Multi-crimineel Malmö: Zelfs vluchtelingen vluchten voor aanslagen, verkrachtingen & Co.

Screenshot_128

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Zweedse stad Malmö is sinds november 2017 sprake van een serie groepsverkrachtingen. Daarom ging de journalist Joakim Lamotte op 18 december 2017 naar Malmö om met de inwoners over deze serie misdaden en over de hoge criminaliteit in de stad te spreken.

ongecensureerd.at

Hij had zijn bezoek op dezelfde dag ´s ochtends vroeg op zijn Facebook-pagina aangekondigd. Alle burgers die over de criminaliteit in Malmö zouden willen praten, zouden naar het plein Stortorget in het centrum van Malmö moeten komen. Er kwamen ongeveer 50 personen. Velen van hen schetsten in duidelijke taal de schrikbarende toestanden in hun stad.

Migrant uit Griekenland klaagt over vervanging van de bevolking

Een Griek, die al 55 jaar in Malmö woont, vertelde dat de situatie nog nooit zo zou zijn geweest als nu. Vroeger zou men buiten in ieder seizoen veilig zijn geweest. In de afgelopen tien jaar zou de bevolking echter zijn vervangen, sindsdien zou er sprake zijn van hoge criminaliteit. Wanneer men deze problemen zou aanspreken, zou men een racist zijn, zelfs wanneer men zelf een immigrant zou zijn.

De Griek bekritiseerde ook dat de politie omschrijvingen van de daders achterhoudt. Men zou toch aan het publiek moeten meedelen hoe de daders eruit zouden zien en welke taal ze zouden spreken. Voor de censuur zou echter niet de politie verantwoordelijk zijn, maar de politici. Deze zouden over het algemeen het probleem met de criminaliteit niet kunnen oplossen en zouden daarom vervangen moeten worden.

Zelfs “vluchtelingen” vinden Malmö te onveilig

Het langst sprak Lamotte met een “vluchtelingen-helpster”. Zij vertelde dat haar beschermelingen niet in Malmö zouden willen blijven. Ze zouden de stad te onveilig vinden. Veel vluchtelingen zouden haar verteld hebben dat ze uit Syrië gekomen zouden zijn om te leven. hier in Malmö zouden ze echter bang zijn weldra te sterven en ze zouden ook bang zijn om hun kinderen.

Inwoonster maakte al vier bomaanslagen mee

De vluchtelingen-helpster voelt zichzelf ook heel onveilig. Ze woont sinds twee jaar in het stadsdeel Sofielund, dat dichtbij het immigranten-getto Rosengård ligt. In haar omgeving zouden sinds die tijd vier bomaanslagen evenals talrijke verkrachtingen hebben plaatsgevonden. In nachtcafés en een supermarkt, waar zij inkopen doet, zou op mensen zijn geschoten.

Ze zou ´s avonds haar huis niet meer verlaten en dat ook niet aan haar kinderen toestaan. Twee van haar dochters zouden al slachtoffer van seksuele delicten zijn geworden. In één geval zou haar dochter in de bus door een seriedader seksueel zijn lastiggevallen. De dader kon alleen gepakt worden, omdat burgers zich in een Facebook-groep aaneensloten en daar hun eigen onderzoek coördineerden. De politie deed niets vanwege “personeelstekort”.

“Straffen voor seksuele misdadigers zijn een grap”

Uiteindelijk werd de dader toch gepakt en kreeg een voorwaardelijke straf. Het bleek dat de dader al eerder seksuele overvallen had begaan en destijds ook een voorwaardelijke straf had gekregen. In totaal zouden er bij zijn tweede veroordeling al 33 slachtoffers zijn geweest, zei de vluchtelingen-helpster. De seksuele misdadiger zou tussen de 30 en 40 jaar oud en van Zweedse afkomst zijn.

Later viel dezelfde dader weer een 14-jarig meisje seksueel lastig en kreeg daarna zijn derde voorwaardelijke straf. De straffen zouden over het algemeen een grap zijn, en als een van haar kinderen zoiets opnieuw mocht overkomen, zou ze niet weten of ze dan naar de politie zou gaan of naar iemand anders.

