Soros blijft Orbán aanvallen

Screenshot_158

(Vertaling: E.J. Bron)

Het “netwerk” van de Amerikaanse miljardair George Soros zou ook in het jaar 2018 Hongarije blijven aanvallen met operaties in het land evenals in Brussel en in de VS, zei een wetgever van de regeringspartij Fidesz zondag. “Het Soros-netwerk” zal proberen zich te mengen in de verkiezingscampagne met het “duidelijke doel de afschaffing van de regering-Orbán”, zei Gyula Budai op een persconferentie.

Mitteleuropa

Daarbij verwees hij naar “een door een van de door Soros gesponsorde Amerikaanse Democratische Senatoren ontworpen bericht, dat Hongarije zwart maakt”, het “anti-Hongarije-debat in Brussel”, het bezoek van de Groenen Europarlementariër Judith Sargentini aan Boedapest, die een bericht betreffende situatie van de rechtsstaat in Hongarije voorbereidt, en “een door de Universiteit Soros” [Central European University Boedapest] georganiseerde pro-migrant-conferentie als door Soros geleide operatie. Budai zei dat er eveneens vertegenwoordigers van het Soros-netwerk” aanwezig zouden zijn geweest bij de hoorzitting in de zaak van Ahmed H., een Syrische staatsburger, die in 2015 wegens een enorme verstoring van de openbare orde aan de grensovergang Röszke op basis van terrorisme werd veroordeeld.

De wetgever riep de regering ertoe op maatregelen te nemen om een einde te maken aan de activiteiten van het “Soros-netwerk”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", Brussel, cultuurrelativisme, Elite, EUSSR, Globalisering, Hongarije, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op Soros blijft Orbán aanvallen

 1. abouneenee zegt:

  Als Soros Orbán blijft aanvallen moet Orbán wel iets fundamenteel goed doen!!

  Geliked door 3 people

 2. leike zegt:

  tijd dat i dood gaat

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Inderdaad Leike.
   Waarom gaat die man niet eens dood?
   Dat naargeestige mannetje heeft niets met zijn medemens, alleen met zijn zijn portemonnee.

   Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Soros heeft nageslacht, die zijn ideeen (en het benodigde geld voor die ideeen) over zullen nemen en proberen dat wat Soros is begonnen af te maken

    Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Is dit nu vergelijkbaar met het als mening verkondigen dat een moskee in U. beter af zou kunnen branden? Beide dienen wel de goede zaak.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Als je de islam niet liefhebt gelijk jezelf, wat natuurlijk pure zelfmoord zou zijn voor iedere niet-moslim gezien de intenties van satanistische werelddominantie achter deze schijnreligie (mede mogelijk gemaakt door de schijnelite), dan zouden alle niet-moslims deze niet-vredelievende (lees: haatzaaiende) ideologie moeten bestrijden zoals links Pim Fortuyn heeft bestreden. Vredelievend of niet, Fortuyn heeft het niet overleeft dankzij een moslim. Hoeveel meer moeten wij nog vermoord worden voordat we collectief opstaan?

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Ik heb het al eens eerder geschreven, maar wil het nu nog eens herhalen.
   Ik begrijp de Mossad niet.
   Hij heeft als foute jood in Hongarije samen met de duitsers, joden verraden en bestolen zoials hij royaal toegaf en verdedigde in een vraaggespek voor de anrikaanse t.v..
   Zou het niet een terechte actie geweest zijn , zoals bij Eichmann enz. om hem op te ruimen???.

   Like

 3. Qvic zegt:

  Trump is er druk mee bezig om Sorros Imperium wereldwijd op te doeken. Dan zal al zijn geld, gebouwen en bezittingen kunnen in beslag worden genomen.

  Geliked door 3 people

 4. Republikein zegt:

  Ondertussen, bij de buren.

  Sebastian Kurz, de Soros Connection en het verraad van de FPÖ.

  Wat doet Sebastian Kurz in het ECFR van George Soros?
  Sebastian Kurz moest voor de verkiezingsavond uitleggen waarom hij lid is van de Europese Raad van George Soros over buitenlandse betrekkingen (ECFR).

