“Agenda 2020” van Al-Qaida uit het jaar 2006: De 7 fasen tot het Kalifaat – en wat er tot nu toe van terechtgekomen is

Screenshot_121

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

1. “Ontwaken” 2. “Ogen openen” 3. “Opstaan” 4. “Instorten van de Arabische regeringen” 5. “Islamitisch Kalifaat IS” 6. “Totale Oorlog” 7. “Definitieve overwinning”

Stichting en opmars van IS langer van tevoren gepland. Het doel is een islamitisch Kalifaat, groter dan het Osmaanse Rijk. Ik heb het betreffende artikel zo ’n twee jaar geleden – op 20-02-2015 – geschreven. Nu, 12 jaar na de afkondiging van een zgn. 7-fasen-plan van Al-Qaida, staat men ervan versteld hoe precies de islam zijn verovering van de wereld plant en hoe ver hij met dit plan al gevorderd is.

Michael Mannheimer Blog

Het 7-fasen-plan van Al-Qaida wordt op dit moment concreet uitgevoerd

De IS-troepen zijn voortgekomen uit Al-Qaida strijders, bij wie zich voormalige Irakese officieren (Soennieten) hebben aangesloten. Dit verklaart ook het militaristische succes van IS, dat alleen door het ingrijpen van Rusland werd beëindigd. Gefinancierd wordt IS (ondanks dementia) door de soennitische Golfstaten en Saoedi-Arabië – en door de VS.

Doel van IS is de oprichting van een islamitisch kalifaat, nog groter dan het Ottomaanse Rijk, dat ook Spanje, half Afrika en de Balkan-landen zal moeten omvatten

Zo is dan ook Boko Haram in Nigeria en andere Afrikaanse landen bij dit plan onder te brengen. Boko Haram is de zuidwestelijke arm van IS en treedt met identieke methodes en donateurs op tegen het nog overgebleven christelijke Afrika. Het doel is de volledige ontkerstening en islamisering van het hierboven getoonde gebied.

Op 12-08-2005 – dus 10 jaar geleden – berichtte “Spiegel Online” over een interview, dat de Jordaanse journalist Fouad Hoessein, die geldt al één der beste kenners van Al-Qaida, heeft gevoerd met breinen achter het islamitische terreurnetwerk. Daar kwam een doemscenario uit voort, dat echter één ding openbaart: de geboorte van IS en zijn concentratie op Syrië werd reeds toen zorgvuldig gepland en is, zoals beschreven in het 7-fasen-plan, ook zo ingetreden.

Moslims willen regressief, ondemocratisch en mensvijandig zijn. Maar wat de onderwerping van niet-islamitische landen en de verovering van landen en hele dynastieën aangaat, hebben ze een onvergelijkelijke deskundigheid en zijn alle andere ideologieën – het communisme inbegrepen – veruit de baas.

Pas als wij dit hebben erkend, hebben wij een reële kans om ons van de islamitische pest te ontdoen.

“Ik heb een hele serie Al-Qaida-ideologen geïnterviewd om er achter te komen hoe de toekomst van de openlijke oorlog tussen Al-Qaida en Washington er uit zal zien”, schrijft de Jordaniër in het voorwoord. Wat hij vervolgens op de pagina’s 202 tot en met 213 openbaart, is een scenario dat evenzeer getuigt van de verblinding van de terroristen als van hun brute compromisloosheid. In zeven fasen, blijkt daaruit, hoopt het terrorismenetwerk een islamitisch Kalifaat op te richten, waar de westerse wereld te zwak voor zal zijn om het te bestrijden.

Oordeelt U zelf, in hoeverre dit plan reeds werd waargemaakt.

Zeven fasen tot het Kalifaat

– De eerste fase, genaamd “het ontwaken”, is dus reeds afgesloten; ze moet geduurd hebben van 2000 tot 2003, nauwkeuriger gezegd vanaf de voorbereidingen voor de aanslagen van 11 september 2001 in New York en Washington tot aan de val van Bagdad in 2003. Het doel van de aanslagen moet wel zijn geweest de VS te provoceren tot oorlogen in de islamitische wereld, teneinde de moslims “wakker te schudden”. “Het resultaat van de eerste fase was – voor het gevoel van de breinen en strategen achter Al-Qaida – zeer goed”, schrijft Hoessein. “Het slagveld werd uitgebreid, de Amerikanen en hun bondgenoten werden een gemakkelijker te treffen en dichterbij gelegen doel.” Het is het netwerk bovendien gelukt om zijn boodschappen “in iedere plaats” hoorbaar te maken.

