Trump wil liever immigranten uit Noorwegen dan uit Afrika

Screenshot_107

(Vertaling: E.J. Bron)

Amerikaanse mainstream media beschuldigen Trump van racisme, omdat hij de voorkeur geeft aan gekwalificeerde immigranten.

De Amerikaanse president Donald Trump geeft de voorkeur aan gekwalificeerde immigranten uit landen zoals Noorwegen. Dat zou hij in een onofficieel gesprek hebben gezegd. De mainstream media maken hier racismebeschuldigingen van.

Die Freie Welt

Noorwegen is een rijk, georganiseerd en vreedzaam land. Op de wereldwijde scala van landen met de meest tevreden en gelukkigste mensen staat Noorwegen op de eerste plaats. Noren emigreren hoofdzakelijk alleen maar wanneer er in het buitenland hooggekwalificeerde en goed betaalde beroepsvooruitzichten wachten.

In de VS hebben Noren een goede naam. Ook bij Donald Trump. In een intern en onofficieel gesprek zou Trump gezegd hebben dat hij de voorkeur zou geven aan immigranten uit Noorwegen boven immigranten uit Afrika of Haïti.

Voor verontwaardiging heeft zijn retorische vraag “Why do we want all these people fron ´shithole countries´ coming here?” gezorgd. Maar deze uitlating is nooit publiekelijk gedaan, alleen maar intern. Bovendien zou hij de retorische vraag gesteld hebben: “Waarom hebben we meer Haïtianen nodig?”

Nu zijn deze uitspraken naar buiten gesijpeld en zorgen in de mainstream media voor woede en verontwaardiging. Maar zijn vraag beantwoorden de mainstream media niet: Waarom hebben de VS meer immigranten uit Haïti nodig?”

Een woordvoerder van het Witte Huis antwoordde op vragen met betrekking tot deze uitspraken: de president zou streven naar duurzame oplossingen, die het land sterker maken en die immigranten het land binnenlaten die bijdragen aan de economische groei en zich invoegen in de samenleving.

Wat kun je daar op tegen hebben?

Bron:
http://www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Immigratie, Linkse media, mainstream-media, VS. Bookmark de permalink .

47 reacties op Trump wil liever immigranten uit Noorwegen dan uit Afrika

 1. jan zonder land zegt:

  gelijk heeft ie.

  Geliked door 2 people

 2. Peacepipe zegt:

  Hij zegt, wat velen denken, maar mogen/durven zeggen!

  Geliked door 1 persoon

 3. T.Troubadour zegt:

  Of hij gelijk heeft wij hebben geen gelukzoekers nodig.Overigens doet Australie hetzelfde zijn zij daarom ook racistisch?

  Like

 4. Roeland zegt:

  Miljarden ontwikkelingshulp zijn er de laatste 40 jaar naar die landen gegaan. Ze (maakten) maken er niets van. Trump heeft groot gelijk! Hadden wij maar zo een staatsman als Trump in Europa…!

  Like

 5. Steven zegt:

  Van het gehersenspoelde linkse volk, mag je in dit geval alleen AFRIKA in de mond nemen als je niet wil worden zwart gemaakt voor ‘discriminatie’. Dat blanken stelselmatig worden gediscrimineerd daar hoor je ze nooit over.

  Like

 6. Cathja zegt:

  ‘Ze’ vallen ook bijna over ieder woord wat Trump uitspreekt. Dat geeft aan dat ze slinkse wegen zoeken om hem van zijn troon te stoten. Overal liggen zijn vijanden klaar om hem zwart te maken. Alles is toegestaan, zolang het doel maar is om Trump te verdrijven.

  Bah, misselijk!

  Geliked door 1 persoon

 7. sadu zegt:

  Wat Trump zegt , denkt de hele wereld !! Hulde aan TRUMP !!

