Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

Screenshot_175

(Vertaling: E.J. Bron)

De situatie in Frankrijk is zo gespannen als zelden tevoren. Bijna dagelijks ontstaan er nieuwe No-Go-Areas, de wijken met buitenlanders nemen razendsnel in aantal toe. Met de jaarwisseling waren er 140.000 agenten in dienst om de vrede ook maar enigszins te bewaren.

Mitteleuropa

De buitenlanders zijn vaak van Arabische of Noord-Afrikaanse afkomst, velen zijn Marokkanen. De (actuele) derde generatie immigranten vormt het grootste probleem, ze trekt echter velen, die juist zijn aangekomen, met zich mee.

De vijandbeelden van de buitenlanders: De echte Fransen, politieagenten en de brandweer. Aldus bericht bijvoorbeeld de “Wochenblick” dat er vorig jaar ongeveer 2.300 brandweerlieden werden aangevallen. “Radio Europe 1” meldde dat twee Parijse politieagenten, die bij een brand hun leven riskeerden om kinderen te redden, door een meute met stenen werd bekogeld. De agenten en de geredde kinderen hadden geluk bij een ongeluk, ze overleefden. Duitstalige mainstream media verzwijgen tot op de dag van vandaag de catastrofale en meer dan beangstigende toestanden.

Maar het is duidelijk dat in Frankrijk burgeroorlog heerst: tijdens de jaarwisseling waren er 140.000 politieagenten in dienst. Het Franse leger, dat op dit moment wordt ingezet bij meer dan tien buitenlandse operaties, bezit minder mensen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

 1. louis-portugal zegt:

  140.000 agenten.
  Gelukkig zijn het idealisten die gratis werken..
  Of zie ik dat verkeerd????????????????????????

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vraag me af hoe het is afgelopen met de oproep van de Franse regering waarin ze onder de bevolking vrijwilligers zochten voor een soort van Binnenlandse veiligheidsdienst. Als daar inmiddels enkele miljoenen van opgeleid zijn komt dat mooi uit. Kunnen ze gelijk beginnen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Johan zegt:

  Wij willen meer Europa, meer Brusselse diktators, meer sharia moslims, meer moskeen, meer belasting betalen, meer klimaatbedrog….. want wij zijn “politiek correct”

  Geliked door 6 people

 4. Thom zegt:

  Ik kan er geen medelijden mee hebben. Ze konden op Marine Le Pen stemmen en ze stemmen op Macron die ze amper alleen om Le Pen een hak te zetten. Nou brandt dan maar af.
  De Franse voorstelling wordt dankzij Rutte binnenkort vertoond in ons theater.

  Geliked door 4 people

 5. delamontagne zegt:

  Mijn ouders hebben 3 huizen in Mali gekocht maar nu laten ze onze familie naar Frankrijk overkomen.

  Deze video werd opgenomen op de “Promenade des Anglais” [ waar in 2016 de vrachtwagen op mensen inreed ! ] te Nice.
  Een mohammedaan en zijn “emburkinée”= een geïslamiseerde Francaise , vertellen dat de rvolutie er aan komt.
  De moslims willen niet integreren en voelen zich THUIS in Frankrijk want Fr is een “RIJKE- appel [om geplukt te worden en die hen instaat heeft gesteld om in Mali te investeren en er voor te zorgen dat er nog veel meer Malinezen over kunnen komen die op hun beurt weer geld overmaken om anderen naar Frankrijk te laten komen.
  ( ze hebben allemaal het voornemen om ons nog meer uit-te-zuigen…..)

  Natuurlijk, uiteraard, volgens het merendeel van de zedenpreken van de goedigen heeft dit allemaal niets van doen met integratie……..
  De dader van de aanslag in Nice was immers geen goede moslim.
  En degenen die slecht spreken over zo’n stommiteit zijn gewoon RACISTEN.

  Hoewel deze Fransman van Malinese afkomst goed Frans sprak en zichzelf Frans noemt, zou hij ons nog kunnen overtuigen.
  MAAR,……binnen drie minuten herhaalt deze moslim 100 maal “Ik ben moslim, ik, moslim ..etc.” , waarvan moet hij ons dan overtuigen.?

