FOTOSHOPPER Ollengren . . .

Screenshot_172

“Kajsa, je blijkt een uitstekende leerlinge te zijn!”

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, D66, dictatuur, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op FOTOSHOPPER Ollengren . . .

 1. Die 2 dansjongetjes op de foto doen mij trouwens sterk denken aan een paar hier vaak over de tong gaande graailanders, die gewend zijn om voor elke dienst een blokhutje hoog in de bergen te krijgen. Ik kom er nu even niet op. Maar ja, het zijn er ook zoveel en ze lijken allemaal op elkaar.
  Opvallend is die uitdrukking op de koppies waar je duidelijk aan kunt zien dat ze zeker weten dat ze later burgemeester gemaakt worden.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Cathja zegt:

  Die Ollengren is volgens mij druk bezig om ‘Zweeds beleid’ in te voeren in Nederland. Ze weet echt wel wat voor puinhoop het in haar thuisland is, maar het lijkt me een tante die koste wat het kost ons land wil veranderen, in politiek opzicht dan.

  Om de één of andere reden mag ik haar beslist niet….

  Like

 4. Rookmelder zegt:

  @Jan, die kwam ik al eerder tegen, maar nu de aangepaste en juiste versie, Kajsa, een wolf in schaapskleren, getraind en gelauwerd op de leerschool van list en bedrog !

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Goh, zo kort in “dienst” en voortijdig haar toekomstgeest bij Hitler opgemerkt? D666 werpt de toekomstschaduwen vooruit.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  De geest van Joseph Goebbels is uit de fles….
  En niemand doet enige moeite om hem terug te stoppen.

  http://terratoolkit.eu/wp-content/uploads/2014/09/TERRATOOLKIT_GUIDELINES_JOURNALISTS_web_26.pdf

  Opgelegd door de EU uitgevoerd door NSB’s als Kajsa Ollongren.

  EU = Pseudoniem voor NAZI GERMANY.

  Laten we terreur AUB gewoon noemen wat het is. Terreur in het westen is voornamelijk geweld van MOSLIMS tegen het westen.

  Liked by 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Ja maar ehhh, “extreem rechts” dat is ook heel erg hoor. Heb je ook die onthoofde pop gezien bij de moskee? Verschrikkelijk toch! Hoe kunnen ze zoiets doen en moslims worden al zoveel bedreigd in dit land en niets maar dan ook niets is hun gegund.

   Like

 7. Dit gaat op voor de meeste politici van D66.
  M.i. is Pia Dijkstra de Mengele van D66 en Ollongren doet het prima als Goebbels.

  Liked by 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  De overheid en de EU zijn zelf de grootste producenten van nep nieuws. Zet het 8 uur journaal aan en je mond valt open van de klimaat propaganda, de milieu propaganda, de multiculti propaganda, de anti atoompropaganda, de vluchtelingen propaganda, de EU propaganda steevast onder de noemer Europa en de “het gaat toch zo goed met ons” propaganda.

  Liked by 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Pia Dijkstra was betrokken bij genocide en mensenrechtenschendingen. Dit maakt haar voor het voorzitterschap van uitgerekend de Vaste Kamercommissie, die toeziet op het openbaar bestuur en de kwaliteit van onze democratie, volledig ongeloofwaardig.
  De D66’er was jarenlang bestuurslid en woordvoerder van de stichting Omroep voor Radio Freedom, nauw verbonden met het communistische AABN. Dijkstra zette zich in voor de ANC-zender Radio Freedom, gesticht en gefinancierd door de Sovjet-Unie

  Radio Freedom was een cruciaal instrument in de Volksoorlog, de belangrijkste strijd van het ANC: resulterend in de genocide op 20.500 merendeels Zoeloes. Deze mensen behoorden veelal tot Inkatha, de belangrijkste concurrent van het ANC. Radio Freedom riep op tot het gebruik van molotov-cocktails tegen burgers, aanslagen op treinen en het saboteren van verkiezingen door moordaanvallen. Radio Freedom diende om haat en geweld tegen politieke tegenstanders te verspreiden. Zo werd de leider van de grootste anti-apartheidsbeweging Inkatha prins Buthelezi aangemerkt als “slang” die moest worden vermoord. Daarnaast riep de zender op tot racistische haat en geweld in het bijzonder tegen Zoeloes en Afrikaners.