Samen met een andere aanwezige vrouw was de vluchtelingen-helpster van mening dat de politie volledige omschrijvingen van de daders zou moeten publiceren en dat dit niet racistisch zou zijn. Ze wilde echter geen verband tussen de immigratie en de hoge criminaliteit zien.

Vrouwen en meisjes durven ´s avonds niet meer de straat op

Een immigrant uit Zuid-Amerika met vier kinderen zag dit verband wel degelijk. Hij beschouwde de gebrekkige integratie van de immigranten als oorzaak voor de hoge criminaliteit. Inmiddels overweegt hij serieus om met zijn gezin naar een andere stad te verhuizen.

Ook een andere inwoonster van Malmö zag een verband tussen het geweld tegen vrouwen en het vrouwenbeeld in de islam. Volgens haar zou er een islamisering plaatsvinden. Ze zou lerares zijn en zelf meemaken dat steeds meer meisjes een hidjab dragen en dat haar leerlingen assimileren in de islamitische cultuur.

Nog enkele andere inwoners van Malmö klaagden over explosies, en weer andere vrouwen en meisjes zeiden dat ze ´s avonds niet meer alleen het huis zouden verlaten en dat ze op school en elders voor “hoeren” uitgescholden zouden worden.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Multi-crimineel Malmö: Zelfs vluchtelingen vluchten voor aanslagen, verkrachtingen & Co.

 1. Wachteres zegt:

  Breaking News uit GB:

  Een medewerkster van een reisbureau is gestorven, nadat in de hoofdstraat haar keel was afgesneden, een man is gerarresteerd voor de moord.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5266007/10-police-cars-sent-major-incident-Merseyside.html

  BREAKING NEWS: Female travel agent, 28, dies ‘after having her throat slit’ in high street horror as man is arrested over killing

  Officers say a man has been detained and a woman has been taken to hospital
  Her condition is unknown and a cordon has been erected on the high street
  Crowds have gathered at the scene in Southport, where police are investigating

  Like

  • Wachteres zegt:

   Gearresteerd … natuurlijk

   Like

   • willie zegt:

    Beter direkt afgeknald

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Wachteres

    Was de dader ook ‘verward’, of was zijn bloedsuikerspiegel soms te laag?

    Vreselijk voor de familie en vrienden van deze reisbureau-medewerkster! Zo’n lugubere dood wens je niemand toe! En ga er maar vanuit dat de dader de ‘religie van de vrede’ aanhangt. Vreselijk volk! Heel Groot-Brittannië wordt met die lui vergiftigd!

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    @Wachteres

    ‘gerarresteerd’

    Met het woord gerarresteerd is niks mis hoor.
    Staat bij de volgende editie in de Van Dale.

    gerarresteerd; betekenis: na misdrijf opgepakte moslim die binnen 24 uur (of eerder) vanwege zijn ‘geloof’ weer vrij rond loopt.

    Oorsprong: oikofobie.

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Gere-arresteerd lijkt me dan logischer, @Statler: Voor de zoveelste keer opgepakt.

    Ik hou het toch maar bij arresteren; dat is wat ik bedoelde.

    Like

 2. Cathja zegt:

  En nog steeds maakt de Zweedse regering geen werk van het uitzetten van al degenen die als ‘bescherming-zoekenden’ in Zweden zijn opgenomen, maar zich nu als de heersers van dat land gedragen, wellicht vooruitlopend op wat hen is geleerd: alles komt de moslims toe.

  Of je nu rechts of links bent, je moet als Zweed toch erkennen dat de leefbaarheid van je land volledig verdwenen is, en dat je dagelijks grote risico’s loopt, overal waar je je bevindt?
  Ik begrijp niet dat de Zweedse bevolking de straat niet opgaat, om te protesteren tegen de verwoesting van hun land! Want hoe je politieke kleur ook is, als Zweden ‘in vlammen opgaat’, wat heb je er dan aan dat je tolerant tegenover vreemdelingen bent (geweest)?

  Als je zelf alles bent kwijtgeraakt, erken je dan nog steeds niet dat de massa-immigratie het allerslechtste voor jouw land is geweest, en dat er geen toekomst meer mogelijk is tussen al die mohammedanen?

