FOTOSHOPPER

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op FOTOSHOPPER

 1. dutchess43 zegt:

  Er valt op die kale knikker weinig te luizen! Straks sluit Timmerbaas zich nog aan bij Me Too, omdat hij ongewenst bepoteld wordt door Dronken Droppie, die niks liever doet als iedereen zoenen en aaien.

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  Over apen gesproken…ze gaan daar als beesten tekeer.

  http://nieuws.tpo.nl/2018/01/14/hm-moet-zaken-zuid-afrika-sluiten-vanwege-aanhoudende-terreur-wegens-racistische-foto/

  Men voelt zich duidelijk aangesproken, wie de schoen past trekke hem aan ???

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Wat die twee uitvreten als er geen camera bij is .

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Precies! Wat er in Brussel de boel ‘bestiert’, is niet anders dan een stel apen dat vecht om de grootste tros bananen.
  Ik zag ooit ergens een filmpje over een gorilla die zijn bek helemaal volpropte met bananen – er kon er niet één meer bij – en die er ook nog een paar in zijn oren stak. Ook stapelde hij zijn armen vol met bananen. Hij gunde de andere apen niets en maakte zich snel uit de voeten met de buit.
  Ach, apen zijn net ‘politici’. Graaien, graaien en nóg eens graaien en degene met de grootste bek is de baas.

  Bij dieren is er echter sprake wél van een soort rechtvaardigheid. Het dier dat het best in staat is om de groep te beschermen, is de leider. Een leider die tenminste nog iets doet voor zijn ‘volk’.
  Dat zie je niet bij ‘politici’.

  Geliked door 4 people

 5. Rookmelder zegt:

  Bah, een nagemaakt, laf en glibberig zooitje daar !

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Geef mij maar die 2 aapjes, weg met dat ongedierte in die EU dierentuin.

  Geliked door 1 persoon

 7. Harrie Vaes zegt:

  Ons Franse…..het braafste jongetje uit de klas……

  Like

 8. Yvonne zegt:

  zoek de verschillen, die apen zijn menselijker dan die 2 graaiers bij elkaar, smeerlappen die zakkenvullers

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia M. zegt:

  Ik blijf me verbazen over dit gedrag…

  Als iemand dit bij mij doet, zit ie met z’n voet in ’t gips, omdat ik er vreselijk op getrapt heb! Zo ‘rang’ met de volle hak erin. Van mij afblijven!

  Geliked door 1 persoon

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Frans, wat heb je mo-ho-je haren
  Jij hoeft lang nog geeheen toupet
  ‘k wou dat wij inti-hiemer waren
  dan werden ze vaak in ’t vet gezet,
  maar dat gaat er niet van komen
  want ons einde na-hadert snel
  toch blijf ‘k altijd van jou dromen
  en kriebel dan mijn sneue hoofd wel…
  .
  als altijd….
  .

  Geliked door 4 people

 11. Tistochwat zegt:

  Iedereen kent deze video waarschijnlijk al. Hij is zó walgelijk dat je je er plaatsvervangend bij zit te schamen:

  – dat stampen met die voetjes;
  – dat wijzen met die vingertjes;
  – dat slaan op andermans wang;
  – dat onbeschofte gescheld;
  – het seniele dasjes vergelijken…

  Wat een smerige, vieze machtswellusteling met z’n idiote gebaartjes/gedrag.

  Geliked door 3 people

  • Rookmelder zegt:

   @Tistochwat, dit is het gevolg wanneer je iemand zelfvoorzienend maakt, de man heeft een heupstomafles met daarin 1 liter wodka. Maar serieus, Dijsselbloem had wel gelijk toen hij zei dat het een alcoholist was. Het is te gek voor woorden, deze “EU-leider” is een schande voor Europa en de rest van de wereld, maar het zegt m.i. ook veel over de Europese “leiders” die dit allemaal laten gebeuren, zonder dat er ook maar 1 ingrijpt en zegt genoeg is genoeg, alcohol laten staan of wegwezen ! Dan ook nog te bedenken dat dit voor de schermen gebeurt, laat staan wat er achter de schermen gebeurt !

   Geliked door 3 people

  • Wat een ongelofelijke idioot is die Juncker toch !!!

   Geliked door 2 people

   • Timmermans probeert zich nu alvast te vermommen als moslim met die baard voor het geval dat de moslims hier binnenkort de macht over nemen van dit slappe Haagse zooitje!

