‘EU-militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’

Screenshot_138

De met afstand beste, goedkoopste èn effectiefste oplossing is mensen in hun eigen landen opvangen en beschermen. Waarom kiezen de Europese leiders daar dan niet voor?

(Door: “Xander”)

‘Europese Unie gaat Orwelliaanse fase in: ieder woord betekent exact het tegendeel’

Het onafhankelijke Global Analysis from the European Perspective (GEFIRA) constateert in een nieuw rapport dat de Europese Unie ‘de Orwelliaanse fase van het (linkse) liberalisme in gaat, waarin ieder woord exact het tegenovergestelde betekent.’ Daarbij wordt bijvoorbeeld gewezen op de EU-Commissaris voor Migratie, Dimitris Avramopoulos, die de massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten als een onomkeerbaar feit presenteert. Daarnaast verspreiden de Europese reguliere media het nep-nieuws dat de militairen die Brussel naar Afrika stuurt de immigratie gaan beperken, terwijl ze die in realiteit juist gaan organiseren en daarmee vereenvoudigen. Ook hieruit blijkt dat de EU in alle opzichten frontaal de aanval heeft geopend op de autochtone Europeanen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op ‘EU-militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’

 1. sedu zegt:

  De EU wil gewoon dat het hier een moslim gemeenschap gaat worden om Turkye zo snel mogelijk erbij te krijgen uit grootheidswaanzin , De oorspronkelijke bevolkong en de christenen en de joden zullen moeten vluchtten uit lijfsbehoud, want een burgeroorlog is niet uit te sluiten op termjin, De Islam dult geen andere geloven of rassen dus dit draait altijd op ellende uit.

  Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Onomkeerbaar? Waarom? Het gaat niet om een natuurverschijnsel.

  Like

  • Williaan zegt:

   De machthebbers zullen er alles aan doen om de tegenstanders de mond te snoeren.
   En dat is nog maar het minst wat je van hen kan verwachten. Met geweld zal zal elk protest in de toekomst uit elkaar geslagen worden, met de moslimwereld als verraderlijke bondgenoot.

   Like

 3. Mary zegt:

  Europese “leiders” hebben al lang geleden gekozen en wel voor Islamisering en “vervanging” van de Europese bevolking, dus een compleet gestoorde autochtone Nederlander kiest voor Rutte en Co, een met suïcidale neigingen, een weldenkende zal voor PVV, Nexit en de toekomst van zijn eigen volk/kinderen gaan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik heb hierover een tijdje terug al een reactie geschreven toen het eerste nieuws over deze kwats naar buiten kwam.
  Ook toen wist Ik al dat die hele flauwe kul een grote leugen was.
  Ik wil de reageerders en lezers er graag op wijzen dat elk artikel wat over dit soort shit geschreven word in de MSM en elke verklaring van regeringswege ten alle tijde bestaat uit een serie leugens.
  Lees nooit wat er in dit soort artikelen staat maar lees wat er niet staat.
  Luister nooit naar hetgeen in een verklaring die vanuit de regering komt maar luister naar hetgeen niet verteld word.
  Ik weet maar al te goed dat Ik soms de discussie ook hier enigzins dood slaa door hetgeen Ik schrijf.
  Ik weet ook al te goed dat Ik het soms mis heb maar door naar de geldstromen te kijken en wantrouwig te zijn blijf je dichter bij de waarheid als alle kwats die over ons uitgestort word via de ”officiele” kanalen.

  Like

 5. Thom zegt:

  Dat vind ik nou nog eens goed nieuws. Ik zal me binnenkort proberen op te geven voor een cursus Afrikaanse dansen, want mijn snikkel kan wel wat afleiding gebruiken.
  Ik heb al een cursus gevonden voor de Afrikaanse Foelie-foekie dans. Het valt me tegen dat het merendeel van de cursisten linkse bleekscheten zijn. Ik zoek puur natuur s..t-hole.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Wanneer openen autochtone Europeanen de aanval op de politici in eigen land en op die van de Europese Unie ???
  Als we dat niet doen zal het politiek krapuul ons (de bevolking) vernietigen !!

