Belgische politie aangevallen door groep van zeker 15 ‘migranten’ op snelwegparking, schoten gelost

Screenshot_174

Staatssecretaris: ‘Veldslag op onze snelwegparkings’, politie: ‘Meer dan verontrustend incident’

Een groep migranten heeft zes Belgische agenten in burger aangevallen op een parkeerterrein langs de snelweg tussen Brussel en Gent. Twee agenten raakten lichtgewond. Na een waarschuwingsschot wist de politie zestien mensen op te pakken. De migranten zeggen uit Eritrea, Ethiopië en Soedan te komen.

Post online

De federale verkeerspolitie was bezig met een controleactie op het parkeerterrein in Groot-Bijgaarden, omdat migranten daar vaak inbreken in vrachtwagens richting Groot-Brittannië. Toen de agenten vijf mensen zagen die in een vrachtwagen probeerden in te breken en een onderzoek instelden, werden ze vanuit de bosrand aangevallen door zo’n vijftien mensen met stokken.

De groep trok zich terug toen de inspecteurs hun wapenstok trokken, maar kwam terug met versterking. Na een waarschuwingsschot dropen ze af, maar ze bleven de agenten uitdagen. De arrestaties werden verricht nadat collega’s te hulp waren geschoten. De politie spreekt van een “meer dan verontrustend” incident.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Tistochwat” en “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Belgische politie aangevallen door groep van zeker 15 ‘migranten’ op snelwegparking, schoten gelost

 1. Flo zegt:

  Hongaren hebben dit probleem niet.

  Geliked door 2 people

 2. Carthago zegt:

  Dat waren natuurlijk geen 15 mensen met stokken maar 15 stamislamieten uit africa met speren en kapmessen.

  Like

 3. monalisa64597182 zegt:

  Meteen uit Europa verbannen

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Eens komt de tijd dat zo’n wilde maar hoeft te wijzen naar de politie om vervolgens een prop lood door zijn harses gejend te krijgen. En die dag juich ik toe.

  Like

  • Trucker zegt:

   u leest en kijkt veel naar SF thema’s????????
   In de US is dit gebruikelijk, in de eu van HQ brussel dictators is er restrictie in het gebruik van vuurwapens bij politie interventies.
   Bij de les blijven.

   Like

 5. Henri zegt:

  Ze worden met de dag talrijker en dus brutaler. Gewoon schieten op die lui als ze massaal aanvallen is de beste remedie, dan laten ze het wel uit hun hoofd. Of zeg ik nu iets doms?

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Keihard optreden. En dus doden. Omdat deze mensen andere waarden hebben en daarbij niets te verliezen hebben. Maar zolang die zwaar gestoorde lui EU en de aanhangende West-Europese regeringen nog zitting hebben gaat de invasie gewoon door. Wij zitten net als dieren in een dierenrijk en het is eten of opgegeten worden. Wanneer gaan ze eindelijk snappen dat er géén poltitiek correcte mogelijkheid is.

   Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Waarom niet gericht schieten. Doen ze in hun landen ook. Mensenrechten? Mensenrechten is zo typisch Westers. Ze lachen je in je gezicht uit. Denk je echt dat je 15 van deze Afrikaanse intellectuelen overleefd als je op de grond ligt en ze trappen met racistisch geweld op je in. Moeten ze dood geschoten worden? Hoeft niet, kan wel. All in the game. Maar laten we als eerste aanzet beginnen met een knieschot.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   knieschot is ondermaats, bedoel ik mee wat voor zin heeft het dan om munitie te verspillen of je raakt vitale delen van die roedel negers islamieten.
   Knietje… kan je net zo goed de korte koevoet gebruiken, beentje op stoel een klapje en het knietje is hopeloos kaduuk meer als met een 7.65 of voor mijn part 9mm (zelfs van achter in de knieholte).

   Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ze dropen af..
  Terug naar Afrike of???????????????????????

  Like

 8. Trucker zegt:

  “…toen de inspecteurs hun wapenstok trokken…”

  hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik lig echt in een deuk, komt daar een roedel negers uit de bosjes en de “inspecteurs” (ik heet ze agenten en zeker geen inspecteur, in mijn tijd deed een een inspecteur jaaaren studies om die graad te verdienen) “trekken hun wapenstok”.
  Ze hadden net zo goed hun lul uit hun broek kunnen halen en dar mee zwaaien.
  Ze hadden verdorie hun dienstpistool moeten “trekken” en beter ware het de goeie ouwe trouwe pompgeweertje, knal gewoon een brennek in dat tuig en ze gaan letterlijk lopen als hazen.
  “…trekken hun wapenstok…” lig ik echt in een deuk wat een schijtpolitie die hun matrakje gaat gebruiken. niet te geloven.

