Droom maar lekker verder! Pers: Document van oriënterende besprekingen zou het “28 pagina´s tellende antwoord op het sterker worden van de AfD” zijn

Screenshot_123

Horst Seehofer (CSU), Angela Merkel (CDU), Martin Schulz (SPD).

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Om te beginnen met het positieve: de weg voor de AfD naar de grootste oppositiepartij in het Duitse parlement zou geëffend kunnen zijn, en hoewel Schulz nog op de avond van de verkiezingen beloofde in de oppositie te gaan om “met al onze kracht” tegen de AfD te strijden, hebben de sociaaldemocraten besloten voor het opwarmen van de “grote coalitie”-soep en Merkel´s “verder zo”.

politikstube

Terwijl de beperking van de humanitaire opname van “vluchtelingen” in grote delen van de bevolking waarschijnlijk op misleidende vreugde stuit en alleen maar als pure cosmetica wordt beschouwd, berichten de vooraanstaande media overwegend positief over de oriënterende gesprekken voor een “grote coalitie”: enkele persstemmen houden de onderhandelaars voor zó slim “om naar het land te luisteren” of “het uit 28 pagina´s bestaande document van de oriënterende gesprekken is het antwoord op het sterker worden van de AfD”. Meer over de stemmen uit de pers op “Die Welt”.

Het grootste “succes” van de oriënterende gesprekken is vermoedelijk het besluit om de EU financieel met nog meer miljarden te ondersteunen. Duitsland wordt daarmee bevorderd tot de opperbetaalmeester, geheel naar de smaak van Macron en Schulz. Hoe dat zonder verhoging van de belastingen en van de schulden moet, blijft waarschijnlijk het geheim van Merkel en Schulz. Ook geweldig – de solidariteitstoeslag wordt afgeschaft, echter alleen door de invoering van een vrije grens, bij een vrij bedrag zouden alle belastingbetalers geprofiteerd hebben.

Of het document van de oriënterende gesprekken een antwoord op de AfD moet zijn? Veeleer niet, met dit document zijn de kiezers niet terug te winnen. Integendeel, De kiezersgunst voor de AfD zal bij een gepland programma “stilstand” nog meer toenemen.

Screenshot_124

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), christendemocraten, Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Droom maar lekker verder! Pers: Document van oriënterende besprekingen zou het “28 pagina´s tellende antwoord op het sterker worden van de AfD” zijn

 1. koddebeier zegt:

  Foto boven : Drie gevaarlijke gekken bij elkaar !!

  Like

  • Jean zegt:

   Koddebeier, ik zou zeggen “levensgevaarlijke misdadigers” die het op ons leven gemunt hebben de reden waarom ze dat zootje barbaren importeren, iemand moet toch hun vuil vernietigingswerk ‘uitvoeren’….

   Liked by 1 persoon

 2. Wolf zegt:

  Wat extreem linkse journalisten mogen schrijven mogen wij ook. Waar blijven toch die 2 SNIPERS ??? ,goed Nederlands SCHERPSCHUTTERS!

  Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Zi dromen, en gooien ons in een nachtmerrie. RAAAUUSS…

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Durft niemand in de SPD te zeggen dat Schulz een angstaanjagend uiterlijk heeft?
  Zijn er geen mannetjesmaaksters die hem mee kunnen nemen naar de kapper en de brillenboer?

  Like

 5. Jan zegt:

  Van islamisering is géén sprake!

  [video src="http://www.deruru.com/videos/islamisierung.mp4" /]

  Like

 6. Jan zegt:

  De KI-KA schande

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s