– De tweede fase, “het openen van de ogen”, loopt volgens Hoessein´s rangschikking op dit moment af; ze moet in 2006 zijn beëindigd. In deze tijd, hopen volgens Hoessein de terreurstrategen, wordt de “islamitische gemeenschap” zich bewust van het westerse complot. Al-Qaida wil zich in deze fase ontwikkelen van een organisatie tot een beweging, vat Hoessein samen. Het netwerk rekent erop dat in deze jaren vele jonge mannen zich bij hem aansluiten. Irak zal hiertoe worden uitgebouwd tot een operatiebasis van globale betekenis, zelfs zal daar een “leger”worden opgesteld en zullen er bovendien bases worden gevestigd in andere Arabische staten.

De derde fase wordt omschreven als “Het opstaan en op-twee-benen-terechtkomen”. Ze zou het tijdvlak van 2007 tot 2010 omvatten. “Er zal een concentratie zijn op Syrië”, voorspelt Hoessein op grond van zijn bevindingen. De strijdende kaders zouden klaarstaan, gedeeltelijk hielden ze zich in Irak op. Ook aanslagen in Turkije en -nog explosiever – tegen Israël zouden voor deze jaren worden geadviseerd. Aanvallen op Israël, hopen de breinen achter het het terrorisme vervolgens, zullen van Al-Qaida een alleszins erkende organisatie maken. Bovendien zou een uitbreiding van de aanslagen in de buurlanden van Irak, dus bijvoorbeeld in Jordanië, mogelijk zijn.

In de vierde fase, tussen 2010 en 2013, zal het volgens Hoessein Al-Qaida erom gaan de ineenstorting van de gehate Arabische regeringen te bewerkstelligen. “Het sluipende verlies aan macht van het regime zal leiden tot een gestadige toename aan kracht bij Al-Qaida” – zo luidt de conclusie. Parallel moeten er aanvallen worden uitgevoerd tegen olieraffinaderijen, de economie van de VS op de korrel worden genomen door cyberterrorisme.

– Aldus zal het in de vijfde fase, tussen 2013 en 2016, lukken om een Islamitische Staat uit te roepen – en zelfs een Kalifaat. De invloed van het Westen in de islamitische wereld zal dan reeds aanzienlijk achteruit zijn gegaan, zeggen de Al-Qaida-ideologen bij voorbaat, ook Israël zal dermate verzwakt zijn dat er voor tegenstand niet hoeft te worden gevreesd. De Islamitische Staat zal een nieuwe wereldorde tot stand brengen, zo rekenen de Al-Qaida-planners voor zichzelf uit.

De zesde fase, te beginnen in 2016, voorziet de “totale confrontatie”, concludeert Hoessein uit datgene wat hem duidelijk geworden was. Onmiddellijk na het uitroepen van het Kalifaat zal het “islamitische leger” de door Osama bin Laden vaak voorspelde “slachting tussen geloof en ongeloof” op touw zetten.

– Tenslotte moet de zevende fase volgen, die wordt beschreven als de “definitieve overwinning. De Al-Quaida-strategen, aldus Hoessein, gaan ervan uit dat het Kalifaat stand zal houden – omdat de rest van de wereld tegenover de bereidheid tot strijden van “anderhalf miljard moslims” géén stand zal houden. In het jaar 2020 moet ook deze fase, waarbij de oorlog niet langer dan twee jaar zal duren, zijn afgesloten.

Klik hier om het hele artikel te lezen: www.spiegel.de

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Agenda 2020” van Al-Qaida uit het jaar 2006: De 7 fasen tot het Kalifaat – en wat er tot nu toe van terechtgekomen is

 1. Anneke zegt:

  Ben héél blij, dat Israel sterk in de schoenen staat !!! Mijn visie: veel sterker, dan menig Nrd-W Europees land !!!

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Is er al een programma beschikbaar door/voor onze bestuurlijke notabelen, o.a. het Huis dat niet het volk maar zichzelf ergens met zee om de kuiten omringt tot andere tijden . Het bestuurlijk verleden schetst de toekomst.

