Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

Screenshot_176

(Door: “Xander”)

‘Dit is als de activiteiten van de KGB in Rusland’ – ‘Hiervoor zullen sommigen in de gevangenis belanden’ – ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’

Gisteren is aan alle leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden een vier pagina’s lange memo overhandigd, waaruit blijkt dat de regering Obama, de FBI, de Hillary Clinton campagne en het ministerie van Justitie op buitengewoon illegale wijze hebben samengespannen en hun macht op extreme wijze hebben misbruikt tegen president Donald Trump, zowel tijdens als na de verkiezingen van 2016. Tal van parlementariërs toonden zich geschokt en verbijsterd. De memo zou wel eens een groot aantal kopstukken hun baan kunnen kosten, inclusief Robert Mueller, die de speciale onderzoekscommissie naar Trump leidt.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, demoniseren, Donald Trump, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, New World Order, Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

53 reacties op Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

 1. Rookmelder zegt:

  Hiep, hiep, dit zou, als het echt zo is de doodsteek voor dat illustere clubje zijn en een enorme, nee, een ultieme opsteker voor Trump en zijn regering en omgeving, ik ga eens de onafhankelijke media in Amerika checken.

  Liked by 2 people

 2. biebie zegt:

  Het is toch steeds weer frappant dat schrijvers van dit soort artikelen informatie menen te bezitten van geheime rapporten en verzegelde arrestatie bevelen voordat dit openbaar zal worden.
  Hillary Clinton zou al 1000 keer in de gevangenis beland zijn en loopt nog steeds vrij rond.
  Het zijn allemaal opgeblazen verhalen die over en weer spelen en zeer moeilijk te bewijzen zijn.
  Voor men er erg in heeft is men weer aan het wensdenken.
  Eerst zien dan geloven !

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Even afwachten totdat onze eigen Kajsa Goebels hier fakenieuws van weet te maken.

  Liked by 6 people

 4. Thom zegt:

  Het stuk van Xander is gebaseerd op een verhaal van Zerohedge. Wat je moet geloven van Zerohedge ligt gelijk aan wat je moet geloven van BIJ1.
  Ik bedoel er zijn dingen die waar zijn, maar de fantasie van de schrijvers is met deze waarheid dusdanig op hol geslagen, dat je het met een grote korrel zout moet nemen.

  Liked by 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Als dit waar is zullen we smullen van alle ontgoocheling in de (Nederlandse)pers.

  Hun held, moslim Barack Hussein Obama, een narcistische leugenaar.

  Ziet u het voor u? Obama kenners.
  Ineens is het Nederlandse nieuws, man bijt hond, weer véél belangrijker.

  En voor de rest… Drain the swamp, Donald!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Nee idd gisteren zat Charles Groenhuizen weer Obama de lucht in te prijzen. Mij hemel wat is die man ongelofelijk kortzichtig. Alsof ie jarenlang naast Obama heeft gezeten en exact weet wat die vent uitvrat met die heks als minister. Hij roept gewoon anderen weer na en velt een oordeel zonder precies te weten hoe het werkelijk zit. Obama is voor hem een soort heilige, die geen fouten had. Sowieso vind ik zo’n benadering al belachelijk. Hou niet van persoonsverheerlijking. Domme vent.

  Liked by 1 persoon

  • kopjethee zegt:

   Rensk : je hebt helemaal gelijk ! Heb het ook gezien, wat een figuur altijd zeg die Charles Groenhuise, trouwens dat hele groepje altijd daar aan die tafel bij Jinek, a l t i j d tegen Trump, altijd afkraken. Trump is iemand daar moet je door heen weten te kijken en dat die soms wat rare dingen doet, die schuif je aan de kant. Stel je even voor dat we Hilary hadden gekregen, WAT DAN ? Satanisch illuminati-wijf walgelijk die Clintons, allebei trouwens en corrupt tot op hun botten

   Liked by 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Elke president van America heeft rare of stoute zo u wil dingen gedaan. En die werden allen zo snel mogelijk aan de kant geschoven. Ook de vermeende verkrachtingen of slippers van Bill Clinton. Maar die van Trump worden hemelsbreed uitvergroot. Aangezien het deze keer om de linkse macht gaat is alles ineens 1000 keer erger dan alle vorige presidenten gemaakt. Alle mannen vrouwen met macht doen vaak vreemde dingen. Mij interesseert het geen hol al gaan ze met de hele wereld te bed. Het gaat erom dat ze geen vreemde dingen met het land doen. En reken maar als die heks president was geworden dan waren de rapen gaar. Ze heeft heel veel verkloot net als Obama.