  Waar staat Sebastian Kurz voor?
  Antwoord kan een lidmaatschap zijn. Vertel me met wie je te maken hebt, en ik vertel je wie je bent. Kurz is lid van de Europese Raad voor buitenlandse betrekkingen (ECFR), opgericht in 2007.
  Tot de oprichters van het ECFR behoren voormalige ministers-presidenten, parlementsleden en intellectuelen die volgens hun eigen presentatie”de rol van Europa in de wereldpolitiek willen versterken”. Het heeft kantoren in zeven grote Europese steden: Berlijn, Londen, Londen, Madrid, Parijs, Parijs, Parijs, Rome, Sofia en Warschau, en heeft een voltijdse personeelsstructuur die miljoenen kost om te onderhouden.

  Hoewel het ECFR niet rechtstreeks verband houdt met de Raad voor buitenlandse betrekkingen (CFR), die in 1921 in New York werd opgericht, is het ondanks zijn gelijkenis met de naam ECFR op hetzelfde niveau. De gelijkenis van de namen is geen toeval. De oprichter van het ECFR is lid van het CFR en heet George Soros.

  Beide instellingen noemen zichzelf “denktanks”. Belangrijker is echter hun invloed, omdat het in werkelijkheid exclusieve clubs zijn die dienen als “opinievorming” onder de besluitvormers, met uitsluiting van het grote publiek. Deze clubs (CFR, Trilaterale Commissie, Bilderberger) worden geacht een “uitstekende functie te vervullen in het proces van formulering van strategieën voor buitenlands beleid”. Het buitenlands beleid is echter altijd ook een binnenlands beleid. De invloed van deze clubs betekent een structureel democratisch tekort, omdat de geheimhouding en “uitsluiting van het publiek” bij de besluitvorming betekent dat de grondwettelijk gegarandeerde soevereiniteit van het volk wordt ondermijnd door onduidelijke achterkamertjesarrangementen. Het vermoeden bestaat dat het niet de gekozen politici zijn die beslissen voor het algemeen belang, maar min of meer de bevelhebbers van orders die geen tastbare elites en hun belangen zijn. Denk tanks en clubs dienen als schakel tussen opdrachtgevers en aannemers.

  https://morgenwacht.wordpress.com/2018/01/16/sebastian-kurz-die-soros-connection-und-der-verrat-der-fpoe/

  Like

 5. Flo zegt:

  Oud gedrocht,D66 zou er wel raad mee weten ,maar ze staan helaas aan dezelfde kant .

  Like

 6. Joshua zegt:

  Deze geesteszieke idioot heeft zijn geld met moorden op Joden tijdens WO 2 verkregen en denkt met zijn miljarden iedereen te kunnen manipuleren en te bedreigen!

  Geliked door 1 persoon

 7. monalisa64597182 zegt:

  Organisator v Kick Out ZwartePiet in #Dokkum- kreeg geld van Open Society Foundations van Soros

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Soros kan niet dood.
  Weinigen weten het, maar Soros wordt al sinds hij in 1831 overleed, kunstmatig in leven gehouden.
  De laatste decennia heeft hij weer verschillende operaties ondergaan om vitale onderdelen te vervangen.
  Zo is hij ook al twee maal van geslacht geupdated.
  Niet dat hij van man naar vrouw evolueerde.
  Neen, maar het oude, door intensief gebruik versleten geslacht, werd vervangen door een nieuw exemplaar dat kunstmatig gekweekt werd op basis van Naairobische negercellen.
  Op die manier verkrijgt men een penis die gemakkelijk tot twee meter kan worden uitgerold en waardoor je tegenstanders volledig mee kan verpletteren door eenvoudigweg de broek te laten zakken. De lucht alléén al.
  Eind vorig jaar werd hij echter verslagen door Trump tijdens het toernooi “Poeziecrabben”. waarbij Trump, die slechts met een penisje van 8 centimeter voor de dag kwam, toch overtuigend wist te winnen.
  Het was helemaal zoals Trump na afloop van het toernooi zei: “Beter een kleine die steigert dan een grote die weigert.”

