Wilders: “De asielinvasie gaat maar door. Rutte is er wel voor vreemdelingen, maar niet voor u!”

Screenshot_162

(Door: Michael van der Galien)

Geert Wilders is boos.

De NOS bericht dat het aantal asielaanvragen gelijk is gebleven in Nederland. Dat is enigszins merkwaardig omdat we juist hoorden dat er minder nieuwkomers naar ons land kwamen, maar blijkbaar klopt dat toch niet helemaal:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Wilders: “De asielinvasie gaat maar door. Rutte is er wel voor vreemdelingen, maar niet voor u!”

 1. koddebeier zegt:

  1. Rutte is een notoire leugenaar !
  2. Rutte is een linkse VVDer, dus net zo verrot als de rest van de linkse landverraders !

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  De echte oplossing bestaat er dus niet uit om Rutte ervan te beschuldigen dat hij te weinig doet

  Die schaterende leugenaar had het nooit zo ver moeten laten komen!
  Hij hoort thuis achter de tralies, samen met z’n destructieve linkse kameraden (in Brussel).

  Like

  • kampersrene zegt:

   Dat hij me steeds kust op mijn kaal hoofdje , ik heb geen bezwaren . Maar ik heb hem uitdrukkelijk gevraagd mij niet te tongkussen terwijl hij met zijn handen over mijn penis wrijft als er een fotograaf in de geburen is

   Like

 3. theresageissler zegt:

  We zullen zaterdag wel eens even luidkeels een nexit gaan eisen!
  (Niet dat het nu direct resultaat zal geven, maar baat het niet, dan schaadt het niet!)

  Geliked door 1 persoon

 4. monalisa64597182 zegt:

  Grenzen dicht kan Wilders vergeten dit wil de EU.kijk en zoek dit op Het Kalergi Plan.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Precies Nexit dus. Beter voor de visserij beter voor iedereen. Zelfs als ik een derde in zou moeten leveren daardoor en met een jas in de kou in de kamer moeten zitten dan nog zeg ik doen. Ik vind vrijheid het hoogste goed. Na lekker eten koken. Dat laatste lever ik liever niet in.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Rutte is er wel voor vreemdelingen

  Like

 7. monalisa64597182 zegt:

  De baas is zieker dan we denken

  Like

 8. M. zegt:

  Het zijn allemaal viespeuken die zelf in beveiligd gebied wonen. De viespeuken die kinderen hebben gaan ook naar speciale schooltjes zodat ze zelf geen last hebben van de verrijking.

  Like

 9. M. zegt:

  Minder? Vette leugen !

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Het NOS, de Nederlandse lugenpresse, Joseph Goebbels zou trots op onze nep-omroep zijn geweest.
  Over de hoeveelheid asielzoekers na reizigers en illegale instroom wordt al jaren gelogen.
  Schattingen lopen uiteen tussen 150.000 en 250.000 personen per jaar. (in hoogtijdagen liepen er 9000 per week de grens over die asiel aanvroegen, dan is die 30000 in een jaar nogal mager.
  Niemand geloofd het ook meer. Er wordt niet eens gecontroleerd.
  Zodra men een Schengen paspoort heeft reist men naar believen, dikwijls met verschillende identiteiten in Europa rond tussen de Europese no-go zones.
  Als de leger en politie eens een razzia zouden houden in die no-go zones, en huis voor huis zou doorzoeken zal men verbaast staan van de hoeveelheid mensen, wapens en middelen om ongestraft door de EU te reizen.
  Iemand al eens staan kijken van al die buitenlandse nummerborden? Peperdure wagens van meer dan een ton gevuld met lieden met dikke baarden en vaak niet ouders dan 30.
  Hoe kan dit nou als 75% in de bijstand zit?
  Zou er van hogerhand nou niemand de indruk kunnen krijgen dat een hele wijk die parallel draait aan de onze zijn middelen uit illegale activiteiten als (mensen)smokkel, drugs en prostitutie verkrijgt?
  Lange arm van niet alleen Ankara maar van elk islamitisch land in de wereld die NEP-migranten aanmoedigt zoveel mogelijk geld naar het thuisland te sturen. Zo niet dan worden kelen doorgesneden van familieleden.
  Dit fraais overkomt ons land door de tsunami van barbaren die enkel hier zijn om ons te plukken.
  En onze leiders?
  Rubberen Rutte? Alexander Pechtold? Buma, Klaas Dijkhof? Jesse Klaver? Asscher?
  Wat een stelletje labbekakken, belastingverhoging zogenaamd voor het milieu maar bedoeld om de tientallen miljarden op te hoesten om de zwakke zuid Europese landen te redden en deze nep-migranten te betalen.
  En maar kletsen dat het zo goed gaat, de verkiezingen komen er aan, de lasten stijgen niet, de economie gaat beter, meer werk, de Nederlander is weer blij.
  Maar waarom zie je dan zoveel rondhangende kerels die hier niet thuishoren op de straten?
  Dat komt omdat de grenzen wagenwijd openstaan en er wordt gelogen over alles, het milieu, de migratie, de islam, de veiligheid.
  Ons land is binnen 5 jaar volledig vernietigd, betonblokken tegen moslims, zwaar bewapende marechaussee bij bijeenkomsten ook alweer tegen moslims.
  Waarom stoppen ze niet met de import van mensen die ons haten?
  De verkiezingen komen er aan, geen programma bekend, je kunt in menig dorp en stad niets kiezen.
  Lokaal links, Europees links, christelijk, Groen, Lokaal Groen, Beter X, Samen dat, of de kartel partijen die NOOIT iets voor de burger doen.
  Waar kunnen we deze idioterie van import van analfabete barbaren democratisch stoppen?