    Liked by 1 persoon

 7. Thom zegt:

  Dikwijls overdrijft Xander nogal. Ik twijfelde daarom in een eerste reactie sterk aan het waarheidsgehalte.

  Het schijnt wel degelijk waar te zijn.
  Lees de Belgische nieuwssite Hln.de

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/oproer-in-vs-over-anti-trumpdossier-door-obama-administratie~af875979

  Obamobo is nou van zijn voetstuk gevallen en teruggebracht tot een pias in een volgescheten onderbroek.

  Liked by 3 people

 8. Rensk. zegt:

  Wel, nu nog een explosieve memo over de EU top en wat ze daar allemaal uitvreten.

  Liked by 1 persoon

 9. kruisridder zegt:

  Met Obama en Hillary in de dodencel komt het vast weer goed. Die hebben vele ter dood veroordeelden geen gratie verleend. Dus kunnen ze daar beter maar geen zeepje laten vallen…….

  Like

 10. kopjethee zegt:

  bericht van Anonymous, van 18 januari j.l. …..plus rechts in de kolom nog wat interessante misschien

  Like

 11. Jan zegt:

  Donald Trump Jr. over het FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act) Memo: “This Is the Stuff You Read About in Banana Republics”

  FISA is een federale wet van de Verenigde Staten die procedures voorschrijft voor het fysiek en elektronisch toezicht op en het verzamelen van “buitenlandse inlichtingeninformatie” tussen “buitenlandse machten” en “agenten van buitenlandse machten” verdacht van SPIONAGE of TERRORISME. Dat betekent dat de Hussein Obama maffia misbruik maakte van haar macht om een een zittende president onderuit te halen met verzonnen documenten en daarop staat minstens 10 jaar gevangenisstraf. Dat die bende zichzelf met dergelijke aantijgingen volslagen belachelijk maakte geeft aan hoe stupide socialisten zijn.


  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/official-gop-lawmakers-request-release-classified-explosive-fisa-memo/

  Liked by 1 persoon

 12. Patriot 2.0 zegt:

  En elke keer blijkt Trump het goed te doen en wat hij zegt juist te zijn. Hij doet wat hij zegt.

  Liked by 1 persoon

 13. Wolf zegt:

  Het mooiste bericht anno 2018!

  Liked by 1 persoon

 14. GOHHHHHH
  ik zat eigenlijk te wachten , op de link naar

  PUTIN DID THIS TOO !!!

  VLADIMIR

  Liked by 3 people

 15. NIEMAND IS MEER VEILIG: Brussel gaat uw burgerrechten nog meer beperken

  Iedereen kan het aan den lijve ondervinden: stap voor stap worden de burgerrechten ingeperkt. Politici hebben het vooral gemunt op de vrijheid van meningsuiting, en verzinnen steeds weer nieuwe regels om de burgers uiteindelijk monddood te maken. De strijd tegen het terrorisme is verworden tot een strijd tegen de vrijheid van meningsuiting – en in Brussel wordt al gebrainstormd over de volgende stap: het onteigenen bij gevallen van nepnieuws.
  Bij een niet-welgevallige mening moet volgens een anatal Brusselse technocraten van de betrokken persoon of instantie het vermogen worden afgepakt. Dat meldt de Europese afgevaardigde van de NPD, Udo Voigt.

  Op meerdere webpagina’s van zijn partij en in een video-opname (zie hieronder) geeft Voigt aan dat er zelfs al over is gestemd. Helaas verwijst hij niet naar meerdere bronnen of documenten die hierop betrekking hebben.

