FOTOSHOPPER “Grote Coalitie”. . .

Screenshot_110

“Wees gerust, het lukt ons ook een tweede keer!”

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTOSHOPPER “Grote Coalitie”. . .

 1. Wees gerust, het lukt ons ook een tweede keer! Ja Rutte volgt stil zwijgend hetzelfde concept van Führerin Merkel en haar dociele trawanten. Houd er rekening mee dat er gemiddeld 700 nieuwe “Nederlanders” aanspraak maken en krijgen, op onze doorgeslagen tolerantie, onze faciliteiten zoals een sociale huurwoning compleet ingericht, scholing, gratis zwemmen voor moslima’s, gratis abonnementen voor diverse gelegenheden zoals bijv. sportscholen, gratis ziektekostenverzekering, geen eigen bijdrage en risico.

  De meeste van hen zijn ongemotiveerd om iets van hun leven te maken, dat krijg je natuurlijk wanneer alles voorgekauwd wordt door de welkom-heters, de compleet doorgeslagen onderdanige bewondering voor deze lieden, de nuttige idioten die dit systeem naar hun dunken, eer en geweten voor de overheid gratis instant houden, dan maar te zwijgen wat het COA als een big business zijnde een vet verdienmodel eraan overhouden. En u beste mensen kan deze krankzinnige bevooroordeling van dit verdringingsproject ophoesten.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  “Het lukt ons een tweede keer”, ja, dankzij de debielen die weer op ons stemden !!
  Een volk krijgt de regering die het verdient !!

  Liked by 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Stem fraude, de stemmen worden zéér zéker niet eerlijk verdeeld. Het hele ciricus moet verlopen, volgens de regie van de NWO-maffia achter de duistere schermen. Letterlijk zéér duistere schermen, het volk weet niet wat er dáár geschied.

   Liked by 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Even off-topic:

  Gisteren zag ik op WNL foto’s plus een artikel met betrekking tot het ongeluk van Kuzu met een scooterrijder. Kuzu reed met een witte (SUV) auto.
  In De Telegraaf en andere nieuwsbronnen heb ik tot nu toe geen verdere informatie kunnen vinden.
  Iemand scheen gesproken te hebben over ‘een aanslag’, maar daar geloof ik totaal niets van. Kuzu zou nooit op deze manier zijn eigen glazen ingooien. Ik ga uit van een aanrijding.

  Weet iemand hier er meer over?

  Like

   • Cathja zegt:

    @BertG.

    Bedankt voor het bij elkaar sprokkelen van al deze links, maar waar het mij om gaat is, wat heeft deze aanrijding tot gevolg? Er werden diverse insinuaties gedaan, zoals dat het om een aanslag zou gaan, maar zoals ik schreef geloof ik daar niet in.
    Wel vreemd dat er verder niets over naar buiten is gekomen. Daarom mijn vraag of hier iemand soms meer weet over deze aanrijding.
    Gisteren las ik een kort verslag van een ooggetuige, die vertelde dat de klap hard was. Diverse mensen vroegen zich af hoe het met de scooterrijder was.
    Maar kennelijk weet niemand het fijne ervan.

    Like

   • BertG. zegt:

    Bij elkaar sprokkelen valt wel mee.
    Je tikt in je zoekmachine, kuzu rijdt scooter aan.
    En dan is het een kwestie van kopiëren en plakken, meer niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Cathja, je krijgt alleen een ongeluk met je scooter of fiets, als je niet oplet, en denkt ergens recht op te hebben, zo als voorrang.
    Je moet altijd anticiperen in het verkeer met je scooter of fiets.
    Een auto is altijd sterker als je tegen aan rijd, en je benen ben je zo kwijt als je goed geraakt wordt.
    Laat ze maar lekker voor gaan dan, je ziet het al als je oogcontact maakt met een bestuurder.
    Ik heb dan ook nog nooit een ongeluk gehad.

    Like

  • “maar daar geloof ik totaal niets van. Kuzu zou nooit op deze manier zijn eigen glazen ingooien.” Tuurlijk heb je gelijk Kuzu is een vredelievende islamist (Zucht).

   Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ach Adriaan, ruim 2/3 van de bevolking denkt er net zo over, want ze kunnen toch niet allemaal zo zijn.
    Er zullen toch ook wel goede tussen zitten.
    Je leest het hier zeer regelmatig.

    Ik heb het opgegeven, wat betreft Nederland.