  Geliked door 2 people

 8. Perfide Albion zegt:

  En natuurlijk is – pak em beet- Botswana maar ook El Salvador een shit hole. Waarom komen anders al die shithole burgers naar het Westen? El Salvador..Dat land dat zo beroemd is om wat? Ja wat eigenlijk….

  Dat gelul over racisme hangt me de keel uit. Het interesseert me werkelijk niets wat links daar verder van vindt en “denkt”. Links moet langzaam en pijnlijk sterven.. Deaud aan al die communisten/socialisten in ons midden!

  Geliked door 1 persoon

 9. Rookmelder zegt:

  Als Trump deze uitspraak al zou hebben gedaan en het zou me echt niet verwonderen, is dat niet tactisch en slim, en geeft hij daarmee de wereldwijde snel op de teentjes getrapte “deugmedia” zelf een stok om mee te slaan !

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Kortom, Trump wil een Canadees immigratiemodel.
  Trudeau maakt goede sier bij de linkse MSM, maar de eisen om in Canada als immigrant te worden toegelaten verschillen in vrijwel niets van wat Trump voor ogen staat.
  En dat is iets heel anders dan een loterij-systeem, zoals ze dat in de VS hebben.

  Like

 11. fons zegt:

  dat is ook in nederland, imigranten uit niet westerse landen zijn meestal blijvend afhankelijk van bijstands uitkering dus waarom zou je ze hier toelaten, het geld kan betergaan naar de ouderen of in de zorg hier zijn problemen genoeg

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Publiekelijk gedaan of in besloten kring, wat maakt dat uit? Sedert wanneer is een land eigenlijk een ras? TRUMP heeft gesproken over SHITHOLE countries en niet over SHITHOLE people. Dat dergelijke landen bestaan, negorijen van wreed en barbaars geweld, zoals Soedan, kan toch niemand ontkennen, ook de mondiale linkse onnozelaars, huichelaars en volksverlakkers niet.
  Dat landen als Haïti (Papa Doc of hoe heette die wreedaard weer?) en tutti quanti economisch nog nooit iets hebben betekend, laat staan gepresteerd voor hun volk, wie kan dit ontkennen? Zijn dat misschien allemaal prachtlanden, voorbeelden van goed draaiende economieën? Moeten maatschappijen die op dit vlak uit een totaal ander hout zijn gesneden dan zomaar opdraaien voor al het geklungel van dergelijke SHITHOLE countries? Moet Amerika die allemaal zomaar binnen laten?

  In onderstaande videoboodschap worden ter zake nagels met koppen geslagen.

  Like

 13. kopjethee zegt:

  Ik heb me ziek gelachen bij die uitspraak, waarbij iedereen ( en vele media in de wereld ) over hem heen vielen. Die man zegt gewoon in de oer-keukentafel-taal wat hij vindt !!! En hij heeft toch ook gelijk ? Dit is toch ook wat wij thuis onder elkaar op de bank zeggen, die schijt-landen met hun klote-regimes die niet deugen. ….maar afijn, soms komt het wat rottig zijn strot uit. en ik begrijp dat vele mensen zich gekwetst voelen, en zeggen dat het weer `rasistisch ` klinkt. Ik denk niet dat hij het zooo bedoeld heeft, maar ik vind sommige uitspraken van hem zo`n waarheid bevatten, eerlijk en recht ongekunsteld uit zijn hart, en vooral als iedereen dan weer boos of kwaad wordt……dan krijg ik de slappe lach ( alweer een Tena-Lady ) hahahaha

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  Dat heeft niets met racisme te maken ! Hij geeft enkel een voorkeur.Waarom hebben we meer Haïtianen nodig?”of dobbernegers , of getaande broeders , wat kunnen we daarmee doen ? Zij kiezen voor een land waar ze regelmatig geld krijgen ,zoals werkloze steun,, leefloon ,gratis dit en dat ,,zij kunnen noch lezen of schrijven en blijven een last tot hun dood voor de hardwerkende mensch .Hun bijdrage tot de maatschappij is nihil ..Bovendien zijn het beroepsneukers, het enigste waar ze goed in zijn , .kinderen kweken De onderhoud van hun activiteit valt alweer ten laste van de maatschappij.In hun land hebben ze niets te betekenen, ondanks de ontwikkelingshulp waar zij niet van kunnen profiteren omwille van het feit dat de hooggeplaatsten alles in hun zakken steken. Maar we zijn en we blijven racisten