  Waarnemers zien in deze uitspraak van Trump een vergelijking van Orban tegenover de EU.

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  Zo moet je het inderdaad zien, iedereen die aangevallen word door Soros of onze leugenmedia doet te veel goede dingen voor de bevolking.
  Trump word door onze fake media, die zich als echt voordoet, gedemoniseerd omdat hij laat zien dat eerlijk regeren meer geld voor het volk betekent en ze zijn bang dat meer mensen dat gaan zien.

  Onze media is op de hand van alle smeerlappen en tegen elke eerlijke berichtgeving.
  Dat is nooit anders geweest.

  Like

 10. “George Soros zit achter informatieoorlog tegen Rusland en nepnieuws”

  Miljardair George Soros zit achter het Amerikaanse initiatief om een informatieoorlog tegen Rusland te lanceren. Dat stelt de Amerikaanse journaliste Pamela Geller tegenover Radio Sputnik.

  Volgens Geller wil Soros voorkomen dat Rusland en de Verenigde Staten toenadering zoeken tot elkaar.

  De Daily Beast schrijft dat 160 miljoen dollar wordt vrijgemaakt voor het zogeheten Global Engagement Center (GEC) dat ‘buitenlandse propaganda’ moet bestrijden.

  Nepnieuws
  Er wordt nog eens 100 miljoen dollar opzij gezet om ‘nepnieuws’ tegen te gaan en de effecten van de informatieoorlog te bestuderen.

  De GEC werd oorspronkelijk opgezet onder Barack Obama om IS-propaganda te bestrijden.

  “Het Amerikaanse establishment doet er alles aan om een periode van verminderde spanning tussen Washington en Moskou te voorkomen,” aldus Geller.

  Boeman
  “Amerikaanse beleidsmakers hebben Rusland nu aangewezen als boeman, nadat ze de Sovjetdreiging lange tijd ontkenden, bagatelliseerden en eenieder die er aandacht voor vroeg belachelijk maakten,” voegde ze toe.

  “Mogelijk doen ze dit omdat ze Poetin zien als een bedreiging voor hun globalistische programma,” klonk het.

  Dit hele project om ‘nepnieuws’ te bestrijden wordt gefinancierd door George Soros, zo benadrukte Geller.

  Protesten
  “Soros wil duidelijk voorkomen dat de VS en Rusland gaan samenwerken in de strijd tegen terrorisme,” zei ze.

  Volgens de journaliste was de Amerikaanse miljardair ook betrokken bij de protesten tegen Trump.

  “We weten dat hij een slordige 50 groepen heeft gefinancierd die achter de gewelddadige rellen tegen Trump zaten,” zei Geller.

  Hysterie
  Ze merkte op dat Soros al jaren Amerikaanse beleidsmakers sponsort, of het nu Democraten zijn of Republikeinen.

  “De sancties tegen Rusland zijn onderdeel van de Democratische hysterie en paniekzaaierij,” benadrukte ze. “Het is beter als de VS en Rusland samenwerken.”

  De mainstream media proberen conservatieve en onafhankelijke mediabronnen in diskrediet te brengen met hun campagne tegen nepnieuws, maar ‘daar trappen de Amerikanen niet in’. >>>> https://sputniknews.com/politics/201702081050482776-soros-anti-russia-infowar/

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Het is de hoogste tijd, dat George Soros wordt opgepakt en uitgeschakeld. En zijn hele vermogen moet preventief worden geconfisceerd.

  https://i2.wp.com/www.tomheneghanbriefings.com/George-Soros-Arrest___goforwardtogether_com.jpg?resize=531%2C240

  Geliked door 1 persoon

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Niemand hoeft voor mij dood, maar Orbán moet wél zijn volkomen terechte Lauweren oogsten…
  .
  Jasterke

  .

  Geliked door 2 people

 13. Leo Holland zegt:

  Waarom stuurt de Hongaarse geheime dienst geen hitman achter Soros aan om hem voorgoed zijn ogen te laten sluiten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s