    Liked by 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Adriaan Jansens

    Ik beweer niet dat Kuzu een vredelievend persoon is. Dat heb ik ook niet gesuggereerd in mijn reactie. Wat ik bedoelde te zeggen is dit: waarom zou hij ‘met het plegen van een aanslag’ zijn partij DENK in moeilijkheden brengen? Inclusief zichzelf? Dat geloof ik dus niet. Dat heeft niets te maken met uw opmerking (inclusief de zucht) dat Kuzu (kennelijk volgens mij?) een vredelievende islamist is. Als u mijn reacties die ik hier regelmatig achterlaat zou kennen, qua inhoud, zou u deze opmerking niet maken.

    Een beetje nuchter nadenken kan geen kwaad.

    Like

   • BertG. zegt:

    Cathja, het leest als of je schrijft, het zal toch niet echt zo zijn, dit kan toch niet waar zijn.
    Natuurlijk bedoel jij het niet zo, maar zo leest het wel.

    Like

   • BertG. zegt: 13 januari 2018 om 13:02

    Bert ik denk er precies zoals jij hierover, de vergevingsgezindheid en de veel te zwaar aangezette tolerantie van de meeste Nederlanders voor deze intoleranten bestaande uit etnische minderheidsgroeperingen heeft allang het omslagpunt bereikt, om het omkeerbaar te maken is er een burgeroorlog voor nodig denk ik. Mijn schoonzus en haar 2e kerel die zelfs verhuisd zijn door de intolerantie van deze lieden die dezelfde trappenhuis deelden, kortom ze hebben een geweldige hekel aan dit soort volk gekregen, maar gaan wel lekker naar Turkije op vakantie.

    Cathja zegt: 13 januari 2018 om 14:00

    Beste Cathja ik ben geruime tijd zeer allergisch voor deze lieden geworden, begrijp ook wel dat een islamist zoals Kuzu geen aanslag pleegt, want dat laat hij in de nabije toekomst aan het voetvolk van de profeet over. Het was sarcasme pur sang van mij om op jouw reactie te reageren, sorry daarvoor.

    Fijne dag jullie beiden.

    Like

   • Misschien had Kuzu wel last van een té laag bloedsuikerspiegel, die verdomde kafir’s op die rotscooters ook.

    Kamerlid Kuzu na botsing: ‘Ik reed door oranje’

    Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu van Denk zegt dat hij vanmiddag ‘door oranje’ reed toen hij op het Churchillplein in Rotterdam bij een botsing betrokken raakte.

    https://www.ad.nl/rotterdam/kamerlid-kuzu-na-botsing-ik-reed-door-oranje~ad8ea45f/

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Adriaan Jansens om 15:02

    U hoeft geen ‘sorry’ te zeggen hoor. Ik schrok alleen een beetje van uw reactie, waaruit zou blijken dat ik het a.h.w. opneem voor moslims. Nou, dat is echt niet het geval. Wij, de vrije mensen, worden bedreigd door dit intolerante volk, en wij moeten hen op geen enkele manier tegemoet komen. Noch in woorden, noch in daden. Dat is mijn mening.

    U ook een fijne dag en weekend!

    Liked by 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Cathja, laat je niet van de wijs brengen, je hebt gelijk, je geeft in je eerste reactie duidelijk aan ” daar geloof ik totaal niets van”, om het in je tweede reactie nogmaals te bevestigen “maar zoals ik schreef geloof ik daar niet in” en het nog eens bevestigd in je derde met ” Dat geloof ik dus niet” ! Soms lezen mensen wat ze willen lezen, niet wat er bedoeld wordt, een gevolg van tussen de regels door lezen !

    Like

 4. Republikein zegt:

  Zij heeft de meeste stemmen, zoals hier met Rutte.
  Eigen schuld.

  Like

 5. M. zegt:

  Om stemfraude te voorkomen moesten we met potlood en een los blaadje stemmen want dat was het meest fraude gevoelige systeem.
  Daarom moesten de uitslagen zo gauw mogelijk vernietigd worden na de verkiezingen.
  Omdat ze niets te verbergen hebben.

  Like

 6. Jan zegt:


  Dass Merkel vorhat, viele neue Polizisten und Richter einzustellen, wird ganz kurz erwähnt, das Wort Migration fällt in einem Nebensatz.

  https://philosophia-perennis.com/2018/01/12/pk-sondierungsgespraeche/

  Like

 7. Jan zegt:

  Massale hersenspoeling in Duitsland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s