  En hij er aan toe voegt:”Wij moslims, wij beginnen een oorlog tegen de racisten zoals je nog nooit hebt gezien”.
  De revolutie is aan de gang en niemand houdt haar tegen.

  Christine Tasin
  http://resistancerepublicaine.eu/2018/01/19/mes-parents-ont-achete-3-maisons-au-mali-ils-ont-fait-venir-leurs-freres-et-soeurs-en-france/

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa ??? Een waarschuwing voor Duitsland misschien ? Of voor Engeland dan, Zweden, Belgie, Nederland, ja welk Europees land dan eigenlijk niet. Frankrijk werd al benoemd in het stukje. Een waarschuwing aan alle groot Europa denkende regeringsleiders, en kiezers die er hun beroep van maakten om eeuwig aan linkse partijen hun stem te geven ? Deze ontwikkelingen gingen al decennia lang van kwaad naar erger. Niemand kon of wou ze stoppen. Het ging in het verleden niet goed, het gaat nu niet goed, en het zal nooit meer goed gaan worden, want de islamisering in heel Europa is bijna een voldongen feit ! Waar of niet waar ?

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/nieuws/nederlanders-verkassen-naar-hongarije-om-te-leven-als-een-god~a3ed57af/

  Nederlanders verkassen naar Hongarije om ‘te leven als een God’

  Een groeiend aantal Nederlanders verruilt hectisch Holland voor een riant bestaan in Hongarije. Daar vinden ze het Europa dat in eigen land verloren is gegaan. Inmiddels telt de kolonie in het dorpje Csemö zo’n 250 Nederlanders.

  Geliked door 2 people

 8. koti zegt:

  Ja, frankrijk, dit is toch wat jullie zo graag wilde hebben ? Nou, dan niet zo zeuren, en gewoon nog meer van die domme moslims binnenhalen. Zo is dat, nog veel geluk en succes ermee. Ook voor jullie kleinkinderen !

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. Jean zegt:

  En wat doet macronneke eraan? NIETS, hij gaat wat met oma wandelen en flierefluiten uiteraard op kosten van de kromwerkende & gewerkte en belastingbetalende burgers, het is zijn laatste zorg.
  In Duitsland loopt er nog zoiets rond, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Multikulti Australië=100% sharia

  Like

 12. Jan zegt:

  Een typische Franse staat, Trappes, verwoest door moslims

  Like

 13. Jan zegt:

  ‘We can’t continue!’ Leaving the EU is the ONLY way to save France, warns Le Pen’s ex-aide

  Leaving the EU and organising a Frexit referendum “is our only route to salvation,” Mr Philippot, the head of the newly launched Les Patriotes (The Patriots) movement, told a crowd of supporters at the party’s first congress in the northern French town of Arras.

  He said: “We cannot continue telling our fellow compatriots that reforming Europe will solve France’s problems, that we can make do with the euro or with Schengen.”

  He said: “Patriotism is the future. Patriotism stands for peace and unity, Patriotism is the only thing that can reconcile what remains of the left and what remains of the right.

  https://www.express.co.uk/news/world/921014/france-news-frexit-leave-eu-marine-le-pen-aide-Florian-Philippot-macron

  Like

 14. Jan zegt:

  Kameel

  De dood van de vrijheid om te spreken

  Like

 15. Jan zegt:

  Moslims proberen kerk in brand te steken in departement Morbihan

  Like

 16. Jan zegt:

  Bordeaux, behalve wijn ook…..

  Like

 17. Jan zegt:

  Haalde, zoals traditie is, niet het nieuws

  De man zou volgens verschillende getuigen “Allahoe akbar!” geroepen hebben, maar de autoriteiten gaan toch niet uit van een terreurmotief.
  https://sceptr.net/2018/09/allahoe-akbar-man-rijdt-in-op-voetgangers-in-nimes/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Wat er niet bij gezegd wordt is dat de politie op “tijd” kwam [ voor de allah-hakkelbar, welteverstaan ], anders was hij door de omstanders gelunched…………..

   Like

 18. Jan zegt:

  Linkse gek versus realist: Moordenaars en terroristen moeten wij terughalen uit Syrië

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s