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Vandaar ook dat geheimzinnige gedoe over een EU Leger. Die is er voor bedoelt om straks de te verwachte opstand de kop in te drukken en op de eigen bevolking te schieten!

   Geliked door 2 people

  • Henk.V zegt:

   Dat zou inderdaad de enige logische reactie op de criminele EU politiek moeten zijn, Koddebeier, maar tot dus ver wil de meerderheid van de bevolking de realiteit nog niet weten , omdat de EU leugens goed in het gehoor liggen en dus dut men rustig verder, totdat de misdadige werkelijkheid de mensen uit hun misplaatste rust doet opschrikken. De autochtone bevolking zal waarschijnlijk te laat bij de les zijn en de strijd om het behoud van de vrijheid e, de eigen cultuur en de zelfbeschikking die de mensen dan wacht, zal verschrikkelijk zwaar zijn. De mensen hadden zich al lang op de beoogde volkerenmoord moeten voorbereiden, zowel mentaal als anderszins. Wat de EU van plan is, lijkt mij nog smeriger toe dan wat de nazi’s nastreefden.

   Geliked door 3 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat is slechts een kwestie van tijd Koddebeier. De sfeer in den lande en elders in Europa wordt met de dag grimmiger. Klaarblijkelijk voor velen nog niet grimmig genoeg. Na een aantal goed georganiseerde en geslaagde bomaanslagen waarbij duizenden mensen het leven laten en vele duizenden ernstig gewond raken zal hier verandering in komen. Helaas zullen we eerst een periode meemaken van totale ontreddering waarbij anarchisme de boventoon voert. En dat zal niet lang meer duren. Beschaafd Nederland, ruim 1,5 miljoen inmiddels heeft Nederland de laatste 10 jaar verlaten. Mede hierdoor raken de goedgevulde belastingpotten uiteindelijk leeg. Geld voor uitkeringen zal een einde aan komen. Dat heeft tot gevolg dat er massaal geplunderd zal gaan worden.
   Enorme bloedbaden in geheel Europa zijn dan helaas niet meer te vermijden. Toestanden zoals we gewend zijn zoals in Syrië zullen het straatbeeld bepalen. Dankzij Rusland en de voormalige Oostbloklanden zal de strijd gewonnen worden. De tol die we betalen zal zijn dat de helft van de Europese bevolking uitgeroeid zal zijn.

   Zelf heb ik de indruk dat er ondergronds en in het grootste geheim behoorlijk wat activiteiten zijn. Deze strijders grijpen in dit stadium terecht niet in om bepaalde politici om te leggen. Heel verstandig. Zou iemand nu Merkel of die biseksuele aan alcohol verslaafde Fransman omleggen dan is de pakkans bijna 100%. Want om daar 1000 rechercheurs op te zetten is dan ineens geen enkel probleem. En dat risico willen onze strijders terecht niet lopen.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Het is triest dat het volk niet wijzer is, maar het kan mij niet snel genoeg gebeuren.
    De dag dat wij uit Nederland vertrekken komt snel naderbij !!

    Like

 7. Tistochwat zegt:

  De oplossing is nochtans eenvoudig: zorg ervoor dat de mensen die uit hun landen willen wegvluchten ter plekke worden beschermd in zones die door militairen worden bewaakt. Zo hoeven ze niet een lange, gevaarlijke reis te ondernemen naar de stranden van Libië of andere Noord Afrikaanse landen. Het is volgens Oxford professor Paul Collier ook nog eens 135 keer goedkoper dan hen in Europa op te vangen.

  Hoe je het ook wendt of keert, betálen zullen we! En juist dát eeuwige moeten betalen voor vreemdelingen ben ik zo vreselijk beu! Zolang de eigen bevolking met moeite de eindjes aan elkaar kan knopen – wee de bejaarde mensen – moet het belastinggeld aan het eigen volk worden besteed.
  Dát is rechtvaardigheid.
  Die mohammedaanse negers moeten zichzelf maar eens gaan bedruipen. Laat die rijke stamhoofden en die nóg rijkere olieboeren maar eens opdraven met de centen. Die oliekoningen bezitten genoeg, met hun gouden badkamerkranen in hun luxe jachten.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s