  Geliked door 2 people

 11. ReaGluurder zegt:

  Zie / Luister om u heen, en huiver!! De Omvolking, cq. De Sloop, is in full-swing! Ongeveer in 2035 heeft 1 op de 3 een “immigratieachtergrond”! Gezellie!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ ReaGluurder 17 januari 2018 om 21:13

   Zeg dat wel, ‘gezelli’!

   Ik geloof het meteen, dat van die 1 op de 3 in 2035
   Nou, tegen die tijd hoop ik hartstikke dood te zijn, want dan is er ook – zeker weten – geen fatsoenlijke ‘zorg’ meer voor iemand van 104 jaar. Voor een autochtoon dan, voor een mohammedaan blijft een luxe leventje uiteraard altijd mogelijk.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    O ja, ik heb vanmiddag weer geprobeerd om een paar sukkels op de precaire situatie te wijzen, maar dan zitten ze je aan te kijken als een kudde schapen.

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Ik heb het voor mezelf uitgerekend, maar dan ben ik 106.
    Wel dat haal ik beslist niet. Ben nu al 15 jaar ouder dan m’n ouders werden.
    De reactie op 21.36 is toch haast niet te geloven.
    Hoe oud zijn zulke lui dan ?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 19 januari 2018 om 11:38

    De reactie op 21.36 is toch haast niet te geloven.
    Hoe oud zijn zulke lui dan ?

    Middelbaar tot licht bejaard.

    De jeugd hoef je er al helemaal niet over aan te spreken, want die zitten altijd en eeuwig overal met hun duimpjes over een klein beeldschermpje te aaien. Nooit zie je meer ergens in een wachtkamer iemand een papieren boek lezen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 19 januari 2018 om 11:38

    Bent u dan al 89? Of kan ik niet rekenen?

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Als het aan D66 ligt moet u zich op uw 75ste verjaardag laten euthanaseren in het orgaanontnemings -en transplantatiecentrum in uw regionale ziekenhuis. Na verwijdering van uw organen worden de resten van uw lichaam industrieel gebruikt. Van uw haren worden kussenvullingen gemaakt. Van uw botten wordt beenderlijm gemaakt. Wat dan rest wordt gebruikt als opvulling in isolatieplaten.

    Geliked door 1 persoon

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  We worden zalvend in de boot genomen
  er zal toch veel méér woede moeten komen… !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Och altijd die negatieve berichtgevingen ! Je moet de krantenkoppen eens lezen van 18 januari 2020 De partij van Wilders wint met 90 procent de verkiezing.. Rutte wordt met een huifkar en wit boetekleed naar het justitiepaleis gebracht . De aanklacht is niet mals , verraad en wanbeleid Opnieuw 5000 islamieten onder dwang naar hun thuisland gestuurd Er zijn nog 150000 wachtende , opgesloten in kampen. Moskeeen worden verbouwd tot magazijnen , theaters of gewoon met de grond gelijk gemaakt . De Islam religie wordt verboden wegens de gevaarlijke opdrachten vermeld in de Koran zoals het onderdrukken van vrouwen en het slaan bij de onwil van onderwerping , het terrorisme en de opdracht tot het doden van ongelovigen . De Europese Unie is verleden tijd Junckers werd opgesloten en behandeld voor ongewenst kusgedrag .Timmermans stapte uit de politiek en is momenteel werkloos want hij is voor niets bekwaam

  Like

 14. Rookmelder zegt:

  Geert is terecht geirriteerd en boos, maar de NPO doen al jaren de -slapende- bevolking voorliegen en bedriegen, maar er zijn er zat die het wel doorhebben en er al lang niet meer naar kijken.
  Ze doen dit ter ondersteuning van het beleid van de regering, waar nu de glibberige gluiperd Rutte de kar trekt en als megalomane onderkruiper en slaaf de Brusselse EU-moloch dient ! Je bent er mooi klaar mee……

  Geliked door 2 people

 15. Ruud Beijer zegt:

  Als de Nederlanders voor de islam en voor de zielige vluchtelingen zijn dan is ons land in de toekomst verloren voor onze kleinkinderen. Zij zullen moeten buigen voor de islam. Als u als Nederlander niet stemt op de PVV dan zullen uw kleinkinderen het gaan bezuren. Hun vrijheid om Nederlanders te zijn gooit u dan weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s