlaamse tegenhanger van onze E.J.Bron , een moslima die beweerde dat de Islam een evenwichtige godsdienst is Er zullen wel strekkingen bestaan diie dat bevestigen, maar het drama is dat zij zonder enige keuze zich moeten bekeren tot de radicale Islam om niet als afvallige , met alle gevolgen te worden beschouwd , zoals ook de katholieke godsdienst een paar honderd jaar terug mensen folterde en brandstapelde als zij als ketters in aanmerking kwamen . De katholieke religie is uitgeblust, door het gezond verstand .Wanneer gaat de Islam de ogen opentrekken en beseffen dat ze verkeerd bezig zijn

  Like

 6. Peter zegt:

  Goed nieuws !!!!!

  EUROPESE UNIE
  Zeperd voor Timmermans: Bulgarije blokkeert sancties Polen
  Brussel zal Polen voorlopig geen sancties opleggen. Dat laat de Bulgaarse premier Bojko Borisov doorschemeren. Bulgarije is het komende half jaar voorzitter van de Europese Unie, en mag beslissen of er over sancties wordt gestemd. Borisov vindt dat het straffen van Polen ‘een gevaarlijk precedent’ schept. Een gevoelige nederlaag voor Eurocommissaris Frans Timmermans.

  Elsevier

  Like

 7. Elisah zegt:


  Voor mensen die Duits verstaan interessant om te bekijken, een Duitser verteld hoe ze besodemieterd worden daar.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Het wolvengehuil van de linkse rot/grünen en de gutmenschen dat die arme Mufls (onbegleide minderjarige en minderjarige met familie) even hun hand geronst zouden krijgen, die gezondheidsschaden waren niet te overzien. En wat ze nog meer te huilen hadden. In de video is het al genoemd, de scan op de luchthavens, niet een keer maar meerdere keren, als je vertrekt en aankomt. En bij de vlucht zelf krijg je meer straling af als 1 x even röntgen. Maar ze hebben ondertussen al manieren gevonden om het zonder te doen en zijn daar ook mee bezig. De shock over de moord van dat meisje door die Afghaan die beweerde minderjarig te zijn (was overigens geen Afghaan maar een Iraner bleek na een telefoontje met z’n vader) Hij was geen 17 mar 34 jaar. Ze hadden eindelijk eens z’n mobieltje uitgeplozen en kwamen zo achter dat telefoonnummer, was behoorlijk groot dat zelfs de media aan het terugkrabbelen zijn. Ze moeten ze allemaal testen, want de minsten zijn werkelijk minderjarig.

   Like

 8. kampersrene zegt:

  Ontploft in vrede domme moslima gans maar zorg ervoor dat ge mens noch dier kwetst

  Like

 9. Republikein zegt:

  Houtzager, 5 bier voor de houtzagerij.

  Like

 10. M. zegt:

  Er zijn nog veel mensen die ze vangen met die nepperij van ze ondanks dat men zelf decennia terug al wist te melden dat het doel was de mensen zo te hersenspoelen tot dat ze het nep vrede geloof zullen accepteren.
  Dat hersenspoelen is nog leuk gelukt als je de aantallen ziet die niet alleen de nep voor echt hebben laten worden maar dat ook nog steunen.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Helemaal rechts op de foto.
  Het is toch net een paard met een voerzak?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s