CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op CARTOON

 1. Thom zegt:

  Goh dat is nog eens een buitenkansje. Nou kan de chauffeur die hem voor de behandeling van zijn ziekte naar de eerstehulppost brengt gelijk wat ongelovigen omver rijden en die meenemen naar de dokter.

  Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  OT maar moet toch even… het verhaal van blanke Zuid Afrikaanse boeren familie…..

  Like

  • abouneenee zegt:

   Vreselijk! De hele wereld moet ingrijpen om de blanken, in Zuid-Afrike de autochtonen, te ontzetten van dit barbaarse volk en niet door de blanken te deporteren. Martin Bosma heeft hier een goed boek over geschreven: Minderheid in eigen land.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Het is duidelijk wat er in Zuid-Afrika aan de hand is. Genociode door de zwarte bevolking, op de witte bevolking. Dat schijnt in nederland nog niet tot de botte hersens van de linkse klootzakken doorgedrongen te zijn. Waarom er nog blanken zijn die in zuid afrika willen wonen is mij een eeuwig raadsel. Laat alle blanken van hoog tot laag uit dat zwarte gat vertrekken en laat de zwarte bevolking aan hun lot over. Geen geld er meer naar toe. Geen voedsel daar meer verbouwen door blanke boeren en ook geen internationele hulp. Laat ze sterven van honger, droogte en de meest vreselijke ziekten. Verhinder aan de grenzen van nederland, dat niet blanke zuid-Afrikaanders ons land binnen komen om het zelfde te doen met de blanken, in hun thuisland.

    Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Je hebt helemaal gelijk! Dat eeuwige geschopt tegen de blanke man omdat hij zaken goed en effectief kan aanpakken en daarvoor potverdorie nog een hoop hatelijkheid toegespeeld krijgt van de mensen die zonder enige competentie steeds maar weer gehoord worden door de linkse media om vervolgens over heel Nederland uitgegoten te worden, kan enkel de bedoeling hebben het zelfbeeld van de blanke onderuit te halen zodat hij nog gaat geloven dat hij niets kan en schuldig is aan discriminatie, racisme, xenofobie of iets anders. Als mensen mij zo beschouwen, dan ben ik er trots op omdat ik mij niet van de wijs laat brengen door mensen die een zondebok nodig hebben, ik weet wie ik ben en dat links fout zit door deze barbaren de hand boven het hoofd te houden.

    Like

 3. Rookmelder zegt:

  Haha, hij is leuk en ik maar denken dat de webmaster een vredelievende man is, die het terrorisme enkel bestrijdt met artikelen en woorden !

  Like

 4. Yvonne zegt:

  Krijg de pest maar

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s