    Like

 12. Jade zegt:

  Ik blijf het een krankzinnige foto vinden…

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Macht, rijkdom, roem en eer zijn datgene dat de mens zichzelf oplegt om de simpele reden dat men hiermee niet wordt geboren. De Franse filosoof François-Marie Arouet (1694-1778), beter bekend als Voltaire, beweerde altijd dat iedereen vrij en gelijk wordt geboren hoewel een andere beroemde franse filosoof, Jean-Jacques Rousseau (1712-1778) later zijn grootste vijand zou worden. De laatstgenoemde kreeg echter ooit, tegen het einde van zijn leven, een jonge advocaat uit Arras op bezoek en dat was de latere dictator Maximilien Robespierre (1758-1794), die zeer onder de indruk van Rousseau was en later ook wars bleek van rijkdom, anti-corrupt bleek en zelfs niet eens in een paleis woonde maar in een huurhuis!
  Frans Timmermans en Jeroen Dijsselbloem denken echter dat zij altijd maar kunnen blijven heersen en rekenen dus niet op onbekende vijanden die hen kunnen vernietigen. Maar eens voorspelde de SA-leider Viktor Lutze (1890-1943) al, toen tijdens de Nacht van de Lange Messen in 1934, waarin de rechtse SS de leiding van de linkse (?) SA uitschakelde, in een bepaald gedicht in zijn dagboek het volgende:

  Morgenrood, morgenrood.
  Beschijn ons bij de vroege dood.
  Gisteren zat je nog op rozen.
  Vandaag wordt je door de borst geschoten!

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   In de tijd dat ik in de jaren ’80 nog op de Mavo studeerde kregen wij daar geschiedenisles over de Franse Revolutie die uitbrak met de bestorming van de Bastille in 1789. Ik leerde ook dat Maximilien Robespierre de leider was van de radicale Jakobijnen en dat hij het meesterbrein zou wezen achter de grote Terreur van 1793-1794 die duizenden Fransen letterlijk de kop kostten!
   Ik ging me daarna iets meer verdiepen in de Franse Revolutie en kwam erachter dat Robespierre totaal niét met massamoordenaars als Hitler, Stalin, Mao Zedong enz. is te vergelijken daar de voormalige advocaat uit Arras wars was van geld, rijkdom en luxe en hij hierdoor als bijnamen ‘de Onkreukbare of de Onontkoopbare’ bezat.
   Ironisch genoeg was het Robespierre geweest die in 1774 als jonge student, hij studeerde in die tijd op het college Louis-le-Grand voor advocaat, een Latijnse rede moest gaan voordragen voor Lodewijk XVI en Marie Antoinette die dezelfde dag tot koning en koningin van Frankrijk waren gekroond! Zowel Lodewijk XVI en Robespierre leken elkaar toen goed gezind te zijn al zou de laatstgenoemde tijdens de Franse Revolutie er een groot voorstander van worden om de in ongenade gevallen koning in 1793 ter dood te laten veroordelen!
   Zo wilde Robespierre later Marie Antoinette eveneens laten veroordelen maar hij ging toen één van zijn medestanders en de grootste aartsvijand van de koningin, Jacques Hébert, om zijn valse aanklachten tegen haar (Hébert beschuldigde de koningin van incest met haar zoontje Lodewijk XVII en een later gerucht ging dat Robespierre met diens zusje Marie-Therésé-Charlotte wilde gaan trouwen) zo verafschuwen dat Robespierre een half jaar later de laffe Hébert op zijn beurt naar de guillotine zond, gevolgd door Georges Danton. De beide laatstgenoemde Jakobijnen waren, samen met Jean-Paul Marat die in zijn bad zou worden vermoord, aanstokers geweest van de beruchte Septembermoorden in 1792 (na de val van het koningsschap) waarin meer dan 1000 mensen gruwelijk werden vermoord!
   Zo zou Robespierre eveneens ten val worden gebracht door voormalige aanhangers die alleen hun eigen huid wilden redden en enorm veel bloed hadden vergoten tijdens de Terreur. Deze verachtelijke schurken ontsnapten wel aan de guillotine maar niét aan hun vreselijke verleden en nadat zij onder Napoleon Bonaparte (deze was ook kort met Robespierre bevriend geweest en zijn vrouw Joséphine de Beauharnais was kort met de zus van Robespierre, Charlotte, bevriend) hoge posities bekleden werden zij, na diens val in 1815 Frankrijk uitgeschopt of van hun macht beroofd waarna zij in armoede, kommer en kwel overleden zonder dat iemand hen ook maar betreurde! Maar dat was dan ook hun verdiende straf geweest voor hun misdadige dubbelhartigheid.

   Like

 14. Carthago zegt:

  Fransisco Metoo.Apengaper juncker flikt dit de gehele dag in de catacomben van de brusselse toren van babel maar opvallend vaak bij timmerfrats.Vandaar natuurlijk die kale knar van fransisco Timmermans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s