  Like

 3. Deze lieden hebben dus van Frau Merkel een vrijbrief gekregen om hun eigenaardige cultuur naar de letter en de geest te verbreiden. Vroeger moesten de antropologen gevaarlijke reizen maken om de eigenaardigheden van de negerstammen te bestuderen, tegenwoordig komen ze bij de duizenden naar de antropologen toe, als dit geen kwestie van voortschrijdend inzicht is dan weet ik het ook niet meer.

  Like

 4. jan zonder land zegt:

  Anneke, heel Europa is als verloren te beschouwen. Leiders zonder principes met slappe knieën. Legers die worden bemand door beroepssoldaten die nog nooit een oorlog hebben meegemaakt. Generaals die , ontdaan van hun uniform, niet opvallen aan een loket van het gemeentehuis, ambtenaren dus en geen krijgers. Legers die op alle fronten te kort schieten en die geen partij zijn voor de geharde IS milities die al door zeeën van bloed hebben gewaad en lachend de dood in gaan. Alleen voor Allah hebben ze respect, anders voor niemand. Zij hebben het al bij voorbaat gewonnen omdat zij vanuit hun religie, iedere niet moslim mogen doden en dat zullen ze ook doen en dat op grote schaal. Daarbij komt nog dat zij al zeker 10.000 IS.strijders in Europa hebben die onder het mom van vluchteling de open EU.grenzen zijn overgestoken en alleen nog wachten op een bevelsstructuur en wapens en munitie. Tot die tijd worden zij door de Eu regeringen gevoed, gehuisvest en van geld voorzien. Daarna kunnen zij aan het slachten gaan van hun buren, zowel bejaarden als baby’s. (Zie Srebrenica) Onze leiders zullen jammerend op de vlucht slaan, zich massaal overgeven, zoals ze ook in WOII hebben gedaan en niet bereid zijn de consequenties te aanvaarden van hun corrupte wanbeleid. De bevolking wordt opgeofferd aan IS en islam. Dit keer zal Amerika niet de grote plas oversteken om ons te bevrijden want Europa wilde geen geld steken in een echte verdediging en is gedoemd te sterven. De europese machthebbers vergeten 1 belangrijk ding. De IS kent ook voor hen geen genade en de koppen van juncker en timmermans zullen op staken in Brussel te kijk worden gezet en met hen vele anderen die nu nog uit eu.ruif eten.

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @jan zonder land

   ‘De europese machthebbers vergeten 1 belangrijk ding. De IS kent ook voor hen geen genade en de koppen van juncker en timmermans zullen op staken in Brussel te kijk worden gezet en met hen vele anderen die nu nog uit eu.ruif eten.’

   Ik ben het volledig met jou eens behalve de laatste alinea.
   De koppen van Juncker, Tommermans en trawanten zullen niet gespietst worden omdat zij, inclusief Willem A. met zijn gevolg, al lang en breed aan het andere eind van de wereld zijn gaan wonen zoals zij ook deden tijdens WO II in London alleen dan blijvend.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Statler & Waldorf 13 januari 2018 om 17:09

    U haalt me de woorden uit de mond.
    Alleen al de gedachte aan bijv. zijne doorluchtigheid die hier blijft zitten wachten tot zijn nek aan de beurt komt, is bijzonder lachwekkend. Die vent en de zijnen zullen allang gevlucht zijn voor er stront aan de knikker komt, met medeneming van heel ‘hun’ bij elkaar geharkte vermogen.
    Had je hem moeten zien hollen tijdens dat incidentje met die ‘damschreeuwer’. Toen liep meneer de majesteit al de benen onder zijn reet uit met een van doodsangst vertrokken tronie.

    Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @jan, een goede uiteenzetting van de feiten, spijker, kop, raak !

   Like

 5. Klaas Dijkstra zegt:

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu kunnen we gericht onze atoombommen uittesten!

  Hieperdepiep “HOERA”……….

  Like

 6. Horror: HIV-Ausländer vergewaltigt 82-Jährige fünfmal!

  Was geht in solch einem Menschen nur vor? Der 29-jährige Dzengis D. soll mutmaßlich brutal in eine Wohnung einer Pensionistin eingedrungen sein und die 82-Jährige insgesamt fünfmal (!) vergewaltigt haben. Sogar ein sechstes Mal soll er einen Missbrauch versucht haben, scheiterte jedoch.

