Zwitserse pers: In Duitsland is opnieuw sprake van een “meningspolitie” en een “volksheropvoeding programma”

Screenshot_115

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de links-groene politiek en de mainstream media in Duitsland zich in een soort nazi-psychose in een voortdurende strijd “tegen rechts” bevinden, zijn er in het buitenland steeds meer stemmen te horen die juist in dit verband een terugkeer naar duistere tijden vaststellen.

En dat niet vanwege de verkiezingsoverwinning van de AfD of zogenaamde voorvallen, zoals die worden opgepakt door de bekendmakingen van de Amadeu-Antonio-Stiftung, maar vanwege de acties van diegenen, die aan ons hun vrijheid, volkerenrecht en rechtsstaat evenals hun democratie verachtende maatregelen als “strijd tegen rechts” willen verkopen.

Zo´n terugkeer naar duistere tijden zien bijvoorbeeld mensen in heel Europa, wanneer de huidige bondskanselier van Duitsland aan Hongaren, Tsjechen en Polen wil voorschrijven welke politiek ze moeten bedrijven. En hen dreigt met scherpe maatregelen als ze dat niet doen.

In het liberale Zwitserland, waarvan de media als de nieuwe westerse televisie gelden, kijkt men al jarenlang bezorgd naar de toenemende gelijkschakeling van alle levensterreinen in het systeem Merkel, die ook gepaard gaat met een beperking van belangrijke mensenrechten in Duitsland. Met in de eerste plaats de vrijheid van meningsuiting.

In dit verband spreekt nu de grootste krant van Zwitserland, de “Tagesanzeiger”, zelfs van een “terugkeer van de meningspolitie”. Ze zou deel uitmaken van een Duitse staat, “die zichzelf sinds de vluchtelingencrisis als een soort morele supermacht beschouwt, die het kwaad in de wereld wil vernietigen.”

Wie Merkel & Co. deze rol niet wil toestaan, tegen hen moet de nieuwe internetdoorzoekingwet nog strenger dan tot nu toe optreden:

“De verdenking ligt voor de hand dat het bij de netwerkdoorzoekingwet (“NetzDG”) vooral gaat om een volksheropvoeding programma. Uitgevoerd door overbelaste censors en aangewakkerd door een staat, die in het verleden vreselijke ervaringen heeft gehad met meningspolitie. De angst voor rechts is blijkbaar dermate groot in Duitsland, dat ook nu weer niet meer moet worden uitgesproken wat niet mag.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, socialisme, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zwitserse pers: In Duitsland is opnieuw sprake van een “meningspolitie” en een “volksheropvoeding programma”

 1. Republikein zegt:

  Fellowship of the Minds
  “In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.”

  Although not part of the European Union, Switzerland partakes in “resettling” Syrian refugees. In 2016, the Swiss government announced they would take 3,000 asylum seekers from the war-torn country, as well as resettle up to 50,000 asylum seekers who had crossed the border into Switzerland, mostly from Italy.

  Unlike the other European countries and the United States, however, Switzerland isn’t stupid in being charitable.

  Joseph Curl reports for the Daily Wire, Jan. 10, 2018, that Switzerland, where the average annual GDP per capita is nearly $80,000, recently enacted a new law that prevents residents who receive welfare benefits from becoming citizens until they pay back the money they took.

  The new regulations that took effect January 1 specify that:

  Asylum seekers and refugees who received handouts in the previous three years can’t become permanent residents — and thus, on the road to becoming full citizens — without first paying back the government.
  Refugees must prove they are making efforts to integrate into society in order to win citizenship by showing they have “cultivated contacts” with a number of Swiss people.
  There are also new language requirements, which vary depending on the canton they live in.

  https://fellowshipoftheminds.com/2018/01/13/switzerland-no-citizenship-for-refugees-and-welfare-recipients-until-money-is-repaid/

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het shithole Europese Unie !!

  Like

 3. droevige mof zegt:

  In Nederland praat je nog steeds over vluchtelingen.
  In Duitsland is de term Flüchtling (vluchteling) niet langer politiek correct in relatie tot de mensen die sinds 2015 zijn geëmigreerd. Juist is alleen de term Migrant of Migrantin. De genderneutrale term is nog niet bekendgemaakt.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  O hemel wat ik hierboven lees van droevige mof heb ik Arnold Grunberg horen zeggen met een verhaaltje over zijn ouders en dat het belachelijk is als mensen vluchteling genoemd worden. Krijg nou de indruk dat ie weer wat gehoord heeft vanuit Duitsland en daar weer een verhaaltje omheen breidt. Raar joch. Heeft ie weer iets wat correctheid betreft om de wereld in te slingeren. Dat mag dus ook all niet meer van die puber

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Het is dadelijk vast een keer zo dat moslim-hatende Zwitserse en anderen het recht gewoon in eigen hand nemen en wie weet zelfs moslims en hun linkse bondgenoten gaan doden! Dat trouwens zelfs een bepaalde vogel ooit in de 19de eeuw bepaalde delen in Zwitserland, zelfs volkomen terecht, terroriseerde bewijst het volgende verhaal:
  In 1862 had de laatste lammergier van Zwitserland (de gieren verdwenen in de Alpen door de jacht, vergif, gebrek aan voedsel en natuurverlies), een vrouwtje dat sarcastisch genoeg ‘Het oude wijf’ werd genoemd, bijna 25 jaar lang wraak genomen op de Zwitsers omdat ze in 1862 haar mannetje hadden afgeschoten! Ze roofde toen daarginder in alle bergdorpen honden (onreine dieren volgens de moslims!) en katten om die op te eten totdat het dier in 1886 was vergiftigd en thans opgezet staat in een Zwitsers museum!
  Gelukkig werd de lammergier 100 jaar later, rond 1986, weer uitgezet in Zwitserland waar die gelukkig minder schade veroorzaakt dan de islam of links!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s