HUMOR

Screenshot_145

In een park in Amsterdam, dichtbij Artis, ligt een Marokkaan te zonnen in het gras bij de vijver. Plotseling komt er een ontsnapte krokodil van de dierentuin uit de vijver. Hap! Het hele lijf van de Marokkaan wordt opgeslokt, behalve zijn hoofd. Dat hangt nog een beetje uit de bek van de krokodil. Op dat moment passeert er een oud stel. “Toe maar, zeg”, zegt de man, “kijk dat nou. Profiteren van een uitkering en dan heeft hij ook nog een slaapzak van Lacoste!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Edwin L.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor. Bookmark de permalink .

15 reacties op HUMOR

 1. Yvonne zegt:

  Hahahahaha prachtig,willen we meer of minder krokodillen???

  Like

 2. Yvonne zegt:

  FF mopje tussendoor heeft niets met deze grap te maken
  Komt een lelijk wijf de kroeg in met een papegaai op haar schouder,zegt ze wie raadt wat ik op mijn schouder heb mag met me mee naar huis (bed) dus
  Niemand had er trek in,eentje roept een olifant,zei ze voor deze keer reken ik het goed

  Geliked door 3 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Kijk, dat is nou humor. Zolang het maar het geen christen is of een jood of zelfs een atheist die wordt opgevreten. Maar en moslim! Ik zou aan de krokodil vragen of hij er nog 1 zou lusten. We hebben er genoeg.

  Like

 4. Is ie gewend, in dieren te zitten.

  Geliked door 2 people

 5. bokito zegt:

  en een uur later werd hij weer uit gekotst ,en is de krokodil als nog dood

  Like

 6. Jade zegt:

  Doe ze allemaal maar zo`n slaapzak van Lacoste…

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Dat is wat ze bij ons noemen “een meestermop”

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Kleine Mohammad vraagt aan zijn moeder: “Mam, Ik heb de dikste lul van iedereen in groep drie. Is dat omdat ik zwart ben?“
  – Nee, dat is omdat je 19 jaar oud bent.

  Geliked door 4 people

 9. Gerald Rik zegt:

  Een Rabbi en een Hindu priester uit Den Haag besluiten een fietstocht te maken. Op het laatste moment wil onze huidige minister van Buitenlandse Zqken ook mee. Na een gezonde tocht blijkt dat het hotel niet te vinden is. Ze kloppen aan bij een boer. Die heeft een logeerkamer met twee bedden. Dus zal een van hen in de schuur moeten slapen. De Hindu priester zegt ik geen niets om materiële zaken, ik ga daar slapen. Na een korte tijd wordt hun deur geklopt. De Hindu priester kan niet naast een heilige koe slapen. Dus zal de Rabbi daar slapen. Even later wordt weer op de deur geklopt. De Rabbi… er is daar een varken dus daar kan ik onmogelijk slapen. Dus gaat onze Minister naaar de stal. Even later wordt op de deur geslagen en staan daar een ontdaan varken en een koe die vragen; * Mogen we hier komen slapen? In de stal willen we niet!

  Like

 10. Patriot 2.0 zegt:

  Er liepen in een woud een hindoe en een priester. Op een gegeven moment stonden ze bij de oversteek van een riviertje, en daar stond een schone jongen, dame die ook wilde oversteken. De hindu pakte de dame op en stak met haar, net als de priester, het riviertje over.
  Daarop zei de priester tegen de hindu: jij mag je toch niet met vrouwen bezig houden? Klopt, zegt de hindu, maar zo te merken, ben jij nog met haar bezig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s