  Op diverse Duitse fora neemt men de bewering van Voight met een flinke korrel zout, maar als we de zoekmachines aan het werk zetten komen we het volgende artikel van 25 februari 2014 tegen, op de website van het Europees nepparlement: Lees verder >>>> http://www.stopdebankiers.com/niemand-is-meer-veilig-brussel-gaat-burgerrechten-nog-meer-beperken/

  Liked by 1 persoon

 16. Cathja zegt:

  De drek komt boven drijven! Wat weet/wist Trump hiervan?

  Laten we niet te snel oordelen over wat er waar is of onwaar, maar afwachten of dit verhaal een vervolg krijgt. Trump heeft beloofd dat hij het moeras zal droogleggen, en laat hem dat dan maar eens waarmaken. Ik denk dat er zéker koppen zullen rollen, maar van wie, dat zullen we misschien spoedig weten.

  Liked by 1 persoon

 17. Taljaard zegt:

  Doorgaans geneigd Xander Nieuws met een heel grote korrel zout te nemen.
  Net als @Thom ben ik dus nogal sceptisch, wat ook de grondhouding van ondergetekende is richting alle media. De reguliere berichtgeving over Trump in vrijwel alle media in de VS ontbeert elke nuance. Of hij hij wordt afgeschilderd als de baarlijke satan, of men verleent hem de status van Messias en Verlosser. Een tussenweg schijnt er niet te zijn.

  Ik denk dat Trump een goed economisch programma heeft en dat hij, als zakenman, daar ook wel verstand van heeft. Verder heeft hij een heel realistische visie op de Derde Wereld en de islam. Maar dat hij aan de andere kant veel te grof te werk gaat. En daar vaak het tegendeel mee bewerkt van wat hij eigenlijk wil bereiken, vooral wanneer hij weer eens de zoveelste provocerende tweet de wereld in slingert. Zodat ik, bij het lezen daarvan vaak denk; ”Man, wat doe je nou?
  Je gooit je eigen glazen in en je verpest het hiermee ook nog eens voor je hele achterban.”

  Verder lijkt hij mij iemand die tijdens zijn hele voorgaande loopbaan gewend is geweest om altijd zijn zin te krijgen en daar ook menigmaal succes mee heeft gehad. Zodat hij nu absoluut geen tegenspraak duldt. Maar een land runnen is niet hetzelfde als het leiding geven aan een zaken-imperium. Dat zou nog wel eens mis kunnen gaan. En dat weten zijn tegenstanders allemaal ook, die dit daarom dan ook ad nauseam op de media uitmelken.

  Like

  • ik kan u van uit mijn eigen ervarring toeroepen
   dat het verschil zowat nihil is Taljaard

   er moet iemand de baas zijn
   er moet iemand de route uitstippelen
   er moet iemand zijn die zegt we gaan naar rechts
   er moet iemand zijn die knopen door hakt
   en altijd 1 leider op het schip
   die de dienst dus altijd uit mot maken ,
   natuurlijk omringd zijn door mensen met een eigen mening en hersens graag
   en !!!
   de ratten, de niksnutten, de hersenlozen
   de werkschuwe, de de nooit iets doeners
   de snor drukkers
   de ellboog werkers
   de zakkenvullers
   de maten naaiers
   de werkers
   de meeslepers
   de bazen
   de chefs
   de echte leiders
   de kloothommels
   de verraders

   ZE ZIJN ER ALTIJD !

   DUS ALS TRUMP , ZIJN LICHIE NIET UITGEBLAZEN WORDT !

   ZAL HIJ GOEDE DINGEN DOEN

   HUGGIE VLAD

   Liked by 3 people

 18. Jan zegt:

  15 jarige krijgt alle gegevens van CIA aangeleverd zodat hij kon inbreken in de computers in Afghanistan

  From the bedroom of the Leicestershire home he shared with his mother, Kane Gamble used “social engineering” – where a person builds up a picture of information and uses it manipulate others into handing over more – to access the personal and work accounts of some of America’s most powerful spy chiefs .

  The teenager persuaded call handlers at an internet giant that he was John Brennan, the then director of the CIA, to gain access to his computers and an FBI helpdesk that he was Mark Giuliano, then the agency’s Deputy Director, to re-gain access to an intelligence database.
  ….
  http://www.telegraph.co.uk/news/2018/01/19/british-15-year-old-gained-access-intelligence-operations-afghanistan/

  Er dienen koppen gerold te worden om te beginnen met die psychopaat Hussein Obama

  Liked by 1 persoon

 19. Mary zegt:

  Ik denk dat Trump aan alle kanten wordt onderschat, de juiste persoon dus om die beerput droog te leggen.

