Zeperd voor Timmermans: Bulgarije blokkeert sancties Polen

Screenshot_95

(Door: Berend Sommer)

Brussel zal Polen voorlopig geen sancties opleggen. Dat laat de Bulgaarse premier Bojko Borisov doorschemeren. Bulgarije is het komende half jaar voorzitter van de Europese Unie, en mag beslissen of er over sancties wordt gestemd. Borisov vindt dat het straffen van Polen ‘een gevaarlijk precedent’ schept. Een gevoelige nederlaag voor Eurocommissaris Frans Timmermans.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bulgarije, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Polen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Zeperd voor Timmermans: Bulgarije blokkeert sancties Polen

 1. Geert zegt:

  He franske, ik hoop dat jij straks een acute Aortaklep insufficiëntie krijgt.

  Geliked door 2 people

 2. Sabeltant zegt:

  Geen medelijden met deze Europa slopende klootzak!
  Van mij mag de EU vanavond nog in elkaar storten.
  Laten we hopen dat dit het begin is van het eind.
  Maar de EU leugen is inmiddels al zo groot dat hele landen meespelen in hun zelf bedachte leugen. De EU is klinisch dood, de schulden zijn zo hoog, niemand kan daar meer wat aan doen.
  Kijk hier voor een grafische weergave van de schulden op een manier die iedereen begrijpt.
  http://demonocracy.info/infographics/eu/debt_piigs/debt_piigs.html

  Geliked door 3 people

  • Jean zegt:

   Sabeltant, moeten we niet beter spreken over; Geen medelijden met die Europa slopende klootzakken”? Dus in meervoud.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    De EU-schelmen denken blijkbaar nog steeds dat hun droom van een Verenigd Europa hetzelfde is als dat de wereld uit de vier natuurelementen; aarde, water, lucht en vuur, is ontstaan. Deze vier elementen hebben ervoor gezorgd dat er leven op de wereld kwam hoewel ze ook dood en verderf onder ons zaaien, gelijk aan de vreemdelingen uit Afrika en Azië die zich al meer gedragen als exotische diersoorten die op vreemde plaatsen in de wereld worden geïntroduceerd.
    Helaas kunnen de vreemdelingen zo schadelijk worden voor de oorspronkelijke bewoners dat ze deze zullen verdrijven of uitroeien met als voorbeelden de grijze eekhoorn in Engeland, de muskusrat in Europa, het konijn in Australië, het wilde zwijn in Amerika enz.! Daarbij zijn Polen en Bulgarije tijdens de twee wereldoorlogen in altijs speelva[ballen van Duitsland en Rusland geweest en laten zij zich godzijdank door dat EU-tuig waaronder Frans Timmermans wijselijk niet meer de les lezen!
    En ik hoop, gelijk aan iedereen op E.J. Bron, inclusief de webmaster, dat we allemaal nog gaan meemaken dat de gehate EU, de euro, de islam en de “multiculturele samenleving” helemaal aal gruzelementen worden geblazen, gelijk naar de atoombom-vormige vulkaanuitbarsting op Krakatau in 1883!

    Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Wat Polen ten alle tijden moet voorkomen is de toepassing van het Europese recht oftewel Straatsburg en dat hebben die Polen heel goed gedaan, rechters die uitspraken doen volgens het Europese recht kunnen er zo uit, ze hebben zich dan ook te houden aan het Poolse recht, zeer terecht, Polen is een soevereine staat!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rookmelder zegt:

  Haha, prachtig, dat krijg je als je in je arrogantie buiten de eigen wet,- en regelgeving van de Europese Unie rekent Frans, dan wordt een gevoelige nederlaag je deel. Ook voor jou gaat de aloude regel dan en nog steeds op : Hoogmoed komt voor de val !

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Wanneer wordt dat totaal nutteloos circus nu eens eindelijk definitief gesloten?

  Geliked door 3 people

 6. Tistochwat zegt:

  Die foto!!!
  Zie hier ‘BRUSSEL’.
  De ene nutteloze, kwaadaardige dictator bepotelt de andere. WALGELIJK!
  Ik word er onpasselijk van, vooral nu ik vandaag weer een verschrikkelijke belastingaanslag heb ontvangen.
  De woorden ‘belasting’ en ‘aanslag’ kan ik niet luchten of zien.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Tistochwat, als je die Luxemburgse waggelende jeneverfles ziet staat hij ALTIJD iemand te bepotelen, ik had die al heel snel een ferme oplawaai gegeven en gezegd “poten thuishouden”…

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Jean 12 januari 2018 om 17:32

    En dan die quasi-amicale gebaartjes van hem: wijzen met zijn vingertjes, handjes tegen zijn oortjes, stampen met zijn voetjes, jolige oorvijgen uitdelen, enz.
    W E E R Z I N W E K K E N D !!!