  De zender waar Dijkstra jarenlang voor werkte moedigde ook het gruwelijk vermoorden van politieke tegenstanders met brandende autobanden aan, het zogenaamde ‘necklacing’ dat honderden levens kostte. Radio Freedom zette aan tot het gebruik van landmijnen tegen burgers. Om die reden verweet de Waarheidscommissie in 1996 het ANC “grootscheepse schendingen van de mensenrechten”.

  https://www.pvv.nl/index.php/in-de-media/42-fj-related/martin-bosma/8758-pia-dijkstra.html

  Like

 10. Mevrouw Lijkstra van DDR66 is ook de activiste die wetsontwerpen indient om u nog levend en wel van uw nog redelijk bruikbare organen te ontdoen en als je alleen nog maar onverkoopbare onderdelen hebt er op een bepaalde verjaardag een kadootje van Das Reich voor je in de bus zit, zo’n pilletje, van Drion.

  Like

 11. Jan zegt:

  Kaag nog steeds in bed met Hamas

  VVD, CDA en CU willen weten waarom coalitiegenoot Sigrid Kaag (D66) versneld geld overmaakt aan Palestijnen

  VVD, CDA en ChristenUnie zijn verbaasd dat minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66) heeft besloten versneld 13 miljoen euro over te maken aan UNRWA, de VN-organisatie die zich bezighoudt met hulp aan vijf miljoen Palestijnen. Dat blijkt uit Kamervragen die de coalitiegenoten van D66 vrijdag aan de minister stelden.

  Onduidelijk waarom juist Nederland UNRWA uit de brand moet helpen na besluit Amerikaanse regering. Minister Kaag heeft wat uit te leggen. Kamervragen CU, VVD en CDA: https://t.co/LJJf0aKw1w pic.twitter.com/GCOYYZDvka

  — Joël Serphos (@JoelSerphos) 19 januari 2018

  http://politiek.tpo.nl/2018/01/19/vvd-cda-en-cu-willen-weten-waarom-coalitiegenoot-sigrid-kaag-d66-versneld-geld-overmaakt-aan-palestijnen/

  Kaag houdt van moordenaars en antisemieten en haat Israël


  2. Haar persoonlijk leven is nauw verbonden met een terroristische organisatie.
  Haar Palestijnse man, Anis al-Qaq, was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in een tijd dat zijn baas Yasser Arafat opdrachten gaf om terreuraanslagen te plegen.

  https://likud.nl/2017/10/geen-terroristenvereerder-in-het-nieuwe-kabinet/

  Like

 12. Jan zegt:

  Welkom in 1984: Europese Unie bestempelt feitelijke TPO-reportage van Chris Aalberts als nepnieuws
  Van belastinggeld betaalde EU-nepnieuwsbestrijder slaat plank volledig mis


  In dit op donderdag 19 november gepubliceerde feitelijke verslag beschrijft Aalberts de bijeenkomst en wat de sprekers te melden hebben. Zoals hij altijd doet.

  Maar dat was tegen het zere been van Promote Ukraine. Deze club die ‘Oekraïense ideeën in Europa wil verspreiden’ dient een klacht in bij EU vs Disinfo. De EU club buigt zich vervolgens over het artikel en komt met een oordeel:

  “Het artikel lijkt alleen gericht te zijn op het verslechteren van het imago van Oekraïne in aanloop naar het Nederlandse referendum over de associatieovereenkomst.”

  En zo ben je opeens een ‘disinforming outlet’ vanwege een reportage
  …..
  D66, VVD, CDA, ChristenUnie en PvdA zijn schuldig

  http://politiek.tpo.nl/2018/01/18/welkom-in-1984-europese-unie-bestempelt-feitelijke-tpo-reportage-van-chris-aalberts-als-nepnieuws/

  Like

 13. Jan zegt:

  Demonisering Thierry Baudet komt goed op stoom, D66-minister orchestreert pure haat
  ‘Dodenlijst 66’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s