  Liked by 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Hij neemt beslissingen en hakt knopen door, zodat de zaken niet blijven door rotten. (En dan kun je hem achteraf altijd van alles kwalijk nemen, want waar gehakt wordt, vallen spaanders. Ik neem die spaanders er bij, want er gebeurt wel wat). .

   Liked by 2 people

 20. Hendrik M. zegt:

  Hopelijk Killary & Odrama samen in de bak.

  Liked by 1 persoon

 21. P. Atriot zegt:

  Ik mag hopen dat er echt koppen gaan rollen en de hele corrupte bende wordt opgesloten nadat Trump Alcatraz laat renoveren.
  Misschien kunnen er op een later tijdstip een aantal EU-kopstukken naar toe worden getransporteerd als er nog ruimte over is. Een aparte vleugel voor Hillary en Merkel bitte sehr!

  Liked by 1 persoon

 22. Jan zegt:

  Russisch dossier staat vol met kolder

  Liked by 1 persoon

 23. Jan zegt:

  FBI plande om Hillary Clinton van alle wandaden vrij te pleiten en Trump er in te luizen

  A former federal prosecutor says the truth is starting to seep out about the Obama Administration’s “brazen plot to exonerate Hillary Clinton” and “frame an incoming president with a false Russian conspiracy,” according to an exclusive interview with The Daily Caller News Foundation. Joe diGenova, a former federal prosecutor, connects the dots on former Obama administration Justice Department and FBI officials who may have “violated the law, perhaps committed crimes” to politicize law enforcement and surveillance against political opponents. He says former FBI Director James Comey conducted a fake criminal investigation of former Secretary of State Hillary Clinton as they “followed none of the regular rules, gave her every break in the book, immunized all kinds of people, allowed the destruction of evidence, with no grand jury, no subpoenas, no search warrants. That’s not an investigation. That’s a Potemkin village. It’s a farce.”

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/must-see-video-former-federal-prosecutor-details-brazen-plot-fbi-doj-exonerate-hillary-frame-donald-trump/
  en op youtube

  Liked by 1 persoon

 24. Republikein zegt:

  Beslissingen hebben gevolgen – en het kiezen van Barack Obama president was een van de meest rampzalige in de Amerikaanse geschiedenis. Nieuwe cijfers laten zien hoe Amerikanen nog steeds sterven als gevolg van Obama’s beleid een jaar na zijn vertrek.

  In de afgelopen twee jaar van Obama’s presidentschap verdwenen vier maanden uit het leven van de gemiddelde Amerikaan.

  De Amerikaanse levensverwachting daalde in 2016 – voor het tweede jaar op rij.

  Een in 2016 geboren Amerikaan zou 78,6 jaar kunnen leven, een daling ten opzichte van 2015 – die al vanaf 2014 was gedaald.

  Dit was de eerste keer dat de levensverwachting in de V. S. twee jaar op rij is gedaald sinds dalingen in 1962 en 1963,”als gevolg van een griepepidemie, volgens het National Center for Health Statistics (NCHS).

  Maar er was dit keer geen griep. De ontkoppeling van president Obama van worstelende mensen die in loondienst leven, bracht hopeloosheid – en dood – met zich mee voor de middenklasse Amerikanen.

  In 2015 werden alle banenmoordclausules van Obamacare van kracht – en de levensverwachting daalde voor het eerst sinds Bill Clinton werd beëdigd.

  Mensen die hun baan vasthielden zagen hun loon stagneren of dalen, dankzij illegale (en legale) immigranten die voor schamel loon hetzelfde werk deden.

  https://nworeport.me/2018/01/22/obama-still-killing-american-voters/

  Liked by 1 persoon

 25. Jan zegt:

  Rep. Adam Schiff (D-CA): Ik wil niet dat het FISA-memo wordt gepubliceerd want de bevolking is te stom om te begrijpen waarover het gaat


  ABRERA: “Why not allow peel to look at it and let Americans make the decision for themselves about whether it’s useful information or not?”