  Geliked door 1 persoon

 15. kopjethee zegt:

  https://fenixx.org/2018/01/13/the-truth-about-shthole-countries/
  goed uitgelegd, filmpje op fenix, prachtig
  ( denk dat `shithole-countries ` volgend jaar in het nieuwe woordenboek staat hahaha )

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Precies dat heb ik ook. Laat maar komen de Scandinaviër. Straks krijgen we ook een uittocht uit Zweden als daar de islamiet de definitieve toon gaat zetten. Ook Chinezen, Vietnamezen, Japanners kortom Aziaten van harte welkom. Moeten ze wel niet uit Pakistan en Afghanistan komen. Iraniërs die vluchten voor de Ayatollahs van harte welkom. Zijn in elk geval geen laffe mes trekkende Arabieren. Irakezen laat maar zitten. Het Arabisch samenraapsel uit het Midden Oosten mag thuis blijven behoudens Israëliërs en Christenen op de vlucht. Verder zijn alle Europeanen inclusief de Brexiteers van harte welkom. Ja ook de Polen hoeven voor mij niet daar te blijven want waar zijn de Nederlandse vakmensen gebleven die een muur kunnen stukadoren en een deur kunnen verven. Nederlandse potentiële vakmensen moesten allemaal de mavo doen. Scheen iets te maken te hebben met gelijke kansen en zo. Tot slot alles wat van het Afrikaanse continent komt mag wat mij betreft daar blijven behalve als het een echte blanke boer is uit Zuid Afrika die de wijk neemt voor het ANC apartheidsregime. Maar ja ik zeg wel allemaal van harte welkom maar het moeten ook weer niet teveel worden. Want je weet, vol is vol.

  Like

 17. kopjethee zegt:


  nog gevonden ….het hele filmpje is interessant maar vooral vanaf 8 min 34 tot 13 min 30
  wat hij durfde te zeggen over de shadow-achterban, uiteindelijk zijn bazen !
  ( maar okee, kan natuurlijk ook voorgekauwd zijn met een doel )

  Like

 18. kampersrene zegt:

  Wat heeft dat in godsnaam met racisme te maken “” wil liever”” is het uiten van een voorkeur ! Wat kan Amerika doen met dobbernegers of getaande Allahneukers, totaal , niets . Europa en vooral Zweden en Duitsland zijn daar goede voorbeelden van. Toch eist Afrika verontschuldigingen voor die zogezegde racistische uitspraak.Ik heb het reeds meermaals geschreven Racisme is verwerpelijk, een vooroordeel vellen op iemand zijn afkomst of ras, kan niet , mag niet ,maar kijk naar hun daden als ge hun fanatisme, hun geweldplegingen, verkrachtingen en moorden scherp veroordeeld dan ben je dus een racist , althans volgens de correcten en de linkse geestelijk benadeelden