    Like

 7. Rensk. zegt:

  Kan er niks aan doen, maar wat zijn ze toch ranzig. Juncnker met die vette bal vooraan en Timmermans erbij. Het is echt niet nodig om zo’n bal te krijgen. Ik kan het weten. Gewoon bewegen en normaal (wel lekker ) eten. Ze vreten te veel en verkeerd en met daarbij amper beweging gaan je hersens ook naar de verkeerde kant draaien. Het verkeerde” liberalisme”. Net zoiets als hun benoeming van verkeerd populisme. .

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Gna,Gna, 🙂 :-), die fransje…….nou kijken of die tegen z’n verlies kan, die uilenbal ~!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Wim van Rooy: Waarover niet spreekt.

  Geweldige diagnose over Europa en islam, en meer…

  Geliked door 1 persoon

 10. paulzwueste zegt:

  Hier konden we op wachten…
  De volledige afgang voor die vervloekte EU!
  De situatie tekent zich steeds scherper af.
  Alle Balkan-landen inclusief Oostenrijk, zullen in de naaste toekomst een hermetisch front tegen de EU vormen.
  Wees daar zeker van.
  Was er vroeger al kritiek op de voortdurende ondemocratische overname van soevereiniteit van de diverse landen.
  Nu kwam daar de laatste jaren ook de afschuwelijke zekerheid bij dat de EU bezig was om Europa te vernietigen via de massa-immigratie..
  Die zekerheid is thans de bijl aan de wortels van de EU.

  Geen enkele politicus zal meer durven beweren dat er sprake is van opname van “vluchtelingen”… maar zal moeten toegeven dat de EU bezig is met de “omvolking” van héél Europa.
  Daar komt nog een heel belangrijk gegeven bij, namelijk de stijgende armoede van de autochtone bevolkingen.
  De leugens over de zogenaamde “sterk stijgende economie” van de landen, die indertijd nog niet doorzien werden, blijken in de praktijk onhoudbaar door de steeds zichtbaarder wordende schrijnende werkelijkheid.
  Iedereen moet concluderen dat de “verzorgingsstaten inclusief de pensioentegoeden” als kaartenhuizen in elkaar zullen klappen en zullen verdwijnen, en dat de enorme kosten voor de verzorging van de massa’s barbaren die tomeloos binnen blijven stromen, via monsterlijke belastingverhogingen, die niets meer met redelijkheid te maken hebben, op de autochtone bevolking zullen worden afgewenteld!

  De onvrede over de EU wordt steeds groter en de roep om het verdwijnen van deze EU wordt steeds luider gehoord…!

  Geliked door 3 people

 11. Aegolius cs zegt:

  Heerlijk toch, zo’n foto! Het zijn geen schouderklopjes meer maar een soort handoplegging alsof een pauselijke doop betreft….namens de EUSSR.

  Geliked door 1 persoon

 12. Steven zegt:

  Zou die Timmerfrans zo wel in zijn bek willen uitlachen. Een linkse die zijn zin niet krijgt staat vaak op KOKEN….hahaha..

  Geliked door 1 persoon

 13. Cathja zegt:

  Ziezo Timmermans, mocht je ooit gedacht hebben de Polen wel even Brussel’s wetten op te kunnen leggen, dan kom je nu toch echt van een koude kermis thuis! Verstandig van de Bulgaren om dit voorlopig te blokkeren. Ik hoop dat Polen van meer lidstaten steun zal krijgen in deze kwestie.

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @Cathja
   Natuurlijk gaan de Bulgaren de Polen niet tegen de schenen schoppen.
   Want er werken bijna net zoveel onderbetaalde Bulgaren, Roemenen en Wit Russen in Polen als er onderbetaalde Polen in West Europa werken. Vergeleken met Bulgarije is Polen een welvarend land. En ze zouden wel gek zijn om de Polen tegen zich in het harnas te jagen door met de EU mee te gaan.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Taljaard op 12/1 om 17:34

    Ik ben niet op de hoogte van de arbeidsmarkt in Polen, maar ik neem van u aan dat dit er achter zit. Maar wat maakt het uit? We moeten Timmermans stoppen, we moeten Brussel’s dominantie stoppen, eer het voorgoed te laat is.

    Like

  • Rookmelder zegt:

   @Cathja, goed gezien, en na Bulgarije is Oostenrijk voorzitter, die blokkeert het ook en de eerste helft 2019 Roemenie, die er ongeveer net zo overdenkt, de nederlaag voor narcist Timmermans is er, en zijn frustratie hierover kan dus voorlopig aanhouden tot juni 2019, mits de gladjakker en mooiprater een gaatje in de wet vindt of het over een andere boeg gooit !