  Geliked door 1 persoon

  • John zegt:

   Die agenten zouden wellicht ook niets liever willen dan dat strontvolk kapot te schieten, geloof me. Die mensen zij die cultuurverrijkers meer dan kotsbeu intussen. Maar dan worden ze ontslagen, krijgen een proces, moeten schadevergoedingen betalen en komen nooit meer aan de bak, waar dan ook. Ze mogen gewoon niet hard optreden van de politiek “correcte” elte. Die mensen hebben ook een gezin te voeden en doen dan maar braaf wat de baas hen zegt dat ze moeten doen.

   Like

 9. Trucker zegt:

  brennek is natuurlijk een brenneke, maar de kenners weten vast wat ik bedoelde
  die zetduivel toch altijd maar weer 😦

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Totale wetteloosheid met dank aan onze bestuurders. Van mij mag politie gewoon raak schieten, wat nu een waarschuwingsschot?

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, ze láten het gewoon gebeuren, men stond erbij en keek er naar.
   Zeer frustrerend als je bedenkt dat een autochtoon zonder meer zwaar gestraft zou worden.

   Like

 11. Statler & Waldorf zegt:

  In Afrika gaat het als een lopend vuurtje dat Europa een verwijfde samenleving is waar je zonder enige sanctie kan flikken wat in je opkomt.
  Bovendien is het risico van uitzetting niet aanwezig omdat niemand illegaal is en de wereld van iedereen zo klinkt het linkse adagium.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Als de politie 15x gericht had geschoten hadden zij gezorgd voor werk op de arbeidsmarkt:
  – wapenfabrikant moet nieuwe munitie leveren
  – arbeiders moet koper delven
  – transport koper
  – ambulancepersoneel ruimt de lijken op
  – forensische artsen stellen doodsoorzaak vast (gestorven aan overdaad aan koper)
  – grafdelver heeft werk
  – begrafenisondernemer heeft werk

  Belangrijk bij dit alles, materiële en geestelijke schade door parasieten aan derden wordt aanzienlijk beperkt

  Voor een florerende economie dient dus meer gericht geschoten te worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Goed Jan, maar ik zou gewoon grove hagel gebruiken “pompje” loop beetje in korten en op korte afstand is twee voor de prijs van één en lopen ze héél dicht bij elkaar flarden van meerdere in het ronde, hagel is voor dit soort tuig DE oplossing

   Like

 13. paulzwueste zegt:

  Interessant.
  Ik denk dat die allochtonen nu toch heel erg moeten gaan oppassen.
  Vlamingen staan er om bekend dat ze heel lang beleefd blijven, maar als ze eenmaal moeten vechten dan maken ze hele korte metten met dat ongedierte.
  Het gaat hier dus de goede kant op.
  NVA en ook het Vlaams Belang zullen er wel bij varen.

  Binnenkort ook in dit theater.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Wel paulzwueste het zullen zeker niet de Vlamingen zij die op andere partijen dan het Vlaams Belang gestemd hebben die “uit hun kot gaan komen”, zie de lulletjes rozenwater al lopen die voor de NVA of andere prustpartijen gestemd hebben.
   Dat is het soort debiele kiezers die goedgelovig zijn in die mate dat ik ze gewoon IDIOTEN heet.
   EEN partij die het probleem wil aanpakken islam(ieten) TUIG, islamieten invaders weg ermee, niet binnenlaten én grenzen sluiten.
   Alle andere (ZONDER UITZONDERING) partijen vangen elkaars vliegen af en zeggen én doen hetzelfde, waarbij het enige dat ze doen met de spierballen rollenis om te tonen dat hun spierweefsel ondermaats is en niet toereikend om op het podium te mogen staan tussen (en bij) de echte rechts nationalistische anti eu anti multikul én islamofobe partijen in het Avondland.
   NVA met het lulletje rozenwater Francken Theo is daar het archetype van, doet mij denken aan vroeger toen ik body building deed, zag kerels binnenkomen met schouders tweemaal zo breed als ik, deden ze hun jasje uit was het nog de helft want de schoudervullingen waren aan de kapstok blijven hangen, die schijter Francken The is ook zo éne, doet zijn mond open en stoere taal (hou me tegen of ik…) en zijn beleid is links als de pest.

   Like

 14. Hendrik zegt:

  Shoot to kill, zou ik zeggen. Deze lui begrijpen alleen de taal van geweld, bestrijd ze daar dan ook mee!

  Geliked door 1 persoon

 15. cornelis zegt:

  t gaat niet om nu…maar over 30 jaar…dat is de agenda….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s