  SCHIFF: “Well, because the American people unfortunately don’t have the underlying materials and therefore they can’t see how distorted and misleading this document is.

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/adam-schiff-doesnt-want-fisa-memo-released-thinks-americans-stupid-understand-video/

  Liked by 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Dat de bevolking te stom is zal best kloppen want boer zoekt vrouw.
   Maar niet alle boeren zijn stom.
   Iets met Lissabon?
   Was Jean-Pierre van Rossem een oplichter?
   België zou failliet gaan, dus niet aan de grote klok hangen en gevangenisstraf.

   Like

 26. Jan zegt:

  ’t Wordt nu spannend: BREAKING: Justice Department Has Located All ‘Missing’ Strzok-Page Text Messages
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/breaking-justice-department-located-missing-strzok-page-text-messages/

  Ook mooi: Growing Calls for President Trump to Read Explosive FISA Memo During State of Union Address
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/growing-calls-president-trump-read-explosive-fisa-memo-state-union-address/

  Doen, zodat de linkse maffia wereldwijd aan de schandpaal genageld wordt

  Like

 27. Jan zegt:

  Obama Admin’s First Request to Spy on Trump Campaign Was Rejected by FISA Court — So They Added the Fake Dossier Knowing It Was Lie

  http://thegatewaypundit.com/2018/02/obama-admins-first-request-spy-trump-campaign-rejected-fisa-court-added-fake-dossier-knowing-lie/

  Like

 28. Jan zegt:

  Hussein Obama besloot om zich te laten schilderen door Chinezen in naam van de blankenhater Kehinde Wiley, een kliederaar die niets kan. Iedere geschilderde neger wordt afgebeeld met het afgehakte hoofd van een blanke

  Het schilderij van de fascistische ex-dictator is ronduit shit, want gekliederd met sjablonen en de dictator heeft bovendien 6 vingers

  A Racist Con-Man: Obama’s Portrait Artist, Who Hires Cheap Chinese Labor To Paint “His” Work, Says “Kill Whitey” Is A Major Theme
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/02/racist-verified-obamas-portrait-artist-hires-cheap-chinese-labor-paint-work-says-kill-whitey-major-theme/

  Like

 29. Jan zegt:

  FBI-clowns maken zich steeds belachelijker, gaan nu onderzoek instellen wat de relatie is tussen Pamela Anderson en Julien Assange

  Pamela Anderson tweeted: I don’t mind being probed @FBI so long as it isn’t by Gina Haspel @CIA #torturequeen

  Assange tweeted

  After illegally trying to frame me in 2011, for which it was booted out of Iceland, the FBI has a new target: Pamela Anderson. Radar, please note that my asylum relates to US persecution, that I won at the UN twice, and was never charged by Sweden, ever https://t.co/xKD0XqG5Vk

  — Julian Assange ⌛ (@JulianAssange) March 15, 2018

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/fbi-probes-pamela-anderson-relationship-julian-assange/

  Like

 30. Jan zegt:

  Newt Gingrich: Mueller en de FBI gedragen zich als Stalin en de Gestapo

  Like

 31. Jan zegt:

  Senaat publiceert volledige Strzok papier waaruit nu blijkt dat Trump al in december 2015 door de FBI werd bespioneerd

  The US Senate today released over 500 pages of information related to the Spygate scandal.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/breaking-senate-releases-unredacted-strzok-page-texts-showing-fbi-initiated-multiple-spies-in-trump-campaign-in-december-2015/

  Like

 32. Jan zegt:

  FBI en Ministerie van Justitie bewerkten documenten om hun criminele activiteiten te verbergen en maakten diverse verse van de documenten

  Like

 33. Jan zegt:

  MSNBC Joy Reid en gast Elie Mystal: Justitie moet de kinderen van Trump te grazen nemen zodat hij op deze manier als president weggetreiterd wordt

  MSNBC host Joy Reid and her guest Elie Mystal

  Wederom toont dit aan dat linksvolk geen idee heeft over een maatschappij maar deze alleen kan verwoesten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s