  Like

 19. Stradi zegt:

  Trump kiest in zijn VN-speech voor soevereine staten en veroordeelt ondemocratische internationale organen. Daarom verlangt Trump van de VN grondige hervormingen en een terugkeer naar de uitgangsprincipes: een transparant overlegorgaan waarin soevereine staten samenwerken om hun culturele identiteit te beschermen, hun veiligheid te waarborgen en hun welvaart te bevorderen. De corrupte VN en de vele criminele en antisemitische vertakkingen zullen moeten veranderen in organisaties die zich daadwerkelijk inzetten voor veiligheid, voorspoed en vrede. In een verbond van natiestaten die de wil van hun volk vertegenwoordigen
  Trumps toespraak is een forse klap in het gezicht van Brusselse bureaucraten. Utopisten die een Unie optuigen waarin staten juist hun soevereiniteit moeten afstaan en de vruchten van arbeid overhevelen naar onproductieve landen. Een project dat een steeds grotere afkeer oproept bij de Europese bevolkingen.
  Zij zijn het die de rekening betalen.
  Zij zijn het die hun identiteit verliezen.
  Zij zijn het die zich onveilig voelen.
  Zij zijn het die getroffen worden door wet en regelgeving waar niemand om heeft gevraagd. Zij zijn het die hooghartig de les worden gelezen door bestuurders die niemand naar huis kan sturen.
  Links-liberale projecten zijn gebaseerd op nepdemocratie: “u mag meepraten en meedoen zolang u het met ons eens bent.” Het is dit dedain en deze dwingelandij die leidt tot revolte.

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Goed verwoord… volkomen eens met uw schrijven

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Stradi
   En zo is het.
   Op links meent men op deze manier een koloniale en imperialistische ”erfzonde” af te moeten kopen. En tegelijkertijd ziet men in deze immigranten een nieuwe electorale basis van nog niet door het consumentisme bedorven ”sauvages nobles”, waarmee zij de verkiezingen blijvend denken te kunnen domineren. Dat was de visie van Tony Blair en New Labour. Op rechts, dat wil zeggen de liberalen die zich met het internationale grootkapitaal hebben verbonden, ziet men in hen een potentieel reservoir van goedkope en gewillige arbeidskrachten.

   Dat is ook de hoofdreden waarom de SPD en de CDU/CSU zich in Duitsland met elkaar hebben verbonden en waarom de EU met alle middelen overeind moet blijven.
   Nederland doet er niet toe, want wij zijn economisch gezien al sinds 1871 een dependance van Duitsland, met een daarbij behorende politieke vazallenstatus.
   Frankrijk stelt militair en geo-politiek nog wel wat voor, maar is economisch gezien zwak.
   En daarom ook met handen en voeten aan Duitsland gebonden.
   Margareth Thatcher heeft dus. waar het Duitsland en de EU betreft, over haar graf heen gewoon 100% gelijk gekregen.

   Putin heeft aan het begin van deze eeuw paal en perk gesteld aan de neo liberale Amerikaanse en West Europese globalistenkliek, die Rusland na de instorting van de Sowjet Unie behandelden als een koloniaal wingewest en het land dachten te kunnen uitplunderen. Hij maakte korte metten met hun Russische handlangers en bedrijft sindsdien een politiek van ”Russia first”. Dit tot grote ergernis van de EU en de Amerikaanse neo liberalen.

   Trump lijkt eenzelfde antiglobalistische agenda te hebben als Putin.
   Met het doel om de Amerikanen, die de afgelopen 15 jaar het kind van de rekening zijn geworden van de mislukte ambities van de globalisten in Rusland hun werk, hun inkomen en hun waardigheid terug te geven.

   Like

 20. Jan zegt:

  CNN’s Jake Tapper (bijnaam: Fake Tapper) Admits Trump’s ‘Sh*thole’ Statement Was Twisted by Fake News Reporters


  Never said anything derogatory about Haitians other than Haiti is, obviously, a very poor and troubled country. Never said “take them out.” Made up by Dems. I have a wonderful relationship with Haitians. Probably should record future meetings – unfortunately, no trust!

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 12, 2018


  The language used by me at the DACA meeting was tough, but this was not the language used. What was really tough was the outlandish proposal made – a big setback for DACA!