   Like

 14. M. zegt:

  Om maar even in hun eigen teksten te blijven…..” het doel is de mensen zo te hersenspoelen dat ze het nep vrede geloof accepteren””
  U weet wel waar de halve wereld zich aan moet aanpsssen.
  Maar waarvan men al decennia terug wist te vertellen dat we aan de nep vrede moeten.
  Dan weet u waarvoor uw land naar de klote geholpen moet worden om u de nepperij op te dringen.

  Waren de corrupte Evil United kaal kopjes klaar om hun verdiende loon in ontvangst te nemen?
  Niet dat het wat uitmaakt want ook de kaal koppen die niet klaar zijn krijgen evengoed hun loon.
  Het zal wereldwijd niet in geld uit te drukken zijn.

  Geliked door 1 persoon

 15. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Ik word toch zo onpasselijk, als ik hem/haar/het Juncker bezig zie. Hij/zij/het kan zijn/haar/het handen niet thuishouden. Wat een gore satanische flikker. Hij/zij/het heeft zowat alles en iedereen, wat een snikkel heeft in de EU, al afgelebberd. Volgens mij druist zijn/haar/het gedrag in tegen de goede orde en zeden, die in het maatschappelijk verkeer betamelijk is. Dit zijn toch gewoon ongewenste intimiteiten, zo niet aanrandingen. Hoogste tijd, om aangifte te doen tegen hem/haar/het. Aan de schandpaal met dit ziekelijke wezen.

  https://pbs.twimg.com/media/CrDRPVHXYAADFAJ.jpg:large

  https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape_2/public/content/images/2017/03/09/ANP-50028552_0.jpg?itok=CMnSBP0y

  https://www.powned.tv/media/125407/anp-53801273.jpg?anchor=center&mode=crop&quality=80&width=1024&height=576&rnd=131529795670000000

  Like

 16. Henk der Niederlànder zegt:

  Het zou best eens kunnen zijn dat we binnenkort getuige kunnen zijn van Franske zijn fatale hartaanval.
  Want wat staat te gebeuren.
  Na Bulgarije is Oostenrijk aan de beurt om het voorzitterschap over te nemen.
  Een land dat dus zeker niet meegaat in het gedram vanuit Brussel
  Daarna is Roemenie aan de Beurt dus Franske kan zijn borst wel nat maken.
  Er komen aardige tijden aan zal Ik maar zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Roeland zegt:

  Ze (EU) zullen “de geldkraan” naar Polen nooit dichtdraaien! Wat dat betreft zit Polen eindelijk eens in een comfortabele positie. Het is ze gegund na alle ellende , die dat land en volk heeft moeten meemaken de laatste honderd jaar. Het zit namenlijk zo. Als de EU de geldkraan naar Polen dichtdraait komt gelijk de gulle hand van Poetin , dan gaat Trump sancties instellen richting West Europa om dat gulle gebaar uit Rusland tegen te gaan. Een win win situatie dus! Ook voor ons hier in de Nederlanden. 😉 Polen ga zo door! Gedenk; Jan III Sobieski !

  Like

 18. Polen, Hongarije en Bulgarije hebben vele dingen gemeen: het zijn sterk religieuze landen – Polen en Hongarije zijn sterk Rooms en Bulgarije diep orthodox; alledrie hebben ze eeuwenlang gevochten tegen invasies van buitenaf, en ook tegen de Islam. Het samenhorigheidsgevoel, het weten dat er achter de grijns van Timmermans en Juncker een kwaadaardige atheistische trol schuilgaat die de Islam nu gebruikt om wat over is gebleven van onze Christelijke cultuur, kapot te slaan; en die zeker niet zullen buigen voor de drang van de EU om alle nationale identiteiten weg te gommen in ruil voor een vormloze, hersenloze superstaat… al dit verenigt deze landen, die sterk zullen blijven ook wanneer landen als Nederland, ten prooi gevallen aan een fataal verlies aan eigenwaarde, identiteit en eigen godsdienst met daaraan verbonden normen en waarden, zullen zijn verdwenen in een vormloze geislamiseerde brei.
  Kijk maar naar Italie, het volgende land dat nu kapotgemaakt wordt, na Griekenland. Dan Spanje, En dan zal de rest volgen.

  Geliked door 1 persoon

 19. kampersrene zegt:

  Juncker troost Timmermans …..och trek je het niet aan….als dat zo verder gaat ga ik ook mijn haren verliezen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s