  Der Migrant aus Mazedonien soll bereits am 8. Juli – kurz nach acht Uhr morgens – über den Balkon in die Erdgeschosswohnung eingedrungen sein. Die Pensionistin versuchte noch, die Balkontür zuzudrücken – vergeblich. Dann begann für sie ein wahres Martyrium…

  Opfer Mund zugehalten
  Der 29-Jährige drückte anschließend die 82-Jährige zu Boden und hielt ihr den Mund zu. Dann missbrauchte er sie auf brutalste Weise. Insgesamt fünf Mal soll er sie laut der Staatsanwaltschaft sein Opfer missbraucht haben.

  Mehrfach verletzt
  Die 82-Jährige wurde offenbar in mehrere Zimmer gezerrt und an den Armen, am Mund und an den Beinen verletzt. Sie soll auch schlimme psychische Schäden erlitten haben. „Meiner Mandantin geht es nicht sehr gut“, berichtet die Nebenklagevertreterin. Jetzt muss sich der mutmaßliche Täter vor Gericht verantworten.

  Besonders erschütternd: Bereits während der Tat, die sich in Hamburg zugetragen hat, war der mazedonische Staatsbürger offenbar HIV-positiv. Er soll sogar von seiner Infektion gewusst haben! Eine Infektion mit dem ansteckenden und berüchtigten HIV-Virus kann nach einer langen, symptomfreien „Latenzphase“ zum Ausbruch von AIDS führen.

  ausländerkriminalität hiv migrationskrankheiten migranten ausländerkriminalität
  Der HIV-Virus gilt als besonders gefährlich.
  Symbolfoto: Pixabay
  Mit HIV-Virus infiziert?
  Doch wenigstens diese furchtbare Nachricht bleibt der Pensionistin offenbar erspart: Die 82-Jährige unterzog sich laut Medienberichten einer HIV-Prophylaxe. Demnach wurde sie offenbar nicht infiziert. Doch die psychischen Folgen der unermesslich brutalen Tat werden noch lange an ihr nagen…

  Die Öffentlichkeit wird vom jetzt stattfindenden Prozess ausgeschlossen.

  https://www.wochenblick.at/horror-hiv-auslaender-vergewaltigt-82-jaehrige-fuenfmal/

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Voor dat “onze” slimme politici het in de gaten hebben zijn we al bezet en onder de voet gelopen,
  want achterlijkheid viert bij veruit de meeste Europese “leiders” hoogtij !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Petra DeBoer zegt:

  Al Qaida heeft Israël niet aangevallen en zal het, zoals het nu staat ook niet doen, want ze worden ondersteund door Israël vertelde de ex directeur van de Mossad vorig jaar in een interview op tv. In Syrië heet al Qaida al Nusra en ze werden onder Obama ook financieel en met wapens ondersteund middels de CIA. Trump heeft dit stop gezet nadat hij er achter kwam dat de rebellen in Syrië terroristen van al Qaida/al Nusra zijn. Momenteel is het Syrische leger met ondersteuning van het Russische leger bezig om de provincie Idlib, wat vol zit met al Qaida aanhangers, te heroveren en er vallen nu dagelijks vele doden onder deze terroristen. Ook Turkije ondersteund de terroristen van al Qaida/al Nusra.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Europa….het land van OZ…..maar dan in HORRORversie.

  Like

 10. Rookmelder zegt:

  Een mooie en duidelijke weergave van Mannheimer, alleen ….dat Israel in de vijfde fase dermate verzwakt zou zijn ga ik niet in mee, als er een land progressie maakt in de spionage- en militaire technologie, is het Isreal wel, denk b.v. aan het Iron Dome raketsysteem !

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste Rookmelder. Ik zit te wachten op het moment dat Israël niet alleen de palestijnen wegvaagt maar ook haar overige vijanden in het Midden-Oosten. Een A.bom is dan zeer te rechtvaardigen. Doen.

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @scherpschutter, ik snap de insteek, maar dan -heel- ver van huis, willen ze zelf niet door de daaruit voortkomende straling getroffen worden !

    Like

 11. Jan zegt:

  Restant van ISIS-leger valt dorp van Koerden aan (hilarisch)

  https://www.bitchute.com/video/O01zV9NQ8ffN/

  Video waarschijnlijk verwijderd van youtube want ‘beledigend’

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s