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 12, 2018
  ….
  http://thegatewaypundit.com/2018/01/cnns-jake-tapper-admits-trumps-shthole-statement-twisted-fake-news-reporters/

  Like

 21. Jan zegt:

  India, Ganges

  Noorwegen, Tromøy

  We win

  Like

 22. Jan zegt:

  OH. MY. LORD. – This is what a Democratic Socialist #ShitHole looks like. Starving Venezuelan mob storms field, kills and devours cow.
  https://t.co/lrlK06X6h3

  — Andrew Marcus (@ImAndrewMarcus) January 12, 2018

  Like

 23. Jan zegt:

  Chelsea Clinton meent Trump de les te moeten lezen over Haïti, terwijl haar huwelijk betaald werd met gestolen, gedoneerd geld na de verwoestende aardbeving

  Chelsea Clinton – the Woman Who Used Embezzled Haiti Disaster Cash to Pay for Her Wedding – Lectures Trump on Haiti

  Mr. President, immigrants from El Salvador, Haiti and the 54 countries in Africa likely helped build your buildings. They’ve certainly helped build our country. cc @POTUS https://t.co/hv1QYRoRy3

  — Chelsea Clinton (@ChelseaClinton) January 11, 2018


  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/chelsea-clinton-woman-used-haiti-disaster-donations-pay-wedding-lectures-trump-haiti/

  How the Clinton Foundation Got Rich off Poor Haitians
  http://www.nationalreview.com/article/437883/hillarys-america-secret-history-democratic-party-dinesh-dsouza-clinton-foundation

  Like

 24. Mary zegt:

  Helemaal gelijk heeft hij, wat voegen Afrikanen etc. toe, niets, dat deden ze in Afrika etc. al niet, Amerika niet, en in Europa niet. Ze brengen wel een heleboel ellende mee en kosten de autochtone bevolking de hoofdprijs.

  Like

 25. M. zegt:

  De man word beschuldigd van alles waar de democraten zich schuldig aan hebben gemaakt en maken.
  Gelukkig weten steeds meer mensen dat onze media zo goed als alles liegt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het enige waar ze niet over liegen zijn de voetbal uitslagen.

   Like

   • kopjethee zegt:

    Bert : die uitslagen zullen wel kloppen…
    maar h o e ze tot stand komen soms, is een ander onderwerp. Wat een losgeslagen corrupte bende op de achtergrond. Ook die FIFA deugt geen sodemieter van, daar zijn ook g o e d e documentaires van ( heb ze niet bij de hand 1 2 3 ) …daarmee bedoel ik geen filmpjes van pak `m beet 7 of 12 minuten. Goede documentaires hoe het er aan toe gaat daar aan de top met hun gemanipuleer, de corruptie in de sport is vreselijk !
    Wat is er nog w e l eerlijk tegenwoordig ? Niks bijna, het is een `shithole-world `

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik weet helemaal niks over sport.

    Like

 26. M. zegt:

  Als de omgekeerde bijbel mensen die altijd liegen zeggen dat Trump een racist is zeggen ze eigenlijk dat hij helemaal geen racist is maar gewoon een verstandige man.
  Precies zoals men het volk probeert weg te zetten als racist wat ze helemaal niet zijn maar gewoon mensen die zelf kunnen denken en hun verstand gebruiken.

  Like

 27. koddebeier zegt:

  Als één van de weinige gebruik Trump z’n hersens !!

  Like

 28. Anna zegt:

  Obama was ook een Afrikaan : zie wat er van Amerika geworden is……..

  Like

 29. Anneke zegt:

  Was er in Nrd-W Europa máár ergens zo’n realist als Trump, die aan het roer staat. Gewoon alles bij de naam noemen, realiteit is noodzaak in het leven. Niets verbloemen, heeft zéér zeker op de lange termijn een averechts effect.
  De intens rotte vruchten die het zogenaamd sociale politieke beleid (van de afgelopen vier decennia) liggen hier ruimschoots voor het oprapen. Links kan en wil dit maar niet inzien. Hun wanbeleid heeft enorm veel al kapot gemaakt, afgebroken/wegbezuinigd. Ten koste van onze welvaart !!!

  Like

 30. kruisridder zegt:

  De Noren zijn hardwerkende mensen. De Haitianen en lieden uit Afrika zijn luie uitvreters die alleen maar geld kosten ipv dat je wat aan ze verdient.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s