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Zweden is volledig naar de knoppen. Alleen willen de autoriteiten dat niet toegeven. Ik hoop dat daar totale anarchie uit breekt en de bevolking naar de wapens grijpt om de intruders af te maken, zonder pardon. Maar ik denk dat daar eerst een aantal autoriteiten en politici zelf het slachtoffer moeten worden voordat die dombo’s dat door hebben. De zweden zijn zwaar socialistisch daarom missen ze het vermogen om hun fouten in te zien, dat is in NL ook zo. Een moslim erkent alleen maar het gezag van een groter geweld dan dat hij zelf kan oproepen. Moslims hebben geen geweten dus daar hoef je ook geen beroep op te doen. Je bent toch als land volkomen ongeloofwaardig en de weg kwijt als je voor de oplossing van je veiligheidsprobleem (dat je zelf gecreëerd hebt) advies gaat inwinnen bij landen als Colombia en El Salvador. De Colombianen en de el Salvadorianen leiden de zweden langs de massagraven van hun tegenstanders, met de mededeling: “Kijk zo deden we dat”.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Moslims hebben geen geweten dus daar hoef je ook geen beroep op te doen.

  Goede observatie

  Geliked door 3 people

 5. Qvic zegt:

  Linkse mensen zien nooit hun eigen fouten, dus zullen zij die dan ook nooit toegeven. Dat zij cusiale fouten hebben gemaakt en dat het hele land de vernieling in gaat. De schuld wordt altijd extern gezocht, maar nooit bij hen zelf. Deze hersen afwijking is gekomen, doordat zij te vroeg zijn geboren. Want in de laatste fase van de foetus worden de banen gelegd tussen de beide hersenhelften. Als men te vroeg wordt geboren, zijn niet alle banen tussen de hersenhelften aanwezig. Hierdoor kunnen vele te vroeg geborene meerdere banen missen voor een verstandelijk verstand. Het valt namelijk op dat de linkse mensen zeer veel moeite hebben met het fenomeen actie en reactie planningen en op lange termijn denken. Zoals hier nu weer. Door geweldadige moslims het land massaal binnen te laten en dan ontkennen dat de moslims de oorzaak zijn van de hoge criminaliteit, die enorm zijn toegenomen sinds de moslim immigranten er zijn. Zoals die vluchtelingen helper het niet inziet dat de criminaliteit hoofdzakelijk door de moslim immigranten komt.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Er is maar “een” oplossing….Het leger en pang , pang , pang Maar dan is Brussel in alle staten en Timmermans verliest de rest van zijn haren , waar hij nog zo trots op is…komt daarbij de talrijke manifestaties door de Antifas ,de linksen, alhoewel dan kunnen ze nog eens ongestraft plunderen

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Inderdaad kampersrene. Het leger en pang , pang , pang. Dat roepen ze in het leger al sinds de voorraad kogels voorgoed op is. Op die manier speelden wij toen we nog klein waren op straat cowboy. Je had er vele afgeschoten met je klapperpistooltje, maar helaas stonden de tegenstanders na het spelletje allemaal weer overeind.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  https://nos.nl/artikel/2211816-nederlandse-student-zwaargewond-bij-schietpartij-in-zweden.html

  Nederlandse student zwaargewond bij schietpartij in Zweden

  Een Nederlandse student is zwaargewond geraakt bij een schietpartij in de Zweedse stad Uppsala. Hij werd geraakt in zijn rechterschouder en in zijn bekken. De jongen van 20 is geopereerd en niet in levensgevaar.

  De schietpartij was gisteravond rond 21.00 uur in een pizzeria in het stadsdeel Flogsta in het westen van Uppsala. De student zat met tientallen andere studenten aan een lange tafel toen er een gewapende man binnenkwam en begon te schieten. Een man aan een tafel in de buurt werd geraakt. Volgens getuigen stond de Nederlander op en werd hij door verdwaalde kogels geraakt.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zomaar begonnen met schieten in een volle pizaria. Een geval van plotseling opkomend moslim geloof (sudden Jihad) of een te lage suiker spiegel? We leven in barre tijden. Misschien weet Aboutaleb het antwoord.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik geloof het tegenwoordig pas als ik een foto zie of iemand een echte Nederlander is.
   Inmiddels loopt zo’n beetje de halve wereld rond met een Nederlands paspoort.
   Het Begrip Nederlander, zou net zo als met vluchteling, tussen haakjes moeten komen te staan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s